Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

tiistaina, toukokuuta 04, 2010

Rasismin varjolla

Monikulttuurisuudella tarkoitetaan eri kulttuurista tulevien ominaisimpien piirteiden sulautumista yhteen. Monikulttuurisuus johtaa väistämättä alkuperäisen kulttuurin ja siihen omaksutun identiteetin osittaiseen tuhoutumiseen. Ylisuvaitsevainen ilmapiiri ja voimakkaasti sekä aggressiivisesti leviävä vieraskulttuuri on yhteiskunnallisen kehityksen kannalta tuhoisaa. Hyvänä esimerkkinä on Euroopan-laajuisesti leviävä Islamilainen kulttuuri, jonka edustamat arvot sotivat räikeästi länsimaisen sivistysyhteiskunnan ominaisempaa kulttuuriperimää ja perimän muodostamaa arvomaailmaa vastaan. Länsimaiselle yhteiskunnalle vaarallisen ja tuhoisan kulttuurin kasvualusta juurtuu hedelmälliseksi ponnahduslaudaksi juuri silloin kun alueen alkuperäisen kulttuurin arvoihin kuuluu liiallinen suvaitsevaisuus ja halukkuus hyväksyä tasa-arvon nimissä erilaisia, jopa täysin vieraita, arvomaailmoja osaksi yhteiskunnallista kokonaisuutta.

Törmäyslinjalla

Erilaiset kulttuurit ovat törmäyslinjalla keskenään. Oman kulttuuriperimän vaaliminen ja monikulttuurisen yhteiskunnan vastustaminen ei ole rasismia, vaikka monikulttuurisuuden vastustaja leimataan käytännössä aina rasisteiksi. Oman identiteetin ja omien kulttuurillisten tapojen vaaliminen on itsesuojelua. On äärimmäisen vieras ajatus, että vähemmistökulttuurin edustajat olisivat automaattisesti oikeutettuja muuttamaan ja vaikuttamaan yhteiskunnan toimintatapoihin ja arvoihin omien etujensa saavuttamiseksi. Monikulttuurisuus voi olla rikkaus, mutta enimmäkseen se on liian pitkälle muodostuessaan rasite ja äärimmäinen uhka joka tuhoaa enemmistön alkuperäisen identiteetin ja pakottaa enemmistön muuttumaan kohti itselle vieraita arvoja.

Suvaitsevaisuuden hauta

Suvaitsevaisuutta on sallia ihmisten harrastaa omaa uskontoaan, omia tapojaan ja perinteitään niin kauan kuin tavat eivät riko toisten ihmisten oikeuksia eivätkä varsinkaan valtakunnan lakeja. Kulttuurien ero voi kuitenkin olla häkellyttävän suuri. Monissa vähemmistökulttuureissa naisen asema on hyvin suojeltu ja alistettu. Suomessa naisen aseman ja vapauden ristiriita voi olla monelle maahanmuuttajalle vaikea hyväksyä. Suomalaiset tavat, perinteet ja erityisesti uskonnolliset rituaalit ovat monesti ristiriidassa maahanmuuttajien omien käsitysten kanssa. Oli kulttuurinen ja yhteiskunnan normien ja arvojen ero mikä tahansa ei maahanmuuttajavähemmistöllä tai vähemmistökulttuurin edustajilla ole oikeutta vaatia valtaväestöä sopeutumaan vieraan kulttuurin vaatimuksiin ja arvoihin. Sopeutumisen tulee tapahtua toisinpäin. Maahanmuuttajan ja vieraiden kulttuurien edustajien on sopeuduttava suomalaiseen kulttuuriin ja arvomaailmaan. Suomalaisten on pidettävä kiinni omasta perimästään eikä suvaitsevaisuuden nimissä luopua siitä.

Vieressä oleva artikkeli Helsinkiläisessä paikallislehdessä on vain jäävuoren huippu ja tyypillinen esimerkki ylisuvaitsevaisuuden ilmapiirin pakottavuudesta ja ennen kaikkea rasistiksi leimautumisen pelosta. Suomessa viranomaiset silittelevät vieraan kulttuurin edustajia ja hysteerisellä rasismipelollaan lietsovat maahanmuuttajia yhä suurempiin vaatimuksiin ja alkuperäisen kulttuurinedustajia yhä suurempiin myönnytyksiin. Astrid Thorsin kaltaiset yksikertaiset ja pelokkaat ihmiset tuhoavat toiminnallaan ja suvaitsevaisuudellaan tämän maan, kulttuurin ja arvokkaan yksilöllisen perimän.

