Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

tiistaina, helmikuuta 15, 2011

Kuinka ottaa pikavippi ilmaiseksi

Pikavippi on mahdollista ottaa minimaalisin kustannuksin, melkein ilmaiseksi, jos käyttää lakisääteistä etämyyntiin sovellettavaa 14 päivän peruutusoikeuttaan. Tämä kuluttajan lakisääteinen mahdollisuus on tietoinen riski pikavippiyrityksissä joka realisoituu harvoin. Tämä johtuu siitä, että kuluttajat eivät ole tietoisia oikeuksistaan. Jos pikavippiyritys tarjoaa luottoa jonka kuluttaja saa käyttöönsä peruuttamisaikana, elinkeinoharjoittaja kantaa riskin. Pikavippien osalta kysehän on nimenomaan luotoista jotka asiakas saa käyttöönsä heti.

Kuluttajansuojalain 7 luku 20§ mukaisesti pikavipeissä on kyse etämyynnistä, jolloin kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa. Kulutusluottojen etämyyntisäännökset ovat kuluttajan hyväksi pakottavia. Pikavippiyritys ei voi ohittaa tai mitätöidä peruutusoikeutta sopimusehdoin. Peruutusoikeus tulisi olla mainittu myös luottosopimuksen ehdoissa. Kuluttajan peruuttaessa luottosopimuksen hänen on palautettava rahat 30 päivän sisällä. Pikavippiyhtiöllä on oikeus vaatia sopimuksen peruuttavalta kuluttajalta laina-ajalta todellinen vuosikorko. Todellista vuosikorkoa ei voi kuitenkaan periä mikäli pikavippiyritys ei ole ilmoittanut asiasta etukäteen, tai jos pikavippiyritys on aloittanut sopimuksen täyttämisen ilman kuluttajan nimenomaista pyyntöä.

Luottosopimuksen voi perua haluamallaan tavalla. Pikavippiyritys ei voi asettaa peruuttamiselle erityisiä vaatimuksia. Kuluttajan ei tarvitse kertoa syytä tai perustella päätöstään. Oikeusturvan kannalta on tietysti suositeltavaa että peruuttamisen pystyy todistamaan jälkikäteen. Jos peruuttaminen tehdään postitse, kuluttajansuojalain mukainen vastuu sopimuksen peruuttamista koskevan ilmoituksen perille tulosta on vastaanottajalla (kuluttajansuojalaki 12 luku 1c§). Peruuttamisilmoitus katsotaan saapuneen vastaanottajalle seitsemäntenä päivänä lähettämisestä. Jos peruutus tehdään sähköisesti, peruutusilmoitus katsotaan saapuneen vastaanottajalle lähetyspäivänä.

Käytännön esimerkki "ilmaisesta" pikavipistä

Harkitse ensin tarvitsetko todella pikavippiä. Onko pikavipillä katettava meno todella välttämätön ja olisiko mahdollista rahoittaa meno muilla keinoin. Jos kuitenkin katsot tarvitsevasi pikavippiä, siitä ei kannata maksaa kiskontaa lähentelevää korkoa ja kuluja. Katso esimerkki kuinka otat pikavipin minimaalisin kustannuksin - käytännössä ilmaiseksi!

1. Tarkista lainaehdosta peruutusoikeus. Sinulla on peruutusoikeus vaikka siitä ei erikseen olisi luottosopimuksen ehdoissa kerrottu.

Esimerkiksi Credit24 lainaehdoissa ei mainita koronmaksuvelvollisuutta pääomalle peruuttamisoikeutta käytettäessä. Ferratum:n lainaehdoissa mainitaan ainoastaan koron (ei todellisen vuosikoron) maksuvelvollisuus. Risicumin lainaehdoissa todellinen vuosikorko peritään alle 200 euron luotoissa, muissa tapauksissa normaali korko.

2. Tee nettipalvelun kautta pikavippihakemus. Valitse lainasummaksi esimerkiksi 400 euroa.

3. Valitse maksuajaksi 30 päivää.

Saat hyväksyttäväksi luottosopimuksen jonka mukaan 30 päivän kuluttua eräpäivänä sinun on maksettava takaisin 481 euroa. Takaisin maksettava summa koostuu lainaamastasi pääomasta 400 euroa, korosta sekä luoton kuluista. Luoton korko on esimerkkitapauksessa 33% eli yhteensä 11 euroa ja loput 70 euroa luoton muita kuluja. Todellinen vuosikorko on 243%.

4. Peru luottosopimus seitsemäntenä päivänä luoton saamisesta.

Muista että luottosopimus pitää perua 14 päivän sisällä. Ilmoita perumisesta kirjallisesti tai sähköpostilla asiakaspalveluun. Ilmoita peruutusilmoituksessa käyttäväsi "kuluttajansuojalain 7 luku 20§" -mukaista oikeutta perua luottosopimus 14 päivän sisällä. Pyydä tiedot takaisinmaksua varten.

5. Pikavippiyrityksen asiakaspalvelun pitäisi toimittaa sinulle luoton takaisin maksuun tarvittavat maksutiedot.

Yleensä pikavippiyritys edellyttää luoton palauttamista heti. Sinulla on kuitenkin 30 päivää aikaa. Ilmoita että palautat pikavipin takaisin 20 päivän kuluttua. Pyydä asiakaspalvelua laskemaan korko kyseiselle eräpäivälle mikäli et osaa laske sitä itse.

6. Kahdenkymmenen päivän kuluttua, maksa takaisin lainan pääoman 400 euroa ja kertyneet korot 9,90 euroa. Esimerkkitapauksessa yhteensä 409,90 euroa.

Edellä kuvatulla menettelyllä saat 400 euron lainan 27 päiväksi 9,90 euron kustannuksin, sen sijaan että olisit maksanut luottosopimuksen mukaiset 81 euron kustannukset.

Mikäli pikavippiyritys ei ole luottosopimuksen peruuttamistapauksessa ilmoittanut etukäteen perivänsä korkoa lainkaan, maksat takaisin 27 päivän päästä pelkän lainan pääoman 400 euroa ilman korkoja.

Testattu käytännössä

Blogi on testauttanut menettelyn kahdessa pikavippiyrityksessä tammikuussa 2011. Saatujen tietojen perusteella oli positiivista huomata, että kummassakin tapauksessa lainan peruutus onnistui ilman ongelmia ja lainan kulut jäivät murto-osaan luottosopimuksen mukaisista kuluista.

Lue
Kuluttajavirasto - Säännöt kulutusluottojen etämyynnissä

Lue myös:
Pikavippi on parempi jättää maksamatta

345 kommenttia:

1 – 200 / 345   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Tämän kun saisi johonkin Ilta-Sanomiin niin paskamyrsky olisi taattu.

Anonyymi kirjoitti...

harva tuota näyttää tietävän. itse olen tarvinnut pikavippiä kolmesti ja aina perunut luottosopimuksen kuten esimerkissä. uutta luottoa et varmasti saa sen jälkeen kun olet käyttänyt tuota peruutusoikeutta, eli pikavippifirma ei myönnä enään uutta, mutta so what? pikavippibuulakeja riittää ...

se nyt on vain niin tyhmää maksaa liikaa

Anonyymi kirjoitti...

Saatana mitä tää paskablogi nyt selittää. Nähtävästi kunnialliset pikavippifirmat ovat nyt kohteena kun yksityinen pysäköinninvalvonnasta ei enää voi valittaa. Jos otat lainan niin saatana maksat sen sopimuksen mukaan. On suorastaan törkeää ja peräti laitonta opastaa ihmisiä pykälänikkaroinnilla. Suomessa on yrittämisenvapaus ja tuollaiset paska-artikkelit syö leivän pikavippifirmoilta. Rikostutkintaan koko blogi.

Pikavippi kirjoitti...

En tiedä onko tää nyt sit "ilmanen" pikavippi mut ainakin paljo halvempi jos ei muuta, tattis! :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella mauton artikkeli, pohjanoteeraus. Jokainen ymmärtää että jos ihmiset eivät kunnioita tekemiään sopimuksia niin pikavippi yhtiöt kaatuvat alta aikayksikön. Erittäin mautonta!

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen ymmärtää että jos ihmiset eivät kunnioita tekemiään sopimuksia niin pikavippi yhtiöt kaatuvat alta aikayksikön.

Sopimustahan kunnioitetaan. Peruutusoikeus on nimenomaan sopimusehdoissa.

Kaatuvat? Hmm, olisiko se huono asia.

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä onko tää nyt sit "ilmanen" pikavippi mut ainakin paljo halvempi jos ei muuta, tattis!

Esimerkiksi Credit24 lainaehdoissa ei mainita koronmaksuvelvollisuutta pääomalle peruuttamisoikeutta käytettäessä. Jolloin Credit24:lta lainan saa ilman korkoa. Maksat vain pääoman. SUURKIITOS, blogille! Ja kokeilemaan ...

Anonyymi kirjoitti...

Todellista vuosikorkoa ei voi kuitenkaan periä mikäli pikavippiyritys ei ole ilmoittanut asiasta etukäteen, tai jos pikavippiyritys on aloittanut sopimuksen täyttämisen ilman kuluttajan nimenomaista pyyntöä.

Mitä tarkoittaa "aloittanut sopimuksen täyttämisen ilman kuluttajan nimenomaista pyyntöä"??

Anonyymi kirjoitti...

Todella hyvä artikkeli!
Pikavippi-firmat saisivatkin kaatua, tai ainakin järkeistää hinnoitteluaan.. nykyinen malli lähentelee koronkiskonnaksikin kutsutta rikosta.

Tämä on taas yksi kansalaisen perusoikeuksista, joita firmat tahallaan hämärtävät, jättävät mainitsematta, tai tulkitsevat täysin oman makunsa mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Kunnialliset pikavippiyritykset"? Sana 'oksymoron' tuttu?

Anonyymi kirjoitti...

Tieto asiasta pitää saada yleisempään tietoon. Seurauksena voi olla pikavippiyritysten vähenemistä. Tuo ei kuitenkaan ole iso haitta. Ennemminkin etu.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan loistavaa! Ja mitä tulee nillittäjien kommentteihin, niin luuleeko joku oikeasti että pikavippifirmat ovat ansainneet jotain oikeudenmukaisuutta?

Antaa palaa!

Anonyymi kirjoitti...

"On suorastaan törkeää ja peräti laitonta opastaa ihmisiä pykälänikkaroinnilla. "

Tämän perusteellahan esim. asianajajat ovat kaikki rikollisia, kun kuitenkin samojen pykälien kanssa nikkaroi.

Noh, ruokinpa trollia nyt kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

No joo, hiukan tämän artikkelin tarkoitusperä jää hämäräksi. Itse en ole ollut tällaisten firmojen palveluiden tarpeessa, mutta ilmeisesti monet ovat. Pikavippejä myöntävät firmat eivät kuitenkaan ole hyväntekeväisyyslaitoksia vaan tuottoa tavoittelevia yrityksiä. Siksi mielestäni on hieman kyseenalaista tällaisten porsaanreikien käytön ohjeistaminen.
Mikäli pikavippien kustannukset ovat liialliset, onko pikavippejä pakko ottaa? Ei kai kukaan siihen pakota?

Jos taas firmojen toiminta ei tuota tulosta, lopetetaan palvelut kannattamattomina. Ja silloin ne, jotka ovat myös valmiita maksamaan palvelusta jäävät sitä vaille.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen blogin aiempi juttu ravintolalaskun maksamisesta. Jos ei ole aikomustakaan täyttää sopimusta, onko kyse petoksesta? Sinällään, voi kyllä olla vaikea osoittaa, etteikö peruutus johtuisi paremmalla ajalla lasketusta kustannusarviosta :D

pikalaina kirjoitti...

ahha oot nero!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Pikavippiyrityksethän toimivat juuri lain porsaanreikien myötävaikutuksella. On hyvä, että löytyy toisia pykäliä, joiden kautta on mahdollisuus suitsia bisnestä, jonka kohtaaminen päivänvalon kanssa ei ole aina 100% kaunista katseltavaa...

Anonyymi kirjoitti...

Ottaako tänne kirjoittelevia pikavippifirmojen palkkalistoilla olevia nillittäjiä päähän jos firma on jonain päivänä konkassa? No menkää sitten oikeisiin töihin.

Anonyymi kirjoitti...

Pikavipit on hädässä olevien ja/tai tyhmien hyväksikäyttämistä. Ei mitään sympatioita ko. "yrittäjiä" kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Täysin samaa mieltä valtaosan kanssa. Pikavippifirmat eivät ole millään mittarilla "kunniallisia", eivätkä ainakaan minulta ansaitse minkäänlaista kunnioitusta. On mielestäni perin hämärää kutsua "petokseksi" sitä, että käyttää laissa säädettyä kokeiluoikeutta joka on säädetty kuluttajan turvaksi juurikin korporaatioiden viljelemää kusetuspolitiikkaa vastaan.

Mielestäni on pelkästään hyvä asia, jos tällä menettelyllä saadaan pikavippifirmoja nurin. Rahoitustarkastuksen olisi pitänyt asia hoitaa jo ajat sitten, mutta jos viranomaisilta ei löydy valmiuksia toimia oikeudenmukaisesti, niin kaipa kansan täytyy sekin asia taas itse hoitaa.

Anonyymi kirjoitti...

Henkilökohtaisesti olen ottanut elämäni aikana yhden kerran ns. pikavipin. Luin silloin sopimusehdot ja huomasin, että tällainen blogissa mainittu "palautusoikeus" olisi ollut mahdollinen. (En muista mikä firma oli kyseessä ja tämä tapahtui vuonna 2008).

Päätin kuitenkin maksaa kiltisti 15 euron kulut lainatun 100 euron pääoman päälle, koska olin todellakin tyytyväinen palveluun.

Toki kuten blogissakin mainitaan aina kannattaa miettiä tarkkaan onko kyseiselle vipille todellista tarvetta.
Ymmärrän myös sen, että monet ihmiset eivät osaa raha-asioitaan ja sen takia alalle tarvitaan säätelyä ja selvät pelisäännöt.
Jokainen voi kuitenkin käydä kysäisemässä pankista paljonko 100 euron laina mahtaisi maksaa? Pankista otetusta lainassa toki maksuaika lienee pidempi, mutta ihmettelen, jos järjestelypalkkio jää alle 50 euron.

Henkilökohtaiset kokemukset tosiaan positiiviset ja homma pelasi todella hyvin. Jostain toisesta firmasta vipattuna kokemukset olisivat sitten ehkä erilaiset. Mene ja tiedä...

Pikalaina kirjoitti...

Hyvä artikkeli, mutta syö leipää monilta yrittäjiltä.

Pikalaina kirjoitti...

Pikavippi on mahtava keino saada Massia.

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan loistava paljastus. Taidanpa tästä otella hiukan "pikavippiä"

Anonyymi kirjoitti...

Mulkkujen leivät ja päät saakin syödä.

Anonyymi kirjoitti...

Pikavipit on hädässä olevien ja/tai tyhmien hyväksikäyttämistä.

Kyllä oikeassa hädässä olevien pitäisi lähinnä kääntyä sosiaalitoimen puoleen eikä lähteä etsimään ratkaisua ongelmilleen pikavipeistä.

Anonyymi kirjoitti...

Toki ihminen voi ajaa itsensä tilanteeseen, missä pikavippi on tarpeen. Lähinnä tulee mieleen joku palvelu, joka on täysin välttämätön ja pakko maksaa käteisellä. Näin vaikka työssäkäynnin kannalta välttämätön auton korjaus.

Usein on kuitenkin parempi vaihtoehto ottaa "lainaa" muualta. Seuraukset vaikkapa lehtitilauksen, vuokran tai sähkölaskun myöhästymisestä tulevat halvemmaksi kuin pikavippi. Toki joskus tulee sekin päivä kun noista ei voi enään vipata. Tähän mennessä on kuitenkin ollut aikaa hakea parempi järjestely. Pikavipin ottaminen on vähän kuin housuihin kuseminen pakkasella. Auttaa hetken mutta ...

