Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2015

LUKIJAN ARTIKKELI: Väkivalta lopettaa vittuilun

Väkivaltainen nuoria ryöstellyt katujengi ei saanut rangaistusta! (HS, 21.04.2015)

Ehdollinen vankeustuomio ei ole rangaistus.

* * *
Oli harvinaisen huvittavaa seurata Helsingissä etnisen ryhmän harrastaman katuväkivallan syystä ja seurauksista käytyä keskustelua. Järkyttävintä koko kommentoinnissa on huomata, että monien mielestä näiden nuorien käytöstä tulisi ymmärtää ja heidän ongelmistaan pitäisi pystyä peilaamaan perusteita järjettömälle väkivallan käytölle. Rivien välistä voi lukea, että yritetään etsiä hyväksyntää teoille joita todellisuudessa ei pitäisi sietää lainkaan.

Etninen ryhmä ottaa kohteekseen nuoren jolta hakataan hampaat sisään, katkotaan sormia, kaadetaan maahan, potkitaan päähän. Entä kun etniseen vähemmistöön kuuluvat nuoret hakkaavat ja potkivat miestä kadulla kun asia meni omien sanojen mukaan vähän ”överiksi”. Entä kun nuoret maahanmuuttaja ”lapset” raiskaavat yhdessä tuumin nuoren naisen paremman tekemisen puutteessa.

Tätä käytöstäkö pitäisi ymmärtää koska näillä tekijöillä nyky-yhteiskunnassa on niin vaikeaa?

Tämän tyyppiset ihmiset eivät ymmärrä mitään muuta viestiä kuin väkivallan. Siksi näiden nuorten kohdistamaan väkivaltaan tulee vastata sillä ainoalla kielellä jota he itse osaavat. 

Sössötykset siitä että ihminen katuu tekoaan ja pahin rangaistus on joutua elämään tekojen kanssa voi jättää täysin omaan arvoonsa. Tosiasia on, että ihminen joka pystyy summittaiseen väkivaltaan, ilman syytä ja provokaatiota omaksi huvikseen ei myöskään pidemmän päälle kadu tekojaan. Katumus ja syyllisyyden tunto ovat täysin suhteellisia käsitteitä eikä niitä pitäisi sotkea rangaistuksen tai sovittamisen kanssa edes samaan lauseeseen.

Ongelmissa olevia nuoria, etnisiä tai kantaväestöön kuuluvia pitää auttaa ennen kuin turhautuminen kasvaa väkivallaksi. Siinä vaiheessa kun väkivalta on yksi huvittelun muoto, ollaan pahasti myöhässä.

Ei ole ensimmäinen kerta kun tällainen nuori nauraa katketakseen rangaistuksille, yhteiskuntapalvelulle, sakoille ja ehdollisille tuomioille. Mikään näistä ei ole rangaistus joka menee perille, mutta teon seurauksina nämä ovat kuin märkä rätti uhrin silmille. Sama nuori jatkaa tekojaan kerta toisensa jälkeen ilman seurauksia.Yhteiskunnan pitäisi suojella kansalaisiaan eikä antaa tällaisten apinoiden riehua kadulla kerta toisensa jälkeen.

Yhteiskunta ja kaikki sosiaalitädit vihervasemmistosta alkaen tarjoavat tukea, ymmärrystä ja apua väkivallan tekijälle, mutta uhri unohdetaan täysin. Kun etninen ryhmä harrasta silmitöntä väkivaltaa, järjestetään tilaisuuksia joissa halutaan keskustella rasismin lisääntymisestä Suomessa.

Väkivaltaiselle nuorelle tarjotaan kriisiapua, kuntoutusta, psykologia ja kaikkea muuta roskaa samaan aikaan kun uhri viruttuaan kunnallisessa sairaalassa päästetään kotia nuolemaan haavojaan. 

Ongelmaa lisää entisestään hiljainen hyväksyntä, kun viranomaiset poliisista lähtien pitävät satoja väkivaltarikoksia yksittäistapauksina. Halutaan kyllä kertoa kantaväestöön kuuluvien rasistisiksi väitetyistä rikoksista, mutta etnisten väestönosien tekemistä rikoksista halutaan vaieta. Tilastoja vääristellään jotta ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset eivät saa huomiota. Kun kyseessä on etninen henkilö, myös oikeuslaitos käyttää rangaistuksissa lievintä mahdollista asteikkoa. Edes laki ei ole sama kaikille. 