Poikaani ei saa nukuttaa kerrossängyssä, jonka yläpetillä tai viereisessä vuoteessa on tyttö.”

Edellisen perusteet ovat suomalaisille vieraassa uskonnossa ja kulttuurissa. Mitä tekee pelokas päiväkotihenkilökunta viranomaisten hiljaisella suostumuksella? He suostuvat suomalaisten tyttölasten syrjintää, eriarvoiseen ja epätasa-arvoiseen kohteluun. Toiminnallaan he vahvistavat todellista pinnan alla kytevää rasismia ja opettavat lapsille jo alusta pitäen, että kauniista puheista huolimatta kaikkia ei kohdella samanarvoisesti. Rasismi ei monesti lähde edes valtaväestöstä, vaan rasismin juuria ravitsee vähemmistökulttuurin edustajien vaatimukset. Enemmistön perisyntinä on liiallinen suvaitsevaisuus ja yhteiskunnan käsittämätön rasismihysteria, jota maahanmuuttajien toimesta käytetään häikäilemättä hyväksi. Jos suvaitsevaisuutta halutaan, sen tulee lähteä molemmista suunnista, enemmistökulttuurin ehdoilla.

Kunnioittakaamme itseämme

Omista arvoista ja perinteistä ei uskalleta pitää kiinni. Meidän tulee kunnioittaa vuosisatojen aikana esivanhempiemme luomaa kulttuuria ja arvopohjaa eikä myydä omaa perimäämme monikulttuurisuuden nimissä vain ollaksemme hyväksyttäjä kansainvälisessä yhteisössä. Suomalaiset ovat aivan liian suvaitsevaisia maahanmuuttajien näkemyksiä ja tarpeita kohtaan. Monikulttuurisuus muuttaa yhteiskuntaa ja ennen kuin huomaammekaan, suomalaiselle kulttuurille vieraat tavat ja perinteet ovat juurtuneet kulttuuriperimien sulautumisen myötä uudeksi monikulttuuriseksi säikeeksi josta alkuperäinen ”suomalaisuus” on kadonnut.

Lue myös:
Ahvenanmaa - suomalaisuuden tuska
Sananvapaus
Ruotsin kielen asema on purettava Suomessa

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Monikultuurisuutta paljon suurempi uhka on ja on aina ollut se, että kotoista kulttuuria ei tiedosteta ja osata määritellä. Sen sisällä on jo valtavasti vaihteluita, jos sitä vain jaksettaisiin tarkastella ja jos siitä jaksettaisiin piitata muulloinkin kuin uhkakuvia maalailtaessa.

Suomalaisuus esitettiin ihan oikeutetusti lainausmerkeissä, koska kyseessä ei ole esivanhempien tietoisesti uljaaseen nykytilaansa kehittämä kulttuurien kruununjalokivi. Se on kehittynyt päämäärättömästi nykytilaansa vaikutuksia imemällä ja ympäristön muutoksiin reagoimalla.

Eikö suomalainen kulttuuri ole sitten suojelemisen ja säilyttämisen arvoinen?

On - ja sitä suojellaan parhaiten sitä itseään vahvistamalla, tiedostamalla mikä ja mitä kaikkea se on, eikä muita torjumalla tai uhkakuvia maalaamalla. Osoitus itsetuntemuksen rapistumisesta on muun maailman kohtaamisesta kumpuava huoli. Vahva kulttuuri rikastuisi tällaisesta, mutta täkäläisittäin yhden totuuden maailmassa oman identiteetin vahvistaminen on jäänyt retuperälle.

Anonyymi kirjoitti...

Rasismi ei monesti lähde edes valtaväestöstä, vaan rasismin juuria ravitsee vähemmistökulttuurin edustajien vaatimukset. Enemmistön perisyntinä on liiallinen suvaitsevaisuus ja yhteiskunnan käsittämätön rasismihysteria, jota maahanmuuttajien toimesta käytetään häikäilemättä hyväksi. Jos suvaitsevaisuutta halutaan, sen tulee lähteä molemmista suunnista, enemmistökulttuurin ehdoilla.

Voiko tätä enään paremmin sanoa!!!! Bravo!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Nykymaailmassa vallitsee ihmeellinen käsitys siitä, että maahanmuuttajien (tarkoitan nimenomaan nyt islamilaisuuden edustajia) pitäisi saada toimia yhteiskunnassa täysin omien tapojensa mukaisesti. Esimerkiksi ...

1. Kouluissa ja päiväkodeissa ei saisi viettää joulujuhlaa koska kyse on kristinuskosta ja joukossa on aina islaminuskoisia
2. Suomalaistyttö ei saa nukkua viereisessä sängyssä jos vieressä nukkuu islamin uskontoinen poika
3. Islaminuskoisilla naisilla pitäisi olla omat uimahallivuorot

jne. jne.