Minä olen antanut omille lapsilleni selvät ohjeet pikavipeistä. Niitä ei pidä missään nimessä ottaa. Jos tilanne on niin paha, että pikavippiä tarvittaisiin, apua löytyy varmasti.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus harvoin pikavippi auttaa. Usein se kuitenkin vain kaivaa hakijan entistä syvemmälle suohon.

Aika vaikea ymmärtää miten tämäntasoisten korkojen periminen ei olisi koronkiskontaa.

Henkilökohtainen mielipiteeni on: mailma olisi parempi ilman pikavippifirmoja.

Jos harkinta-aika vähentää firmojen tuottoa, niin toivottavasti myös firmat vähenevät.

Anonyymi kirjoitti...

Roffel... kuka jaksaa säätää tollasta kun on olemassa luottokortit -_-

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvät ihmiset opetelkaa jo tunnistamaan trollaukset :D--->Saatana mitä tää paskablogi nyt selittää. Nähtävästi kunnialliset pikavippifirmat ovat nyt kohteena kun yksityinen pysäköinninvalvonnasta ei enää voi valittaa. Jos otat lainan niin saatana maksat sen sopimuksen mukaan. On suorastaan törkeää ja peräti laitonta opastaa ihmisiä pykälänikkaroinnilla. Suomessa on yrittämisenvapaus ja tuollaiset paska-artikkelit syö leivän pikavippifirmoilta. Rikostutkintaan koko blogi. <----

taistogunnar kirjoitti...

En tiedä, milloin tosiasiallisesti olet artikkelin kirjoittanut, mutta se on ehtinyt vanhentua jo ennen julkaisupäiväänsä.

Peruuttamisoikeus on entisellään, mutta luoton koron laskemiseen sovellettavaa lainsäädäntöä muutettiin lailla 746/2010 (HE 24/2010 vp). Artikkeliin linkitetyt pykälät ovat kumoutuneet 1.12.2010.

Anonyymi kirjoitti...

Nähtävästi kunnialliset pikavippifirmat ovat nyt kohteena kun yksityinen pysäköinninvalvonnasta ei enää voi valittaa. Jos otat lainan niin saatana maksat sen sopimuksen mukaan. On suorastaan törkeää ja peräti laitonta opastaa ihmisiä pykälänikkaroinnilla. Suomessa on yrittämisenvapaus ja tuollaiset paska-artikkelit syö leivän pikavippifirmoilta.

Sikavippifirmojen ja sakkofirmojen yhteinen piirre todellakin on se, että toiminta perustuu pykälänikkarointiin. Miksei asiakas saisi tehdä samoin?

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä, milloin tosiasiallisesti olet artikkelin kirjoittanut, mutta se on ehtinyt vanhentua jo ennen julkaisupäiväänsä.

Peruuttamisoikeus on entisellään, mutta luoton koron laskemiseen sovellettavaa lainsäädäntöä muutettiin lailla 746/2010 (HE 24/2010 vp). Artikkeliin linkitetyt pykälät ovat kumoutuneet 1.12.2010.


Höpö höpö. Artikkelin tiedot ovat täysin faktaa ja pykäläviittaukset myös oikein. Artikkelissa ei edes oteta kantaa oikeaan koronlaskentaan. Koronlaskentasäännöt ovat toki muuttuneet mutta se ei muuta esitettyä tosiasiaa miksikään. Pikavipin saa perua 14 päivän sisällä ja maksuaikaa on 30 päivää. Paljon halvemmalla selviää kuin maksamalla alunperin vaaditut kulut. Mikä sun ongelma on?

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tässä voisi ottaa tonnin lainaa vuodeksi? Ottaa yhdestä ja sitten toisesta ja maksaa ekaan paikkaan takaisin ilman korkoa. Nyt kun noita pikavippifirmoja on lähes rajattomasti, niin ylimääräistä olis tonni kokoajan..

Anonyymi kirjoitti...

Pikavilppi on ainoa luotettava taho.

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa että joku on jaksanut kirjoittaa näinkin tarkan artikkelin ihmisille saatavaksi. Mielestäni tämän tempun käyttäminen on ihan oikeutettua sillä se ei toimisi jos pikavippifirmat antaisivat riittävät tiedot asiakkaan ottamasta lainasta.
Jos tämä yleistyy on pikavippifirmojen on pakko selkeyttää lainojen ehtoja tai hyväksyä tappio. Leipää kenenkään pöydästä ei tämän takia lähde, hölmöiltä impulsiivisilta ihmisistä se suurin tuotto näille firmoille tulee. Jos on kyllin fiksu käyttääkseen tätä kikkaa on myös kyllin fiksu tietämään tarvitseeko oikeasti tällaista lainaa.

taistogunnar kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti: "Höpö höpö. Artikkelin tiedot ovat täysin faktaa ja pykäläviittaukset myös oikein. Artikkelissa ei edes oteta kantaa oikeaan koronlaskentaan. Koronlaskentasäännöt ovat toki muuttuneet mutta se ei muuta esitettyä tosiasiaa miksikään. Pikavipin saa perua 14 päivän sisällä ja maksuaikaa on 30 päivää. Paljon halvemmalla selviää kuin maksamalla alunperin vaaditut kulut. Mikä sun ongelma on? "

Artikkelissa käsitellään peruutusoikeutta ja peruutusajalta laskettavaa korkoa. Artikkelissa käsiteltävät pykälät viittaavat lakiin 844/2009 jotka ovat kumottu kuten sanottua lailla 746/2010. Artikkelissa mainittu 7:11a § vastaa nykyisen lain 7:20 §:ää joka sisältää juurikin peruutusajan koron osalta artikkelissa mainitusta poikkeavat säännökset.

7 luku 11a §

http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2009/20090844

vrt.

7 luku 20 §

http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2010/20100746

kulutusluotot kirjoitti...

Mainio kirjoitus, pitääpä kirjoittaa joskus asiasta omassakin blogissa!

Anonyymi kirjoitti...

Laki on tosiaan muuttunut. Luoton saa kyllä peruuttaa, mutta luotosta on kuitenkin maksettava korkoa siltä ajalta, kun rahat ovat olleet luotonsaajan käytettävissä. Tämä tarkoittaa siis samansuuruista korkoa, kuin luotosta olisi muutenkin maksettava. Kunhan siis tästä on maininta luottoehdoissa, kuten pikaisella katselmuksella ainakin parin ison putiikin ehdoissa näyttää olevan.

Toisin sanoen 30 päivän pikavippi maksaa käytännössä saman verran alkuperäisen sopimuksen mukaan maksettuna kuin peruutettunakin. Peruutuksesta koituu korkohyötyä vain, jos rahat palauttaa ennen alkuperäisen laina-ajan päättymistä.

Lainmuutos on tehty juuri tämänkaltaisen porsaanreiän tukkimiseksi, joka mahdollisti "ilmaiset lainat" vielä viime vuonna.

Anonyymi kirjoitti...

Toisin sanoen 30 päivän pikavippi maksaa käytännössä saman verran alkuperäisen sopimuksen mukaan maksettuna kuin peruutettunakin.

Ei pidä paikkansa. Otin Riscumilta 300 euron vipin. Luottosopimusehtojen mukaan alle 200 euron lainoista peritää todellinen vuosikorko, kun taas yli 200 lainoista korko.

Kun palautin lainani vajaa 2 viikkoa perumisen jälkeen maksoin takaisin 304 euroa ja rapiat sen 369 euron sijaan joka olisi alkuperäisen sopimuksen mukaan pitänyt maksaa. Kyllä se peruuttamalla on selvästi halvempaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sama juttu Ferratumilta. En maksanut takaisin todellisen vuosikoron mukaan vaan pelkän koron, joka on huomattavasti edullisempi.

Anonyymi kirjoitti...

Artikkelissa käsitellään peruutusoikeutta ja peruutusajalta laskettavaa korkoa. Artikkelissa käsiteltävät pykälät viittaavat lakiin 844/2009 jotka ovat kumottu kuten sanottua lailla 746/2010. Artikkelissa mainittu 7:11a § vastaa nykyisen lain 7:20 §:ää joka sisältää juurikin peruutusajan koron osalta artikkelissa mainitusta poikkeavat säännökset.

Joo pitää paikkansa ja näyttää blogisti yön aikana korjanneen viittaukset, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa että peruuttamalla saa lainansa todella paljon halvemmalla. Joten jokainen joka pikavippiä tarvii, käyttäkää peruutusoikeuttanne.

Annika kirjoitti...

Artikkeli on todella erinomainen ja aiheesta.

Olen itse joutunut pikavippikierteeseen vuoden 2009 lopussa. Pääsin siitä eroon ystävien avustuksella, mutta ennen kaikkea tämän blogin antaman neuvojen perusteella kuinka "kusettaa" pikavippiyrityksiä. Ehkä kusettaa on väärä sana koska menettely on täysin laillinen.

Vuonna 2010 otin 8 pikavippiä keskimäärin 350 euroa jokainen. Kuluja olisi pitänyt maksaa keskimäärin 70-80 euroa jokaista vippiä kohdin, eli n. 600 euroa. Maksoin kuitenkin vain korot noin 48 euroa yhteensä kaikista vipeistä. Käyttämällä peruutusoikeuttani sain maksettua vipin vipillä mitättömin kuluin ja kavereiden avustuksella pääsin kuiville. Viimeisen vippini koskaan olen ottanut jouluna jonka maksoin takaisin tammikuun alkupuolella.

En ole ylpeä siitä että olen jäänyt moiseen loukkuun, mutta kiitollinen että olen päässyt sieltä pois.

Anonyymi kirjoitti...

Toimii hienosti. Itse käytin samaa 300 euron vippiin. Otin sen 30 päiväksi, vaikka tarvitsin vain vajaaksi kolmeksi viikoksi. Palautin 300 euroa ja mitättömät korot 5 euroa. Helppoa kuin heinänteko ja yhtään nurinaa ei ainakaan tuosta pikavippifirmasta kuulunut.

Hieno artikkeli!

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi kirjoitti...

Todella mauton artikkeli, pohjanoteeraus. Jokainen ymmärtää että jos ihmiset eivät kunnioita tekemiään sopimuksia niin pikavippi yhtiöt kaatuvat alta aikayksikön. Erittäin mautonta!
"

Eli olet sitä mieltä että lakia ei saa noudattaa mikäli siitä syntyy eturistiriita ihmisten heikkoa taloustilannetta hyväkseen käyttävälle puljulle? Herää todellisuuteen, jos minulla olisi tarvetta pikavipille en todellakaan maksaisi enempää kuin laki velvoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Blogin kirjoitusta on täysin turha syytellä asiattomuudesta. Myös kuluttajariitalautakunta on tehnyt lähes samasta asiasta tiedotteen, jonka voi lukea osoitteessa http://www.kuluttajariita.fi/tiedotteet/?action=read&id=62

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen ymmärtää että jos ihmiset eivät kunnioita tekemiään sopimuksia niin pikavippi yhtiöt kaatuvat alta aikayksikön

Siis mitä vittua sä nyt selität? Kysehän on nimenomaan sopimuksen kunnioittamisesta.

Jos aukaiset nuo artikkelissa olevat linkit pikavippifirman sopimusehtoihin niin huomaat että siellä on erikseen mainittu "peruutusoikeus". Peruutusoikeus on SIIS OSA SOPIMUSTA. Sen käyttäminen on sopimuksen mukaista toimintaa. Idiootti!

Anonyymi kirjoitti...

Se nyt on vain tyhmää maksaa liikaa .. hahahaha... paras blogi kautta aikojen! Kiitokset tuhannesti!

Ihmettelijä123 kirjoitti...

"Mikäli pikavippien kustannukset ovat liialliset, onko pikavippejä pakko ottaa? Ei kai kukaan siihen pakota?"

Joskus tilanteet voivat pakottaa. Aina voi syyttää että ite oot soppas keittäny mutta ei välttis ole noin.

Ja aivan naurettavaa sanoa: "jos ihmiset eivät kunnioita tekemiään sopimuksia niin pikavippi yhtiöt kaatuvat alta aikayksikön". Kyllä valtaosa ihmisistä tulee edelleen kunnioittamaan PIKAVIPPIFIRMOJEN YLIMITOITETTUJA HUUHAAMAKSUJA. Pikavippifirmat nykyisellään repivät niin järkyttäviä voittoja, että ihan on turhaa marinaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä valtaosa ihmisistä tulee edelleen kunnioittamaan PIKAVIPPIFIRMOJEN YLIMITOITETTUJA HUUHAAMAKSUJA.

Tämän artikkelin julkaisun jälkeen ei pitäisi olla enään niin itsestään selvää että jokainen maksaa. Toivottavasti mahdollisimman moni käyttää peruutusoikeuttaa.

Fakta on se että suurimman osan pikkavippifirmojen taustahenkilöistä ovat rikollisia tavalla tai toisella. Rikollinen tausta ja perustettu kusetusfirma helpon rahan toivossa. Aivan vastaavasti kuin yksityisessä pysäköinninvalvonnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Joku varmaan vinkannut aamulehdelle tästä, kun etusivun juttuna oli.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se löytyy myös iltalehdestä! Eli suuri mediakin huomasi tämän.

SUUR KIITOKSET BLOGILLE !!!

Anonyymi kirjoitti...

Aamulehden jutussa paistaa läpi pikavippifirmojen asenne. Kuluttaja joka käyttää omia oikeuksiaan on väärinkäyttäjä joka laitetaan sulkulistalle... Onhan se ikävää kun kuluttajalla on omat oikeudet joita nämäkin firmat joutuvat kunnioittamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Aamulehden juttu löytyy täältä http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194666997161/artikkeli/porsaanreika+pikavipin+saa+lahes+ilmaiseksi+.html

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, Aamulehti tarttui aiheeseen. Mielestäni olisi kuitenkin ollut oikeus ja kohtuus (pun intended) mainita alkuperäinen juttuidean lähde. Epäilen että täältä oli idea lähtöisin.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tää ole ollut tiedossa jo kauan:
http://www.laina-tieto.com/tekstiviestilainan-eli-pikavipin-peruuttaminen/

Anonyymi kirjoitti...

Totta kai se on ollut tiedossa jo kauan. Netistä löytyy monia sivustoja jossa aiheesta mainitaan. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että ihmiset olisivat käytännössä tietoisia oikeudestaan eikä varsinkaan että käyttäisivät sitä.

Tarvitaan joku taho joka testaa menttelyn, että se varmasti toimii. Antaa kunnon esimerkin ja rohkaisee ihmisiä. Silloin syntyy tulosta. Kiitokset blogille!

Anonyymi kirjoitti...

Sattumalta tiedän että kuluttajavirasto olisi halunnut ohjeistaa kuluttajia tämän peruutusoikeuden käytössä, mutta ei ole uskaltanut kanteiden pelossa antaa suoria ohjeita. Sen takia tämän kaltaisia blogia jotka testaavat, kokeilevat ja antavat tarkat ohjeet kuinka toimitaan.

Toivottavasti mahdollisimmat monet ottavat vippiä ja käyttävät peruutusoikeuttaan. Ei kai kukaan hullu maksa satoja euroja kuluja jos selviää kympillä? Eiks niin?

Anonyymi kirjoitti...

Eräs haasteltu muistaakseni PikaVippi Oy:n toimari osoitti kyllä todella että hommaan ei tarvitse olla penaalin terävin kynä. Hänen mielestään lainan saati ei ole kansalaisoikeus (mikä onkin totta), jos asiakas rupeaa pelleilemään niin lainaa ei enää jatkossa myönnetä.

Jumalauta. Millä tavoin sopimusehtojen noudattaminen on pelleilemistä? Vittu että oli idiootti ämmä. Sitäpaitsi, pikavippi firmoja on satoja, ei ne ihan heti lopu jos joku sanoo ei.

