Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

lauantaina, marraskuuta 14, 2015

Pakolaisongelma - epämiellyttävä totuus ihmiskunnasta

Pakolaisvirta koettelee Eurooppaa. Euroopan alueelle saapuu kymmeniä tuhansia pakolaisia päivässä. Arviolta yli puolimiljoona pakolaista vuodessa. On arvioitu että tilanne pahenee entisestään ja nykyhistorian suurin kansainvaellus on vasta alkamassa.

Euroopan maissa monilla ihmisillä "on unelma" siitä kuinka kaikkia pakolaisia tulee auttaa ja tarjota heille mahdollisuus parempaan elämään. "Tervetuloa maahamme" on motto jota hoetaan sokeasti täysin irtaantuneena todellisuudesta. Todellisuudesta joka on niin ruma ettei siitä saa puhua ääneen.

Käydään hetki läpi epämiellyttävää totuutta ennen kuin tuhlataan aikaa ja rahaa tilanteeseen jota ei voi nykyisillä käytännöillä ja varsinkaan ihanteilla hallita.

Maailmassa on noin 7,5 miljardia ihmistä. Väestönmäärä kasvaa hallitsemattomasti ja ylittää varmuudella 12 miljardin rajan tällä vuosisadalla. 

Köyhien määrä maailmassa riippuu laskentatavasta. Onko ihminen köyhä kun hänelle on käytettävissä yksi vai kaksi dollaria päivässä? Laskentatavasta riippuen köyhien määrä on 2 - 5 miljardia ihmistä.

Köyhien määrästä neljännes, eli noin 1.2 miljardia on potentiaalisia pakolaisia. Euroopan unioniin pyrkiviä on satoja miljoonia ja pelkästään kodeistaan tällä hetkellä paenneita 80 miljoonaa.

Vaikka Euroopan unioni ottaisi miljoona pakolaista vuodessa ja USA toisen miljoonaa pakolaista tilanne vain pahenee entisestään. Joka vuosi köyhien määrä lisääntyy arviolta kymmeniä miljoonia eikä loppua ole tiedossa.

Ihmiskunta on ylikansoittunut.  Ihmisten lukumäärä ylittää elinympäristön kantokyvyn. Meitä on vain yksinkertaisesti liikaa. 

Luonnolla on tapana karsia liikapopulaatiota, oli kyse sitten mistä eläinlajista tahansa. Ihmiskunta on kuitenkin kehittynyt yli luonnon normaalin kyvyn hallita liikakasvua. Musta surma tappoi 30-60% väestöstä Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Mustan surman jälkeen ihmisten määrä on kasvanut tauotta yhä kiihtyvään vauhtiin. 

Väestö kasvaa räjähdysmäisesti erityisesti Afrikassa ja Aasiassa, niillä alueilla joista suurin osa pakolaisista lähtee liikkeeseen. Syntyvyyden säännöstely ei enää auta. Luonnolla ei ole mitään keinoa karsia ihmisten määrää. Nykytilanne johtaa varmuudella täydelliseen katastrofiin. 

On myös täysin varmaa, että ihmispopulaation määrä tulee vähentymään tavalla tai toisella. Todennäköisimmin maailman tilanne johtaa vakaviin levottomuuksiin, isoihin konflikteihin ja laajoihin sotiin joiden kautta populaatio pienenee. Jos olemme onnekkaita, maailmaan puhkeaa uusi "musta surma" joka hävittää ihmiskunnasta riittävän määrän. Vasta sen jälkeen elämän voi odottaa jatkuvan.

Inhimillisyys on upea arvo. Kysymys on siitä onko meillä siihen varaa? Ihmiskunta on valinnut tien joka päättyy umpikujaan. Kaikkia ei voi auttaa. Kaikkia ei pysty auttamaan. Järjetön auttamisen halu johtaa itsetuhoon. 

Pakolaisvirta Eurooppaan on vasta alkua eikä sille näy loppua. Ainoa keinoa on sulkea rajat ja pitää huoli siitä että jokainen valtio niin Euroopassa kuin Euroopan ulkopuolellakin hoitaa itse oman väestönsä. On oikeasti aika ottaa pää pois paperipussista, avata silmänsä ja katsoa todellisuutta silmiin. Sitä on katsottava, vaikka ei näkemästään pidä.