Näitä esimerkkejä riittää. Jos näihin suostutaan silloin syrjitään suomalaisia. Rasismi siis kohdistuu suomalaisiin.

Kuten bloggaaja sanoo, suvaitsevaisuus ei voi olla sitä että luovutaan omista oikeuksista vähemmistön eduksi. Kyllä islaminuskoisten on taivuttava suomalaiseen normistoon. Joulujuhlat pidetään ja se suomalainen tyttö nukkuu siinä sängyssä oli vieressä islamilainen poika tai ei. Vanha kliseehän on, että jos maantapa ei miellytä niin rajalta pääsee aina pois.

Anonyymi kirjoitti...

Toi päiväkodin toiminnasta kertova artikkeli on käsittämätöntä. Hoitohenkilökunnan mukaan on "suvaitsevaisuutta" että otetaan huomioon myös maahanmuuttaja poika joka ei voi nukkua suomalaisen tytön kanssa samassa huoneessa viereissä sängyssä. Eikö nää idootit tajua että juuri silloin syrjitään suomalaista tyttöä ja opetetaan siihen että kaikki ei todellakaan ole tasa-arvoisia ja joillakin on "etuja" uskontonsa varjolla. Näinhän se ei pidä olla. Poika nukkuu samassa tilassa muiden lasten kanssa samojen sääntöjen mukaan joka koskee kaikkia. Jos tämä sotii perheen uskonnollista vakaumusta vastaan niin sitten lapsen voi ottaa pois päivähoidosta ja järjestää hoito siten että "uskonnollista arvoa" ei loukata.

Anonyymi kirjoitti...

Islamistit voivat ihan vapaasti perustaa oman yksityisen päiväkotinsa, jossa voivat sitten nukuttaa poikiansa vapasti ilman vääräuskoisia tyttöjä. Onhan kristillisiä yksityisiä päiväkotejakin olemassa niin miksei sitten näille muhammettilaisille voisi olla omaansa.

Toisaalta tukieuroista päättävät olisivat varmasti Thors etunenässä rivissä jakamassa yhteiskunnan varoja tällaisille päiväkodeille ja toisaalta sellaiset eivät auttaisi mamuväestön sopeuttamista valtakulttuuriin. (Ihan kuin se muka olisi päättäjien tavoitteena.)

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisinta tässä kaikessa on se, että länsimainen kulttuuri tuntuu aina olevan se, jonka pitäisi väistyä.
Lähi-Idässä työskentelevien länsimaisten on sopeuduttava paikallisiin tapoihin, ja useimmiten tämäntyyppisiä paikkoja koskevissa matkailuoppaissa kehoitetaan kunnioittamaan paikallista kulttuuria esimerkiksi välttämällä paljastavaa pukeutumista (paljastava tarkoittaen vaikkapa olkapäät ja/tai polven näyttävää).

Miksi kukaan ei syytä tämän perusteella arabeja tai matkaoppaiden kirjoittajia rasisteiksi?

Anonyymi kirjoitti...

Minuakin ihmetyttää se että heti jos jokin politikko kertoo että maahanmuuttoa pitäisi rajoittaa, niin heti ollaan haukkumassa kyseistä henkilöä suurin piirtein rasistiksi.. Mikä meidän yhteiskunnassa on vialla kun ei voida asiasta keskustella kunnolla ilman että on joko rasisti tai maahanmuuttoa toivova henkilö???

Kyllä maahan saa muuttaa ulkomailta vaikka kuinka paljon ihmisiä, kunhan ne kunniottaa meidän tapoja ja ei tule yhteiskunnalle kalliiksi, kuten tukien lisääntyvästä kuluista, tai muista esim, turvallisuuteen liittyvistä kuluista..

Yhtälö taitaa vaan olla sen verran mahdoton, joten rajoitukset on ehdottomasti tarpeen.. Itselläkin on vaimo ulkomailta ja ei valkoihoinen...

Saatte haukkua rasistiksi jos haluatte, mutta maahanmuutto politiikkaan tarvitaan ehdottomasti rutkasti lisää järkeä, se on myös "ei valkoihoisen vaimoni" mielipide.. hänkin on selvästi tilanteesta huolestunut... siis suomalaisten näkökulmasta..

Anonyymi kirjoitti...