Anonyymi kirjoitti...

Pikavippi yritykset ovat aloittaneet keskustelut salaisen rekisterin perustamisesta jonne tallennettaisiin henkilöt jotka käyttävät peruutusoikeuttaan jottei yksikään firma enään antaisi lainaa. Tämä toimisi peloitteena. Rekisteri olisi kaikken firmojen käytössä. Ongelma tietysti on että tämä on laiton rekisteri, joten viranomaiset, nyt kerrankin tarkkana!

Anonyymi kirjoitti...

"Tämä toimisi peloitteena. Rekisteri olisi kaikken firmojen käytössä."

Tai sitten henkilön salaisena suojelusenkelinä, joka katkaisee kierteen ennen kuin se alkaakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pikavippifirmojen edustajat täällä kommenteissa itkeskelee tälle loistavalle artikkelille. :D:D hahah! ahneet selkärangattomat, aivan oikein teille!

Anonyymi kirjoitti...

Lakimies kun en oo, en osaa sanoa tähän muuta kun että Virolaisella on perustelut aikas vähissä. Postataan nyt tänne ennenkuin Jykä kommentinsa poistaa omasta blogistaan...

Markus K kirjoitti...
Jyrki Virolainen kirjoitti:

"Sen sijaan yksityinen pysäköinninvalvonta perustuu perusteiltaan lakiin, tarkemmin sanottuna tieliikennelakiin."

Minusta tässä on jäänyt tieliikennelaista huomaamatta yksi olennainen kohta. Tieliikennelain 28.3 §:ssä puhutaan yksityisellä alueella annettavista määräyksistä, aivan kuten 28 a §:n pysäköintikiekon käyttövelvollisuudenkin osalta, johon tarkemmat määräykset antaa liikenneministeriö. Toisin sanoen viranomaisen määräysvaltaa on yksityisellä alueella tieliikennelain mukaisen pysäköintiluvan antamisen osalta luovutettu alueen omistajalle. Tieliikennelaki ei siis oikeuta yksityistä maanomistajaa käyttämään liikennemerkkejä tai vaatimaan pysäköintikiekon käyttöä muuten kuin tieliikennelain mukaisten määräysten osalta.

Sopimusoikeus on eri asia. Ihmettelen miten tämä on voinut niin Virolaiselta kuin muiltakin keskusteluun osallistuneilta jäädä niin selvästi huomaamatta. Sopimusoikeudessa annetaan osto- tai myyntitarjous ja siihen joko ehdot hyväksyvä tai kieltävä vastatarjous. Kukaan ei aseta määräyksiä kenellekään niin kuin viranomainen tekee. Tämän vuoksi tarjouksen hyväksyjän suostumus tulee olla riittävän selvä. Epäselvissä tapauksissa riita tulee tulkita kuluttajan eduksi. Se mitä yksityisten pysäköintivalvontayritysten toiminnasta on kuultu, ei todellakaan ole noudattanut tätä periaatetta. Pelkästään ajoneuvon luonne useiden henkilöiden mahdollisena käyttövälineenä on ristiriidassa suostumuksen selkeyden periaatteen kanssa. Esimerkiksi puhelin on yleisesti henkilökohtainen väline, jota voidaan yhteisessä käytössä valvoa ja jolle voidaan asettaa käyttörajoituksia.

KKO 2010:23 on huono ennakkotapaus. Korkein oikeus kuittaa tieliikkelain tarkastelun "ohi juosten" ja keskittyy konkludenttisen suostumuksen tulkintaan, ja vähemmistö jää näpertelemään kylttien selkeyden problematiikan kanssa. Lisäksi hävinnyt osapuoli ajoi asiaansa hävettävän surkeasti.

sunnuntai, helmikuu 20, 2011
Jyrki Virolainen kirjoitti...
Ad Markus K. - Pysyn ja = KKO 2010:23. Ei aihetta enempään.

sunnuntai, helmikuu 20, 2011

pikavippi kirjoitti...

noh pikavippi on ihan ok

Anonyymi kirjoitti...

Loistava artikkeli! Toimii kokemuksella Ferratumissa, credit24 ja Vippi.fi palveluissa. Eikun hyödyntämään jos pikaista rahan tarvetta! Ei enään älytöntä koron kiskontaa!

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkö peruutetusta lainasta maksaa tekstiviestikulut vai voiko ne vaatia palautettavaksi?

Anonyymi kirjoitti...

Onnistuu ilmaisen pikavipin ottaminen ihan "rehellisestikin", ainakin yksi yritys tarjoaa tällä hetkellä ensimmäistä pikavippia tutustumistarjouksen tyyppisesti ilman korkoja tai kuluja.

www.ilmainenpikavippi.com

Anonyymi kirjoitti...

Miten niin "rehellisesti"? On täysin rehellistä toimia kuten sopimusehdoissa kerrotaan, eli käyttää oikeuttaan perua luotto. Luottohan perustuu sopimusehtoihin jotka on luotonantajan määräämät.

Pikavippi kirjoitti...

Saa nähdä jos tälläinen asia menee oikeuteen että miten se päättyy. Näin tekemällä ei ainakaan ikinä saa uudestaan lainaa.

Vertailu kirjoitti...

Kyllä omaan korvaan kuulostaa vähän harmaan alueen toiminnalta, mutta mikäpä minä olen ketään moralisoimaan. Täällä on esimerkiksi lista kaikista Suomessa tällä hetkellä toimivista pikavipeistä, joten onhan siinä aika monta vaihtoehtoa läpikäytäväksi.

googleguy kirjoitti...

On helpompiakin (eikä niin harmaita) keinoja ottaa pikavippi edullisesti. Selkein ja kattavin pikavippivertailu johon olen törmännyt. Pikavippi vertailu

vippi kirjoitti...

Eikös vivus ainakin tarjoa sen ensimmäisen vipin jokatapauksessa ilmaiseksi?

Anonyymi kirjoitti...

Kokeiltu useasta paikasta, ja nyt tuli ensimmäinen paikka vastaan, joka vaatii koko summaa (korkoineen kuluineen) maksettavaksi.

Otin 200€:n lainan Rehtivipiltä 3.7.2011. Eräpäivä 30 pv:n kuluttua.
Ilmoitin tänään 7.7.2011 käyttäväni peruutusoikeutta ja pyysin laskemaan uuden summan.
Sanoin maksavani vipin takaisin 8.7.2011
200€:n lainastani joutuisin maksamaan takaisin 250,87€.

Heillä peruuttamisoikeus tällainen:
"Peruutuksen yhteydessä luotonsaaja on velvollinen maksamaan luoton koron siltä ajalta, jonka luotto on ollut luotonsaajan käytettävissä. Jos palautettava luoton pääoma on alle 200 euroa, on luotonantajalla oikeus periä todellinen vuosikorko samalta ajalta. Palautettavan summan voi tarkistaa Kontanto Oy:n asiakaspalvelusta. Velallisen on viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä palautettava sopimuksen perusteella saamansa varat korkoineen uhalla, että peruutus raukeaa."

Anonyymi kirjoitti...

aiempaan viestiin lisäten:
Lähetin heille vastaukseksi:

"Peruuttamisoikeudella peruutettu vippi ei maksa noin paljoa.
Saisinko oikein lasketun laskun. Kiitos.
Tiedustelen asiaa seuraavaksi kuluttajaneuvojalta."

Ja hetken päästä tuli vastaus:
"Hei
Kiitos viestistäsi.
Oikea maksettava summa on 200,69 eur eikä tosiaan se iso summa anteeksi väärä ilmoitus."

Näin nuo yrittävät kiertää peruuttamisoikeutta.
Olkaahan siis tarkkoina!

Anonyymi kirjoitti...

On tämäkin. Pihit suomalaiset hieroo innoissaan käsiään, "nyt saan ilmaisen pikavipin heti ottamaan" Miksi? Ettekö te urpot tajua että ette voita mitään... Saman rahan vähintään joudut maksamaan takaisin ja lisäksi näkemään paljon vaivaa. Saatteko te jotain tyydytystä siitä et pystytte "kusettamaan" pikavippi firmaa? Aika tylsä elämä täytyy olla.

Anonyymi kirjoitti...

Ei se ihan noin toimi kylläkään - lukekaa vaikka Pikavippi pankkitunnuksilla tai Pikavippi ilman luottotietoja

Anonyymi kirjoitti...

esim credit24 vuosikorot on jo jotain 30000% joten kyl se kallista olisi myös peruttuna. Ei kannata ottaa vippejä. Ihmettelinkin tän kohun jälkeen,että koska ne tajuavat nostaa korkojaan. Sillähän tuon ratkaisee heidän kannaltaan.

Anonyymi kirjoitti...

esim credit24 vuosikorot on jo jotain 30000% joten kyl se kallista olisi myös peruttuna. Ei kannata ottaa vippejä. Ihmettelinkin tän kohun jälkeen,että koska ne tajuavat nostaa korkojaan. Sillähän tuon ratkaisee heidän kannaltaan.

Pointtihan on siinä että on selvä ero vuosikorolla ja todellisella vuosikorolla. Korothan on yleensä pieniä 10-30% tienoilla. Todellinen vuosikorko kuitenkin kasvaa satoihin jopa tuhansiin koska sopimukseen liitetyt kulut ovat niin mittavat. Kannattaa katsoa ehdot. Yleensä nimittäin on niin että alle 200 euron luotoissa on peruutettaessakin maksettava todellinen vuosikorko ajalta. 99% tapauksissa yli 200 euron vipeissä peruutustapauksissa maksetaan ainoastaan luoton korko ja monissa tapauksissa ei ehdoissa mainita koron maksusta mitään.

Esim 500 euron pikavipin vuosikorko peruuttaessa kun laina on ollut hallinnassa 30 päivä on yleensä 12 euron luokkaa (30%). Se on huomattavasti vähemmän kuin samalla sopimuksella maksaa myös ne 100 euron kulut.

Anonyymi kirjoitti...

Saatteko te jotain tyydytystä siitä et pystytte "kusettamaan" pikavippi firmaa?

Eihän kukaan kuseta pikavippifirmoja. Kysehän on sopimusehtojen noudattamisesta. Sopimus koskee kumpaakin osapuolta ja onhan se tosi jännä ajatus ettei kuluttaja saisi toimia lain ja ehtojen mukaisesti. Tottakai jokainen ajattelee omaa etuaan kuten pitääkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tällä blogin ohjeella pääsee pikavipeistä myös eroon, lukekaa täältä:

http://oikeusjakohtuus.blogspot.com/2011/08/lukijan-artikkeli-pikavipeista-vihdoin.html

Laia_P kirjoitti...

Kiinnostaisi tietää kuinka moni tätä on oikeasti kokeillut?

Varmasti hyvä keino mutta ihan missä tahansa en kokeilisi. Ferratum varmaan ihan lainkuuliainen mutta Tuomen Tuvat saattaa lähettää ovelle muutakin kuin kirjeen.

Tästä hommasta on kirjoittanut useampi pikavippi saitti ja olisi kiva tietä kuinka monellä tämä on oikeasti toiminut!

Pikavippi kirjoitti...

Tämä tapa pitää paikkansa, testattu on. Mutta kyllä suomesta loppuu nopeasti pikavippiyhtiöt henkilöltä joka toimii näin järjestään kaikkien ottamiensa pikavippien kanssa. Parempi vaihtoehto on ainakin ensimmäisellä kerralla ottaa pikavippi kokonaan ilmaiseksi.

Juhani kirjoitti...

Mää otin osoitteesta http://www.lainasto.fi ja http://www.reissuvippi.fi pikavipin ja peruutin ne. Ei tullut juuri mitään kuluja. Vitullinen vaiva tosin koko touhusta. Ei oikein maksa vaivaa, menee koko vipin helppous hukkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei oikein maksa vaivaa, menee koko vipin helppous hukkaan.

Just, eli mielummin maksat enemmän kuin viitsit nähdä vaivaa. Noh, ne pikavipit on tarkoitettu juuri sinun laisillesi...

Anonyymi kirjoitti...

mutta Tuomen Tuvat saattaa lähettää ovelle muutakin kuin kirjeen

Rikosilmoitus vain asiasta, kyllä moiset paskafirmat saadaan kuriin.

makke kirjoitti...

Eiköhän noille suuremmille firmoille (Ferratum ja Pikavippi.fi ja mitä näitä nyt on) tule vähän väliä tällaisia peruutuksia. Tieto tästä kikasta leviää. Se mutta tässä vain on, että temppu tuskin onnistuu enempää kuin kerran per lafka - musta lista odottaa ilmaisen vipin kalastelijaa.

Sopii siis hyvin harvoin vippiä tarvitsevalle.

Anonyymi kirjoitti...

Credit 24:llä on ilmeisesti uus porsaanreikä hommassa :D

He nimittäin eivät ilmoita selkeää luottokorkoa, vaan näin:

Korko vuodessa: 226,41 %
Korko päivässä: 0,63 %
Korot yhteensä: 94,33 €
Todellinen vuosikorko: 718,75 %

Tämä esimerkki siis 500€ pääomalle. Peruessa lainan siis heidän mukaansa esimerkiksi 20 päivälle lainan kulut ovat samat kuin ilmankin perumista, eli siis 500€ + 94,33€ korkoa.

Ovatkohan he keksineet uuden porsaanreijän vai voiko homma oikeasti mennä näin? Eikö juoksukorko / lainakorko pitäisi ilmoittaa selkeästi erikseen?

Pikavippi ilmaiseksi kirjoitti...

Hienon yksityiskohtaiset ohjeet. Joskus yritykset kuten Vivus tarjoavat ensimmäisen luoton ilmaiseksi, mutta kuluttajan on aina hyvä tiedostaa oikeutensa!

Anonyymi kirjoitti...

Edelliselle Credit24 kommentoijalle.

Credit24 lainaehdoissa sanotaan seuraavaa:

MCB:llä on oikeus periä peruuttamistilanteessa asiakkaalta korvauksena lainan koron, tai jos pääoma on alle 200 euroa, lainan todellisen vuosikoron, ajalta, jonka laina on ollut hänen käytettävissään.

Asiakkaan on palautettava saamansa varat sekä yllä viitattu MCB:n perimä korvaus lainan peruuttamisesta viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä MCB:n ilmoittamalle tilille uhalla, että peruuttaminen muutoin raukeaa.


Jos otat 500 euron lainan 30 päivälle. Peruutat sen 14 päivän sisällä ja palautat summan 20 päivän päästä ei korkokulut voi olla samat.

Nyt täytyy muistaa että "perustamiskulut" ym. on suurin osa lainasta itse korko on yleensä pienempi. Sen takia todellinen vuosikorko johon otetaan mukaan kulut + korko on yleensä hyvin paljon suurempi.

Tuossa esimerkissäsi 226,41% vuosikorko tekee 500 euron lainalle 30 päivän maksuajalla juuri tuon 94,33 euroa. Tämä ei kuitenkaan voi olla koko summa, vaan mukana täytyy olla muita kuluja koska todellinen vuosikorko on 718,75%. Mutta jos lainasivulta katsoo, olet oikeassa, muita kuluja ei ilmoiteta. Herää siis kysymys miksi todellinen vuosikorko on suurempi kuin lainan vuosikorko jos kerta muita kuluja ei ole.

Ehtojen mukaan sinun kuitenkin pitää maksaa vuosikoron mukainen korvaus, joten 20 päivän palautuksen jälkeen korko ei tietenkään ole 94,33e vaan n. 62 eur.

Käytännössä blogin antama vihje ei tässä tapauksessa anna todelista hyötyä. Esim risicum lainoissa vuosikorko saattaa olla 30%, kuluja 60 euroa ja todelinen vuosikorko 800%. Risicumin tapauksessa sinun ei tarvitsisi maksaa 60 euron kuluja ja korkokin olisi vain 8 euroa.

pikalaina kirjoitti...

