Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

lauantaina, elokuuta 18, 2012

Monikulttuurisuuden todellisuus - raiskaukset

Suomessa 34% raiskaustuomion saaneista henkilöistä on ulkomaalaisia. Suomen väestöstä 4% on ulkomailla syntyneitä. Suomen väestöstä 3% on ulkomaan kansalaisia. Suomen vankiloissa 15% vangeista on ulkomaalaisia. Pieni 3-4% väestönryhmä tekee yli kolmanneksen kaikista raiskauksista ja melkein viidenneksen kaikista rikoksista.

Tämä on sitä monen ihannoimaa monikulttuurisuutta.

Suurin osa ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista on Lähi-idästä ja muslimimaista tulevien nuorten miesten tekemiä rikoksia. Näissä tilastoissa Irakilaiset miehet ovat saaneet kyseenalaisen kunnian olla kärkipäässä. Kaikista raiskauksista 5% on Irakilaisten tekemiä ja samaan aikaan irakilaisia on Suomen väestöstä ainoastaan 0.1%.

Tilastot osoittavat monikulttuurisuuden suurimman ongelman - arvomaailmoiden eron.  Monikulttuurisuudella tarkoitetaan ajatusta eri kulttuurista tulevien ominaisimpien piirteiden sulautumisesta yhteen. Todellisuudessa kulttuurit eivät koskaan sulaudu osaksi tosiaan. Suurimmat ristiriidat näkyvät kulttuuriperimien erossa ja arvomaailmassa, jotka voivat olla täysin toisistaan poikkeavat. Hyvänä esimerkkinä on Euroopan-laajuisesti leviävä islamilainen kulttuuri, jonka edustamat arvot sotivat räikeästi länsimaisen sivistysyhteiskunnan ominaisempaa kulttuuriperimää ja perimän muodostamaa arvomaailmaa vastaan. Monikulttuurisuus ei ole itseisarvo tai edes ihannoitava tavoitetila.

Monissa kulttuureissa ja maissa, kuten islaminuskossa ja muslimimaissa naisten asema on kaukana siitä mihin länsimaisissa yhteiskunnissa on totuttu. Monelle tämänkaltaisesta vieraasta kulttuurista saapuvalle miehelle suomalainen nainen lyhyessä mekossa tai kireissä farkuissa on vapaata riistaa. Näitä naisiahan sanotaan heidän kulttuurissaan aivan toisella nimellä.

Ruotsissa televisio paljasti toukokuussa karun todellisuuden islamilaisen yhteisön sisäisestä arvomaailmasta. Imaamit antoivat neuvoja pahoinpidellyille ja raiskatuille naisille. Olkaa hiljaa,  älkää puhuko, poliisille ei saa kertoa ja mikä pahinta, väkivaltaa ja raiskausta tulisi sietää. Samat islamilaiset yhteisöt ovat sitoutuneet yhteiskunnan arvoihin. Ovatko? Virallisesti kyllä, käytännössä ei.

Pahinta tässä monikulttuurisuuden ylitsepursuavassa ihannoinnissa on yleisen median ja viranomaisten salailu. Ulkomaalaisten tekemien rikosten tilastoja peitellään ja rikoksista vaietaan. Rikoksen tekijöiden taustaa ei haluta tuoda julkisuuteen. On suorastaan paheksuttavaa korostaa rikoksen tekijän ulkomaalaistaustaa. Herkempien syyttäjien mielestä totuuden kertominen rikoksen tekijän ulkomaalaistaustasta saattaa täyttää tunnusmerkistön kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Huhtikuussa 2012 uutisoitiin laajasti kahdesta Helsinkiläisen koululaisen tekemästä raiskauksesta. Yksikään julkinen media, lehti tai uutinen ei tuonut esille sitä tosiasiaa, että kyseessä oli kaksi Helsinkiläistä ulkomaalaistaustaista nuorta miestä, joiden kulttuurilliseen arvomaailmaan naisten tasa-arvo ei kuuluu. Vasta kun käräjäoikeuden päätös julkisena asiakirjana päätyi verkkolevitykseen suurelle yleisölle selvisi tekijöiden maahanmuuttotaustaisuus.

Miksi maahanmuuttotausta on sitten oleellinen tieto? Siksi, että jos yhteiskunnan virallinen totuus on monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuden ihannointi, on monikulttuurisuuden aiheuttamat rajut ristiriidat yhteiskunnassa tuotava rehellisesti myös esiin. Täysin tuomittavasta teostaan huolimatta norjalainen Anders Breivik ei islamisoitumisen ja monikulttuurisuuden vaaroista ollut ihan väärässä.