Ulkomaalaistaustaisten tekemiä väkivaltarikoksia hyssytellään ja vähätellään kerta toisensa jälkeen. Poliisi haluaa puhua mieluummin tavallisista väkivaltarikoksista ja media ei halua kertoa tekijöiden etnisestä taustasta yhtään mitään. Kaikki nämä tiedot ovat kuitenkin oleellisia asioiden yleisessä arvioinnissa.

Väkivalta on monesti ratkaisu myös itse ongelmaan.

Kun ihminen joka hakkaa muita huvikseen kadulla saa samalla mitalla takaisin, oppii myös läksynsä. Väkivalta on täysin hyväksyttävä keino ratkaista tilanteita monissakin asioissa. Kun toisia huvikseen hakkaava nuori saa itse muutaman kerran kunnolla turpaansa ja kärsii vammoistaan loppuelämänsä samoin kuin uhrinsa, on lääke syy ja seuraus suhteineen paljon tehokkaampi kuin pään paijaaminen.

Väkivalta lopettaa vittuilun.

oikeusjakohtuus.blogspot.com

Tiesitkö että suurin osa raiskauksista on etnisten ryhmien tekemiä
Monikulttuurisuuden todellisuus – raiskaukset

36 kommenttia:

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

Menolippu kouraan, jos ei Suomen yhteiskuntajärjestys kelpaa. Ei mitään vankilatuomiota, vaan pihalle jos ei ole tämän maan kansalainen. Jos on, niin sitten niitä ehdollisia ei jaella, vaan linnaa törkeistä ja etenkin porukalla tehdyistä rikoksista.

Anonyymi kirjoitti...


Erittäin hyvä kirjoitus.
Väkivalta sinänsä ei ole ratkaisu mihinkään muuhun kuin väkivaltaan, eli sitä saa mitä tilaa.
Maahantulijat on siinä vaiheessa syytä taluttaa rajalle kun ilmenee epäsosiaalista käytöstä. Palautettakoon siihen maahan josta ovat tulleetkin,jos tuomioistuin määrää rangaistuksen se on kärsittävä omassa syntymämaassa, eikä tuomion jälkeen ole takaisin tulemista, edes turistina.
Tämä ei tarkoita ettei maahantulijoita saisi olla, vaan auttaisi karsimaan ne rikolliset ja väkivaltaiset henkilöt niistä, jotka yrittävät tulla toimeen niin kuin muutkin kansalaiset.
Samalla oikeuslaitos saisi tarkastellä omia toimiaan ja ratkaisujaan. Sekä kohdistaa huomionsa myös siihen uhrin osaan, joka kärsii yleensä koko loppuelämänsä, kun se tekijä saa vain jonkin ehdonalaisen tuomion, jolla ei ole käytännössä mitään merkitystä. Rangaistuslaitokset pitäisi olla jotain muuta kuin hotellitasoisia lomakeskuksia, joihin mennään lomailemaan. Siellä pitää olla työpaikkoja joissa ne elämisen ja asumisen kustannukset on työllä korvattava.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kirjoituksesta. Tämä muistutti sopivasti siitä että pitikin lopettaa tämän blogin RSS-feedin seuraaminen.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että lähdit. Sun kaltaisia nössöjä tämä maailma ei kaipaakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Asia on juuri näin kun artikkelissa kuvataan. Yhteiskunta ja oikeualaitos on naurettavan heikkoja. Henkilö joka hakkaa ihmisiä huvikseen saa rangaistukseksi ehdollista. Eli ei mitään. Sama toiminta jatkuu. Hakataan uusi uhri. Ei rangaistusta. Kyllä se on niin että jos viranomaiset ja oikeuslaitos ei tätä toimintaa saa loppumaan lainmukaisin keinoin on meidän muiden lopetettava se omatoimisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin vähän olen katsonut tätä blogin linjaa. On mennyt väärään suuntaan ja väkivaltaan kannustus on pitkä miinus.

Harmi.

Anonyymi kirjoitti...

Väkivaltaan kannustus? Tosiasioiden esille tuominen näyttää ärsyttävän monia! Totuus nyt vain on se että väkivalta on monesti se ainoa asia jolla tilanteen voi ratkaista kun mikään muu ei auta. Yritetään olla niin sivistynyttä ...