Kannattaa olla varovainen pikalaina palvelujen kanssa ja ottaa pikalainaa vain luotettavista yrityksistä...

Vippi kirjoitti...

Hah, Ilmaista rahaa tarjolla! :)

qrn kirjoitti...

Osaisiko joku täältä vastata että mitä kannattaisi tehdä, kun pikavippifirmat lähettävät markkinointitekstiviestejään 7v. lapsen puhelimeen viikon-parin välein? Numero on salainen, pitäisi olla näkymättä myös suoramarkkinoinnin listoilla, ja on tiedossa vain lapsen vanhemmilla. Siitä huolimatta liittymän avauksesta alkaen noita mainoksia on tullut lähes viikottain, jo muutaman kuukauden ajan, ja ainakin neljästä eri yrityksestä.

Kuvittelisin olevan kiellettyä markkinoida luottoja alaikäiselle, onko näin? Minne tuosta kannattaisi narista..?

Nimim. Vähemmästäkin vituttaa.

Hanne kirjoitti...

Hah =)

Anonyymi kirjoitti...

Ferratumilla on aika mielenkiintoinen korko, nimittäin 0%

"Lainanhakija on lisäksi velvollinen maksamaan luotonantajalle korvauksena lainan koron ajalta, jonka laina on ollut lainanhakijan käytössä. (Esimerkki peruuttamisesta aiheutuvasta korvauksesta: Lainanhakija peruuttaa 100 euron lainan 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä ja palauttaa rahat 28 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta, lainapääomineen takaisin maksetaan 100€.)."

Tämä on myös käytännössä testattu pitävän paikkansa.

Anonyymi kirjoitti...

kohdasta "Risicumin lainaehdoissa todellinen vuosikorko peritään alle 200 euron luotoissa, muissa tapauksissa normaali korko." sellainen maininta, että ei pelkästään Risicum, vaan mikään pikavippifirma ei saa periä lainansopimuksen peruuttaessa yli 200 euron lainoista todellista vuosikorkoa, vaan pelkkää lainan korkoa. (Kuluttajasuojalaki Luku 7 §22 2 momentti)

Pikavipit kirjoitti...

Todella mielenkiintoista tietoa - löysin tämän blogin ihan sattumalta, ja nyt on mennyt jo yli tunti artikkeleita lukiessa. Erityisesti tämä artikkeli herätti mielenkiintoni, koska olen ajatellut rahoitus-alalle siirtymistä.

Mutta tuskin tälläinen tieto ikinä hirveästi leviää, ei normikuluttaja (varsinkaan pikavippien normikuluttaja) edes jaksa lukea tämänkaltaista tekstiä lävitse.

Lainaa ilman vakuuksia kirjoitti...

Erittäin mielenkiintoista luettavaa. Kiitokset!

Unknown kirjoitti...

Now we have so many options available if we really want to get success. but for this money is not everything,we must have good plan to success our dreams. Thank you for this post. Pikavippi

Credit 24 laina kirjoitti...

Credit24 laina ei ole halvimmasta päästä oleva pikalaina. Mielenkiintoinen artikkeli.

Anonyymi kirjoitti...

Kun kulutusluotoista on kyse, niin suosittelisin tutustumaan tähän kulutusluotto heti -aiheiseen sivustoon.

Anonyymi kirjoitti...

Pikalaina kannattaa aina vertailuttaa ennen sen ottoa. Näin saat varmasti edullisimman, sillä ilmaistahan se ei ole koskaan.
Vertaile edullisin pikalaina täältä.

Pikavipit kirjoitti...

Loistava kirjoitus. Moni ei vaan ole näin tarkka, eikä välttämättä edes ajattele korkoja tai kuluja.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisin pikavippi Risicumilta oli 100 EUR, laina-aika kaksi viikkoa, mutta peruin viikon päästä. Kokonaismaksettavaa tuli 100,63 EUR.

Risicum tosin kieltäytyy lainaamasta enää koskaan kahden peruutuksen jälkeen.

Vippi kirjoitti...

Ihan mielenkiintoinen juttu ja varmaan toimiikin käytännössä.

Anonyymi kirjoitti...

Toimii kuin junan vessa. Käytän aina ja koskaan ei tarvitse maksaa mitään kiskuri korkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Risicum on kyllä myöntänyt lainan haikka jo neljästi perunut.

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi kirjoitti...
Saatana mitä tää paskablogi nyt selittää. Nähtävästi kunnialliset pikavippifirmat ovat nyt kohteena kun yksityinen pysäköinninvalvonnasta ei enää voi valittaa. Jos otat lainan niin saatana maksat sen sopimuksen mukaan. On suorastaan törkeää ja peräti laitonta opastaa ihmisiä pykälänikkaroinnilla. Suomessa on yrittämisenvapaus ja tuollaiset paska-artikkelit syö leivän pikavippifirmoilta. Rikostutkintaan koko blogi."


Pelkurimaista kirjoittaa tuommosia. Pikavippi ei ole mitään yritystoimintaa vaan hyväuskoisten kusetusta.

Anonyymi kirjoitti...

Jees, toimii käytännössä. Peruin vipin samana päivänä ja sain maksuaikaa palautukselle täyden kuukauden.

Jos tämä tieto leviäisi laajemmalle niin, johan olisivat vippifirmat pulassa.

Olisko niin että media saa vippifirmoilta hyvin mainostuloja eikä siksi haluaa hyvää bisnestä sössiä asiasta huutelemalla?

Anonyymi kirjoitti...

Vippi.fi yrittää vedota jatkuvaan tililuottosopimukseen kun peruuttaa kolmannen pikalainan. Lainaehdoissa ei mainita kuitenkaan mitään jatkuvasta tililuottosopimuksesta, joten siihen vetoaminen ei kai voi olla mitenkään mahdollista ja muutenkin kun lainojen ottamisen välillä on useampi kuukausi, niin kyse lienee erillisistä luottosopimuksista?

Anonyymi kirjoitti...

Miten tässä vippi.fi:n tapauksessa kävi. Onnistuiko lainan peruuttaminen?

Vippi kirjoitti...

Ei taida onnistua enää tililuottojen kanssa..

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen kirjotus. Pikavipeissähän on viimevuosien aikana tehty paljon uudistuksia alun taaperruksen jälkeen. Tässä artikkeli/blogi joka kertoo muutamasta muutoksesta http://pikavippinopeasti.fi/elamantilanteen-muutokset-tuovat-ongelmia/

Vipit kirjoitti...

Mielenkiintoinen artikkeli

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Hae nopea ja kätevä lainan maksaa pois laskut ja aloittaa uuden rahoittamalla projekteja on halvin korko 3%. Älä ota yhteyttä jo tänään kautta: credithome@blumail.org kanssa lainamäärä tarvitaan meidän vähintään Laina tarjous on 1,000.00 mihinkään valinta lainan määrästä. Olen sertifioitu, rekisteröity ja legit lainanantajalle. Voit ottaa minuun yhteyttä tänään, jos olet kiinnostunut saamaan lainaa meiltä ...

Laina Hakija Lisätiedot

(1) täydelliset nimet:
(2) Määrä tarvitaan Laina:
(3) Lainan kesto:
(4) Puhelinnumero:
(5) Maa:
(6) valtio / kunta:

HUOMAUTUS: Kaikki vastaukset on toimitettava: credithome@blumail.org nopeaa käsittelyä.
kiitos

Arvoisa Mhay burailla

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen artikkeli. Tän artikkelin julkaisusta on toki jo aikaa muutama vuosi ja tommonen pykäläkikkailu ei välttämättä enää mene läpi. Nykyäänkin kuitenkin on tämä "ilmainen pikavippi" vielä mahdollinen ottaa. Monilla yrityksillä on uusille asiakkaille näitä ilmaisia tarjouksia, eli just jos uusi asiakas maksaa lainan pois 30 päivän kuluessa, niin korkoa ei tarvitse lainkaan maksaa.
Tällä sivulla on aika hyvin kerrottu, miten ottaa ilmainen pikavippi. Hyvä lainavertailu myös, jos on pakko se pikavippi ottaa.

Unknown kirjoitti...

Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 3000 € 3.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
Jumala siunatkoon teitä.

george kirjoitti...

Tarjoamme erilaisia ​​lainoja yksityishenkilöille (henkilökohtainen laina), ja yhteistyötä elinten korolla 3% hävitä. Tämä on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan taloudelliset velvoitteet, erityisesti maailmanlaajuisen finanssikriisin seurauksena. Voit lainata 1000 - 100,000.000.00 (puntaa, euroa tai dollaria) For lisätutkimukset, ota yhteyttä sähköpostitse (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Terveisin.

lainatarjous

george kirjoitti...

Tarjoamme erilaisia ​​lainoja yksityishenkilöille (henkilökohtainen laina), ja yhteistyötä elinten korolla 3% hävitä. Tämä on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan taloudelliset velvoitteet, erityisesti maailmanlaajuisen finanssikriisin seurauksena. Voit lainata 1000 - 100,000.000.00 (puntaa, euroa tai dollaria) For lisätutkimukset, ota yhteyttä sähköpostitse (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Terveisin.

lainatarjous

pikavipit netistä kirjoitti...

Mielenkiintoinen juttu. Pitääpä vähän tutkia ja ottaa kokeiluun.

Unknown kirjoitti...

Onko kukaan täällä kenelle etsimään lainaa? huolehdi enää sillä tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja kaikille, meidän palvelut ovat erittäin nopeita ja luotettavia ..

Asuntolainojen?
Business lainat?
Opintolainat?
Henkilökohtaisia ​​lainoja?
Auton lainat?

Kaikenlaiset lainat tarjotaan jokaiselle 2%, palvelumme on 100% luotettava ja turvallinen teille, myös erittäin nopeasti lainat on hyväksytty muutamassa tunnissa. Jos kiinnostaa ystävällisesti yhteyttä Sähköposti: Freemanloans@hotmail.com tai Freemanloanfinance@gmail.com, ota nyt ja saat lainaa tänään.

Kiitos,
Jamie Freeman
Freeman Loan Finance .
www.freemanfinance.webs.com

Unknown kirjoitti...

Tarvitsetko lainaa tyydyttää taloudelliset tarpeet? Me, hallintojohtaja Financial Service, tarjoamme taloudellista vapautta asiakkaille maailmanlaajuisesti ja palvelumme on avoinna Yksilöt, Yritykset ja toimia yhteistyössä elinten halpaan korolla. Taloudellinen palvelu on nopeaa ja helppoa.

Zenith Financial Services Yritys sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme parantamaan pitkän aikavälin taloudellista menestystä.

Tarjoamme laina palvelua halvalla korolla ja me hyvitetään paikallisia ja kansainvälisiä asiakkaita. Meillä oli etuoikeus tavata niiden rahoitustarpeet.

Tarjoamme kaikenlaisia ​​LAINOJEN - KOSKEVALTA EDULLISESTI lainoja.

* Investor Lainat -
* Mortgage Loans-
* Business lainat -
* Personal Lainat -
* Velka -

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ja oppia lisää lainaa palvelu Annoimme jos kiinnostaa palveluumme. Jos olet kiinnostunut palvelujen tai haluat lisätietoja yrityksestämme, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen (fidelityfunds001@gmail.com). Sinun mukavuus on tärkeintä.

Unknown kirjoitti...

Huomio,

Oletko vakavasti etsimässä lainaa perustaa yritys tai maksaa laskuja? Oletko hylännyt pankin tai muiden lainanantajien? Älä ole huolissasi, koska olemme täällä tarjoamamme sinulle mitä olet etsimässä viivytyksettä tai ongelmallasi, ystävällisesti ota meihin yhteyttä sähköpostilla saadaksesi lisätietoja tänään;

Sähköposti: easyloanfirm2020@gmail.com

Terveiset
Derek Douglas
Easyloanfirm2020@gmail.com

3% lainaehdotus

giovanni kirjoitti...

Laina tarjous välillä erityisesti


DIECIGIOVANNI54@GMAIL.COM
Tarvitsetko rahoitusta oman kodin,
oman yrityksen, auton osto, osta moottoripyörä,
luoda oman yrityksen, sinun tarvitsee
henkilökohtainen epäilystäkään. Myönnämme henkilökohtaisia lainoja
korko 3%, riippumatta siitä,
määrä. Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin
henkilökohtaiset lainat ovat palveluksessanne 24/24
Tässä on meidän e-mail: DIECIGIOVANNI54@GMAIL.COM

lainaa kirjoitti...

Kuluttomia lainoja löytyy paljonkin jos katsoo vaikka palvelu https://www.vertaalainaa.fi/

Pikavippi kirjoitti...

Ilmainen pikavippi on aina paras vippi.

Lainaa heti kirjoitti...

Ilmaisen lainan saa kyllä muutamaksi päiväksi, mutta se tulee kalliiksi jos maksu myöhästyy. Mielummin katsoisin jonkin edullisen kulutusluoton tai pankkilainan.

Anna Mäntynen kirjoitti...

Hyvä artikkeli. Toivottavasti moni lainanottaja ymmärtää kilpailuttaa lainat ennen hakemista. Pikavipit ovat aivan liian kalliita.

Kulutusluotot nousussa kirjoitti...

Kyllähän kulutusluotot jatkavat vain suosiotaan ja ovat suosituin lainamuoto Suomessa. Mitä laki perässä sitä firmat edellä eli hidas ja kankea lainsäädäntö laahaa aina perässä ja ketterät yritykset osaavat kyllä hyödyntää kaikki porsaanreiät.

Mr Mark Williams kirjoitti...

Hyvää päivää,

Tarvitsetko kiireellistä lainaa rahoitustarpeiden ratkaisemiseksi, me tarjoamme lainaa
joka vaihtelee $ 3,000.00 - $ 1000,000.00 Maksimi, olemme luotettavia, tehokkaita,
nopea ja dynaaminen, 100% taattu laina myös se antaa (euroa, puntaa
ja dollaria.) Kaikkiin lainoihin sovellettava korko on (3%), jos olet
ovat kiinnostuneita palaamaan meille.
kautta: (ROLINGSLOANPACK@GMAIL.COM) Palveluihin sisältyvät:
* Kodinparannus
* Laina Inventor
* Velkojen konsolidointi laina
* Yritysluotot
* Henkilökohtaiset lainat.
* Vakuushyvitys
ota yhteyttä tänään ja olemme iloisia voidessamme tehdä liiketoimintaa kanssamme
sähköposti: (ROLINGSLOANPACK@GMAIL.COM)

Anonyymi kirjoitti...

RAHOITUSJÄRJESTELMÄ JASON RAYMOND OF FINANCE CIRCLE LOAN INC: n avusta (fundingloanplc@yahoo.com TAI Soita / Teksti +14067326622) ..

Olen Nathan Davidson liikemies, joka pystyi elvyttämään kuolevan liiketoimintaansa jumalallisen lainanantajan avulla, joka tunnetaan Jason Raymondin rahoittajana CIRCLE INC: n toimitusjohtajana. Olen asunut 1542 Main St, Buffalo, NY. aloittaa liiketoiminta, ratkaista velkasi, laajentaa nykyistä, tarvitset rahaa ostaa tarvikkeita. Onko sinulla ollut ongelma yrittää saada hyvää luottojärjestelyä, haluan sinun tietävän, että RAHOITUSRYHMÄ INC on oikea paikka ratkaista kaikki taloudellinen ongelma, koska olen elävä todistus ja en voi vain pitää sitä itselleni kun muut etsivät tapaa saada taloudellisesti nostettua .. Haluan, että kaikki ottaisit yhteyden tähän jumaliseen lainanantajaan muiden yksityiskohtien tietojen avulla, jotta voimme osallistua tähän hienoon tilaisuuteen Sähköposti: fundingloanplc@yahoo.com TAI Soita / Teksti +14067326622


Unknown kirjoitti...

