Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

tiistaina, tammikuuta 02, 2018

Avain Väärinkäytökset -ryhmän tiedote - verkkosivut avattu

Avain Väärinkäytökset -ryhmä on julkaissut omat sivunsa jossa he tulevat viestinsä mukaan keskittymään Avain Asumisoikeus Oy:n toimintaan ja asukas vihamielisyyteen.

Sivustolla on julkaistu myös kysely kaikille Avain asuntojen asukkaille Avaimen toiminnasta ja toimitusjohtaja Maarit Toverin asemasta yrityksessä.

Osallistukaa ihmeessä kyselyyn! Avaimen 2017 teettämän oman kyselyn mukaan 73% asukkaista ei suositellut Avainta. Se kertoo paljon yrityksen tilanteesta ja johtamisen kulttuurista.

Lue:
Avain Väärinkäytökset -sivusto

Blogin aikaisemmat artikkelit Avaimesta

Hauskaa ja onnellista uutta alkavaa vuotta!

oikeusjakohtuus.blogspot.com

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Uutta avain väärinkäytös sivua kannattaa jakaa mahdollisimman paljon. Varsinkin kyselyä. Täytin itse sen varsinkin kun Avain yrittää ajaa minua ulos asunnostani. Pistän tiedot tästä yhtiömme rappukäytävään.

Anonyymi kirjoitti...

Avaimen 2017 teettämän oman kyselyn mukaan 73% asukkaista ei suositellut Avainta. Se kertoo paljon yrityksen tilanteesta ja johtamisen kulttuurista.

Juuri näin. Näin itsekkin tuloksen ja täytyy ihmetellä. Jos 73% asukkaista ei halua suositella Avainta kannattaako kenenkään ostaa Avaimen asumisoikeusasuntoja? Ehkä olisi parempi todella että Avain yhtiönä menisi nurin tai ainakin Perttu Liukku tulisi järkiinsä ja erottaisi epäpätevän johtajan.

Anonyymi kirjoitti...

Minua ihmetyttää miten remontointiin tarkoitettua korkitukilainaa saa käyttää siihen etyä valmiit parketit ja vuosi sitten maalatut seinät revitään rikki ja laitetaan uudelleen? Nähtävästi se lainaraha pitää käyttää väkisin vaikka ei ole edes tarvetta.

Anonyymi kirjoitti...

Vastike nousi lyhyessä ajassa 450 eurosta 795 euroon. Se on liian paljon eläkeläiselle. Kaiken lisäksi nyt pitäisi muuttaa asunnosta kun Avain haluaa purkaa kaksi vuotta sitten asennetun parketin ja kehtaa väittää että menetän vielä lainmukaisen korvauksen tekemästäni muutostyöstä vaikka niissäkin on 5 vuoden kuoletusaika. Olen palkannut lakimiehen eikä asiaa enää sovita ellei Avain maksa tähän mennessä syntyneitä asianajo kuluja.

HYVÄT IHMISET. OTTAKAA VAROITUKSET TOSISSAAN. ÄLKÄÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA MISSÄÄN OLOSUHTEISSA HANKKIKO AVAIMEN ASUNTOA!

Anonyymi kirjoitti...

Tuon nyt vielä kerran esiin. Muutin itse pois Avaimen kämpästä koska vastike nousi Perttu Liukun vallankaappauksen vuonna 2008 jälkeen yli 60% ja toiseksi koska Avain halusi tyhjentää, pakottaa meidät lähtemään yli 110m2 asunnosta launvastaisesti remontin takia. Kun Asokodeilta löytyi saman kokoinen kämppä ja 480e/kk halvemmalla samalta alueelta niin ei tarvinnut miettiä. Ainoa mikä harmittaa että olisin mielelläni katsonut mitä tapahtuu kun en suostu tyhjentämään asuntoa remontin takia. Viimekädessähän se olisi ratkaistu oikeudessa. Nyt Avain jatkaa touhuaan niin kauan kuin joku oikeasti pistää vastaan ja nöhdään haastaako Avain asukkaan oikeuteen vai ei. Laillista perustetta Avaimella ei ole ajaa ihmisiä ulos asunnoista ilman että asumisoikeussopimus onnirtisanottu.

Asokodeille kun siirryin kysyin miten he menettelevät remonttien suhteen kun taloyhtiö oli myös yli 20v vanha mikä on raja Avaimelle aloittaa remontti. Asokodeista useampi henkilö vastasi että asunnot remontoidaan asukkaan vaihtuessa eikä heillä ole laillista oikeutta tyhjennyttää asuntoja remontoinnin takia. Sikäli jännä että Avaimessa ei kai katsota että laki ja sopimukset koskee heitä.

Asokodit maalasi seinät, katot, vaihtoi keittiön kaapistot, sisäovia ja lattian. Kaikki valmista kun muutettiin sisään. Näin se hoituu kun osaa tehdä asukasystävällisesti.

Mitä tulee paljon parjattuun Avaimen toimitusjohtaja Maarit Toveriin. En osaa muuta sanoa kuin että Avaimen johto ei ole tilanteen tasalla ja yrityksen toiminta näyttää varsin huonosti johdetulta.

Anonyymi kirjoitti...

Todella loistavaa informaatiota blogistilta. Avain on nyt poistettu vaihtoehdoista kun etsitään uutta kämppää. Vuokran korotuksista tms voi olla montaa mieltä, mutta se että ajetaan kodistaan ulos osoittaa täydellistä halveksuntaa asukkaita kohtaan. Toimari saisi vetää johtopäätökset jos on tällaiseen suostunut ja jos ei, niin erottaa ne jotka tavan ovat implementoineet ... siis käsittämätöntä !

Anonyymi kirjoitti...

https://surveynuts.com/surveys/take?id=157944&c=4031362673TJDL

Tuossa linkki suoraan kyselyyn

katja kirjoitti...

Onpas hieno! :)

Unknown kirjoitti...

Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
Soita / WhatsApp: +16626183756
Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com