Ihmisten moninaisuus ja mielipiteiden erilaisuus ovat hyvä asia. Yhteiskunnassa julkinen media ja viranomaiset tekevät suuren virheen yrittäessään suojella vähemmistöjä salaamalla ja pimittämällä tietoa monikulttuurisuuden aiheuttamista vakavista yhteiskunnallisista ongelmista. Kulttuurit eivät ole keskenään tasa-arvoisia eikä kulttuureilla tule koskaan olemaan yhteistä perusarvopohjaa. Monikulttuurisuus itsessään voimistaa vähemmistöterrorismia ja enemmistön oikeuksia, perinteitä ja arvoja poljetaan suvaitsevaisuuden nimissä. Klisee tai ei, Suomessa on oma kulttuurinsa ja maahanmuuttajien on sopeuduttava suomalaisiin tapoihin eikä päinvastoin.

Teoriassa monikulttuurisuus voisi olla ihanteellinen tila eri arvojen yhteiselosta, mutta käytännössä monikulttuurisuus ei ole koskaan toiminut. Mitä nopeammin myönnämme tämän asian ja ryhdymme Suomessa toimiin monikulttuurisuuden vaikutusten pienentämiseksi, sitä onnellisemmaksi yhteiselo suomalaisessa kulttuurissa muiden kanssa muodostuu.

oikeusjakohtuus.blogspot.com

56 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Bravo!! Juuri näin, kerrankin täsmälleen samaa mieltä kuin allekirjoittanut!

Suomessa ollaan aivan älyttömän sinisilmäisiä. Suomalaisten on luovuttava omista perinteistään ja arvoistaan jotten vähemmistöön kuuluva piipertäjä tunne itseään syrjityksi.

Voi vittu mä sanon.

pena kirjoitti...

Vaikka kuinka kulunut esimerkki, niin suvivirret koulussa on hyvä esimerkki. Suvivirsi on osa suomalaista kouluperinnettä ja osa suomalaista arvomaailmaa. Miksi meidän täytyy luopua suvivirrestä jotta vähemmistö on tyytyväinen. Kyllä se kuulkaa on päinvastoin. Suvivirsi on maan tapa ja osa perinnettä, jos se ei miellytä niin se on maahanmuuttajien ongelma.

Anonyymi kirjoitti...

Ylisuvaitsevaisuus on länsimaiden ongelma ja erityisesti Suomen viranomaisten ja poliitikkojen ongelma.

Meneppä johonkin arabimaahan, vaikka Saudi-Arabiaan. Siellä vähemmistöön kuuluva länsimainen nainen laittaa ne huivit päähän, pukeutuu tapojen mukaisesti ja käyttäytyy maan arvojen edellyttämällä tavalla.

Ei siellä olla vähemistönä vaatimassa omia länsimaisia oikeuksia vaan siellä mennään maan tapojen ja arvojen mukaisesti.

Ainoastaan Suomen kaltaisessa pellevaltiossa enemmistön arvot poljetaan suvaitsevaisuuden nimissä jotta vähemmistökulttuurin edustajalla on hyvä olla.

Herätkää!

PS. Artikkeli on täyttä asiaa

Anonyymi kirjoitti...

Järkyttävää, todella järkyttävää. Blogisti on täysin alittanut kaikki rimat ja osoittanut todellista junttimaisuutta ja käsin kosketeltavaa rasismia. Juuri sinunlaisten ihmisten takia nyky yhteiskunnassa niin monella maahanmuuttajalla on paha olla.

Tämä oli viimeinen kerta kun luen blogiasi ja pidän huolen että mahdollisimman moni ei tule tätä enää ikinä lukemaan

Anonyymi kirjoitti...

Ongelmana on kollektivistiset asenteet. Ihmisryhmillä ajatellaan olevan oikeuksia, mutta yksilöillä ei niinkään. Tästä ajattelumallista seuraa sitten kaikenlainen ”positiivinen” syrjintä ja muu leväperäisyys.

Vähemmistö ei todellisuudessa ole mikään tunteva ja ajatteleva olento, sen sijaan yksilö on.

Anonyymi kirjoitti...

Tilastot tuomioista kertovat karua kieltään ja juurikin tämän takia maahanmuuttajille järjestettävää tutustumis-/sopeutuskoulutusta pitäisi järjestää laajemmin/pakollisemmin, jotta tyhmemmätkin tajuavat mikä täällä on laki ja että meillä naiset on ihmisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa myös huomata näistä kommenteista että kaikki blogi kirjoitusta tukevat kirjoittajat ottavat myös kantaa ja antavat ehdotuksia.