Hyvää päivää,

Olemme oikeutettu ja hyvämaineinen rahanantaja. Me lainamme varoja yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea, antavat lainan henkilöille, joilla on huono luotto tai tarvitsevat rahaa laskujen maksamiseen, investoida liiketoimintaan. Oletteko etsineet lainaa? sinun ei tarvitse huolehtia, koska olet oikeassa paikassa tarjoan lainaa alhaisella 2 prosentin korolla, joten jos tarvitset lainaa, haluaisin vain ottaa yhteyttä minuun tämän sähköpostin kautta. Osoite: mobilfunding1999@gmail.com

LÄHETTÄMINEN SOVELLETTAVA SOVELLUSTIEDOT.

1) Täydelliset nimet: ............
2) Sukupuoli: .................
3) Ikä: ........................
4) Maa: .................
5) Puhelinnumero: ........
6) Ammatti: ..............
7) Kuukausitulot: ......
8) Tarvittava lainausmäärä: .....
9) Lainan kesto: ...............
10) Lainan tarkoitus: ...........
 
Kiitos

3% lånetilbud gælder nu kirjoitti...

Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa taloudellisessa hälytyksessä tai tarvitsetko varoja aloittaaksesi oman yrityksenne? Tarvitsetko lainaa velan maksamiseen tai talon tai auton ostamiseen? 3%: n lainaehdotus on voimassa, jos tarvitset lainan, jotta voimme edetä eteenpäin: luthor2.corploanfirm@gmail.com

3%: n lainaehdotus on nyt voimassa

Kaisa Vihermaa kirjoitti...

Naurattaa vähä kuinka moni ei oo vieläkään kuullu Keraprosta :D Ei ees tarvi sen enempää kommentoida, lukekaa sivu niin löytyy sieltä vastaus tohonki "ongelmaan": http://kerapro.fi

Laina kirjoitti...

Kaikki lainatarjouksen löydät lainatalosta http://www.lainatalo.fi

troccy kirjoitti...Hei ystävät Olen onnellinen, minulla on laina Tom Bradleysta, he ovat parhaita, jotka olen koskaan nähnyt, koska olen yrittänyt saada lainaa, voit lähettää sähköpostia, jos tarvitset lainaa: (tombradinvestment@gmail.com)

Unknown kirjoitti...

Hei


Etsitkö kiireellistä lainaa? Minulla on hyvä uutinen sinulle! Tarjoamme lainoja, jotka vaihtelevat $ 1000 - $ 50 miljoonasta 3%: n korolla vuodessa.
Tarjoamme lainoja liiketoiminnan kehittämiseen, henkilökohtaisiin lainoihin, auto-lainaan jne.

Olemme sertifioitu, luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen.

  Jos kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostilla; easyloanfirm2020@gmail.com

Terveiset
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com


3% lainaehdotus

Saara Kemi kirjoitti...

Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, etsit yrityksen lainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, Xmas-lainaa, opintolainaa, velkojen konsolidaatiolainoja, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on luopunut yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, ajotka vaihtelevat 2,000 vähintään 100 miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Ota yhteyttä minuun lisätietoja sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

Unknown kirjoitti...

Hei kaikki, tarvitsetko lainaa? Pyydätkö varoja luottojen ja velkojen maksamiseen? Tarjoamme lainoja ilman luottoa Tarkastukset, vakuuksia, helppoa vaihetta, nopea rahoitus ja alhainen korko 3%. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: Oceanicfinance113@gmail.com

kumah james kirjoitti...

Oikeutetun lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma niin monille asiakkaille, joilla on rahoitustarpeita. Huono luotto ja vakuus ovat jotain, mitä asiakkaat ovat aina huolissaan lainojen laillisesta luotonantajasta. Mutta MIDLAND CREDIT FIRM. Teki eron lainanantoteollisuudessa. MIDLAND CREDIT FIRM on akkreditoitu lainanantoorganisaatiokunnalta, joka myöntää lainoja paikallisille ja kansainvälisille asiakkaille 3 prosentin korolla. Meille on annettu etuoikeus vastata taloudellisiin tarpeisiisi. Luottoasiat eivät saa estää sinua saamasta lainaa, jota tarvitset.

Palvelumme sisältävät seuraavat: -
* Sijoittajat lainat
* Velkojen konsolidointi
* Toinen kiinnitys
* Yritysluotot
* Henkilökohtaiset lainat
* Kansainväliset lainat

Ei sosiaaliturvaa eikä luottotarkastusta, 100% takuu. Sinun tarvitsee vain kertoa meille tarkalleen mitä haluat ja varmasti teet unelmasi totta. MIDLAND CREDIT FIRM sanoo KYLLÄ, kun pankit sanovat NO. Lopuksi rahoitamme pieni lainakanta, välittäjiä, pienimuotoisia rahoituslaitoksia, sillä meillä on rajoittamaton pääoma. Lisätietoa lainan hankkimisesta meiltä: Vastaa välittömästi tähän sähköpostiviestiin: midland.credit2@gmail.com

Yrityksen nimi: MIDLAND CREDIT HOME
Yritys Sähköposti midland.credit2@gmail.com
Yritys NMLS-tunnus: 315276.
Yrityksen verkkosivusto: midlandcreditonline.com


Motto: Sijoittaminen sukupolville.

Unknown kirjoitti...

ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.( prosperloanfirm@yahoo.com )

Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: prosperloanfirm1@gmail.com, prosperloanfirm@yahoo.com tai prosperloanfirm@hotmail.com. Käytä ja ole vapaa orjuudesta.

Unknown kirjoitti...

Tarvitsetko lainaa? Oletko rahoituskriisissä tai tarvitset rahaa aloittaaksesi oman yrityksenne? Tarvitsetko lainaa maksamaan velkasi tai maksamaan laskuja tai aloittamassa mukavaa liiketoimintaa? Sinulla on pieni luottopisteet, ja olet hankala saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Tässä on tilaisuutesi saada laina järjestöstämme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraavissa tarkoituksissa ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, liiketoiminnan käynnistäminen, koulutus, velkojen konsolidointi, kovan rahan lainat. Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 3%. ota meihin yhteyttä tänään lisää tietoa siitä, miten hakea lainaa ja vakuutan teille, että teemme 24 tunnin lainauspalvelun. Taloudellinen läpimurto on haluamme. ota meihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi lisätietoja. Sähköposti: sharon_solution@hotmail.com

Unknown kirjoitti...

Tarjoamme lainoja yksityisille ja yrityksille. annamme lainaa 100 000: sta 100 000 000: een dollariin, euroon, GBP: een 3 prosentin korkoa kohden vuosittain enintään 35 vuoden ajan. Oletko hylännyt monet pankit? Tarvitsetko rahoitusta yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko rahoitusta liiketoiminnan laajentamiseksi? Tai tarvitsetko henkilökohtaisen lainan? Oma laina vaihtelee henkilökohtaisesta lainaan. Korot ovat hyvin edullisia ja lainausprosessi on myös erittäin nopea. Olen erittäin halukas tekemään kaikki taloudelliset ongelmat menneisyydestä. Jos olet todella valmis hankkimaan taloudelliset ongelmat ratkaistua. Älä etsi enää ja hakee lainaa tänään. ota yhteyttä sähköpostilla: info.usforceaustin12@gmail.com tai sen kautta whatsapp +1 (484) -398-2307

ThANKS kirjoitti...

Huomio.

Olen Fred Foldvik oikeutettu ja hyvämaineinen raha lainanantaja. Olemme dynaaminen yritys, jolla on taloudellista tukea. Me lainaamme varoja yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea 2 prosentin korolla, joilla on huono luotto tai rahaa tarvitse maksaa laskuja, investoida liiketoimintaan.

Täytä lainauslaskennan tiedot alla.

Sinun nimesi :__________
Sukupuoli: ______________
Maasi :_______________
Osoitteesi :_________________
Ammattisi :_________________
Siviilisääty: _________________
Työpaikan nykyinen asema: ____________
Matkapuhelinnumero :________________
Kuukausitulot :______________
Tarvittava summa: ______________
Lainan kesto: _____________________
Postinumero: ____________________
Lainan tarkoitus: ____________________
sivusto, jonka sait mainokseni: ____________________
Sähköposti: _____________________

Fred Foldvik Loan Company sisältää; Refinance, Home Improvement, investointilaina, Auto lainat, velkojen konsolidointi, luottoriski, toinen kiinnitys, yritysluotot, henkilökohtaiset lainat, autonluotto.

Sähköposti: fredfoldvikloancompany@gmail.com

Kiitos.
Herra Fred Foldvik
(TOIMITUSJOHTAJA)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kertoo yleisölle, että helppo laina on nyt annettu 2 prosentin korolla, vain rekisteröityjä henkilöitä tarvitaan vakavasti. ota yhteys sähköpostitse: ELITE_FINANCE@OUTLOOK.COM, ELITEFINANCE2000@GMAIL.COM, Whatsppin numero: + 1-631-858-4522.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä herra / rouva

Tarvitsetko rahaa maksamaan lainoja ja velkoja?
Etsitkö rahaa aloittaaksesi oman yrityksenne?
Haluatko lainan suorittaa suurhankkeita?
Ota meihin yhteyttä nyt lisätietoja sähköpostilla:
mmr_loanworld@yahoo.co.uk
mikä on puhelinnumero: +17609739286

Unknown kirjoitti...

Oletko kiinnostunut investoinnista, maksamasta laskuja tai aloittamassa yritystä?
Hanki lainaa tänään 3% luotettavalla lainanantaja, David Kabarry
ja saat lainan hyväksytyksi 24 tunnin kuluessa (GENUINE AND LICENTED COMPANY)
Lisätietoja Vastaa yritykselle Sähköposti:
loansservices.a2017@yandex.com
Puhelinnumero: +254787258934

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Tällä kerromme sinulle lainatarjoustamme, tarjoamme yksityisiä, kaupallisia ja henkilökohtaisia lainoja hyvin alhaisilla korkotasoilla alle 3% 1-20 vuoden kuluessa takaisinmaksuaikana, ja voit lainata 1,000 - 25,000.000 euroa. jos olet kiinnostunut ystävällisesti lähetä meille sähköpostia osoitteeseen accessloanfirm2030@gmail.com

Suurin etu lainan hankkimisesta lainanantajilta on se, että vakuuksia ei vaadita.
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: accessloanfirm2030@gmail.com

Vastaa sähköpostilla, jos olet kiinnostunut saamaan lainaa meiltä ystävällisesti lähetä sähköpostia.
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: accessloanfirm2030@gmail.com

FAST LOAN OFFER whats-App +918929509036 kirjoitti...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

BORROWERS APPLICATION DETAILS


1. Name Of Applicant in Full:……..
2. Telephone Numbers:……….
3. Address and Location:…….
4. Amount in request………..
5. Repayment Period:………..
6. Purpose Of Loan………….
7. country…………………
8. phone…………………..
9. occupation………………
10.age/sex…………………
11.Monthly Income…………..
12.Email……………..

Regards.
Managements
Email Kindly Contact: (urgentloan22@gmail.com)

Anonyymi kirjoitti...

Tarvitsetko lainaa? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Hobelman Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme lainoja kohtuullisella korolla 2%. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa hobelmanfinance@gmail.com ja työskentelet kanssamme hyvästä kokemuksesta. +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

klay thompson kirjoitti...

Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa taloudessa? Tarvitsetko lainaa aloittaaksesi mukavan pienikokoisen ja keskisuuren yrityksen? Onko sinulla alhainen luottokelpoisuus ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen trustfunds804@outlook.com ja trsutfunds224@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

am Anna Scot Haluan arvostaa Carl Logan Lucas Loan Lending Companian auttamaan minua henkilökohtaisella lainalla, minulla on laina ilman stressiä hyväksyttyjä ehtoja yrityksen takaisinmaksusta, Jos tarvitset taloudellista apua, ota yhteyttä sähkopostilla.

Sähköposti: lucasloanlendingcompania@gmail.com
Whatapp: +1(857)325-5437
Verkkosivusto: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

Saara Kemi kirjoitti...

Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, etsit yrityksen lainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velkojen konsolidaatiolainoja, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on luopunut yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, jotka vaihtelevat 2,000 vähintään 100 miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Ota yhteyttä minuun lisätietoja sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com tai whatsapp +1 (518) 601-1639

Anonyymi kirjoitti...

Olen Senecaut Peter, olen lainanantaja, annan lainoja yksittäisille ja yrityksille, liike- ja henkilökohtaisiin tarkoituksiin, ota yhteyttä minuun, jos tarvitset minkäänlaista lainaa. Annan lainoja yleisölle 2 prosentin korolla. Ota yhteyttä osoitteeseen authentichomefinance@gmail.com ja virallinen sähköpostiosoite on info@authenticloanfinance.com

NORTION LOAN CONSULTANT kirjoitti...

Hyvää päivää siellä,

  Hanki laina 2,5 prosentilla NORTION LOAN CONSULTANTin, yhteystiedot,
EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com
PUHELIN: +17815611941
WHATSAPP: +2347067093957.
  ota yhteyttä turvalliseen ja luotettavaan lainaasi.

  Hauskaa päivän jatkoa.

finance kirjoitti...

Huomenta.
Tarvitsit rahaa lainojen välillä yksilöiden selviytymään taloudellisista vaikeuksista päästä lopulta ulos pattitilanteesta, jotka aiheuttavat pankkeja, hylkäämällä hakemuksesi luottoa.

Tässä ovat alueet, joilla voin auttaa sinua: * Taloudellinen
Kiinteistölaina.
Sijoituslaina.
Autolaina.
Velkojen vakauttaminen.
Luottotiedot.
Toinen kiinnitys.
Luoton hankkiminen.
Henkilökohtainen laina.

Yhteystiedot: finance.micro1@gmail.com
Skype: finance.micro1

Odotetaan lukea sinua ja uutisia.
sydämellisesti

Unknown kirjoitti...

Tämä on Oceanic-rahoitus tarjoamme lainojen yksityisille ja yrityksille ympäri maailmaa, tarvitsetko lainaa maksamaan laskuja? tarvitset lainaa aloittaa liiketoiminta? tarvitsetko lainaa ostaa asunnon? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja, jos olet kiinnostunut saamaan minkäänlaista lainaa sähköpostitse: Oceanicfinance113@gmail.com tai mitä-app: +1(267)725-7570

HARRY kirjoitti...

Arvoisa Herra, tarvitset lainaa velan vakauttamiseksi? Tarvitsetko lainaa yrityksen rahoittamiseen? Tarjoamme vakuutettuja lainoja tai varoja yksityisille ja yrityksille alhaisemmalla korolla 2% Ota yhteyttä meihin; sähköposti: ibrahimhoffman@gmail.com tai ibrahimhoffman@outlook.com tai käy verkkosivuillamme: https://ibrahimhoffman.wixsite.com/ibrahimhoffmanfirm
Odotetaan vastausta mahdollisimman pian.

Anonyymi kirjoitti...


