Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

torstaina, joulukuuta 24, 2015

Hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2016

Päättyvän vuoden lopuksi muutama sana.
 
Ethän maksa yksityistä pysäköintivalvontamaksua? Mikään ei ole asian suhteen muuttunut vuoden 2015 aikana. Yksityistä valvontamaksua ei pidä eikä tarvitse maksaa. On suorastaan kansalaisvelvollisuus jättää yksityiset parkkisakot huomiotta. Moiset vaatimuskirjeet kuuluvat paperinkierrätykseen.
 
Harkitsetko asumisoikeusasuntoa? Asumisoikeus voi olla hyväkin vaihtoehto elämäntilanteesta riippuen kunhan muistat kiertää Avain Asumisoikeus Oy:n asunnot mahdollisimman kaukaa.
 
Maistuuko glögi Joulun odotuspäivinä? Muista että työnantajalla ei ole yleistä puhalluttamisoikeutta!
 
Työsuhteen koeaikaa voi käyttää hyväksi myös työntekijä
Viranomaisten laiton painostus HPV -rokotteen ottamiseksi jatkuu edelleen
Epämielyttävä totuus ihmiskunnasta ja pakolaisista

Hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!
  

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joulua

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos blogin pitäjälle Avain kirjoituksista. Hyvää Uutta Vuotta 2016 !

Anonyymi kirjoitti...

Uutta vuotta, erinomainen blogi vaikkakin uusien kirjoitusten julkaisu tahti on hiljentenyt reippaasti. Olisi kiva lukea useammin uusia artikkeleita.

Anonyymi kirjoitti...

Maistuuko glögi? Miksi kehoitetaan alkoholismiin ja vähätellään työnantajan oikeuksia huolehtia työturvallisuudesta ... käsittämätöntä!

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

Maistuuko glögi? Miksi kehoitetaan alkoholismiin ja vähätellään työnantajan oikeuksia huolehtia työturvallisuudesta ... käsittämätöntä!

Glögiä on alkoholitonta tarjolla kaupat notkollaan. Työnantajalla ei ole oikeutta, vaan velvollisuus. Se velvollisuus vaan ei sisällä oikeutta puhalluskokeisiin, vaan kyseessä on poliisille kuuluva asia. Opettele nyt hyvä ihminen asioiden ero.

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

PS: paska ploki ;P

Hyvät uudet vuodet!

Anonyymi kirjoitti...

Sulje tää vitun ploki, ketä kiinnostaa !!!

Anonyymi kirjoitti...

Kuitenkin tulet tänne lukee vaikka ei kiinnosta?

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

Sulje tää vitun ploki, ketä kiinnostaa !!!

^ näemmä kaikenlaisia mulkkuja :P

Susan Benson kirjoitti...

Hei, Tarvitsetko luotettavaa yritystä saadaksesi lainaa projektisi rahoittamiseksi, yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa tai asuntolainaa? Älä katso kauempaa kuin Sunshine Financial Group Inc. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita, sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja, pitkäaikaisia ​​ja lyhytaikaisia ​​lainoja ja monia muita tuetulla 3 %:n vuosikorolla. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai lähetä minulle viesti suoraan WhatsAppissa numeron +447360502110 kautta ja saat vastauksen hetkessä

Tiedän, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat ratkaisua niihin, monien ihmisten on niin vaikea saada osakelainaa paikallisista pankeista tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämättömät vakuudet, velka-tulosuhde, alhainen luottoluokitus tai jokin muu syy.

Älä enää huolehdi, sillä Olemme erikoistuneet tarjoamaan strukturoituja rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

Syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
* Mukavuus - Voit hakea lainaa milloin tahansa ja missä tahansa.
* Joustava määrä - Päätät, kuinka paljon haluat lainata.
* Nopea suora rahoitus - Saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksymisestä.
* Edullinen korko 3 %.
* Korkeat hyväksymisprosentit - Sinulla on 99,9 % mahdollisuus saada laina
* Joustava takaisinmaksu - Sinun tulee valita takaisinmaksupäivä, joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajalle.
* Yksinkertainen online-sovellus.
* Henkilökohtaista ohjausta ja asiantuntemusta.
* Ei piilotettuja maksuja

Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa tapahtumasi milloin ja missä sitä tarvitset.

Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / Kysymykset? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai laita viestiä WhatsAppissa: +447360502110 | & Vastaanota heti vastaus.