90-luvulla olin yläasteella ja yllättäen koulun "kunkku" otti minut silmätikukseen. Haukkumista, tönimistä ja lyömistä, varastamista jne. ja kun yläasteella oltiin lyöminen ei ollut mitään ala-aste leipomista vaan kunnon väkivaltaa.

Koulu ei tätä jäppistä saanut aisoihin, eikä saanut hänen vanhempansa. Omalle faijalle kun viimein kerroin, hän sanoi suoraan että miksi annan hänen tehdä niin? Väkivalta on ainoa jolla saat tuon loppumaan. Vedät kunnolla turpaan jotta oppii kerrasta.

Eräänä lauantai-iltana kun olin notkumassa kauppakeskuksen ulkopuolella tämä sama idiootti tuli taas suoraan fyysisesti kimppuun. Silloin riitti. Vetäsin suoraan päin näköä kaksi tai kolme kertaa, kun jätkä oli polvillaan potkasin niin paljon kuin lähti. Myöhemmin kuulin että hammas oli pokki, poskiluu ja kylkiluu murtunut.

Lakkasiko hän kiusaamasta? Kyllä. Kiersi kaukaa sen jälkeen.

Tätä samaa neuvoa olen opettanut omille lapsille ja pidän huoli että se opetetaan myös lapsen lapsille.

Täysin sama tilanne on näiden etnisten katujengien kanssa. Jos yhteiskunta ei tarjoa mitään rangaistusta (ja ehdollinen ei ole rangaistus) täytyy meidän muiden se sitten jotenkin lopettaa. Vai onko joku sitä mieltä että on ok kun tilanne vain jatkuu entisellään? Olisiko minunkin pitänyt vain kouluajan kärsiä?

Kun mikään laillinen keino ei auta, väkivalta on se millä asiat saadaan kuntoon. Se on fakta, pidit siitä tai et.

Anonyymi kirjoitti...

Nykyihmisen kyvyttömyys puolustaa itseään ja suojella lähimmäisiään on kadonnut tekopyhän humaanisuuden taakse. Siitä tästä on kyse.Valtaan on päässyt pullamössö sukupolvi josta oikeasti löytyy ihmisiä jotka kuvittelevat että väkivalta on aina väärin.

Väkivalta kuuluu olla viimeinen ratkaisukeino, mutta sen olemassaolo tulee myöntää.

Yhteiskunnallisesti mennään täysin väärään suuntaan. Oikeuslaitos jakaa rangaistuksia jotka ovat täysin oikeustajun vastaisia. Jos lapsen raiskaaja, nuoren tytön joukkoraiskaus, silmitön väkivalta, huvikseen hakkaaminen ja muut ovat yhteiskunnallisesti ehdollisen vankeustuomion arvoisia, on koko yhteiskunnallinen arvomaailma mädäntynyt.

En siis yhtään ihmettele että yhä useampi ottaa oikeutta omiin käsiinsä.

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin vähän olen katsonut tätä blogin linjaa. On mennyt väärään suuntaan ja väkivaltaan kannustus on pitkä miinus.

Hyvään suuntaan on menossa. Rehellinen linja jatkuu ja oikeasti ei anneta kenenkään sanella mitä on soveliasta kirjoittaa, olla samaa mieltä kuin milloin mistäkin syystä. Tältä blogistilta löytyy munaa olla välittämättä muiden mielipiteistä.

Mitä itse artikkeliin (joka muuten on lukijan artikkeli???) tulee, olen täysin samaa mieltä. Kun näihin nuoriin ei tehoa mikään lain mukainen sanktiointi, ainoa mitä he ymmärtävät on sama lääke mitä itse tarjoavat.

Anonyymi kirjoitti...

Suurin ongelma on nää saatanan "etniset" apinat. Kun katsoo tonkin nuorisojoukon valokuvia somesta ... kaikki samanlaisia alihmisapinoita jotka oikeasti olisi pitänyt aikanaan ampua rajalle. Tai jos ovat syntyneet suomessa, heidän vanhempansa. Meillä on jo eläintarjha helsingissä, ei noita mutakuonot tarvita täällä yhtään enempää.

Anonyymi kirjoitti...

Noikin pojat jotka kävivät pasilassa miehen kimppuun joka yritti paeta, mitä te heille antaisitte rangaistukseksi?

Ehdollista ja päähän silittelyä?

Vittu ootte avuttomia?