HAKEE HENKILÖKOHTAISIA / LIIKETOIMINTAKALOITA Soita / Teksti +1(603)503-4063 Sähköposti laurijohaninvestors@gmail.com

Olemme rahoitusalan konsultteja, jotka käsittelevät kansainvälistä rahoitusta mille tahansa pankkitoiminnan määrästä. Meillä on pääsy / yhteyshenkilöt nostaa 10 tuhannesta $ 800 miljoonaan dollariin. Yhtiömme (LAURI INVESTMENTS INC) ja muiden huippupääomasijoittajien / yritysten tycoon-yhdistys hyvien liikemiehiemme kanssa ja auttaa kaikkia hyvää henkilöä saamaan lainan nopeasti ja turvallisesti hankkeiden toteuttamiseen. voimme auttaa sinua 100%: n lainan takaamisessa, jonka alhainen korko on 2% ja lainojen kesto 1 - 40 vuotta lainan takaisinmaksun turvaamiseksi ja vakuudeksi. tarjoamme kaikentyyppisiä lainoja EG-yrityssalauslainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, velkojen konsolidointilainoja, opintolainoja, rakennusluottoja, autolainoja, kiinteistölainoja, hotelliluottoja, koti-lainoja, jälleenrahoitushaluisia lainoja, maatilainoja ja paljon muuta. +1(603)503-4063 Sähköposti laurijohaninvestors@gmail.com

   Olemme toimittaneet yli 1 miljardin dollarin yritysluottoja yli 17 000 yrityksen omistajalle aivan kuten sinä. käytämme omaa nimettyä riski-teknologiaa tarjotaksemme sinulle oikean yritysalinan, jotta voit kasvattaa liiketoimintaasi. Palvelumme ovat nopeita ja luotettavia. Olemme täällä auttamassa pienempien taloudellisten etuoikeuksien saamista lainaan, jota he tarvitsevat päästäkseen takaisin jaloillean riippumatta luottopisteistään. voit sanoa hyvästit kaikesta rahoituskriisistä ja vaikeuksista. ei stressiä mitään jännitystä, sovelleta vapaata tunnelmaa ja rentoutua saadaksesi lainaasi, on enemmän saada saada lainaa tästä yrityksestä. voitosi on 100% takuu, onko sinulla vähän ongelmia maksamattomien laskujen kanssa ja et tiedä mihin suuntaan mennä tai mistä kääntää? Entä löytää hyvämaineinen velan konsolidointi yritys, joka voi auttaa sinua vähentää kuukausittain erän niin, että sinulla on edullinen takaisinmaksu vaihtoehtoja sekä tilaa hengittää, kun on kyse kuukauden lopussa ja laskut täytyy maksaa? Dr.Lauri Johan investoinnit Lainat ovat vastaus. Pienennä maksuja helpottaaksesi kuukausittaisten kulujen rasitusta yhteyden kautta (laurijohaninvestors@gmail.com)

Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaitaan ja 100% suojattuja. Täydellisessä luottamuksessa toimimme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi. Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et voi olla velan päällikkö tai taloudellinen stressi ylös, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti ratkaisuun taloudellisia ongelmia. Se on suuri ilo meille, kun olet taloudellisesti vakaa Call / Text +1(603)503-4063 Sähköposti laurijohaninvestors@gmail.com

Parhain terveisin
Tohtori Lauri Johan
Soita / teksti +1(603)503-4063
Sähköposti: laurijohaninvestors@gmail.com

Unknown kirjoitti...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Unknown kirjoitti...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Kindly write us back with the loan information;
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

ilkmaiskierroksia kirjoitti...

Varmasti tapa tämäkin on toimia, mutta eiköhän tässä monta kertaa sitten se raha jää palauttamatta.

Kingrahoitus kirjoitti...

Verkosta on haettavissa vippiä ilman korkoa ja kuluja jopa 2.000 euroa. Laina-aika on 30-60 päivää. Ja todellakin, takaisin pitää maksaa vain rahat, jotka sait ilman korkoa ja kuluja.
Eräpäivän kanssa kannattaa olla tarkka, muuten vippi muuttuu normaaliksi vipiksi.
Vaatimuksena 18 v alaikä ja kunnossa olevat luottotiedot.
Ja niin: tämä on lainan ensilainaajalle tarkoitettu laina.

Mr Alex Thomas kirjoitti...

Tarvitsetko hätälainan helpon rahan tarpeisiin, Tivoli Financial Loan Comoany on kätevä vaihtoehto sinulle. Tivoli Creditin Personal Loan -palvelut voivat tarjota sinulle oikea-aikaiset käteisvarat, joita tarvitset välittömien tarpeittesi turvaamiseksi, ja valmistautua odottamattomiin kuluihin. Tivoli Credit voi tarjota sinulle nopeita henkilökohtaisia lainoja ja taloudellista apua riippumatta siitä, onko kyseessä autosi päivitys, sähköisten gadgetien hankinta, lukukausimaksut tai lääketieteelliset laskut.

Henkilökohtainen laina
Yritysten laina
Kuukausilaina
Ulkomaalaislaina
Lainan siirtäminen
Vakuudettomat lainat
Turvallinen laina
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: tivolifinancialhome@gmail.com Mitä meitä: +919873255004

Mr Alex Thomas kirjoitti...

Tarvitsetko pitkän tai lyhyen aikavälin ensimmäisen luokan taloudellista tarjousta eri kategorioista, kuten liike-, henkilö-, koti-, auto-, opiskelija-, velkajärjestelyrahoitus, e.t.c. riippumatta luottoarvostasi. Olemme varmoja antamasta taloudellisia palveluja lukuisille asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Joustavilla luottokokonaisuuksillamme varoja voidaan käsitellä ja siirtää lainanottajalle mahdollisimman lyhyessä ajassa, olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia sähköpostiosoitteita: tivolifinancialhome@gmail.com WhatsApp meille: +919873255004

Saara Kemi kirjoitti...

Haluatko saada rahoitustukea? Tarjoamme kaikenlaista lainaa, vain 3%. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä: Saara.kemi@gmail.com

OP kirjoitti...

tutkitaan ja hutkitaan.

Marien kirjoitti...

Hei kaikki, olen Kate Suomesta, ja haluan nopeasti antaa lyhyen todistuksen siitä, miten sain lainan, tarvitsin kiireellisesti rahaa, jotta voisin ostaa kuorma-auton, sovellin lainoja niin monilta online-lainanantajilta ja he voisivat En koskaan auta minua, otin yhteyttä ystäväni kanssa pyytääkseen apua, ystäväni kertoi, että hän ei kyennyt auttamaan minua täydellisestä lainan summasta, jota tarvitsen häneltä, Hän esitteli minut yritykselle nimeltä Jorge Grace lainayritys Puhuin hänen kanssaan aikaisemmasta kokemuksestani lainan saamisesta ja hän kertoi minulle, että tämä lainayritys ohjasi minua niin on legit ja hallituksen hyväksymä organisaatio, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla, keräsin sähköpostin ystävältä ja otti heihin yhteyttä, suurimmaksi yllätyksekseni he pystyivät auttamaan minua lainayrityksessä, olen siunattu, koska rouva Jorge Grace säästää elämää ja auttaa niitä, jotka tarvitsevat rahaa kiireellisesti, voit ottaa heihin yhteyttä yrityksen yksityisellä postilla ( jorgegraceloanfirm@gmail.com) aiot auttaa sinua ja muuttamaan elämä minun kaltaisena, kaikki kiitokset heille ja Jumala siunaa häntä.

Kate

Melissa Nico kirjoitti...

Hei kaikki siellä, toivon, että te kaikki olette kunnossa? Nimeni ovat rouva Melissa Nicholas, olen kotoisin Kansasista, muutama kuukausi sitten olin imeytynyt huonoon taloudelliseen tilanteeseen, ja tarvitsin kiireellisen lainan laskujen maksamiseksi ja jalkojen palauttamiseksi taloudellisesti, koska pankkini kieltäytyi nykyisestä taloudellisesta tilanteesta antaa minulle lainan niin, että minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin etsiä vakuudettomia lainoja verkossa, tutkimukseni aikana olin petoksen uhri ja menetin lähes 750 dollaria, ja minulla oli enemmän ongelmia ja melkein annoin ongelmia jopa toivoo saavansa lainan, kunnes löysin postitse postitse lähetetyn online-viestin Charlestonin osavaltioista, joka todistaa, kuinka hän sai 50 000 dollaria Kathy Finance Inc: ltä sen jälkeen, kun hän oli lukenut viestin. sähköpostitse: (kathyrichardfinance@hotmail.com) yhteydenotot, jotka on jaettu viestissä, vakuudettoman 350 000 dollarin lainahakemukseni hyväksyttiin 72 tunnin kuluessa pyynnöstäni ja laina maksettiin pankkitililtäni ilman laiminlyöntiä.

Haluan ilmaista syvällisen kiitollisuuteni ja neuvoa myös lainanhakijoita siellä olemaan hyvin valppaita, koska siellä on monia huijareita, joiden ainoana tarkoituksena on pettää viattomat lainanhakijat, joten teidän on oltava varovaisia ​​ja valppaita. jotka tarvitsevat lainaa Suosittelen Kathy Finance Inc: tä, voit ottaa yhteyttä yritykseen sähköpostitse: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Kiitos, että olet lukenut todistukseni, toivotan teille onnea.

teidän,
Melissa Nicholas.

Melissa Nico kirjoitti...

Hei kaikki siellä, toivon, että te kaikki olette kunnossa? Nimeni ovat rouva Melissa Nicholas, olen kotoisin Kansasista, muutama kuukausi sitten olin imeytynyt huonoon taloudelliseen tilanteeseen, ja tarvitsin kiireellisen lainan laskujen maksamiseksi ja jalkojen palauttamiseksi taloudellisesti, koska pankkini kieltäytyi nykyisestä taloudellisesta tilanteesta antaa minulle lainan niin, että minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin etsiä vakuudettomia lainoja verkossa, tutkimukseni aikana olin petoksen uhri ja menetin lähes 750 dollaria, ja minulla oli enemmän ongelmia ja melkein annoin ongelmia jopa toivoo saavansa lainan, kunnes löysin postitse postitse lähetetyn online-viestin Charlestonin osavaltioista, joka todistaa, kuinka hän sai 50 000 dollaria Kathy Finance Inc: ltä sen jälkeen, kun hän oli lukenut viestin. sähköpostitse: (kathyrichardfinance@hotmail.com) yhteydenotot, jotka on jaettu viestissä, vakuudettoman 350 000 dollarin lainahakemukseni hyväksyttiin 72 tunnin kuluessa pyynnöstäni ja laina maksettiin pankkitililtäni ilman laiminlyöntiä.

Haluan ilmaista syvällisen kiitollisuuteni ja neuvoa myös lainanhakijoita siellä olemaan hyvin valppaita, koska siellä on monia huijareita, joiden ainoana tarkoituksena on pettää viattomat lainanhakijat, joten teidän on oltava varovaisia ​​ja valppaita. jotka tarvitsevat lainaa Suosittelen Kathy Finance Inc: tä, voit ottaa yhteyttä yritykseen sähköpostitse: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Kiitos, että olet lukenut todistukseni, toivotan teille onnea.

teidän,
Melissa Nicholas.

Anonyymi kirjoitti...

Nimeni on rouva Abigail Mills, joka on uusi legit lainanantajien 2019 ja haluamme auttaa kaikkia elimiä, jotka tarvitsevat taloudellista apua tarjoamme alkaen 500000,00 euroa ja 5,000,000,00 euroa joten jos tarvitset apua ystävällisesti lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: abigailmills.loans227@gmail.com niin, että lainaustapahtuma voi tapahtua nyt, kun olet lainan kanssa seuraavan 8 tunnin aikana, se on nopea siirto ja se on turvallinen ilman viivytystä. Joten sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com jos kiinnostunut

Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisessa sotkussa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa pienen mittakaavan ja keskisuuren liiketoiminnan aloittamiseksi? Onko sinulla alhainen luotto-pisteet ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta ?. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tärkein tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset nopeasti. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Hanki joustavuutta, jolla voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen lomista, koulutukseen, ainutlaatuisiin ostoksiin. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: Liiketoimintasuunnittelu, Kauppa- ja kehitysrahoitus, Kiinteistöt ja Kiinnitykset, Velkakonsolidointilainat, Liikelainat, Yksityiset lainat, Kotimaan jälleenrahoituslainat, joiden korko on alhainen 2,00% per henkilö, yritykset ja yrityksiä. Hanki paras perheellesi ja omista unelmiesi kotisi myös yleislainajärjestelmämme kanssa. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
Kirjoita meille takaisin lainan tiedot;
- Koko nimi:
- Lainan määrä:
- Lainan kesto:
- Lainan tarkoitus:
- Kaupunki maa:
- Puhelin:
- Kuinka kuulit meistä:

Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, kirjoita meille ystävällisesti lainaehto. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
Vilpittömästi sinun,
Rouva Abigail Mills

Odotamme kuulevani sinusta ASAP

Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Huomio

Olemme taloudellinen konsultti, joka hoitaa kansainvälistä taloutta mihin tahansa pankkilaitteiden määrään. Meillä on pääsy / yhteystieto nostaa 10 tuhannesta 500 miljoonaan euroon. Yrityksemme (Abigail Millsin lainayritys) ja muut TOP PRIME AA BANKSit kuten Bank of America, HSBC, Lloyds, Wells Fargo, SBA-lainojen parhaat pankit jne. .

Voit vapaasti harjoittaa vuokrattuja tiloja kaupankäynnin ohjelmiin, projektirahoitukseen, luottolimiittien parantamiseen, yritysluottoihin (yritystoiminnan aloitusluotot tai liiketoiminnan laajentamislainat) ja paljon muuta.

Olemme antaneet yli 1 miljardia yritystoimilainaa yli 17 000 yrityksen omistajalle aivan kuten sinä. Käytämme omaa nimeämää riskiteknologiaa tarjoamaan sinulle oikean liiketoiminnan lainan, jotta voit kasvattaa liiketoimintaa. Palvelumme ovat nopeita ja luotettavia, lainat hyväksytään 24 tunnin kuluessa onnistuneesta hakemuksesta. Tarjoamme lainoja vähintään 10 000,00 eurosta enintään 500 miljoonaan euroon.

Löytätkö itsesi hieman maksamatta olevien laskujen kanssa ja etkö tiedä, mihin suuntaan haluat mennä tai mihin kääntyä? Entä löytää hyvämaineinen Velka Consolidation yritys, joka voi auttaa sinua vähentämään kuukausittainen erä niin, että sinulla on kohtuuhintaisia ​​takaisinmaksuvaihtoehtoja sekä tilaa hengittää, kun se tulee kuukauden loppuun ja laskut on maksettava? Vastaus on Abigail Millsin lainayritykselle. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. ota yhteyttä sähköpostitse (abigailmills.loans227@gmail.com)

Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat 100% suojattuja. Täysin luottavaisesti työskentelemme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi. Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et ole velkamestari tai taloudellinen stressi, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti, jotta voit ratkaista taloudelliset ongelmat. Se on meille suuri ilo, kun olet taloudellisesti vakaa.
Lähetä meille sähköpostia osoitteella: abigailmills.loans227@gmail.com

Terveiset
Jäsen Abigail Mills
Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com
Motto: Tarjoamme nopeimmat ja luotettavat rahoituspalvelut

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaikki,

Tervetuloa tulevaisuuteen! Rahoitus on helppoa Abigail Mills -yhtiöllä.

Oletko etsinyt rahoitusvaihtoehtoja uusille liiketoimintasuunnitelmillesi, Etsitkö lainaa nykyisen liiketoiminnan laajentamiseksi, Löytätkö sinut hieman maksamattomien laskujen kanssa ja et tiedä, mihin suuntaan mennä tai mihin kääntyä? Oletko pankkienne hylännyt? Abigail Millsin lainayritys. sanoo KYLLÄ, kun pankit sanovat EI. Ota yhteyttä, koska tarjoamme rahoituspalveluita matalalla ja edullisella korolla 2% pitkä- ja lyhytaikaisille lainoille (vakuudettomat ja vakuudettomat). Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksemme lisää lainaa.

Palveluihin kuuluvat:

* Auto laina
* Asuntolaina
* Kuorma-auto
* Asuntolaina
* Velkakonsolidointilaina
* Liikelaina
* Henkilökohtainen laina
* Opiskelijalaina.

Abigail Millsin lainayrityksellä. voit sanoa hyvästit kaikesta taloudellisesta kriisistämme ja vaikeuksistamme, koska olemme varmoja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia.
Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

Terveiset,
Jäsen Abigail Mills

Anonyymi kirjoitti...