Niin kauhealta kuin se kuulostaakin ja niin pahalta kuin sen tuntuukin sanoa ääneen. Sota Syyriassa, Etelä-Sudanissa ja Somaliassa, niissä miljoonat kuolleet, sekä sadat tuhannet tsunamin jalkoihin jääneet ja välimereen hukkuneet pakolaiset saattava olla hyvä alku ihmiskunnalle matkalla kohti parempaa tulevaisuutta. Näitä tarvitaan lisää.

Maapallo on täynnä, samoin Eurooppa.

oikeusjakohtuus.blogspot.com

Lue myös:
Monikulttuurisuuden todellisuus - raiskaukset
Rasismin varjolla

24 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä. Kaniinien tavoin lisääntyvät ihmiset kehitysmaissa, Afrikassa, Intiassa ja aasiassa ajavat ihmiskunnan tuhoon. Sitten meillä on täällä näitä vihervasemmisto ämmiä ruikuttamassa että pakolaiset ovat tervetulleita ja kaikkia ihmisiä maailmassa pitää auttaa. Haistakaa paska. Kukaan täysjärkinen ei usko tuohon. Kaikkia ei voi auttaa. Totuus on se että ison osan on kuoltava jotta edes jotkut voivat elää. Surullista on se että omat lapsen lapsen lapset joutuvat elää maailmassa joka on täydellisessä sekasorrossa. Ruokaa ja juomavetää ei tule riittämään kaikille. Sitä ei riitä nyt eikä varsinkaan sen jälkeen kun miljarditolkulla sikiää lisää ihmislapsia.

Nimetön kirjoitti...

Katsokaapa ranskan tilannetta. Sipilä selittää televisiossa että pakolaisilla ei ole tähän osaa eikä arpaa. Samaan aikaan supo kertoo että terrorismin uhka kasvaa koska maahan on tullut entisestään lisää ääriaineistoa (siis pakolaisten joukossa). Ei hyvää päivää. Vittu että voi olla tyhmä mies toi Sipilä-

Ei mulla muuta

Nimetön kirjoitti...

Kyllä mä haluaisin tietää näiltä humaaneilta "kaikki on pelastettava" ämmiltä (ja äijiltä) että miten he aikoisivat vähentää maailman ihmispopulaatiota? Kukaan ei liene kiistä sitä etteikö ihmisiä ole liikaa! Kukaan ei vain halua puhua siitä että jotain on tehtävä. Vastaukseksi ei riitä että kaikki elämä on arvokasta ja ihmisoikeudet koskevat kaikkia. Ihanteellisessa maailmassa kyllä, mutta se ei muuta tosiasiaa siitä että IHMISIÄ ON LIIKAA!

Nimetön kirjoitti...

Blogisti on sairas paskiainen. Oikea vitun nykypäivän natsi. Kaikilla ihmisillä on oikeus elää!

Nimetön kirjoitti...

Pakolaisethan ei liity terrorismiin mitenkään? Niinhän se oli?

Tässä on mies, pakolainen, joka hakeaa Suomesta turvapaikkaa. Hän on vainottu ja pakenee henkensä edestä, omien sanojensa mukaan:
Pakolainen, hakee turvapaikkaa Suomesta

Tässä sitten kaksi (K18) kuvaa samasta miehestä vuotta aikaisemmin. Pitelee hymyillen ja nautiskellen irtileikattua päätä. Näitä lisäätä tänne, meillähän on joku unelma, eikö niin?

Kuva 1
Kuva 1

Vaikka ei itse olisi "pää amputaatiota" tehnyt, niin minkälainen ihminen brassailee moisella väkivallalla ja haluaa itseään vielä kuvattavan.

Nimetön kirjoitti...

> Kaikilla ihmisillä on oikeus elää!

Joo, ehdottomasti. Mitä tehdään kun maapallo on täynnä? Ruoka ja juomavesi ei riitä kaikille? Jokaisella lienee oikeus elää siihen asti kuin kuolee, eikö niin?

Nimetön kirjoitti...

Tässä on mies, pakolainen, joka hakeaa Suomesta turvapaikkaa.

No mutta siinähän on vallan loistava vävyehdokas Stubin, Soinin tai Sipilän tyttärelle. Kysehän on vain yksittäistapauksesta ja väärinkäsityksestä.

Nimetön kirjoitti...