Miten halvatussa 'suvaitsevaisuus' sana tarkoittaa täällä pohjoisen perukoilla sitä, että

a) meidän pitää 'suvaita' heidän tapojaan ja perinteitään siihen saakka, että osa omaa kulttuuriamme muuttuu - esim. koulujen joulujuhlat ym.,
b) kun matkaamme muihin maihin, meidän pitää kunnioittaa heidän kulttuuriaan sielläkin - pukeutuminen arabimaissa jne.
c) maahanmuuttajien ei tarvitse 'suvaita' yhtään mitään - joulujuhlat, päiväkotien nukkumisjärjestelyt, uimahallien vuorot.

Päälaellaan koko dialogi, sanon minä, jos tänne muuttaa, niin SUVAITKAA sitten valtaväestön kulttuuria ja pitäkää siitä omastanne kiinni siten, että se ei pakota valtaväestöä muuttumaan teille sopivaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Minulle on kerrottu (eräästä yksityisestä päiväkodista), että Espoossa kunnallisessa päivähoidossa ei enää saa järjestää edes lasten synttäreitä, koska ne kuulemma loukkaavat joitakin vähemmistöryhmiä. Samoin kiellettyjä ovat kaikki "kristilliset" juhlapäivät, kuten joulu ja pääsiäinen. En tiedä pitääkö se sitten paikkansa, mutta ei toisaalta yhtään ihnetyttäisi, jos niin olisi.

Anonyymi kirjoitti...

Omaa 5-vuotiasta tytärtäni uhkaili tarhassa samanikäinen poika, joka sanoi tyttärelleni ilman mitään syytä (riitelyä) että heittää tämän ikkunasta ulos ja kaivinkone ajaa tämän päältä, oli tarhatätin ilme näkemisen arvoinen kun lastani hain tarhasta ja tyttöni kertoi tämän siinä eteisessä.. kaikkien kuullen. Selitys oli sitten se että poika olisi kuullut tällaisia juttuja isoveljeltään kotona. Olin lievästi sanoen tuohtunut. Ai niin, unohtui mainita että poika oli sellainen kurdin näköinen, jostain afgaanista varmaan kotoisin. Äiti oli kyllä valkoihoinen.. onneksi ei pojun äiti ollut silloin tarhassa, olisi varmaan itsehillintä pettänyt. Tyydyin mulkoilemaan tätä tulevaa rikastuttajaa murhaavasti. Tämä tarina on tosi, ja kertoja elää. T: entinen suvaitsevainen, metsä vastaa kuin huudetaan, silmä silmästä, ekseteraa..

Anonyymi kirjoitti...

Olipa hyvä kirjoitus! Ihan totta kaikki.
Suomalaiset ovat vielä huonommassa asemassa tässä asiassa kuin muut ja se johtuu siitä, että täällä ollaan AINA huolissaan mitä ne muut meistä ajattelee. Sen näkee jo telkusta, aina kun joku "kuuluisuus" tulee maahan, niin pitää kysyä että "mitä mieltä olette suomesta ja suomalaisista"...
Sveitsi kielsi minareettien rakentamisen. Siitä alkoivat mellakat Islamilaisissa maissa. Haasua, kun monessa islamilaisessa maassa ei edes SAA olla kristitty ja monessa niistä ei ole puhettakaan että voisi kirkkoa rakentaa, vaikka kirkon tekisi miten pieneksi ja huomaamattomaksi...

Anonyymi kirjoitti...

Kiihkomielinen anti-rasismi on tehokkain tapa luoda jännitteitä ja juurruttaa rasismi ihmisten mieliin.

Kun kansalliseen vähemmistöön kuuluva avoimesti pahoinpitelee lastaan julkisella paikalla ja joku uskaltautuu edes katsomaan paheksuvasti, Äiti syyttää heti rasistiksi. Yllättäin siis ollaan tilanteessa, jossa sama teko ei vähemmistöön kuuluvan suomalaisen tekemänä on rikos. Vähemmistön tekemänä sallittu anti-rasismin nimissä.

Osa rasismista perustuu ennakkoluuloihin. Osa valitettavasti omakohtaisiin kokemuksiin. Usein nämä kokemukset painuvat syvemmälle hyssyttelyn takia.

parhaiten rasismia ehkäisee se, että vähemmistöön kuuluvat tulevat vastaan arkisessa toiminnassa. Vähemmistöön kuuluva lääkäri tai kaupan kassa, joka hoitaa työnsä on paras keino rasismin vähentämiseen. Vastaavasti ne vähemmistöön kuuluvat, joita tapaa vain maleksimassa tai tappelemassa ovat erittäin tehokkaita rasismin kylväjiä. Anti-rasismi toimii vielä lannoitteena ja varmistaa tuloksen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1970/19700037

