Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

tiistaina, kesäkuuta 12, 2012

Kuinka kauan vielä?

Kuinka kauan kestää ennen kuin suomalaiset nousevat vastustamaan poliitikkojen, viranomaisten ja oikeuslaitoksen mielivaltaa? Kuinka kauan suomalaisuutta ja suomalaisten oikeuksia saa polkea?

Milloin liika on liikaa?

Suomen oikeuslaitos KKO:n Jussi Halla-aholle langettamalla tuomiolla on polkenut länsimaisen sananvapauden vielä syvemmälle siihen maanrakoon johon sitä on viimeisen kymmenen vuoden ajan vimmalla yritetty puristaa. Pois näkyvistä ja pois ajatuksista. Viimeistään nyt suomalaisille on valjennut, että maahanmuuttoa ja uskontoa ei saa arvostella eikä kritisoida. Totuus pitää salata ja valheista vain yksi voi olla virallinen totuus.

Jussi Halla-ahon poliittisen ajojahdin jälkeen, on entistä selvempää että KKO:n päätöksiä ja toimintaa ei saa vähätellä tai kyseenalaistaa. KKO on kolmas tabu suomalaisten oikeusviranomaisten pelolla ja perusteettomien ihmisoikeusloukkauksien listalla jolla pyritään rajoittamaan ja ohjaamaan kriittistä keskustelussa maahanmuutosta, uskonnosta ja nyt myös korkeimman oikeuden toiminnasta.

Kenellekään oikeusoppineelle tai asiantuntijalle ei ole tullut mieleen että nykyinen oikeusjärjestelmä suomalaisten silmissä on vitsi. Huono vitsi, jonka ytimessä oikeuslaitoksesta on muodostunut arvontakoneisto jonka päätöksistä suurin osa on kaukana kansalaisten yleisestä oikeustajusta. Suomalainen ei ole voinut pitkään aikaan luottaa oikeusjärjestelmään, joten on täysin turhaa edellyttää oikeuslaitokselle auktoriteettia tai kunnioitusta. Kunnioitus pitää ansaita ja oikeusasteet korkeinta myöten ovat menettäneet kansalaisten silmissä kunnioituksen ja arvostuksen jo kauan sitten. Jussi Halla-aho sanoi tämän totuuden ääneen ja sai rangaistuksen ylimielisyydestään. Viranomaisten, tuomareiden, syyttäjien ja poliitikkojen sisäpiiri pyörii ja yksittäiselle ajojahdeille annetaan näennäisen syyttömät kasvot. Tätä totuutta ei voi suomalaisilta kieltää. Oikeuslaitos tuomareineen ei ole ollut koskaan riippumaton. Neuvostokulttuuri juurtui Suomeen tiukemmin kuin kukaan koskaan uskalsi tunnustaa.

Mutta edelleen, milloin liika on liikaa?

Monet poliitikot Jan Vapaavuoresta lähtien kauhistelevat Halla-ahon tilannetta, pitävät tapausta ennennäkemättömänä, turmiollisena ja vaarallisena koko eduskunnan uskottavuudelle. Jussi Halla-aho on syyllistynyt sanan säilällä sivaltamiseen! Samaan aikaan meillä on ministereitä pääministeristä lähtien, poliitikkoja ja kansanedustajia jotka ovat syyllistyneet asiakirjojen väärentämiseen, lahjusten vastaanottamiseen, pahoinpitelyihin, petoksiin, varkauksiin ja rattijuopumuksiin. Jan Vapaavuori on itse tuomittu pahoinpitelystä vankeuteen ja sakkoihin varkaudesta sekä rattijuopumuksesta. Kuka täällä oikein vaarantaa eduskunnan uskottavuuden? Kenellä on varaa heittää ensimmäinen kivi?

Suomessa vallitsee demokratia? Hallitus on muodostettu lillukanvarsille rakennetun keinotekoisen hallitusohjelman myötä eduskuntavaalit hävinneistä puolueista. Kansan tahto ei koskaan toteutunut vaan poliitikot pienissä korruptoituneissa piireissään päättivät jakaa yhteisen hyvän vaalirahoitusta antaiden korporaatioiden ja eliitin mielen mukaisesti. Näennäinen demokratia ei eduskunnassa ole koskaan toiminut. Kansanedustajat eivät voi edustaa itseään ja omaa mielipidettään vaan heidät pakotetaan puolueensa viralliseen linjaan. Virallista linjaa ohjataan taas hallitusohjelmalla jonka juuret löytyvät korruptoituneista poliitikoista, oman edun tavoittelijoista ja yksityisen rahan ja korporaatioiden edustajista.

Suomalaiset eivät ole koskaan halunneet pahenevaa nuorisotyöttömyyttä, syrjäytymistä, vanhusten- ja terveyden huollon alasajoa tai koulujärjestelmän romuttamista ja eriarvoista yhteiskuntaa jossa rikkaat rikastuvat ja köyhien määrä kasvaa. Wahlroosin kaltaisten fanaattisten yli-ihmisten politiikka on ajamassa suomalaisen yhteiskunnan alas jyrkänteeltä. Moni on kysynyt eivätkö poliitikot näe kuinka pahoin suomalaiset voivat? Joukkomurhia, ampumisia, perhesurmia, nuorison syrjäytymistä, väkivaltaa ja pahoinvointia. Eivätkö he näe? Kyllä he näkevät, mutta eivät välitä.

Jyrki Kataisen ja Jutta Urpilaisen kaltaisia maanpettureita eivät kiinnosta suomalaisen yhteiskunnan ongelmat. He pääsevät ratkaisemaan suuria eurooppalaisia ongelmia jakamalla suomalaisen yhteiskunnan ja kansan rakentamaa hyvää niille jotka eivät ole sitä ansainneet. Jyrki Katainen ja Jutta Urpilainen maalailevat itsestään kuvaa vastuunkantajina vaikka todellisuudessa heidän aikanaan yrityksille ja korporaatioille on annettu valtaa määrätä politiikan suunnasta. Jutta Urpilainen on kuin kesy koira kytkettynä verkkosukilla Jyrki Kataisen johtaman kokoomuksen sängyn laitaan samaan aikaan kun puolue suunnittelee lainsäädäntöä jolla nuorten tulee tehdä töitä kokoomuslaisille yritysjohtajille puoli-ilmaiseksi ja vanhusten ei kuulu laiskistua vaan töissä on jaksettava jopa kaksi vuosikymmentä pidempää. Pääasia että muiden valtioiden lainat ja velat saadaan maksettua.

Vielä kerran kysyn, milloin liika on liikaa?

Pitäisikö se rikkain 1% kuitenkin tappaa jotta enemmistö voisi hyvin? Millä tämä Suomen ja suomalaisuuden tuhoaminen saadaan loppumaan? Onko ainoa mahdollisuus nousta kadulle kapinaan ja jakaa uudelleen valtuudet kuka Suomen asioista saa päättää? Olisiko nuorison aika katsoa peiliin ja lopettaa nykypoliitikkojen harrastama maanpetturuus?