Nyt on blogisti mennyt liian pitkälle. Poliisin on aikatutkia tätä kirjoitusta. Tyhmempikin tajuaa että kirjoitus täyttää kiihottamisen kansanryhmää vastaan. Oikein toivotaan että pakolaisia kuolisi ja hukkuisi välimereen. Rautoihin kuuluu!

Pentti A. kirjoitti...

Maailman ylikansoittuminen on todellinen ongelma. Olemme jo ylittäneet rajan josta ei ole paluuta. Ihmisiä on liikaa ja ennen kaikkea ihmisiä on liikaa Afrikassa, Intiassa, Kiinassa ja muissa Aasian maissa. Euroopassa ja USA:ssa syntyvyys ei ole ongelma. Euroopan ongelma on massiiviseen mittakaavaan ajautunut islamisoituminen. Eurooppalaiset johtajat inhimillisyydessään eivät näe omaa nokkaansa pidemmälle ja nimenomaan sitä minkälaisen Euroopan he jättävät jälkipolville. Rajat olisi pitänyt laittaa kiinni jo kauan sitten.

Kaikenlisäksi, niin Saksassa, Suomessa kuin Ruotsissakin poliittinen johto toimii täysin vastoin sitä mitä kansa haluaa. Kansa haluaa rajat kiinni ja estää pakolaisten saapuminen. Poliittinen johto tekee täysin päinvastoin. Ei se ole demokratiaa, se on demokratian irvikuva.

Suomessa Soini selittää että heillä on kansan antama mandaatti toimia näin kuten toimivat. Sekin on samalaista paskaa mitä Soini on syytänyt koko syksyn suustaan. Kansan äänestämä mandaatti perustui niille lupauksille ja linjoille joita persut edusti ennen vaaleja ja vaalien aikana. Kuka olisi uskonut että nimenomaan maahanmuuttovastaisen puolueen valtakaudella pakolaispolitiikka repeää ja Suomeen otetaan enätysmäärä pakolaisia joiden joukossa on isomäärä todellisen turvallisuusriskin aiheuttamia henkilöitä!

Nimetön kirjoitti...

Blogisti voi tapaa itsensä. Vitun Hitleri.

Nimetön kirjoitti...

Pakolaisvirta Eurooppaan on vasta alkua eikä sille näy loppua. Ainoa keinoa on sulkea rajat ja pitää huoli siitä että jokainen valtio niin Euroopassa kuin Euroopan ulkopuolellakin hoitaa itse oman väestönsä.

Se on sääli kun tämä totuus menee todella harvan ihmisen jakeluun.

Nimetön kirjoitti...

Valtion tehtävä on suojella kansalaisiaan. Suojeleminen ei tapahdu sillä että tänne annetaan tulla ja erikseen otetaan ihmisiä pakolaisstatuksella.

Yksinkertaistettuna:
Naapuri kylä palaa maantasalla ja olet luvannut (sitoutunut) kylien välisellä sopimuksella ottamaan omaan kotiisi 10 avun tarvitsijaa naapurikylästä asumaan. Sinulla itselläsi on puoliso ja kaksi lasta. Sinulle kuitenkin käy ilmi että näiden 10 autetavan joukossa jotka kotiisi tulivat asumaan on yksi henkilö joka on äärimmäisen vaarallinen, syyllistynyt vakaviin väkivaltarikoksiin kuten murhiin. Vaarallista henkilö ei pysty tähän hätään tunnistamaan noiden kymmenen joukosta.

Mitä teet?

99.9% ihmisistä ei ota ketään sopimuksesta tai sitoumuksesta huolimatta. Siksi, että perheen päänä ensisijaisena tehtävä on turvata oman perheen turvallisuus. Jos jooukossa on yksikin joka voi aiheuttaa vahinkoa on parempi olla ottamatta riskiä.

Suomen laajuisesti ei ole tiedossa montako potentiaalista ääri-islamilaista militanttia tai radikalisoitunutta ihmistä on jo saapunut Suomeen. Se on varma että niitä on jo saapunut ja ne muodostavat uhan kansalaisille. Siksi on paremppi että yhtään pakolaista ei oteta jos ei pystytä varmistumaan että näistä ei ole uhkaa maassa jo asuville.Imulippo kirjoitti...

Jälleen kerran täyttä asiaa hyvältä blogilta.