Olemme rahoitusasiantuntijoita, jotka käsittelevät kansainvälistä taloutta mihin tahansa pankkilaitteiden määrään. Entä löytää hyvämaineinen Velka Consolidation yritys, joka voi auttaa sinua vähentämään kuukausittainen erä niin, että sinulla on kohtuuhintaisia ​​takaisinmaksuvaihtoehtoja sekä tilaa hengittää, kun se tulee kuukauden loppuun ja laskut on maksettava? Vastaus on Abigail Millsin lainayritys (abigailmills.loans227@gmail.com). Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Voit vapaasti harjoittaa vuokrattuja tiloja, sillä olemme antaneet yli 2 miljardia euroa yritysluottoja yli 25 000,00 euron yritystoiminnan omistajalle aivan kuten sinä. Käytämme omaa nimeämää riskiteknologiaa tarjoamaan sinulle oikean liiketoiminnan lainan, jotta voit kasvattaa liiketoimintaa. Palvelumme ovat nopeita ja luotettavia, lainat hyväksytään 8 tunnin kuluessa onnistuneesta hakemuksesta.

* Henkilökohtaiset lainat
* Velan vakauttamista koskeva laina
* Opintolaina,
* Kuorma-autolainat
* Autolainat
* Kiinteistölainat
* Lainojen jälleenrahoitus
* Velkajärjestelylainat
* Koulutuslainat
* Maatilalainat
* Yrityslainat
* Liiketoiminnan käynnistyslainat

Tarjoamme lainoja vähintään 5 000,00 eurosta enintään 500 miljoonaan euroon, Abigail Millsin lainayrityspalvelut Tarjoamme sinulle lainan, jonka edullinen korko on 2% ja laina-aika 1 - 20 vuotta takaisinmaksun takaamiseksi ja vakuudettomia). Tavoitteenamme on tarjota erinomaisia ​​ammatillisia rahoituspalveluja. Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat 100% suojattuja. Täysin luottavaisesti työskentelemme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi. Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et ole velkamestari tai taloudellinen stressi, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti, jotta voit ratkaista taloudelliset ongelmat. Se on meille suuri ilo, kun olet taloudellisesti vakaa.
Lähetä meille sähköpostia osoitteella: abigailmills.loans227@gmail.com.

Vilpittömästi sinun,
Rouva Abigail Mills.

Olemme sertifioituja ja tarjoamme nopeita ja luotettavia palveluja….

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaikki

Nimeni on Tuukka Pessi Topi ja olen Suomesta. Haluan kertoa teille kaikille lainanhakijoille, että on vain yksi todellinen lainayritys, joka tarjoaa lainoja ja ne auttoivat minua lainaani yrityksen nimi on Makro-lainayritys ja lainanantaja, joka auttoi minua lainan kanssa hänen nimensä on Abigail Mills joten jos tarvitset lainaa ilman huijausta, mene tähän yritykseen ja saat lainan, sillä lainat ovat turvallisia ja nopeita. lainoja.

Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

Terveisin teitä kaikkia

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaikki, nimeni on Ansku Riikka Alina silja, Helsinki. Olen juuri saanut lainan nyt Abigail Millsin lainayritykseltä, joka on uusi legit lainayhtiö 2019, ja se ei ole pitkään saanut lainaa heiltä sain lainan heiltä tänään ja nyt kun lähetän tämän viestin, olen erittäin tyytyväinen tämä yritys on todellinen suuri, joten kuka tahansa, joka tarvitsee lainaa, ota yhteyttä tähän yritykseen, sillä he ovat todella hyviä heidän postinsa on abigailmills.loans227@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaikki, nimeni on Aleksanteri Jukka Pekka ja olen Suomesta. Olen ollut Internetissä ja olen kuullut, että he ovat sanoneet, että heitä on huijattu ennen, ja tarvitsen kiireellisesti lainaa, joten pelkäsin hakea lainaa online-asiasta, jonka 3 ihmistä todisti Abigail Millsin lainayrityksestä, että he saivat lainan häneltä en ole koskaan hakenut lainaa ennen ja olin niin peloissaan, että saan huijauksen, mutta uskoin, mitä ihmiset sanovat ja hakevat kyseiseltä lainayritykseltä, ja kaikki oli kunnossa, ja he kertoivat minulle lähettävän siirtomaksun, jota käytetään siirtää lainaani, kun he kertoivat minulle, että olin niin peloissaan, että se oli huijaus, joten istuin alas ja ajattelin sitä ja menin takaisin heidän puoleensa ja kerro heille, etten ole koskaan tehnyt tätä ennen, mutta rouva Abigail Mills sanoi, että minun pitäisi luottaa he, että he aikovat auttaa minua niin tein ja menin lähettämään maksun, jonka he sanoivat minun pitäisi lähettää minun lainan siirtoa juuri tänään sain hälytyksen pankiltani, että tililläni on rahaa. Tänään olen erittäin iloinen, etten ole koskaan ollut huijattu ennen ja sain lainan kerran niin nyt olen onnellinen ja minä ja perheeni tulee olemaan onnellisia myös niin, että kuka tahansa, joka tarvitsee lainaa, tulee hakea tästä yrityksestä ilman huijausta, koska hän on huijattu todellinen ja suuri ja rukoilen, että Jumalan pitäisi edelleen käyttää häntä auttamaan ihmisiä siellä olevista lainoista. hänen sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com.

Jälleen kerran olen Aleksanteri Jukka Pekka

Valtteri Eemil kirjoitti...

Hei kaikki

Nimeni on Valtteri Eemil olen Suomesta ja asun Turun kaupungissa. Olen etsinyt lainaa verkossa ja kaikki saan on huijareita, mutta löysin tämän lainayrityksen Abigail Millsin lainayritykseksi ja olen nähnyt ihmisiä verkossa todistamassa siellä hyviä tekoja, joten päätin kokeilla, olenko onnellinen jälleen kerran haki 350 000,00 euron lainan ja lainanantajan Abigail Mills vakuutti minulle, että kahdeksan tunnin aikana lainaani tulee pankkitililleni, joten sain tänään töissäni viestin pankilta, että on olemassa joitakin 350 000,00 euron varoja tilini ja kiitän Abigail Millsiä, koska hän on todellinen, joten jos tarvitset online-lainaa, älä huijata, kuten minäkin, tältä yritykseltä, koska hän on ainoa todellinen yritys, joka antaa lainaa verkossa. Niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Nimeni on Eevertti Susanna, olen Suomesta, sain juuri lainan uudelta, vuoden 2019 lailliselta lainayritykseltä, ja sen yhtiön nimi, joka auttoi minua lainaani tänään, on Abigail Millsin lainayritys, joka on kaikkein ihana lainayritys törmäsin kanssa hakenut laina heiltä eilen ja ainoa asia, tein oli maksaa siirtomaksu, jonka he sanoivat minun pitäisi maksaa ja heti teen maksun seuraavien 8 tunnin aikana olin minun lainan pahoillani en voi sanoa kuinka paljon he auttoivat minua, mutta se on suuri määrä rahaa, joten jokainen, jos tarvitset todellista lainaa, on oikea lainayritys ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseensa on abigailmills.loans227@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää päivää jokainen nimeni on Vilhelmiina Helmi Oona Isla ja olen Helsingistä, Suomesta, haluan käyttää tätä mahdollisuutta nyt kirjoittaa tämän viestin Internetiin, jos joku teistä etsii lainaa todellinen tämä on oikea yritys, jolle haluat ottaa yhteyttä Olen liiketoiminnan nainen ja hakenut lainaa 2018 legit yrityksessä ja yrityksen nimi on Abigail Millsin lainayritys, jota he ovat auttaneet ihmisiä vuodesta 2018 lähtien ja olemme nyt vuonna 2019 ja sain juuri lainan niiltä, jos joku teistä tarvitsee lainaa ja hakea heiltä, koska he ovat todellisia, vain rukoilen teitä ihmisiä, jotka tarvitsevat apua lainan kanssa, eivät saa huijausta, minkä vuoksi käytän tätä mahdollisuutta kirjoittaa tämä viesti Internetiin, jos tarvitset laina legit laina soveltaa tätä yritystä, jotta et tapana huijata, kun haet väärältä yritykseltä. niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com.

Olkaa mukava päivä kaikille ja rukoilen, että olette kaikki onnellisia, sillä olen tänään

Anonyymi kirjoitti...

Nimeni on Seela Stella Vilja ja olen Tampereelta, Suomi haluan käyttää tätä aikaa kertoa kaikille internetissä siitä, miten sain lainaani huijauksen jälkeen 3 kertaa i hakenut lainaa Abigail Millsin lainayritykseltä eilen näin ihmisiä todista hänen hyvistä töistään ja siitä, miten hän auttoi ihmisiä, joten päätin hakea ja hän kertoi minulle, mitä minun tarvitsi tehdä olin peloissaan, mutta tein sen tänä aamuna nyt sain juuri varoituksen pankiltani siitä, että tililläni on rahaa ja minä tarkistin summan ja se oli minun laina olen niin onnellinen. Joten haluan käyttää tätä aikaa ja sanoa kaikille internetissä oleville, että tämä yritys on todellinen, jos tarvitset lainaa tämä yritys on oikea yritys hakea siitä, ettet saa huijausta kuten minä, koska siellä on huijareita, jotka soveltuvat tältä yritykseltä ja tulet olemaan onnellinen. niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com

Amanda Elisabet Aava kirjoitti...

Nimeni on Amanda Elisabet Aava, olen Espoon kotimaasta. Haluan käyttää tätä aikaa kirjoittaa Internetiin, että sain juuri tämän 5 miljoonan euron lainarahaston tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, en aluksi uskonut, mitä ihmiset olivat sanoen Internetissä, mutta päätin kokeilla ja hakin lainaa 2 päivää sitten ja sain juuri puhelun pankiltani, että tililläni on 5 miljoonan euron summa ja heti sain hälytyksen pankistani Abigail Millsiltä Lainayhtiö soitti minulle ja kysyi minulta, onko sain lainan ja kerroin heille kyllä, joten he sanoivat, että minun pitäisi tuoda lisää ihmisiä siellä, jos joku tarvitsee lainaa, jos todella tarvitset lainaa ne ovat todella hyviä ja uskon nyt, että on olemassa todellinen lainayhtiö, joka antaa lainoja ja että yritys on Abigail Millsin lainayritys, joten jos joku teistä tarvitsee kiireellistä lainaa ja on tärkeää, että tämä on oikea yritys, jolta voit hakea. Niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com.

Lopuksi olen todella onnellinen ja voin aloittaa oman liiketoiminnan nyt. Kiitos vielä kerran Abigail, että olet suuri ja Jumala siunatkoon sinua ja yritystäsi.

Unknown kirjoitti...

Nimeni on Gwendolyn Tammie Shari. Olen yksinhuoltajaäiti ja olen Suomesta ja asun Helsingin kaupungissa. Haluan käyttää tätä aikaa kertoa kaikille internetissä, että on vain yksi yritys, joka tarjoaa todellista lainaa ja että yritys on Abigail Mills. Olin etsimässä lainaa verkossa viimeisten 3 viikon ajan, ja kaikki, mitä olen saanut, ovat lainanantajia huijaamassa minua rahani, että minulla oli Jumala tietää, että olin niin huono ja halusin tappaa itseni, mutta näin niin monta ihmistä todistaa tämä yritys, joka antaa alun perin lainoja, en uskonut, että olin nähnyt muita lainanantajan todistuksia, ja he kaikki kääntyivät huijauksiksi. Sanoin anna minun hakea tästä yrityksestä ja nähdä, onko se totta, ja heti sovellin he kertoivat minulle kaiken, mitä minun tarvitsi tehdä, ja suostuin ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana aion olla lainan takia, koska he sanoivat, että käyttävät nopeaa siirtopalvelua. Aluksi en uskonut, mutta odotin lainaani ennen 8 tuntia aikaa, kun sain hälytyksen pankiltani ja pidän sitä minun lainaani olin hyvin järkyttynyt, kun näin sen, ja rukoilin Jumalaa kohtaan ohjaamaan minua oikeaan yritykseen joka auttoi minua tänään, kun kirjoitan tämän Internetissä nyt, sain juuri lainan tästä yhtiöstä ja käytän tätä aikaa todistamaan muille ihmisille, jos tarvitset lainaa, jota ei pidä huijata tämä on oikea yritys sovelletaan. Heidän sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com ja teille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, yritys whatsapp-numero on +1 (903) 378-6704.

Tämä yritys on totta ja hienoa, jos tarvitset lainaa nyt ja odota lainaasi, koska olet tyytyväinen tähän yritykseen.

Kiitos kaikille ja olen edelleen Gwendolyn Tammie Shari.

Anonyymi kirjoitti...

Good day My name is Johanna Ilona Aada i am from Finland this company Abigail Mills people are talking about is real i never wanted a loan but i just said i should try this company and see if what people are saying is true and i applied for a loan from them yesterday and i just received my loan today from Abigail Mills loan company anyone if you read this message and you need a loan apply from this company cause they are going to help you this company is the only company that offers real loan online. The loan i applied from them was 75,000.00 Euro and in 8 hours time i received my loan so my friends don't be scammed if you need a real loan this is the right company to apply from. If you are interested of there loans their mail address is abigailmills.loans227@gmail.com and their whatsapp number is +1 (903) 378-6704.

Väinö Julius Mikael kirjoitti...

Hei kaikki

Olen Väinö Julius Mikael ja olen Vantaalta. Etsin online-lainaa ja olin hyvin peloissani, etten ole koskaan hakenut lainaa ennen kuin etsin ja etsin hyvin ja etsin siellä todellista yritystä, jonka löysin Abigail Mills -lainayrityksen. tämä yritys oli totta, päätin hakea lainaa yhtiöltä, ja tarvitsin 150 000,00 euron lainan liiketoiminnan aloittamiseksi, kun hakin hän kertoi minulle kaiken, mitä minun tarvitsi tehdä, ja hän vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua i aikoi olla minun lainan sanoin okei ja odotin täsmälleen 8 tuntia aikaa saan lainan tästä yhtiöstä, kun kirjoitan tätä nyt en ole koskaan ollut scammed ennen ja tämä yritys on suuri olen kuullut ihmiset puhuvat huijauksista mutta en ole koskaan aikaisemmin huijattu ja kiitän Jumalaa siitä. Joten kaikki, jos tarvitset todellista lainaa, on oikea yritys, jota he hakevat, ja ne auttavat sinua ja kun he kertovat sinulle, että saat lainan, joka on tarkka aika, jolloin saat lainan. Minun täytyy vain kirjoittaa tämä viesti kaikille, jotta et halua hakea lainaa väärästä yrityksestä, jos tarvitset todellista lainaa ota yhteyttä tähän yritykseen ja olet onnellinen. Niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää päivää kaikille

Nimeni on Vanessa Jodi, olen Suomesta ja asun Turun kaupungissa perheeni kanssa. Haluan käyttää tätä aikaa kirjoittaa Internetiin, että kuka tahansa, jos tarvitset todellista lainaa Abigail Mills, on oikea yritys hakea muutamasta päivästä, kun tarvitsin rahaa ja etsin lainaa internetissä. että yritys huijasi minua 2 kertaa rahani olin niin surullinen syy, että tarvitsin rahaa, joten päätin etsiä toista yritystä ja hakin toiselta yritykseltä, että sama yritys kertoi myös tallettamaan rahaa ja en ja sain lainaa en kuten mitä tapahtuu minulle aiheuttaa tarvitsen rahaa kiireellisesti ostaa talon syy, jos en saa talon pian minun vuokranantaja ajaa i ja perheeni pois talostaan ​​niin minun tarvitsi saada oma talo. Kun olin etsimässä uudelleen, näin tämän yhtiön Abigail Millsin, jonka sain paljon ihmisiä todistamaan tästä yrityksestä, että yritys on todella hyvä, joten aluksi pelkäsin hakea syytä, koska olin huijattu 2 kertaa, joten sanoin itselleni, että sanoin itselleni ja katso, onko tämä yritys todellinen, joten sovellin. Kun olen hakenut he kertoivat minulle, että minun tarvitsi tehdä, että olin vielä peloissaan, mutta luotin heihin ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana aion olla minun lainan kanssa, jota halusin lainaani ja silmäni sain hälytyksen pankiltani, että pankkitililleni oli 200 000,00 euroa ja olin hyvin iloinen jo jonkin aikaa sitten, kun yritys soitti minulle ja kysyi, olenko saanut lainan ja kerroin heille kyllä ​​ja kiitän heitä ja kiitän heitä ja kiitän heitä ja kirjoitan tämä viesti Internetissä nyt tämä yritys on myös auttanut 2 veljeäni niin, että kuka tahansa, jos tarvitset todellista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota hän voi hakea. Jos tarvitset rahaa, voit ottaa yhteyttä vain postitse ja heidän sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com. Kiitän kaikkia, jotka lukivat viestini ja ovat turvallisia ja hakenut tätä yritystä, koska olette tyytyväisiä niihin.