Pitäisikö nuorison viimein kantaa siitä kuuluisaa vastuuta, ottaa niskalenkki asioista ja poistaa varmistin?

oikeusjakohtuus.blogspot.com

Lue myös:
 KKO:n Halla-aho tuomio on ainutlaatuisen virheellinen
Vihapuhetta
Sananvapautta ja loukattua kunniaa
Sananvapaus murenee, muista suojella itseäsi
Uusi vaihe sananvapauden alasajossa
Verkkosensuuri saavuttaa Kiinalaiset mittasuhteet Suomessa
Illuusio länsimaisista arvoista
Miten suojautua viranomaisten mielivallalta ja urkinnalta

49 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niimpä, Katainen on syyllistynyt asiakirjojen väärentämiseen, Vapaavuori saanut vankeustuomion ja Halla-Aho vägän "pahasti" sanoessaan on suurikin järkytyksen aihe?

Vittu pellejä nää poliitikot on? Sokeakin näkee että kyse on ajojahdista!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ERINOMAINEN artikkeli. Blogisti ylitti kertakaikkiaan itsensä. Tänhän voisi jo julkaista isommassakin mediassa.

Ashki kirjoitti...

No ei tätä kyllä osaa tän paremmin sanoa. Niin, minä olen osa sitä nuorisoa joka on vahvaa menoa syrjäytymässä. Voin vakuuttaa että ikuisuutta me emme tätä touhua kato!

Anonyymi kirjoitti...

Miksei blogisti kirjoita siitä miten Soini valehtelee kansalle jatkuvasti? Soini lupasi erottaa Halla-ahon puolueesta, jos tuomio tulee korkeimassa. Ei erottanut. Soini laskee sen varaan ettei kansa muista, mutta samanlainen valehtelija hän on kuin muutkin poliitikot.

Persuissa on muuten yllättävän paljon rikostuomioita saaneita kansanedustajia, kunnanvaltuutettuja ja puolueaktiiveja, mm. raiskaaja-Putkonen.

Imulippo kirjoitti...

Liika on liikaa silloin kun olemme valmiita toimimaan oman edun kustannuksella yhteisen edun hyväksi.

Vielä ei ole näkyvissä merkkejä siitä, että kansalaiset olisivat oikeasti saaneet tarpeekseensa. Tällaiset oikeusvaltion ylilyönnit eivät ole lähimainkaan tarpeeksi jotta me nousisimme auktoriteettejä vastaan. Oli kyseessä sitten lääkäri, tuomari tai hesari, meillä on tapana ottaa auktoriteetin sana jonain jota ei ole sopivaa kyseenalaistaa. Hallinnollinen eliitti tietää tämän ja jatkaa perseilyään koska se voi jatkaa.

Edustuksellinen demokratia ei voi toimia ilman kansalaisten aktiivisuutta koska hallinnollisella eliitillä ei ole insentiiviä toimia yhteisen edun hyväksi jos kansalaiset eivät heitä siihen pakota.

Imulippo kirjoitti...

Miksi me lukumäärältämme ylivoimaiset kansalaiset annamme lukumääräisesti alivoimaisen eliitin nöyryyttää itseämme näin?

MIKSI?

Anonyymi kirjoitti...

Oikeuslaitos on täysin politisoitunut ja poliitikkojen ohjauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

"Miksei blogisti kirjoita siitä miten Soini valehtelee kansalle jatkuvasti? Soini lupasi erottaa Halla-ahon puolueesta, jos tuomio tulee korkeimassa. Ei erottanut. Soini laskee sen varaan ettei kansa muista, mutta samanlainen valehtelija hän on kuin muutkin poliitikot."
A. Korkeiman oikeuden päätös oli täysin väärä, tajusitko itse edes sitä?
B. On paaaaaaaljooon pahempia kusettajia kuin Soini.

Anonyymi kirjoitti...

Miksei blogisti kirjoita siitä miten Soini valehtelee kansalle jatkuvasti?

Soini on ainoa joka vielä puhuu kuten asiat on. Ainoa järkevä poliitikko Arkadianmäellä.

Anonyymi kirjoitti...

"A. Korkeiman oikeuden päätös oli täysin väärä, tajusitko itse edes sitä?"

Tämä on vain sinun mielipiteesi. Oli mitä oli, mutta faktaa on, että Soini valehteli jälleen.

"B. On paaaaaaaljooon pahempia kusettajia kuin Soini."

Isommat kusetukset oikeuttavat pienemmät kusetukset? Silläkö Soini pitäisi päästää vastuusta kuin koira veräjästä?

Anonyymi kirjoitti...

Olisi hyvä laatia meille teknisesti vähemmän edistyneille ohjeet siitä, miten nyky-Suomessa tulee kirjoittaa keskustelupalstoille tai blogeihin niin, että kirjoittajaa ei voida jäljittää.

Suomessahan on käynnissä ennennäkemätön kampanja vapaata internet-keskustelua vastaan ja tämä tulee jatkumaan.

Anonyymipalvelimien tai muiden keinojen käyttäminen on siten välttämätön hätäkeino, joka muistuttaa sitä, miten Itä-Saksassa piiloteltiin kirjoituskoneita.

Täällä muistelen joskus nähneenikin asiaa koskevia ohjeita, mutta yksinkertainen ja teknisesti osaamattomille suunnattu katsaus voisi olla paikallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ohjeet näyttävät löytyvän tosta vaaleanpunaisesta sivupalkista

"Lue miten voit suojautua tehokkaasti viranomaisten mielivallalta ja muulta urkinnalta! "

Otat käyttöön Tor paketin, se on helpointa, ei konffauksia kaikki valmiina asennuksen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

"Olisiko nuorison aika katsoa peiliin ja lopettaa nykypoliitikkojen harrastama maanpetturuus? "

Miksi? He ovat mukavoituneet velkaunionin ja velkaantuneen kansantalouden tarjoamiin katteettomiin kupliin ja lupauksiin.

Minä olen kyllästynyt itse taistelemaan tuulimyllyjä vastaan ja koitan kaikin keinoin itse edesauttaa omin ja lähipiirin ponnistuksin tämän järjestelmän mahdollistamaa kuppausta ja veronkiertoa.

Ainut keino lopettaa tämä jälkineuvostoliittolainen skeida ja lumedemokratia, on ajaa se niin kovaa seinään, ettei kenellekään jää selvää miksi nk. "hyvinvointivaltio" ei pystynyt toimimaan kuin parhaimmillaankin yskien korkeasuhdanteen huipulla.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012061315701636_uu.shtml

Oksettaa Jan Vapaavuori, pahoinpitelystä vankilatuomion saanut rattijuoppo joka lisäksi on jäänyt kiinni varkauksista. Tälläinen jätkä tulee selittämään Halla-Ahosta ja eduskunnan uskottavuudeta.

Hyi hitto mikä paska.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö nuorison kannattaisi nyt ottaa valta käsiinsä. Kunnon mellakka Helsingin keskustaan ja näyttäkää voimaa että haluatte noi urpot ulos eduskunnasta.