Imulippo kirjoitti...

Pitkässä juoksussa kaikkein humaaneinta on jättää kansat selviämään yksin itse aiheuttamistaan ongelmista, koska vain omillaan selviämään oppiminen minimoi turhat kuolemat ja sitä kautta vähentää kärsimystä.

Nimetön kirjoitti...

Taas kerran kylmää asiaa.
Maapallon kantokyky on ylittynyt jo aikoja sitten. Länsimaissa on syntyvyys jotenkin hallinnasa, jota se ei ole missään muualla, sama tilanne oli suomessa muutama vuosikymmen sitten, jolloin talon kunnia oli jättimäinen lapsilauma. Ja miksi syntyvyys pieneni, aivan sen vuoksi koska ihmisiä kiristettiin veroilla, ja kaikilla oli sentään asunto ja mahdollisuus ansaita elantonsa. Sen jälkeen syntyvyys laski, koska kukaan ei enää halua elää heikoissa olosuhteissa, ja raataa itseään täysin väsyksiin. Syntyvyyteen ei ole muuta keinoa kuin jättää ihmiset huolehtimaan aikaansaannoksistaan juurikin kotipaikalleen, jossa ei mahdollisuuksia ole. Se tarkoittaa siis sitä että väkisinkin se syntyvyys laskee, jos ihmisillä on edes hitunen ajattelun suomaa elämää.
Kaupungeissa ei niitä mahdollisuuksia ole, johtuen siitä että kaupungissa se ihmisten nauttima ruoka tuodaan jostakin muualta, eli maaseudulta jossa sitä kasvatetaan. Harvassa kaupunkiasunnossa viljellään se ruoka itse, se aina tulee sieltä kaupunkilaisten inhoamalta maaseudulta.
Kun nyt ihmiset tulee sankoin joukoin johonkin maahan, niin on myös järjestettävä se ravinnon saanti. Sitä vaikeampaa se on mitä suurempi ryhmä on samassa paikassa, ja edelleen se ruoka tulee maaseudulta. Maaseudulla taas on näitä villejä petoeläimiä joten täällä saadaan olla rauhassa jotenkin, jaamme susien kanssa ruokamme, ja ne sudet puolustavat meitä ruuan ryöstelijöiltä.

Nimetön kirjoitti...

Samasta syystä kun yritetään puolustella turvapaikan hakijoita, myös nuo yleisemmät lehdet sulkevat kommentointipalstojaan, vain ja ainoastaan sellaisten käyttöön jotka ovat samaa mieltä lehden mielipiteen kanssa. Lehden mielipide on taas joidenkin rahanahneiden tahojen hallinnassa. Samoin siis ne ennakkosensuurin hallitsijat jotka karsivat epämiellyttävät kommentoinnit kirjoituksista, eli kenen leipää syöt sen lauluja laulat, jos "moderaattori" päästää vääränlaisia kommentteja läpi ja palstalle, niin vaihdetaan aika nopeasti moderaattoria, "Meillä olisi tuolla siivoushommia, voit siirtyä sinne heti, kiitos. Ja "Kalevi" hoitaa nuo moderoinnit tästä lähtien."
Samaan on kuuluneet jo pitkään
Iltasanomat.
Ilta-Lehti.
Helsingin Sanomat.
Aamulehti.
SatakunnanKansa.
Sekä lukematon määrä paikallislehtiä.
Jne.

Nimetön kirjoitti...

Maapallolla on tuo tulonjako täysin poskellaan vai mitä sanotte, kun yksi ansaitsee miljoonia päivässä, ja miljoonat ihmiset yhden, silloin ei huolehdita niistä miljoonista, ja ne miljoonat lähtevät liikkeelle peräämään sitä tuloa. Sitä ei ole vielä edes nähty, nykyinen on vain alkusoittoa mitä tuleman pitää. Päättäjät kuuluvat jokaisessa maassa juuri siihen parempiosaisten joukkoon jotka "ansaitsevat" huomattavasti yli oman tarpeensa, joten kuuluvat siis niihin ahneisiin sortajiin, jotka riistävät köyhiltä heidän työnsä tuloksen, tekemättä mitään työtä joka parantaa yhteiskunnan toimeentuloa ja ansaitakseen oman tulonsa.