Tommonen musta hintti tuli jossain aineessa lääppii mun muijafrendin persettä? Katkasin siltä sormen ja kilju kun teuraalla oleva sika. Ihan saatanan oikein. Seuraava joka yrittää samaa kiskon useammankin sormen kämmenselkään.

Anonyymi kirjoitti...

Tappakaa toi rasisti blogisti! Suomi tulee olee vielä islami pääuskontona. Valkonen paska vedetään viemarista alas. Elakön somalit!

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä oma tarina miten väkivalta auttoi ratkaisemaan asian.

Meillä oli naapurin äijän kanssa riitaa monestakin asiasta. Se purki vihaansa minun autooni. Naarmutti peltiä, potki peilin, väänsi pyyhkiänsulat, potki peltejä jne. Näitä tapahtui kuudesti neljän kuukauden sisällä. Kahdesti yllätin hänet itseteosta.

Soitin useamman kerran poliisit paikalle. Oli sana sanaa vasten kun hän kiisti. Palkkasin lakimiehen, ei auttanut. Hän ei välittänyt poliisin puhutteluista, ei syyteharkinnasta. Ei korvian lotkauttanut lakimieheni vaatimuksille ja vahingonkorvaus vaatimuksille.

Tiedättekö mikä oli poliisin neuvo? Muuta pois. Samaa sanoi toinen naapuri ja omat vanhempani.

Miksi minun pitäisi antaa häirikölle periksi?

Asia ratkesi kun varastokellarissa iskin tältä metalliputkella sääriluun paskaksi.

Syytti minua ja olin kiinniotettunakin päivän, mutta ei ollut mitään todisteita muuta kuin hänen sanansa ja oma veljeni todisti minun olleen kotonani.

Tämän jälkeen jätti minut rauhaan.

Mielestäni ratkaisu oli täysin oikea. Olen kysynyt tätä aika monelta henkilöltä ja suurin osa on ymmärtänyt miksi!

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoinkin hyvä artikkeli! Olin jo kyllästynyt näihin avain asumisoikeus itkuihin. Asiaa puhut!

Pahoinpidellyn isä kirjoitti...

Mietitäänpä tätä hetki ja otetaan elävä esimerkki.

Nuoret A, B ja C ovat kavereita. Ensimmäinen yhteinen rikos on ryöstää 13 vuotiaalta pojalta kännykkä ja kukkaro metroasemalla. Pojat jäävät kiinni, eivät ole rikosoikeudellisessa vastuussa. Ryöstetylle pojalle seuraa psyykkisiä ongelmia, mm. pelkotiloja ja unettomuutta.

Kolme kuukautta myöhemmin samat A, B ja C ahdistelevat nuorta tyttöä kauppakeskuksessa. Vartijat tulevat väliin. Poliisi kutsutaan paikalle. Ei rangaistusta.

Pojat täyttävät 15 vuotta. Eräänä iltana hakkaavat kaksi eri ihmistä ryöstääkseen rahaa kaljaan. Toinen vammautuu loppuelämäkseen, toisen vammat ovat pieniä. Sakkoja.

Pojat A ja C pahoinpitelevät 14 vuotiaa pojan ja anastavat kännykän. Uhrilta katkeaa hammas. Sakkoja ja sosiaaliviranomaisten arviointi. Perheitä pitää auttaa, poikia pitää yrittää sopeuttaa yhteiskuntaan paremmin.

Taas menee aikaa ja A, B ja C hakkaavat kolme nuorta samana iltana, mm. Heurekan puistossa. Rangaistus ehdollinen tuomio (ei siis mitään). Yksi uhreista vammautuu loopuiäkseen ja tuskin kykenee työelämään.

Ennen kuin edellisen tuomio on annettu, pojat ahdistelevat seksuaalisesti ja pahoinpitelevät yhden 12 vuotiaan tytön. Uhri ei saa vammoja, mutta psyykkisiä pelkoja sitäkin enemmän. Asian käsittely on kesken.

Kolme kuukautta myöhemmin, nyt vuoden vanhempina, jälleen ryöstö ja pahoinpitely. Asia on menossa oikeuteen, todennäköisesti ehdollista, jälleen kerran.

Kuka on sitä miltä että tämä polku on aivan liian pitkä? Yhteiskunta ja viranomaiset eivät pysty pysäyttämään näitä! Aina uusien ihmisten on kärsittävä kerta toisensa jälkeen vaikka tämä olisi voitu pysäyttää ensimmäiseen kertaan.