Katainen väittää että mellakointi ei ole suomalainen tapa. Niin, syytä olisi ottaa tavaksi koska muutoin Kataisen kusetukset ei lopu ikänään.

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen aina ihmetellyt näitä ihmisiä jotka ottaa aseen ja menee kouluihin ampumaan tai kiipeä katolle ja ampuu sivullisia kadulle. Tämä ei ole kehoitus mihinkään, mutta jos niin paljon pääässä vinksahtanut että on pakko lähtee muita tappamaan, niin miksi tappaa viattomia? Menkää sinne eduskuntaan ja hallitusrakennuksiin ampumaan syylliset kansanedustajat ja ministerit. Siinä sitä on mainetta ja kuuluistuutta tarpeeksi ja kohdekin on vielä oikea.

Ketään ei saa tappaa mutta jos tuntuu että on pakko niin valitkaa nyt kohteet edes oikein.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Hallo-Aho teki?

Kertoi että islamin uskonto on pedofilia uskonto. Mutta tämähän on totta.

Halla-Aho kertoi että muslimien geneettinen piiri on loisiminen ja verorahoilla eläminen. Tämä oli parodia kun juuri hetkeä aikaisemmin joku asiantuntija oli todennut että suomalaisten miesten geneettinen perimä ohjaa juopotteluun ja vaimojen hakkaamiseen.

Jännä juttu, toinen sai rangaistuksen ja toinen ei. Miksi?

Oli miten oli. Vaikka KKO:n tuomio oli täysin väärä, silti sananvapaus rikos ei ole mitään verrattuna näihin todellisiin eduskunnan rikollisiin kuten Kataiseen, Vapaavuoreen ja Kanervaan. Kaikki kokoomulaisia? Mitähän sekin kertoo.

Tässä on ollut kyse puhtaasta ajojahdista joka alkoi siitä kun Ilman otti nokkiinsa Halla-Ahon kirjoituksista, järjesti syyttäjät ja tuomarit töihin, sopi tuomion ja lopullinen jatkomo tapahtui poliittisena ajojahtina.

Hävettää olla Suomalainen.

Anonyymi kirjoitti...

Älkää huoliko, en jää Suomeen asumaan hetkeksikään pidempään kuin on tarpeen. Valmistun ensi vuonna, käännän selkäni Kataisen, Urpilaisen ja KKOn raiskaamalle Suomelle. Me ei nähdä enää koskaan.

Toivotan onnea niille nuorille jotka jäävät. Ottakaa se oikeus omiin käsiin mutta kohdistakaa se oikeaan osoitteeseen. Valtaeliittiin, ei syyttömiin suomalaisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Halla-ahon nimi kirjoitetaan "Halla-aho", ei "Halla-Aho".

Hyvältä kirjoitukselta menee uskottavuus sillä sekunnilla kun päähenkilön nimi on kirjoitettu väärin.

Anonyymi kirjoitti...

Ystävällinen huomautus, se on Halla-aho, eikä Halla-Aho.

Hannu Rainesto kirjoitti...

Hienoja kommenteja ja hyviä kehoituksia. Suomi voidaan vielä pelastaa, mutta kapitalisteista ja heidän hyysääjistään on ensiksi päästävä!
Kokoomuksen ja SDP:n roistot ja jäsenkunta ovat kotimaamme tuhon siemenet ja heidän kylvönsä tulee pysäsyttää. Muokatkaamme maata niin ettei heille jää kylvömaata!

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh. Aika meuhkaamista täällä.
Täällä kommenteissä on nyt unohdettu se, mistä tämä koko "Halla-aho vs. KKO kohu" oikein sai alkunsa. Itse Halla-ahon tuomiostahan ei paljoa lehtien sivuille juttua riittänyt. Isompi ongelma syntyi kun Halla-aho puhui vähättelevään sävyyn KKO:n tuomiosta ja vallasta. Ikävä kyllä teidänkin kannattaa totutella siihen, että KHO ja KKO sattuvat meidän rakkaassa isänmaassamme edustamaan sitä korkeinta tuomiovaltaa. Nämä tahot nimenomaan eivät edusta "muutamien yksilöiden" mielipidettä vaan sitä miten tässä maassa Halla-ahon edustaman lainsäädäntövallan laatimaa lakia yleisesti tulkitaan.

Halla-aho kuuluu vallan kolmijaon toiseen haaraan (lainsäädäntövalta) ja on yleisesti tunnustettu periaate, että kolmijaon haarojen jäsenet eivät sotkeennu tai kommentoi toisen haaran tekemisiin. Vallan jakaminen tällä tavoin vakauttaa yhteiskuntaa ja jättää vähemmän tilaa väärinkäytöksille. Jos Halla-aho kokee, että hänen tulisi saada kirjoitella mitä sylki suuhun tuo, niin oikea reitti on ehdottaa sitä mahdollistavaa lainsäädännön muutosta. Mikäli hänen ehdotuksensa torpataan eduskunnassa voidaan päätellä, että edustuksellinen demokratia on puhunut ja suurin osa kansan valitsemista edustajista, ja täten kansasta, ei ole ehdotuksen kannalla. Toinen vaihtoehto on siirtyä tuomiovallan edustajaksi esimerkiksi alkamalla rakentaa uraa eri oikeusasteissa. Tällöinkin hän ikäväkseen joutuu pohjaamaan päätöksensä voimassaolevaan lakiin.

Kuten osa saattaa huomata, niin olen tässä hieman kertaillut yteiskuntaopin perusteita ja nämä saattaisi olla aika monella jotenkin muistissa, jos ei ihan jokaisella yläasteen tunnilla olisi vain syljeskellyt kattoon ja piirrellyt kirkkoveneitä pulpetinkanteen.

Isoisämme ovat taistelleet, haavoittuneet ja kuolleet sen vuoksi, että meillä olisi näin hieno ja länsimainen yhteiskuntajärjestys vallan kolmijako-oppeineen. On siis suorastaan hävytöntä isänmaanpilkkaa vihjata, että yksittäinen henkilö voisi toimia jonkinlaisena vallan yliherrana halliten sekä lainsäädäntö- että tuomiovallan.

"Ken itsensä ylentää, hänet alennetaan."
Tässä tapauksessa kirjaimellisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen kirjoitus on aivan puuta heinää.

Jos Halla-aho kokee, että hänen tulisi saada kirjoitella mitä sylki suuhun tuo, niin oikea reitti on ehdottaa sitä mahdollistavaa lainsäädännön muutosta

Ei tämä asia lainsäädännöllä muutu. Suomessa on sananvapaus myös kansanedustajilla. Nyt tuomioissa käytetään täysin määrittelemättömiä määreitä kuten "vihapuhe" joka on täysin tulkittavissa minkäkin tarkoitusperän mukaisesti. Ei lainsäädännöllä pysty muuttamaan sellaista mitä ei ole muutettavissa tai edes tarpeen muuttaa. KKO on antanut päätöksensä poliittisin perustein.