Päättäjät kuuluvat juuri tuohon ryhmään jotka ajavat vain ja ainoastaan niiden "parempiosaisten"(?) etua jotka vain päättävät asioista, eivätkä likaa käsiään tekemällä TYÖTÄ.
Entisaikoina joka kylässä oli se kyläpäällikkö, joka oli valittu siihen tehtävään omilla ansioillaan, eikä siis hoitanut sitä tehtävää sen vuoksi koska siitä sai etuja itselleen, eikä tarvinnut tehdä töitä elääkseen. Siihen tehtävään valittiin se kylän miehistä joka oli oikeudenmukaisin ja hoiti tehtävänsä kunnialla. Se oli siis luottamustehtävä, ja kaikki kyläläiset luottivat siihen ihmiseen.
Nykyiset hallitsijat valitaan tehtäväänsä sen mukaan minkä ryhmän etuja ajaa ja se vaikutusvaltaisin ryhmä on AINA se kenellä on mahdollisuus antaa eniten etuja asioiden hoitajalle, joka siis on itsekkin ahneuden perikuva.
Köyhillä ei siis ole mitään annettavaa kenellekkään, ja heidän asioitaan ei aja KUKAAN.

Nimetön kirjoitti...

Seisooko blogisti sanojensa takana?

Blogistin kirjoituksissa on ollut paljon painoarvoa sekä esimerkkiä oikeudesta, mutta näin painavien sanojen myötä olisi myös aika todistaa että näiden sanojen takana myös seistään. Tämän kirjoituksen myötä on oikeus ja kohtuus -blogin syytä työntää "Syntynt Suomeen" -kultalusikka hanuriinsa ja matkata sinne missä kirjoitettu muuttuu todellisuudeksi. Jos henki menee niin onpahan ihmiskunnalla sentään paremmat mahdollisuudet selvitä.

Linkola, jonka oppeihin on helppo samaistua, ei elä utopiaansa. Onko siis oikeus ja kohtuus sitä samaa "näin sen kyllä pitäisi" vai onko oikeus ja kohtuus sitä miten asiat on? Jos ihmiskunnan harvennus alkaa (vaikka jääkauden voimin) Suomesta niin kuoleeko blogisti perheineen ihmiskunnan hyväksi? Ei. Blogisti polkisi perheineen pikapikaa Syyriaan johon on jo etukäteen kerennyt suomalainen pohjasakka raiskaamaan ja ryöväämään. Näin se menee. Vitut pakolaisista ja niiden perheistä. Kuolkaa suomijuntit sinne jääkauteen! Teidän nuoriso raiskaa meidän tyttäret!


Nimetön kirjoitti...

Pistää naurattamaan, edellinen kommentoia. Turha huudella jos ei pysty itse esittämään mitään järkevää ratkaisua ongelmaan. Maailma on ylikansoittunut ja ainoa tapa ratkaista asia on vähentää populaatiota. Valitettavasti ihmispopulaation vähentyminen ei tule tapahtumaan helposti.Inhimillisyys astuu kuvaan. Kaikilla on oikeus elää ja kaikki pitää auttaa ... ja sun muuta soopaa.

Liikalisääntyminen ei ole ongelma länsimaissa, eikä Suomessa. Siksi on tietysti parempi että populaation pienentyminen tapahtuu siellä missä ongelmakin on. Olisi koko ihmiskunnalle parempi että näissä liikakansoittuneilla alueilla (Intia, Afrikka, Aasia) tapahtuisi iso luonnonmullistus, tappava tauti ja sitten sota joka vähentäisi populaatiota 40-60%.

Eikä tätä "normaalia" populaation pienentymistä tule yrittää estää auttamalla ihmisiä.

Olen täysin sama mieltä blogistin kanssa siitä että jokainen valtio hoitakoon itse oman väestönsä eikä tunge niitä muiden huolehdittavaksi.

Nimetön kirjoitti...

Kempeleellä on raiskattu 14 vuotias tyttö. Raiskaajat ovat maahan tulleita pakolaisia, nuoria miehiä. Tässä on nyt ensimmäinen uhri pakolaismyönteisyyden alttarilla. Tämä nuori nainen tulee kärsimään loppuikänsä suomaisten päättäjien sinisilmäisyydestä ja vihervasemmisto paskojen järjesttömästä auttamisen halusta. Eikä tämä jää tässä viimeiseksi uhriksi.