Kun yhteiskunta ei pysty näitä pysäyttämään on meidän muiden VELVOLLISUUS opettaa näille tapoja. Jos se tapojen oppettaminen edellyttää näiden paskiaisten hakkaamista henkihieveriin, niin laskekaa minut mukaan!

Anonyymi kirjoitti...

Täysin samaa mieltä edellisen kanssa. Vika on oikeusjärjestelmässä ja viranomaisissa jos ne eivät saa näitä kuriin.

Ja te joiden mielestä väkivalta on aina väärin. Herätkää ruususen unestanne, hankkikaa munat ja käyttäytykää kuin aikuiset. Väkivaltaa käytätte tekin kun oikea tilanne ponnahtaa eteen.

Anonyymi kirjoitti...

Maailmassa on PETOJA, LAMPAITA ja LAMMASKOIRIA.

LAMPAAT ovat juuri näitä ihmisiä jotka eivät uskalla tehdä mitään. Eivät uskalla puolustaa itseään, eivät uskalla puolustaa perheen jäseniään. Höpisevät outoja humaanisia arvoja väkivallattomuudesta ja elävät prinsessan unta realimaailmasta vieraantuneena.

PEDOT ovat niitä jotka käyttävät näitä lampaita surutta hyväkseen. Hakkaavat, raiskaavat, ryöstävät. Kerta toisensa jälkeen kenenkään pystymättä sitä lopettamaan.

LAMMASKOIRAT ovat niitä ihmisiä jotka suojelevat itseään ja läheisiään. He käyttävät kovia keinoja petojen pysäyttämiseksi. Keinoja joita yhteiskunta ei voi käyttää liian humaanin arvomaailman takia.

Kuka sinä olet? Valittevasti petojen määrä kasvaa ja lammaskoirien vähenee. Tulee lampaille tukalat oltavat.

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavan usein näitä petoja näyttää tulevan nimen omaan Suomen ulkopuolelta. Ympäristöstä joissa esim. naisilla ei ole mitään arvoa.

Anonyymi kirjoitti...

Olette saatanan sairaita.

Lammaskoira kirjoitti...

Olette saatanan sairaita.

Kuulehan lammas. Olisit laittanut nimesi tietoon. Muistan sitten olla auttamatta kun joku raiskaa ja panee suo väkisin pusikossa tai hakkaa sun naamasi tohjoksi sen takia ettei sulla ollut antaa röökiä. Sehän on sairasta käyttää väkivaltaa, joten hoida oma puolustuksesi ihan itse. Minä voin nauraa vieressä ja katsoa miten se onnistuu ilman väkivaltaa.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi vittuilee toiselle anonyymisti. Ihailtavan rohkeaa! Joko otit nyrkit esille?

Anonyymi kirjoitti...

Tappakaa toi rasisti blogisti! Suomi tulee olee vielä islami pääuskontona. Valkonen paska vedetään viemarista alas. Elakön somalit!

Syö possua tai kuole.

Anonyymi kirjoitti...

Taas ehdollista. Luuletteko että auttaa? Näitä pitäisi vetää kunnolla turpaan niin oppisivat. Hienoa Suomen oikeuslaitos ... seuraavaa uhria odotellessa http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015050219613888_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Voisko joku perustaa anonyymi saitin johon kerätään näitä tuomittujen rikoksia rangaistuksia ja yhteystietoja. Tuomiot on julkisia ja rikos ei ole yksityisasia. Olisi helpompi tarkistaa missä asuvat ...

Anonyymi kirjoitti...

Kolmas anonyymi puhuu paskaa.... hienoa

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tuleva maahanmuuttoministeri on persu, sitten neekereitä, ählämeitä ja muita ihmisroskia aletaan lähettämään massoittain takaisin kotimaihinsa ja uudet tulijat käännytetään rajalla.

Täällä Virossa on täysin hyväksyttyä vetää turpaan tai antaa pippurisumutteesta jos joku käy päälle. Ei täällä Tallinnassa tosin kukaan päälle käy kun kaikki tietävät että huonosti käy ja pippurisumuttien kantaminen on täysin laillista toisin kuin siellä Suomessa jossa munattomat poliitikot ovat senkin kieltäneet.

t. Äärioikeistolainen yrittäjä Tallinnasta.