Mitä tulee vallan kolmijaon eri "haarojen" väliseen arvosteluun, niin se on periaate, ei laki tai asetus. Pauliino Koskelo joka on KKO:n presidentti puuttui törkeästi lainsäädäntövallan elementteihin arvostellessaan perustuslakivaliokunnan päätöstä yksityisestä pysäköinninvalvonnasta. Jos arvostelu on rikos miksi Koskelo on edelleen virassaan?

Mikäli hänen ehdotuksensa torpataan eduskunnassa voidaan päätellä, että edustuksellinen demokratia on puhunut ja suurin osa kansan valitsemista edustajista, ja täten kansasta, ei ole ehdotuksen kannalla.

Edustuksella demokratialla ei ole mitään tekemistä kansan tahdon kanssa. Kuten blogistikin osuvasti kertoi, nykyinen hallitus on "vähemmistö" hallitus ja siellä on edustettuina viime eduskuntavaaleissa hävinneet puolueet. Puolueiden jäsenet ovat sidottu puolueen kantaan joka on ohjattu hallitusohelmassa vastoin sitä kuuluisaa kansan tahtoa. Joten unohda. Suomi ja demokratia eivät sovi samaan lauseeseen.

Kuten osa saattaa huomata, niin olen tässä hieman kertaillut yteiskuntaopin perusteita ja nämä saattaisi olla aika monella jotenkin muistissa, jos ei ihan jokaisella yläasteen tunnilla olisi vain syljeskellyt kattoon ja piirrellyt kirkkoveneitä pulpetinkanteen.

Se mitä esität on teoriaa ja kaukana realimaailmasta. Suurin ongelma on juuri kalteisesi ihmiset jotka eivät näe todellisuutta vaan perustavat ajatuksensa oppeihin jotka ovat vanhentuneet jo kauan sitten.

Isoisämme ovat taistelleet, haavoittuneet ja kuolleet sen vuoksi, että meillä olisi näin hieno ja länsimainen yhteiskuntajärjestys vallan kolmijako-oppeineen. On siis suorastaan hävytöntä isänmaanpilkkaa vihjata, että yksittäinen henkilö voisi toimia jonkinlaisena vallan yliherrana halliten sekä lainsäädäntö- että tuomiovallan.

Sinulla on paljon opittavaa. Tätä sinun isänmaatasi eivät ole poliitikot tai edustuksellinen demokratia johtaneet pitkään aikaa. Valta on yrityksillä ja rikkaalla eliitillä. Poliitikot tekevät juuri kuten heidän rahoittajansa käskevät. Oikeuslaitos on politkoitunut jo kauan sitten eikä nauti enää missään oloissa kansa luottamusta. Pienet on piirit ja hyvävelijärjestelmät valvovat poliitikkojen, tuomareiden, syyttjäjien ja viranomaisten kesken omaa etua. Piilokorruptio ja oman edun tavoittele on ennätyksellistä Suomessa.

Kannattaa avata ne silmänsä ja nähdä totuus ja lopettaa eläminen haavemaailmassa. Siinä illuusiossa mikä Suomen pitäisi olla.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tulee vallan kolmijaon eri "haarojen" väliseen arvosteluun, niin se on periaate, ei laki tai asetus. Pauliino Koskelo joka on KKO:n presidentti puuttui törkeästi lainsäädäntövallan elementteihin arvostellessaan perustuslakivaliokunnan päätöstä yksityisestä pysäköinninvalvonnasta. Jos arvostelu on rikos miksi Koskelo on edelleen virassaan?

Mutta kaikki mikä ei ole laissa tai asetuksissa erikseen kielletty ei suinkaan ole oikein. Tässä argumentissa käytät klassista rötösherrojen mantraa: "No ei se voi olla väärin jos se ei ole laitonta." Kuten mainitsit, niin käytäntö on kuitenkin periaattellinen ja oikeastaan se mihin koko vallan jakaminen eri instansseille perustuu. Kommentissani en mitenkään puolustanut Koskelon toimintaa, samoin kuin en niitä muitakaan jotka ovat jaon ylittäneet, eikä hän ole tässä asiassa mielestäni mitenkään Halla-ahosta poikkeava. Halla-aho on saanut kommentistaan aiheesta sanktioita ja ehkäpä Koskelonkin tulisi saada. Kuten aivan oikein tulkitsit, että arvostelu ei ole rikos, mutta se on harkitsematonta käytöstä, niin Halla-ahon kuin ilmeisesti Koskelonkin tapauksessa. En pyrkinyt puolustamaan ketään vaan toteamaan, että Halla-aho sai huomionsa ihan syystä.

Edustuksella demokratialla ei ole mitään tekemistä kansan tahdon kanssa. Kuten blogistikin osuvasti kertoi, nykyinen hallitus on "vähemmistö" hallitus ja siellä on edustettuina viime eduskuntavaaleissa hävinneet puolueet. Puolueiden jäsenet ovat sidottu puolueen kantaan joka on ohjattu hallitusohelmassa vastoin sitä kuuluisaa kansan tahtoa. Joten unohda. Suomi ja demokratia eivät sovi samaan lauseeseen.

Nyt en ihan pysy kärryillä. Hallituspuolueilla näyttää olevan 123 paikkaa 200 paikkaisessa eduskunnassa, joten eikö tämä puoluepohja edusta eduskunnassa enemistöä kansasta? Vai miten tuo nyt pitäisi laskea? Jos vaalien suurin puolue ja sen hallituksenmuodostaja saa löydettyä yhteisen sävelen eduskunnan enemmistöä edustavien puolueiden kanssa, niin eikös silloin oppositiossa olevat ole vähemmistössä mielipiteineen ja näkemyksineen? Puolueen jäsenet eivät ole sidottuja puolueen kantaan. Kaksi vasemmistoliiton jäsentä poistui hallituspuolueesta, koska eivät kokeneet olevansa samaa mieltä. Tuo vapaus on jokaisella kansanedustajalla, mutta edelleen enemmistö on hallituspuolueissa.

Suurin ongelma on juuri kalteisesi ihmiset jotka eivät näe todellisuutta vaan perustavat ajatuksensa oppeihin jotka ovat vanhentuneet jo kauan sitten.

Olisikos se sitten vaikka nykypäivää, että unohdetaan vallan kolmijako, päätetään tuomiot toreilla ja kapakoissa tunnepohjalta sekä jaetaan tuomiot saunan takana. Torikokousta ei tietenkään tarvitsisi kuunnella, joten jokainen voisi jakaa tuomioita mielensä mukaan. Tai vaikka kapakan yli-ihmiset, joilla on vastaus kaikkiin ongelmiin, voisivat välillä jalkautua jakamaan oikeutta kaduille. Nojoo, vitsi vitsinä. Sen kuitenkin nostaisin esille, että aika rivakasti teit päätelmän, että "kaltaiseni ihminen" perustaisi ajatukseni näihin vanhoihin yhteiskuntaoppeihin. Aika suorasukaisesti oletettu. Se mitä todellisuudessa yritin sanoa, että tämä on se järjestelmä, jota täällä noudatetaan ja Halla-ahon olisi hyvä toimia sen mukaisesti. Jos hänellä on jokin parempi ehdotus lakien säätämisen, tuomitsemisen ja toimeenpanon välisistä suhteista, niin hän varmaankin sen joskus kertoo. Siihen asti mennään näillä.