Blogistin kanssa olen samaa mieltä. Jokainen maa hoitakoon itse väestönsä. On koko maailman kannalta parempi että nämä ihmiset kuolevat omiin kotimaihinsa. JOkainen hukkunut pakolainen, aikuinen tai lapsi on suunta kohti parempaa. Ihmiskunta on liian suuri ja vähentyminen pitää tapahtua sieltä missä ihmispopulaatio lisääntyy kuin kanit.

Laittakaa ne rajat nyt kiinni ja antakaa näiden ihmisten kuolla omaan kotimaahansa. Se on palvelus koko ihmiskunnalle!

Nimetön kirjoitti...

Suomalaiset on tyhmiä. Kummilapsia Afrikasta? Voiko olla idioottimaisempaa roskaa. Siis yritetään lahjoittaa ja auttaa nälkää näkeviä lapsia Afrikassa jossa näiden lasten kuuluisi kuolla muutoinkin? Luonto yrittää vähentää ihmismäärää jotta ruoka ja vesi riittäisi, mutta ei. Suomesta löytyy "kummeja" jotka lähettävät rahaa Afrikkaan ... voi vittu mitä idiootteja.

Matti kirjoitti...

Niinpä niin.
"Pakolaiset" jo sanakin herättää ihmetystä, mitä paetaan ja kuka.
Paetaan vastuuta omista ratkaisuistaan, ja johtajien ratkaisuista. Ja minne paetaan, rauhalliseen maahan jossa saa olla "rauhassa", ja kun aika tulee pitkäksi siitä odotuksesta, niin jännitys kasvaa siitä yhdessäolosta. Yhdessäolo taas aiheuttaa erimielisyyttä ja samalla käytöshäiriöitä. Ruokakin on liian hyvää, kun siinä on mukana SIKAA, jota ei voi syödä siitä syystä kun se on samanlainen kuin muutkin ihmiset, eli muistuttaa elimistöltään ja käytökseltään liikaa ihmisiä, joten tulee siis tunne ihmissyönnistä, ainakin joillain.

Joissain maissa naisten kohtalona on olla se alistettu, vaan ei suomessa. Täällä myös se nainen voi sanoa EI, joka tarkoittaa aivan sitä kun sanotaan eli, en halua. Raiskaajalle vain se sama kohtelu, eli peniksen poisto. Muistuttamaan joka ainut päivä siitä mitä tuli tehtyä.

Nimetön kirjoitti...

"Samasta syystä kun yritetään puolustella turvapaikan hakijoita, myös nuo yleisemmät lehdet sulkevat kommentointipalstojaan, vain ja ainoastaan sellaisten käyttöön jotka ovat samaa mieltä lehden mielipiteen kanssa"

Tämä kuuluisa uuninpankkopoika nimenomaan harrastaa tätä. Sensuroidaan kaikki epämiellyttävät ja ei samaa mieltä olevat kommentit pois, vaikka ne olisi kuinka totta ja hyvin perusteltu ja jätetään vaan ne kommentit joissa kehutaan turvapaikanhakijoita ja blogin pitäjää. Sitten vielä joku YLE tekee tästä jutun ja kehuu kuinka on rehellinen ja oikeamielinen blogin pitäjä....

Kertoo vaan hyvin näiden suvaitsevaisten ajatusmaailmasta. Kaikki ikävät asiat lakaistaan maton alle ja pää piiloon puskaan niin maailma pelastuu?

Nimetön kirjoitti...

Miten sen nyt taas ottaa, kuka puolustaa ja ketä ja kuka hakee turvapaikkaa ja miltä. Mistähän suomalaiset saisivat turvapaikan näiltä ryöstäjiltä ja rosvoilta jotka ovat päässeet valheitten avulla johtamaan suomen valtiota. Tänne päästetään kaiken maailman populaa rällästämään ja riehumaan eikä tietoakaan mistään muusta kuin hyysäyksestä.
No kuuleman mukaan Kempeleessäkin raiskattu tyttönen olisi ollut Sipilän veljen tytär, asian todenperäisyydestä en tiedä, vaan kuinka sattuikaan, siihen löytyi sopiva syyllinen jostakin turvapaikan hakijasta, no siitäkään ei tiedä onko oikein vain väärin, herättää vain ajatuksia. Tunnetusti ei se korppi toisen korpin silmiä noki, ellei .....