Asetus kaikkinaisen rotusyrjinnän poistamista koskevan kansainvälisen yleissopimuksen voimaansaattamisesta.
Osa 1
1. artikla
kohta 1.
Tässä yleissopimuksessa tarkoittaa käsite "rotusyrjintä" kaikkea rotuun, ihonväriin syntyperään tahi kansalliseen tai etniseen alkuperään perustuvaa erottelua, poissulkemista tai etuoikeutta, jonka tarkoituksena tai seurauksena on ihmisoikeuksien ja perusvapauksien tasapuolisen tunnustamisen, nauttimisen tai harjoittamisen mitätöiminen tai rajoittaminen poliittisella, taloudellisella, sosiaalisella, sivistyksellisellä tai jollakin muulla julkisen elämän alalla.

Jos tuo lehtiartikkelissa oleva juttu ei ole rotuun perustuva etuoikeus niin mikä sitten on?

Jyri Snellman kirjoitti...

Jos feministeille annetaan liikaa valtaa, on olemassa vaara että syntyy joku bodimimmit tyttöjen talo amatsooniyhteiskunta, jossa mieheksi syntyminen jo sinänsä on rikos. Tavallaan jo nyt mieheksi syntymisestä rangaistaan asevelvollisuudella.
Tavallaan on kyllä mukavaa nähdä Sabrina Meloni amatsooniasussa, eipähän ainakaan tietääkseni ole rintojen silpoja.

Tänään tulee YLE TV1:ltä Vihailta. Mahtavatko Suomalaisasiamies, Homma ry ja Suomen sisu ry päästä itse ääneen, vai ainoastaan heidän tutkijansa?

Perussuomalaiset saivat paljon ääniä kevään Eduskuntavaaleissa. Sen sijaan Piraattipuolue rp pärjäsi paremmin kuin Vapauspuolue - Suomen tulevaisuus rp ja Muutos 2011 rp, vaikka kahdella jälkimmäisenä mainitulla on tiukempi islamisoitumisenvastustuspolitiikka. Saa nähdä miten käy vuoden 2015 Eduskuntavaaleissa.

Millä perusteilla Vuoden pakolaisnainen oikein valitaan?

Jussi Halla-aho hyppäsi benji-hypyn. Minulle taasen jokapäiväinen elämä sinänsä on extreme-laji.

Anonyymi kirjoitti...

seppo lehto vapaaks ja vähä äkkiä. mika illman ja jorma kalske vittuun suomesta.

Jyri Snellman kirjoitti...

Juttelin kaupungilla Muodot -kuntoklubin edustajan kanssa.

Kuulemma miehien pelätään aiheuttavan häiriötä.
Kaikki miehet häiriköitä? Nyt kyllä kiihotetaan kansanryhmää vastaan minun mielestäni.

Jyri Snellman kirjoitti...

Mitä olen esim. taksikuskien kanssa jutellut, niin varsinkin muslimilesbot vaativat vain naisille kuntoklubeja ja kaikenlaisia tyttöjen taloja ym.

Mikä takaa, ettei sellaisessa paikassa synny jokin amatsoonialakulttuuri, jossa valkoiseksi heteromieheksi syntyminen on jo itsessään rikos?

Pahentaako Pekka Haavisto heteroiden asemaa, jos pääsee tänään presidentiksi?

Anonyymi kirjoitti...

Ja mikä oli ongelma silloin kun kristitty menee islamilaiseen maahan, ei siellä ole mitään muuta kuin rasismia. Toisin sanoen naisten pitäisi kulkea burkhassa koko ajan ainakin hiukset peitettynä ja pitkässä kaavussa ettei jalat näy.
Sekö ei ole rasismia.
Samoin nämä islamilaiset miehet tulevat länsimaihin kuolaamaan naisten perään, kun täällä kuljetaan lähes bikineissä kaupungilla. Islamilaisessa maassa tuollaisesta pukeutumisesta joutuu selliin ja lähes raiskattavaksi. Siksi islamilaisissa maissa pukeutumissäännöt on syytä pitää mielessä.
Länsimaissa taas ollaan rähmällään islamilaisten vaatimusten edessä.
Tällä tahdon vain sanoa että länsimaalaiset ovat menneet liian pitkälle suvaitsevaisuudessaan, eihän se niin saa mennä että länsimaalaiset ovat aina väärässä. PITÄKÄÄ KIINNI OMISTA TAVOISTANNE ja jos tänne joku tulee niin täällä käyttäydytään niin kuin täällä on tapana, SE ON SITÄ SUVAITSEVAISUUTTA. Ellei sovi niin täältä pääsee myös sinne mistä on lähtenyt.