...

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on paljon opittavaa. Tätä sinun isänmaatasi eivät ole poliitikot tai edustuksellinen demokratia johtaneet pitkään aikaa. Valta on yrityksillä ja rikkaalla eliitillä. Poliitikot tekevät juuri kuten heidän rahoittajansa käskevät. Oikeuslaitos on politkoitunut jo kauan sitten eikä nauti enää missään oloissa kansa luottamusta. Pienet on piirit ja hyvävelijärjestelmät valvovat poliitikkojen, tuomareiden, syyttjäjien ja viranomaisten kesken omaa etua. Piilokorruptio ja oman edun tavoittele on ennätyksellistä Suomessa.

Eipä muuta kuin sitten uurnille vaan joka iikka. Olisikos diili, että ei enää äänestellä sinne eduskuntaan niitä 50+ vuotiaita Kokkareiden ja Demareiden rötösherroja vaan nuoria tai muuten vaan vähemmän broileriksi asti keitettyjä poliitikkoja. Kuinka moni nytkin uhoaa, että "oli sitten viimonen kerta kun äänestän sitä puoluetta", mutta sitten taas vaalien alla juodaan ne kahvit torilla ja "voi että kyllä se on vaan fiksu miäs. Voi tokkiinsa kyllä se saa minun ääneni."
Tätä olen sivusta seurannut koko nuoren ikäni, mutta ainakaan en itse äänestä niitä kuluneita naamoja ja kelkkatehtailijoiden kavereita. Mutta jälleen kerran: Niin kauan kuin kansa antaa luottamuksensa näille veijareille, täytyy lakeja, asetuksia JA periaatteita kunnioittaa.
Viisaampaa kansaa odotellessa...

Anonyymi kirjoitti...

Vallan kolmijakko-oppi? Ihan oikeasti, löytyykö Suomesta vielä ihmisiä jotka oikeasti luulevat että hyvä teoria toimii käytännössä?

Ei se tietysti häpeä ole uskoa hyviin asioihin, uskovathan lapsetkin joulupukkiin, mutta aikuisilta voisi odottaa vähän enemmän näkemystä realimaailmasta.

Toisaalta, ehkä se lapsen uskoinen naivius on jotain mistä yllä olevan kirjoittajien kaltaiset ihmiset eivät pääse eroon vaan työntävät päänsä säkkiin ja uskovat parasta.

Suomessa on aivan liian pienet piiri jotta lainsäädäntö ja tuomiovalta olisivat oikeasti riippumattomia. Poliitikot tuntevat tuomarit, tuomarit tuntevat syyttäjät ja päinvastoin. Ollaan samoissa piireissä, kuljetaan samoissa tilaisuuksissa. Tunnetaan toiset ja tottakai asioista sovitaan etukäteen ja päätetään ratkaisuja. Oikeudenmukaisuudella ja rehellisyydellä ei ole tämän kanssa mitään tekemistä.

Median pitäisi tutkia näiden korkeimman oikeuden tuomareiden sivubusinekset, ne todelliset vaikuttimet joilla päätöksiä tehdään. Halla-aho päätöksenkin tuomarit ovat olleet sopimassa tuomiota syyttäjien ja poliitikkojen kanssa kauan ennen kuin "lopullinen" tuomio annettiin. En yhtään ihmettele että Halla-ahon lisäksi kukaan mukaan ei pidä KKO:n päätöksiä minkäänlaisena totuutena. Ei korruptoitunut järjestelmä tule koskaan saamaan arvostusta kansan silmissä.

Oikeusjärjestelmä on täysin korruptoitunut ja kaveria autetaan yhteisissä päämäärissä. Ainoastaan hyväuskoiset hölmöt kuvittelevat mitään muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Jyrki Virolainen, tuo väsymätön oikeudenmukaisuuden ritari säihkyvässä haarniskassaan kommentoi Suomen Kuvalehdessä näin:

”Halla-ahon olisi tullut pitää mölyt mahassaan ja olla arvostelematta korkeinta oikeutta”, Lapin yliopiston prosessioikeuden emeritusprofessori kirjoitti blogissaan.

”Halla-ahon möläytys rikkoo valtiovallan kolmijako-oppia vastaan, se on selvää. Kansanedustajan ei pidä arvostella toisen valtiomahdin eli tuomiovallan edustajia, eikä siis tuomioistuimen yksittäisiä ratkaisuja.”


Virolainen on kerrassaan unohtanut Pauliina Koskelon jumalisen ilmestyksen jonka mukaan perustuslakivaliokunnan näkemys yksityisessä pysäköinninvalvonnassa on väärä.

JV on tekopyhä tai sitten hänellä on erittäin valikoiva muisti, MOT.

Loppukevennys: Emeritusprofessori Jyrki Virolainen tunnetaan kärkevänä keskustelijana, oikeuslaitoksen kriitikkona ja toisinajattelijana.

Vittuileeko Suomen Kuvalehti JV:lle aivan avoimesti? :D

Anonyymi kirjoitti...

Hallituspuolueilla näyttää olevan 123 paikkaa 200 paikkaisessa eduskunnassa, joten eikö tämä puoluepohja edusta eduskunnassa enemistöä kansasta? Vai miten tuo nyt pitäisi laskea?

Oletko idiootti vai leikit vain tyhmää. Eduskuntavaaleissa suurin voittaja oli perussuomalaiset. Nykyhallitus on kasattu niistä puolueista jotka olivat häviäjän roolissa vaaleissa. Se mitä kansa halusi ei tapahtunut. Kansa halusi muutosta EU poliitikkaan ja nykyiseen menoon mutta mikään ei muuttunut. Nykyhallitus on muodostettu vähemmistöstä vaikka paikkoja onkin tarvittavat enemmistöön. Se mitä nyky hallitus edustaa ei ole se mitä kansa äänesti.

Puolueen jäsenet eivät ole sidottuja puolueen kantaan.

Taas jälleen, periaatteessa näin käytännössä ei. Jos haluat pystyä vaikuttamaan mitään, noudatat puolueen kansaa. Hallituspuolueille, siis vaaleissa hävinneistä puolueista rakennettu hallitus omaa enemmistän paikoista koska yksikään näiden puolueiden edustaja ei käytännössä uskalla olla asioista muuta mieltä kuin puolue. Se on sama kuin laitettaisiin ase ohimolle ja sanottaisiin että on sinulla vapaus valita.

Olisikos se sitten vaikka nykypäivää, että unohdetaan vallan kolmijako, päätetään tuomiot toreilla ja kapakoissa tunnepohjalta sekä jaetaan tuomiot saunan takana.