Anonyymi kirjoitti...

My name is Rasmus Daniel. I am from Helsinki Finland. I want to write to the internet that if you need a real loan Abigail Mills is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Abigail Mills and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail their mail address is abigailmills.loans227@gmail.com and there whatsapp number is +1 (903)378-6704. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

Anonyymi kirjoitti...

Olen Brayden Wyatt Bryce nimeni mukaan poliisin ja asun Porin kaupungissa Suomessa. Muutama päivä sitten etsin lainaa verkossa ja löysin vain ihmisiä, jotka huijaivat minua rahani. Tarvitsen todellakin tätä lainaa Norjan hankkeelle, ja olen ollut petetty yksi päivä, kun olin poissa tullista, ja päätin tarkastella uudelleen tällä kertaa todellista yritystä, joka antaa lainoja, jotka löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills lainayhtiö ja paljon ihmiset ovat todistamassa tästä yrityksestä aluksi en uskonut, mutta päätin soveltaa lainaa, jonka etsin, oli 120 000,00 euron summa, jota olen hakenut tästä yrityksestä, ja he kertoivat minulle kaiken, mitä tarvitsen, kun luotin niihin ja tein mitä he kertoivat minun tekevän ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana aion olla lainan kanssa turvallisesti en koskaan uskonut heitä, mutta odotin lainaani täsmälleen 8 tunnin aikana, kun sain yrityksen kutsun, jos minulla on sain lainan vielä ja sanoin ei. He sanoivat minun mennä pankkini ja tarkistaa tilini, että pankki ei ehkä lähetä minulle varoitusta, jota tottelin, ja menin pankkini ja tarkistaa tilini silmissäni, kun näin lainan 120 000,00 euroa tililleni ennen kuin tililläni oli rahaa, oli 100,00 Euro ja nyt löysin 120.100,00 euroa pulssi rahani ja laina oli 120 100,00 euroa olen niin onnellinen ja kiitän tätä yritystä, koska he ovat suuria. Haluan käyttää vähän aikaa kirjoittaa suomalaisille ihmisille, että jos tarvitset todellista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota hän voi hakea tältä yritykseltä, joka ei tiedä tekevän näin, joten jos tarvitset lainaa, voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen postitse tai whatsappilla, mutta en käytä whatsappia, joten heidän sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Nimeni on Oliver Lenni Oskari ja olen Suomesta, jossa asun Lahden kaupungissa. Olen etsinyt lainaa verkossa, koska ei voi saada lainaa pankiltani ja löysin vain ihmisiä, jotka huijaavat minua rahani. Viime viikolla olin scammed lainan yritys ja Jumala tietää, että olin valmis lopettamaan elämäni, mutta sanoin itselleni anna minun yrittää nähdä, jos näen rehellinen yritys, joka oli valmis auttamaan sinua. Joten asuin alas ja etsin yritystä ja luin niin monia hyviä kommentteja tästä yrityksestä Abigail Mills ja sanoin, että haluan hakea ja nähdä, onko minulla onnea, koska muut ihmiset pelkäsin, mutta annoin itselleni mahdollisuuden ja sovellin 80 000,00 euron lainan osalta selitin tälle yritykselle, että olen ollut huijattu, ja he kertoivat minulle, etten pelkää, että he auttavat sinua, että he ovat auttaneet niin monta maata aiemmin kotimaassani. Joten annoin tälle yritykselle mahdollisuuden ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana olin aikonut olla lainan kanssa, jota en uskonut, mutta odotin lainaani. Tarkalleen 8 tunnin aikana sain varoituksen siitä, että tilini on hyvitetty 80 000,00 eurolla Kaikki kiitos Abigail Millsille, tämä yritys on Jumala sentti. Ja lupasin itselleni, että aion todistaa tämän yrityksen siitä, miten he auttoivat minua tällä yrityksellä ei tiedä, että teen tämän nyt, kun kerron ihmisille internetissä, miten he auttoivat minua niin, jos tarvitset todellista lainaa Abigail Mills on täällä auta sinua olemaan huijata väärennettyjä ihmisiä, jotka clam ovat lainanantaja. Lähes unohdin, että voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen vain postitse, ja yhteystiedot ovat abigailmills.loans227@gmail.com. whatsapp on +1 (903) 378-6704. Tämä yritys on todellinen ja totta, joten jokainen, joka lukee tämän viestin ja olet kiinnostunut, ota yhteyttä tähän yritykseen, koska ne ovat ainoat, jotka voivat auttaa ratkaisemaan ongelmasi.

Anonyymi kirjoitti...

Abigail Jumala siunaa sinua ja yritystäsi

Nimeni on Veronica Rose Holly. Olen Tampereelta. Minulla ei ole juurikaan sanottavaa kenellekään, joka tarvitsee todellisen lainan ilman sinua huijata, olisi sovellettava Abigail Millsiltä, ​​koska olen hakenut lainaa tästä yhtiöstä tänään, kun olen lukenut niin paljon hyviä ja ihania kommentteja tästä yrityksestä. Pyysin lainaa velkojen maksamiseen ja kaikki mitä tarvitsin oli 50 000,00 euroa, koska aion myös käyttää osaa tästä rahasta lasteni koulumaksujen maksamiseen. Koska kirjoitan tämän Internetissä nyt, sain juuri lainan tästä yhtiöstä tänään ja olen niin onnellinen, etten koskaan uskonut, että olisin koskaan onnellinen jälleen, koska olen läpäissyt paljon ja kiitän Jumalaa Abigail Millsistä Jumalan siunaamiseksi ja hänen yrityksensä hymyilemään kasvoni. Joten kuka tahansa ympäri maailmaa Chicagosta ja muista maista, jotka tarvitsevat lainaasi, on täällä ja yritys on Abigail Mills, kenelläkään, joka on hakenut Abigail Millsin lainayritykseltä, ei ole ongelmaa, koska saat lainan juuri silloin, kun hän kertoo. heidän yrityksensä sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com

Jälleen kerran Jumala siunatkoon teitä Abigail Millsille ja voisitteko elää pitkään auttamaan ihmisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Nimeni on Sofia Venla Eevi, ja olen kotoisin Turusta Suomesta, ja sain juuri lainan Abigail Millsin lainayritykseltä juuri nyt ja olen kuullut tästä yrityksestä ja ajattelin, että se oli väärennetty yritys, mutta nyt olen niin iloinen, että tämä yritys auttoi minua ja 100% tämä yritys on todellinen, joten joku, joka tarvitsee lainaa, on oikea yritys hakea nyt, kun haken lainaa yritykselleni 250 000,00 euroa ja tämä yritys auttoi minua viipymättä olen niin onnellinen, että todistan tämän yrityksen, koska olen näki, että muut ihmiset tekevät sen, ja olen iloinen voidessani olla niiden ihmisten joukossa, jotka jakavat todistuksen siitä, miten tämä yritys auttoi minua niin, jos tarvitset todellista lainaa auttajasi on täällä. niiden yhteystiedot ovat abigailmills.loans227@gmail.com

Anni Kerttu Hilla Lotta kirjoitti...

My name is Anni Kerttu Hilla Lotta I am from Finland. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Abigail Mills is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Abigail Mills has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of 38,000.00 Euro and the other of my friend received the sum of 75,000.00 Euro so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address abigailmills.loans227@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (903)378-6704. Regards to anyone who reads my messages.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää päivää kaikille

Nimeni on Luukas Otto Jimi, joka olen Suomesta ja asun Oulun kaupungissa. Haluan käyttää tätä vähän aikaa minun täytyy kirjoittaa Internetiin, että jos tarvitset todellista ja laillista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota haen 2 yritystä, joita hain lainaa ja Abigail Mills oli kolmas Olen hakenut lainaa Abigail Millsin lainayritykseltä alle kahdeksan tunnin kuluttua, kun yritys kertoi minulle, että kuka tahansa, joka tarvitsee online-lainaa ilman huijauksia, tulee Abigail Millsiltä ja olkaa varma, että olet tyytyväinen tähän yritykseen . Voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen vain postitse tai whatsapp-osoitteella abigailmills.loans227@gmail.com Whatsapp +1 (903) 378-6704. Suhtautuu kaikkiin, jotka lukevat tämän viestin kaikkialla maailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka tahansa nimeni on Kojonka Moe ja olen Suomesta ja asun Jyväskylän kaupungissa. Olen kuullut, että ihmiset todistavat tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun haken online-lainaa, ja pelkäsin hakea online-lainaa, koska huijain internetissä, mutta kun olen lukenut niin paljon todistuksia tästä päätin antaa sille kokeilun ja hakenut lainaa tästä yhtiöstä nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, jota tarvitsin rahaa ja tarvitsin 95 000,00 euron lainan. Joten olen hakenut ja minulle kerrottiin, mitä pelkään, mutta annoin yritykselle mahdollisuuden auttaa minua ja he vakuuttivat minulle, että alle 8 tunnin aikana saan lainan tililleni. En koskaan uskonut, mutta odotin alle kahdeksan tunnin aikana, että sain pankilta puhelun, että tililläni oli 95 000,00 euroa ja heti pankki soitti minulle, kun otin yhteyttä yritykseen ja kerroin, että sain lainan ja tänään olen onnellinen. Joten jos tulit minun viestini ja olet lukenut sen ja tarvitset legit lainaa tältä yritykseltä ja olla varma, että olette tyytyväisiä tähän yritykseen, uskon, että tämä yritys on Jumala, ja minä rukoilen, että he kestävät ja auttavat ihmisiä . Ota yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse osoitteessa abigailmills.loans227@gmail.com

Joona Arttu Roope Suomesta kirjoitti...

Kaikki kiitos Abigail Millsille siitä, että hän auttoi minua lainaani sen jälkeen, kun vääriä ihmisiä, jotka sotivat lainanantajiksi, huijatiin 6 kertaa.

Nimeni on Joona Arttu Roope Suomesta ja asun Espoon kaupungissa. Kuukausi sitten olin etsimässä online-lainaa ja näin eri lainanantajan Internetissä ja joidenkin väärennettyjen todistusten kanssa ja hakenut heiltä ja kaikki sain huijarit i soveltamaan yli 6 yritystä ja olin huijattu kokonaan. Joten luovuin toivosta, kunnes päätin tarkistaa uudelleen, jos löydän apua, kun etsin ja etsin alas etsimään legit lainayritystä, jonka löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, ja näin paljon todistuksia siitä, että ihmiset kommentoivat hän, mutta koska olin huijattu erikseen, ajattelin, että se oli huijaus, mutta tein mitä pyydettiin tekemään ja odotin lainaani ja rouva Abigail Mills kertoi minulle alle 8 tunnin aikana, kun olette lainan kanssa turvallisesti en uskonut Siksi ajattelin, että se oli myös huijaus, joten sinä päivänä se oli yöllä Suomessa ja nukuin pesän aamulla, kun heräsin, että sain pankiltani varoituksen siitä, että tililläni on rahaa ja soitin heti pankkini vahvistamaan ja pankkihoitaja kertoi minulle, että tulin heti pankkiin, ja menin heti pankin avautuessa pankin päällikkö tarkistaa tilini, kun näimme 135 000,00 euron summan ja selitin johtajalle, että hakin lainaa verkossa ja pankkini johtaja oli järkyttynyt, jos oli vielä rea l ja legit laina yritys verkossa olen niin onnellinen kaikki kiitos Abigail Mills päätin kirjoittaa Internetissä, koska näin muut ihmiset tekevät sen ja todistaa tästä yrityksestä, miksi olen lähettämistä tämän viestin verkossa kaikille, jotka tarvitsevat lainaa jopa jos olet ollut huijattu ennen tätä yritystä, voit olla varma siitä, että tämä yritys ei anna sinun. Tervetuloa kenellekään, joka lukee viestini ja voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen postitse abigailmills.loans227@gmail.com ja he käyttävät myös Whatsappia, jonka numero on +1 (903) 378-6704. Jälleen kerran suhtaudun niihin, jotka lukevat viestini ja rukoilen, että olette onnellisia, koska olen tänään tämän yrityksen kanssa, koska tuon enemmän ihmisiä tähän yritykseen auttamaan.

Baldan kirjoitti...

Hei kaikki!
Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MIES, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

Kiitos
Elena Vasil

Baldan kirjoitti...

Hei kaikki!
Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MIES, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

Kiitos
Elena Vasil

SUSAN BENSON kirjoitti...

Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsetko kiireellisesti yritysluottoa, henkilökohtaista lainaa tai asuntolainaa? Jos vastasitte myöntävästi, pyydän sinua ottamaan yhteyttä Sunshine Financial Groupiin sähköpostitse (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) saadaksesi lainan

Sunshine Financial Group on kattava rahoituspalveluyritys, joka on sitoutunut auttamaan sinua parantamaan pitkän aikavälin taloudellista menestystä. Räätälöidyt ohjelmamme on suunniteltu auttamaan kasvaa, suojelemaan ja säilyttämään vaurautta tarjoamalla yksilöllistä palvelua ja asiantuntemusta.

Jos olet löytänyt niin vaikeaa saada oman pääoman ehtoista lainaa paikallisilta pankeilta tai muilta rahoituslaitoksilta, älä enää huoli, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat joutuneet taloudellisiin vaikeuksiin kaikkialla maailmassa. Kun haet kanssamme, haet luotettavaa yritystä, joka välittää rahoitustarpeesi. Sinua hoidetaan koko prosessin ajan.

AVAINEDUT;

- Käytä milloin tahansa ja missä tahansa.
- Saat käteistä alle 24 tuntia
- Lainaa 2000 eurosta 20 miljoonaan euroon
- Ei piilotettuja maksuja.
- Alhainen 3 prosentin korko
- Saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuotta.
- Tarjoamme sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja

Jos tarvitset kiireellistä lainaa 24 tunnin kuluessa, kirjoita lisätietoja alla olevaan sähköpostiosoitteeseen
Sähköpostiosoite: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp-yhteyshenkilö: +447903159998

Me odotamme yhteydenottoasi

SherlockHolmesloanfirm@gmail.com kirjoitti...

Hei, tarjoamme laillisen ja luotettavan lainan 24 tunnin kuluessa pyynnöstäsi. Olemme sidoksissa
Amerikan suurimpien pankkien kanssa ja teemme yhteistyötä Yhdysvaltojen luottotoimiston kanssa, jotta voimme tarjota palvelujamme nopeasti ja tehokkaasti, annamme lainoja selkeillä ja ymmärrettävillä ehdoilla korolla, joka on 3%
Pyydä 1000–10 000 000,00 dollaria mistä tahansa syystä, euro ja punta.
Jos olet kiinnostunut, voit päästä meihin osoitteeseen;
Sähköposti: SherlockHolmesloanfirm@gmail.com
Whatsapp +1 856 272 0512

Saara Kemi kirjoitti...

Haluatko saada rahoitustukea? Tarjoamme kaikenlaista lainaa, vain 3%. Jos olet kiinnostunut nopeasti Ota yhteyttä: saara.kemi@gmail.com

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 345   Uudempi› Uusin»