Anonyymi kirjoitti...

Tulen tänne vain sanomaan, että väkivaltaa ei pitäisi ihannoida koska sillä voi olla ikäviä seuraamuksia. Yhdessä tapauksessa mies ja hänen kaverinsa hakkasivat miehen tyttöystävän raiskanneen miehen. Myöhemmin kävi ilmi, että nainen oli puhunut paskaa eikä mitään raiskausta ollut tapahtunut.
Olisi parempi jos poliisi ja oikeuslaitos hoitaisi nämä tapaukset. Sehän niiden tehtävä on. Missä sitten menee vikaan, en tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vain havainnollistaakseni mikä ongelma on oikeuksien omiin käsiin ottamisessa lainaan tuolta koulukiusaamiskirjoituksen kommenteista yhtä kommenttia. Tässä ilmeisesti isä kertoo miten hänen naapurinsa on häiriköinyt häntä

Asuin Porvoossa rivitaloyhtiössä. Seinänaapuri oli pahimman laatuinen narsisti. Ensin hän aloitti valittamaan kaikesta. Emme osanneet hoitaa lapsia, lapsilla oli väärät vaatteet. Ne pitivät liikaa meteliä. Hän tuli parhaimmillaan 4-5 kertaa illassa pimputtamaan ovikelloa kun hän oli kuullut jonkin "hihkaisun" seinän läpi. Tätä "metelöintiä" käsiteltiin isännöitsijän ja lopulta poliisinkin toimesta, mutta kyse oli ihan normaaleista elämään kuuluvista äänistä. Itseasiassa kerran kun isännöitsijä oli käymässä hänen luonaan hän alkoi valitti samaan aikaan kuuluvista äänistä seinän takaa ja kävi ilmi että hän kuuntelee korva seinässä josko sieltä jotain kuuluisi.

Tarina olisi pitkä, mutta lyhyemmin voin sanoa, että tähän kuulu auton naarmuttamista, renkaiden puhkomista, kananmunien heittelemistä ikkunaan. Hän asensi omalle pihalleen kameran kuvaamaan meidän pihaa. Kun poliisi kävi katsomassa, se oli käännetty siksi aikaa toiseen suuntaan.

Hän kävi hiipailemassa meidän pihalla, sotkemassa istutuksen, työntämässä hammastikkuja lukkoihin. Ja kylvi nastoja pihalle jotta lapset satuttaisivat jalkansa.


Tämä on tuon häirikkönaapurin naapurin versio. Mitä todellisuudessa tapahtui, emme tiedä. Tarina toinen puoli voi olla se, että tämä kommentoija on soittanut musiikkia yötä myöten, lapset ovat syljeskelleet auton päälle ja kusseet naapurin pihalle, kiusanneet naapurin kissaa ja kun naapurin on tästä sitten valittanut, niin kommentoija on leimannut hänet häiriintyneeksi ja ottanut asenteen, että "ei meidän lapset ainakaan". Naapuri on päättänyt ajaa häirikköperheen tiehensä ja lopulta käy niin, että häirikköperheen isä pahoinpitelee naapurin. Asioilla on aina kaksi puolta. On totta, että on olemassa kusipäisiä ihmisiä mutta todellisuudessa ulkopuolisen on mahdotonta tietää kumpi se kusipää on. Siihen tarvitaan oikeuslaitosta.

Anonyymi kirjoitti...

Ihminen joka ei saa kunnon rangaistusta väkivallanteoista ei myöskään ymmärrä että on tehnyt väärin. Tätä myöten kukkahattutätien hokemat "ihminen katuu tekoaan ja pahin rangaistus on joutua elämään tekojen kanssa" on yhtä tyhjän kanssa. Miten voi katua tekoa jos ei edes ymmärrä tehneensä väärin?

Anonyymi kirjoitti...

Täsä menee nyt puuroa ja velliä sekaisin monelta.

On täysin eriasia lähteä summamutikassa kostamaan, hakkaamaan, väitetty tyttöystävän raiskaaja kuin kun kohdistaa toimenpiteet jo syylliseksi todettuun.