Älä jauha siitä vallan kolmijaosta kun et ymmärrä todellisuutta. Sen toimivuus on TEORIAA, se ei ole totuus. Vallan kolmijaon osapuolet eivät ole riippuvaisia toisistaan. Tuomarit, syyttäjät ja poliitikot ovat ihmisiä, eivät koneita jotka orjallisesti pysyvät erossa toisistaan. Sama korruptoituneisuus näkyy myös viranomaistoiminnassa. Viranomainen joka valvoo toista viranomaista on ihminen joka tuntee toisen samalla alalla olevan ihmisen. Se ei vain toimi, ei varsinkaan suomessa jossa piirit on pienet.

Se mitä todellisuudessa yritin sanoa, että tämä on se järjestelmä, jota täällä noudatetaan ja Halla-ahon olisi hyvä toimia sen mukaisesti.

Aika on ajanut ohi siitä että toimitaan sen mukaan kuin järjestelmä edellyttää. Järjestelmä ei ole toiminut, se on korrputoitunut. Nyt on todella aika nousta kapinaan ja ottaa ohjat omiin käsiin ja jakaa valta uudelleen. Vaikka se tarkoittaisi sisällisotaa on parempi että Suomi siivotaan kerralla kuntoon ja päästään eroon näistä politiikan ja oikeuslaitoksen mätäpaiseista.

Usko minua. Eurooppa romahtaa 2-3 vuoden sisään lopullisesti ja siitä romahtamisesta tekee entistä pahemman tämä ylenpalttinen Bilderbergimäinen rahojen ja vakuuksien hassaus hulttiovaltiohin. Kreikan, Espanjan, Italian, Portugalin ja Irlannin on paremi antaa kaatua. Kerta rysäys on parempi suomenkin kannalta kuin hiljainen kituuttaminen kohti katkeraa tilannetta jossa kansalle viimein riittää ja asioita aletaan ratkomaa aseilla. Tämä tapahtuu suomessa ja Euroopan tasolla 2-3 vuoden sisällä.

Katsotaan sitten ja silloin totean että mitä minä sanoin. Rikkaan eliitin aika tulee olemaan auttamatta ohi. Kysymys on enää ajasta.

Anonyymi kirjoitti...

Saadanko me oikeastaan kapinaa aikaa? Ehkä ensimmäinen mitä pitäisi tehdä on vallata KKO ja jatkaa sen jälkeen eduskuntaa.

Anonyymi kirjoitti...

Se mikä tässä on hauska nähdä että Virolainen ja Kemppinen, kumpikin huru-ukko on kerrankin samaa mieltä keskenään. Ensimmäinen on ryyppäämällä pilanut aivonsa ja toinen on muuten vain dementoitunut. Sen verran ristiriidassa on herrojen lausunnot viime päivinä siihen nähden mitä ovat aikaisemmin sanoneet ja kirjoittaneet. Toivottavasti yhä useampi jättää omaan arvoonsa noiden herrojen höpinät. Vanhuus tulee aikanaan ja asioiden tulkitseminen olisi aika jättää uudelle sukupolvelle. Lopettakaa vielä kun viimeinen ripe ihmisistä vielä jollain tavoin arvostaa teitä.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on hienoa että Suomessa joku oikeasti uskoo vallan kolmijako-oppiin, uskoo poliitikkojen rehellisyyteen ja oikeuslaitoksen riippumattomuuteen, poliisien nuhteettomuuteen ja viranomaisten rehellisyyteen.

Onnea tällaiselle henkilölle. Elät unelmissasi edelleen lintukodossa, siinä "maailman parhaassa" maassa. Toivottavasti heräät pitkään.

Suomi on näissä piireissä niin sisäsiittoinen että oksettaa. Ainoa missä Suomen korrputoituneisuus ja mädänneisyys näkyy on ihmisoikeustuomiot joita suomi saa joka vuosi enemmän kuin muut pohjoismaat yhteensä ja väkilukuun suhteutettuna enemmän kuin Venäjä.

Suomi ei ole hyvä paikka ihmiselle elää. Vaikka suoraa korruptiota ei esiinny, eli viranomaisia ja poliitikkoja voisi lahjoa (paitsi ulkoministeri Kanervaa), piilokorruptio on maailman huippua. Minulla on lapsia joten en pääse hevin muuttamaan tästä maasta. Mutta heti kun se on mahdollista hylkään tämän maan. Tämä maa ei ole ollut isänmaa pitkään aikaan. On sääli että niin moni henkilö kuoli puolustaessaan toisessa maailman sodassa maata josta on kasvanut vuosikymmenien aikana puhdas jätekasa.

Anonyymi kirjoitti...

sitä minä aina sano, suomi paska maa, ei anna raha tarpeeksi, en pystynyt ostaa pari vuotta vanha bemari, piiti tyyty audi. sossu ei tarjo tarpeeksi raha, pitäisi työssä olla, miksi, minä saa kaiki ilmaiseksi. koti on yli sata neliö ja minä elä paremmin kuin yksi suomalainen. suomi on tosi paska maa.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko idiootti vai leikit vain tyhmää. Eduskuntavaaleissa suurin voittaja oli perussuomalaiset.

Tulihan se sieltä. Ikävää palauttaa sinut maan pinnalle, mutta Perussuomalaiset EIVÄT olleet edellisten vaalien voittaja vaan ikävä kyllä jäivät kolmanneksi. Tässä ei tarvitse olla idiootti tai edes tyhmä tietääkseen, että jos kaksi puoluetta saa enemmän ääniä kuin kolmas, niin silloin ne edustavat suurempaa osaa kansasta. Numerot on siitä hyviä, että niitä ei edes kovana puhujana tunnettu Soini saa muutettua. Henkiset ja tunteelliset "voitot" on sitten asia erikseen, mutta voidaan myös ajatella, että yli 60 prosenttia kansasta oli sitä mieltä, että PerSujen politiikka ei edusta heidän mielipiteitään. Kansa on puhunut, vai miten se nyt olikaan...

Anonyymi kirjoitti...


Tulihan se sieltä. Ikävää palauttaa sinut maan pinnalle, mutta Perussuomalaiset EIVÄT olleet edellisten vaalien voittaja vaan ikävä kyllä jäivät kolmanneksi. Tässä ei tarvitse olla idiootti tai edes tyhmä tietääkseen, että jos kaksi puoluetta saa enemmän ääniä kuin kolmas, niin silloin ne edustavat suurempaa osaa kansasta. Numerot on siitä hyviä, että niitä ei edes kovana puhujana tunnettu Soini saa muutettua. Henkiset ja tunteelliset "voitot" on sitten asia erikseen, mutta voidaan myös ajatella, että yli 60 prosenttia kansasta oli sitä mieltä, että PerSujen politiikka ei edusta heidän mielipiteitään. Kansa on puhunut, vai miten se nyt olikaan...


Vaalien johtava teema ei ollut Persut tai heidän vastaisuutensa vaan EU:n tukipaketit.

25% äänistä annettiin puolueille jotka ajoivat jatkuvaa rahoitusta EU:n ongelmamaille. Loput 75% äänistä meni puolueille jotka ajoivat päinvastaista politiikkaa.

Se että muut puolueet myivät vaalilupauksensa saadakseen muruja Kokooomuksen pöydästä pitäisi osoittaa tyhmemmällekin että äänestäjät ovat vain työkaluja poliitikkojen vallan- ja rahanhimolle.

Omasta mielestäni yhteiskuntarauha demokratiassa perustuu sille olettamukselle että ihmiset äänestävät edustajaa ajamaan haluamiaan asioita. Kun edustaja ottaa äänet ja hylkää asian, on mielestäni yksilön velvoite "tyytymisestä enemmistön tahtoon" mitätön. Ainakin itseni katson vapautuneeksi yhteiskuntarauhan kahleista ja tottelen lakeja lähinnä rangaistuksen pelosta ja muiden tuen puuttuessa. Jos pääkaupunkiseudulla alkaa mellakointi hallitusta vastaan, tulen olemaan itse eturivissä.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on asiat tasan tarkkaan niin kauan suht koht rauhallisia, kun nämä kokoomuksen kannattajat pysyvät ruodussa, ja siihenhän ei ole odotettavissa muutoksia niin kauan kun heillä on käsitys siitä että ovat jotenkin parempia kuin muut.
Niin kauan kun työläiset jatkavat virassa tai toimessa, eli saavat palkkaa toisen palveluksessa, mutta kuvittelevat omistavansa jotakin, olevansa parempia kuin naapuri.

Niin kauan kun työläinen kuvittelee olevansa porvari.

Ei tapahdu mitään.

Sitten kun nämä pankin orjat huomaavat olevansa kaulaa myöten kusessa, sitten toivottavasti edes hieman räpiköidään ennen lopullista päätepistettä. Siihen menee aikaa juuri sen veeran kun pankilla on toivoa saada omansa pois, ellei ole niin seuraa velkasaneeraus jossa viedään loppukin ihmisarvo. Kuka ne velat on pankkiin päin tehnyt, ellei se velallinen itse. Ainoastaan sen vuoksi koska halutaan olla kokoomuslainen porvari, joka käy töissä, ja saa palkkaa toisten palvelemisesta.

Eli palvelija ja TYÖLÄINEN.

Joku kuitenkin kommentoi että tule nykyaikaan ja herää menneisyydestä. Valitettavasti myös nykyaikana lähdetään aamulla TÖIHIN, olipa ammattinimike mikä tahansa, ansaitsemaan omistajalle rahaa ja yrittämällä itse saada pankin lainat maksuun.

Anonyymi kirjoitti...

Sama peli jatkuu joka puolella maailmaa, valtaapitävät kahmivat omistavalle kansan osalle kaiken, verojen ja maksujen kautta.
Päättäjät saavat tietenkin osansa omistavalta kansanosalta lahjusten ja palkkioiden muodossa, samoin kuin samat päättäjät "hyvä ystävä" klikkien kautta saavat vielä nostettua omaa "palkkaansa" ja muita toimeen liittyviä "kulukorvauksia", jotka maksetaan kansalta kiristetyistä verokertymistä. Samoista veroista joita jaetaan päättäjien toimesta niille eteläeuroopan kansoille joilla menee muka huonosti, mikä ei ole lainkaan väärin arvioitu, ja miksi. Sama peli siellä jo hieman pidemmällä mitä täällä vasta harjoitellaan. Veronkiertäjät vain rikastuu ja rahat sekä omaisuus siirretään pois omasta maasta turvaan lailliselta verotukselta, vain se kansa joka kaiken maksaa, ei voi siirtää mitään omaisuuttaan minnekkään.
Ei tarvitse kuin katsella ympärilleen, niin tuon ryöstämisen ja huijaamisen havaitsee.
Esitit hyvän kysymyksen, "Kuinka kauan se saa jatkua ?"

Merkit ovat näkyvissä pahempaan suuntaan, kansalaiset purkavat pahaa oloaan vielä toistaiseksi, purkamalla sitä patoutunutta vihaa ja agressiota toisiinsa, vaan kuinka kauan. Ei kannattaisi kolhia toisiaan, vaan kohdistaa se viha ja toiminta oikeaan paikkaan.

Kansan oloja kiristetään joka tavalla, kuntia vähennetään josta seurauksena on tietenkin terveydenhuollon ja samoin lasten sekä vanhusten hoidon väheneminen ja tason heikkeneminen, syrjäseudut jäävät oman onnensa nojaan.
Kansalaisten turvallisuus on jo täysin retuperällä, poiisia ja ambulanssia sekä palokuntaa saa odotella syrjäkylillä ihan rauhassa, jopa muutamia tunteja, jonka aikana talo saa palaa ja sydänkohtauksen saanut saa kuolla rauhassa, poliisi tulee jos on tullakseen, tai on muuten jotain asiaa samaan suuntaan. Yhden rosvon tähden ei edes viitsitä lähteä liikkeelle, se rosvo on kuitenkin mennyt jo menojaan kun poliisi saapuu paikalle, tullaan kun keritään.

Kumpa silloin kun jotain alkaa tapahtumaan, niin tuo poliisi ja armeija muistaisi että hekin ovat vain palkkatyöläisiä, ja maksavat veronsa kuten muutkin. Samat taloudelliset ongelmat ovat niin poliisilla ja sen laitoksen siistijällä, jokapäiväinen leipä pitää saada, ja se saadaan sillä palkalla joka heille suvaitaan maksaa. Muistaisivat vain sen, he eivät omista paljon muuta kuin pankin lainat asunnostaan.

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi nimeltä suomalainen oikeuslaitos
http://www.hs.fi/kotimaa/K%C3%A4r%C3%A4j%C3%A4tuomaria+syytet%C3%A4%C3%A4n+jopa+kymmenen+vuoden+k%C3%A4sittelyajoista/a1305575165312

Anonyymi kirjoitti...

Niimpä niin, blogisti on täysin oikeassa. Rahaa hössätään kahden suomalaisen huoran Kataisen ja Urpilaisen toimesta Kreikan ja Espanjan tukemiseen samaan aikaan kun oma kansa voi todella pahoin.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288478214361.html

Pomarkkulainen 38-vuotias mies ja hänen kolme alle kouluikäistä lastaan löytyivät kuolleina maanantaina Pomarkussa.

Poliisi kertoi tänään, että kaikki lapset ovat tyttöjä: 5-vuotiaat kaksoset ja 3-vuotias tyttö.

Järkyttävän löydön teki lasten 33-vuotias äiti. Hän oli ollut perheen neljännen lapsen, parikuisen vauvan kanssa toisella paikkakunnalla sukujuhlissa. Äiti oli ollut vauvan kanssa viikonlopun poissa, ja vauva oli hänen mukanaan myös äidin löytäessä miehen sekä lapset kuolleina.

Todellinen hyvinvointivaltio ja maanpetturit paskiaiset johtaa valtiota. Hyi vittu että oksettaa se possun Urpilaisen naama. Hyi hitto, mahtaa Kataisenkin lapset olla ylpeitä maanpetturi-isästään!

Anonyymi kirjoitti...

Rikospaskablogipoliisi!

T: perinneseura.

Anonyymi kirjoitti...