Esimerkiksi oikeuslaitos toteaa pedofiilin syylliseksi lapsen hyväksikäyttöön, mutta tarjoaa rangaistukseksi ehdollista vankeutta (siis ei mitään). Kyllä tässä kohdin on täysin oikein, hyväksyttävää ja jopa suositeltavaa käyttää oman käden oikeutta ja käydä taputtelemassa syyllinen siihen kuntoon että ei varmasti edes vahingossa tee tekoaan uudestaan. Niin, omankäden oikeuttahan ei tarvittaisi jos oikeuslaitos tajuaisi tuomita henkilön 5-10 vuodeksi vankilaan.

Toisessa tapauksessa kun "naapuri" häiriköi, eikä se lopu poliisin puhuttelulla ja viranomaisten toimilla, niin sen voi lopettaa ihan rauhassa itse.

Ettekö ymmärrä että nämä häirikköyksilöt eivät käyttävät hyäksi järjestelmän heikkoutta ja ennen kaikea hitautta. Pitäisikö vain odottaa ja kärsiä? Asioita voi ratkaista itse ja viimeisenä keinoa väkivalta on hyvä työkalu. Kovempikin häirikkö, pahoinpiteljä, raiskaaja pedofiili lopettaa toimintansa kun hänet pistetään se lopettamaan.

Moneen asiaan auttaisi jos suomi osoittaisi sivistysvaltion elkeitä ja ottaisi käyttään kuolemanrangaistuksen murhille, tapoille, törkeille pahoinpitelyille ja pedofiileille.

Anonyymi kirjoitti...

Miksei joku psykopaatti ota tuomareita kohteekseen? Jos edes yksikin saataisiin raiskattua ja pahoinpideltyä, niin lattaisi ehkä koko laitoksen miettimään.

Anonyymi kirjoitti...

"On totta, että on olemassa kusipäisiä ihmisiä mutta todellisuudessa ulkopuolisen on mahdotonta tietää kumpi se kusipää on. Siihen tarvitaan oikeuslaitosta."

Mutta valitettavasti se oikeuslaitos ei anna minkäänlaista rangaistusta ja saatat jopa saada vastaajan oikeuskulut maksettavaksi. Jos taas joku ulkomaalaistaustainen hörhö käy kimppuusi ja puolustat itseäsi hyökkääjän hakkaamalla ja asia menee oikeuteen, tulet aivan varmasti saamaan itse tuomion, yleensä vielä sen kovemman.

Anonyymi kirjoitti...

Jos lapsia ja nuoria pahoinpidelleet ja ryöstäneet jengiläiset olisivat olleet kaljuja suomalaisia asusteenaan pilottitakki ja maihinnousukengät niin vankeusrangaistuksen olisivat varmasti olleet ehdottomia ja pitkiä.

Laki ei ole kaikille sama.

Esimerkkinä turkulainen "maahanmuuttajanuori" Anjur Gozan joka tuomittiin 6 kertaa ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelyistä kunnes vihdoin sai ehdotonta raiskattuaan 13-vuotiaan. Googleta Anjur Gozan turku jos et usko.

Anonyymi kirjoitti...

Sori tyypin nimi olikin Ajnur Gozani , hankalia muistaa nuo musliminimet

http://www.jlokka.fi/2014/03/13-vuotias-nainen-tuli-rasistisesti.html

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi Anonyymi sanoi...
Miksei joku psykopaatti ota tuomareita kohteekseen? Jos edes yksikin saataisiin raiskattua ja pahoinpideltyä, niin lattaisi ehkä koko laitoksen miettimään.

toukokuuta 10, 2015
"

Eihän nyt koira ruokkivaa kättä pure. Ennemminkin tuomarille mentäisiin kakskymppinen kourassa - jos tähän olisi tarvetta. Tuomarilta kun tulee positiivinen tuomio ilman lahjuksiakin...

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti täällä ei tunneta väkivaltarikollisuuden rangaistuksia. Ikään, sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta väkivaltaisen käytöksen rangaistus etenee siten että ensin tulee sakkoa tai ehdollista - ehkä sen jälkeenkin jos kyseessä siis on pahoinpitely, ei törkeä. Sen jälkeen alkaa tippumaan ja kovasti. Väkivaltatausta johtaa siihen että uusittu rangaistus katsotaan törkeäksi tai jopa tapon yritykseksi ja siitä istutaan oli tapaus mikä hyvänsä. Se on toki omalla tavallaan väärin että ensin selviää helpolla, mutta fakta on se että väkivaltaan suhtaudutaan todella vakavasti toisin kuin sensaatiohakuisista uutisotiskoista voidaan päätellä.