Rikospaskablogipoliisi!
T: perinneseura.


Toivottavasti saat jotain kieroutunutta mielihyvää kommentistasi! Kusipää!

Kauanko ne Katainen/Urpilainen ovat olleet vallankahvassa? Ovatko olleet riitävän kauan että tällainen perhesurma olisi jollain tavalla selitettävissä heidän tekemisillään? Tuskin!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kauanko ne Katainen/Urpilainen ovat olleet vallankahvassa? Ovatko olleet riitävän kauan että tällainen perhesurma olisi jollain tavalla selitettävissä heidän tekemisillään? Tuskin!!!

Poliitiikka oli ihan samanlaista ennen Kataisen hallitusta. Kataisen jälkeen se on vain pahentunut. Entiset hallituspuolueet ovat nyt oppositiossa ja ovat tietysti aikaisemmin harjoittamaansa politiikkaa vastaan, mutta fakta on se että pohjatyö on tehty viimeisen 10 vuoden aikana ja Kataisen hallitus jatkaa siitä pahentaen asiaa entisestään.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeuslaitos saisi ottaa kerrankin esimerkkiä jenkeistä. Siellä tyttärensä raiskaajan hengiltä hakannutta miestä ei tulla syyttämään!!! Suomessa jos olisit tämän tehnyt niin linnassa olisit varmasti.

Näin tämän pitääkin mennä, kyllä ihmisellä pitää olla oikeus puolustautua!

http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/2012062108371653_v0.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Niin... Pääministeri kataiseltakin löytyy rikollista taustaa:

http://jyrkikatainenvalhe.blogspot.fi/2012/03/onko-jyrki-katainen-rehellinen.html?m=1

Muistakin ministereistä löytyy "historiaa". Mielestäni pääministerin taustat pitäisi tuoda laajemminkin esille.

Löytyisiköhän asiakirjoja ko. tapaukseen liittyen netistä ?

Anonyymi kirjoitti...

"Pitäisikö se rikkain 1% kuitenkin tappaa jotta enemmistö voisi hyvin?"

Tähän kun ryhdytään niin voi vain sanoa että historia alkaa toistamaan itseään. Suomi taas veljessodassa. Ovatko ihmiset joilla on rahaa automaattisesti aina niin pahoja että ansaitsevat kuolemantuomion?

Minkälaisessa yhteiskunnassa blogin kirjoittaja (ja monet täällä kirjoittelevat) sitten haluaa elää? Voisi ainaisen kitinän sijaan esittää vaihtoehtoja. Minkälainen olisi parempi Suomi? Olisiko sellaisessa Suomessa yksilönvapautta? Saisiko ihminen esimerkiksi rikastua työllään?

Suurin osa ihmisten ahdistuksesta (esim. tämänkin blogin kirjoittajan) perustuu klassiseen "tieto lisää tuskaa"- syndroomaan. Tehkää niinkuin minä, heittäkää telkkari järveen, lopettakaa lehtien lukeminen ja siirtykää kaunokirjallisuuden ja muunkaltaisen itsensä sivistämisen pariin (vaikkapa jokin kätevä harrastus). Kummasti helpottaa oloa. Minua juuri sen takia oikein kaduttaa että tässä tekemisen puutteessa eksyin tätä blogia taas pitkästä aikaa lukemaan. On vähän teemat synkistyneet kodinelektroniikan takuuasioiden pohdiskelusta...

Maailmassa on paljon hyvää, olkaa kiitollisia että teidän ei tartte olla pääministereitä. Mahahaavanhan siitä työstä vaan saa.

Anonyymi kirjoitti...

Joku sentään uskaltaa sanoa totuuden
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194749929055/artikkeli/james+hirvisaari+korruptoituneista+tuomioistuimista+joko+aly+tai+moraali+pettaa+.html

Anonyymi kirjoitti...

"Mahahaavanhan siitä työstä vaan saa."

Liikaa kaviaaria vai? Varmaan helpottaa kun tietää, ettei itse tarvinnut niitäkään maksaa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi sai taas EIT:stä tuomion http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194751762763/artikkeli/eit+tuomitsi+suomen+maksamaan+rapsut+naisen+pakkohoidosta+ja+-laakityksesta.html

Anonyymi kirjoitti...

"Minkälaisessa yhteiskunnassa blogin kirjoittaja (ja monet täällä kirjoittelevat) sitten haluaa elää? Voisi ainaisen kitinän sijaan esittää vaihtoehtoja. Minkälainen olisi parempi Suomi? Olisiko sellaisessa Suomessa yksilönvapautta? Saisiko ihminen esimerkiksi rikastua työllään?"

Kaikillahan on oma ihanneyhteiskuntansa, mutta yleisesti kaikilla kuuluisi olla asiat hyvin. Silloin kun apua tarvitsee silloin sitä olisi myös saatavilla. Ihmiset välittäisivät aidosti toisistaan, eikä niin kuin nykyään ensin minä ja toiset jossain kaukana perässä.

Ei tarvitsisi pelätä, ei liikenteessä eikä kotona, tulevansa pahoinpidellyksi. Eikä missään liikkuessaan loukkaantua onnettomuudessa jonka joku tyhmyydellään aiheuttaa.
Näitä ei varmasti kukaan halua.

Parempi Suomi olisi turvallinen yhteiskunta, kaikella tavalla. Ilmeisesti se tulisi siitä, että nuo tuloerot saataisiin pienemmäksi. Kaikkihan lähtee yksilönvapaudesta, kaikilla olisi vapaus tehdä haluamaansa työtä, johon ei kuulu ihmisten pettäminen myymällä mitä milloinkin ja ylihinnoittelemalla kaiken myytävän. Työtä ei myöskään ole riisto, jolla käytetään ihmisten työpanosta ainoastaan omistajan hyväksi, myös sen tekijän kuuluu elää sillä työllään. Myynti ja kauppa ei ole työtä, vaan huijaamista, se pärjää parhaiten joka pystyy eniten huijaamaan. Työ on sellaista joka nostaa jonkin raaka-aineen tai palvelun arvoa, josta on hyötyä kaikkien hyväksi, eikä vain yksilön hyväksi.

Työllä saa rikastua, vaan mikä määritellään työksi, onkin eri asia. Työllähän ei ole koskaan tässä maassa kukaan rikastunut. Vai onko joku työläinen miljonääri, joka on ansainnut työstään miljoonansa. Työllä ei nimittäin voi rikastua.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka yksi ihminen voi vaikuttaa? Erkkomedia ei päästä soraääniä läpi. Toreilla kiertely lyö hullun maineen. Äänestääkin saa ek-vaaleissa kerran 4 vuodessa.

Nettikirjoittelu ja videobloggaus toimivat joissain määrin. Ongelmana on se, että jos kirjoittaa totta, saa syytteen.

Se miksi osa nuorisosta hakeutuu Vihreä/vasemmiston radikaalisiipiin, jotka tekevät tuhopolttoja, johtuu siitä, että ei enää koeta mitään muuta keinoa, jolla voisi vaikuttaa.