Sitten se joka ei kirjoituksesta pidä haukkuu heti juntiksi ja sanoo ettei lue enää koskaan. Todella kehittävää.. Kiitos palautteesta.

Anonyymi kirjoitti...

http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2010/04/kulttuuri-ja-etnisyys.html

Anonyymi kirjoitti...

Ylisuvaitsevaisuus on käsittämätön ongelma suomalaisessa yhteiskunnassa. Hyvänä esimerkkinä on tyttäreni päiväkoti Vantaalla jossa kaikki säännöt rakennetaan maahanmuuttajien tarpeiden mukaan.

Esimerkiksi tytöt (suomalaiset ja ulkomaalaiset) eivät saa nukkua samassa leopotilassa muslimipoikien kanssa koska se loukkaa muslimien perinteitä ja yksi muslimi isä vaahtoa tästä asiasta joka kerta. Päiväkoti taipuu ja opettaa tällä tavoin nuorille tytöille mikä on se yhteiskunnallinen järjestys ja arvomaailma. Se arvomaailma ei ole suomalainen vaan ismalilainen.

Kahden tytön äiti kirjoitti...

Samoja kokemuksia päiväkodista, mutta onneksi siellä ei johtajatar sentään taipunut.

Vanhempain illassa kaksi muslimimiestä vaati että kesällä tytöt eivät saa olla uimapuvussa tai bikneissä päiväkodin pihalla vaikka on kuumapäivä ja lapset leikkivät vesileikkejä. Kun asiasta keskusteltiin (yritettiin keskustella) kävi ilmi että pojat saavat kyllä leikkiä näin mutta eivät tytöt. Hänen mielestään tämä koskee kaikkia tyttöjä, ei pelkästään heidän tyttäriään, vaan myös suomalaisia lapsia.

Noh, tästähän meinasi tulla käsirysy vahempainillassa eikä onneksi päiväkodin johtaja suostunut moiseen jonka jälkeen sai paljon nimettömiä uhkauksia.

Sama isä on edelleen tänä kesänä vaatinut portilla aina tavatessaan muilta vanhemmilta että he pukevat tyttönsä kunnolla, että ne eivät saa olla uimupuvussa.

Itse kun sanoin hänelle että se on normaalia että Suomessa voi olla vähissä vaatteissa yksityisellä pihalla (päiväkodissa) niin olin kuulema rasisti.

Pitäisikö meidän suomalaisten luopua omasta arvomaailmasta ja toimia vähemmistön arvojen mukaisesti? Ei helvetissä. Herätkää.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaiset poliitikot ja viranomaiset pelkäävät yli kaiken että heidät leimataan rasisteiksi jos eivät anna periksi näiden maahanmuuttajien vaatimuksille. Kun enemmistö pistetään kärsimään niin sehän ei ole rasismia, mutta se on sitä vähemmistön harrastamaa terrorismia jota vähemmistövaltuutettu valvoo ja suosii pitkin kynsin.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi pena sanoi...

Vaikka kuinka kulunut esimerkki, niin suvivirret koulussa on hyvä esimerkki. Suvivirsi on osa suomalaista kouluperinnettä ja osa suomalaista arvomaailmaa. Miksi meidän täytyy luopua suvivirrestä jotta vähemmistö on tyytyväinen. Kyllä se kuulkaa on päinvastoin. Suvivirsi on maan tapa ja osa perinnettä, jos se ei miellytä niin se on maahanmuuttajien ongelma.


Pena kuuleppas, menee sekasin perunat ja muussit. Suvivirsi on virsi, joka puolestaan kuuluu uskontoon, joka taasen ei kuulu uskomattomien elämään ja uskomattomia ihmisiä on Suomessa vaeltanut sekä ennen että jälkeen uskontojen rantautumista. Minulle uskon tuputtaminen koulussa oli äärimmäisen vastenmielistä. Eräänkin kerran pyydettiin ylä-asteella siirtymään juhlasaliin kesken koulupäivän ja tapahtuman alkaessa selvisi että kyseessä oli herätysjuhla, ei jäänyt kovin montaa ihmistä "vastaanottamaan jeesusta" - että kyllä ne kristityt osaa ihan samat tekopyhät paskanhaistatukset kuin muslimitkin. Olen suomalainen, mutta en kristitty.

Anonyymi kirjoitti...

"Itse kun sanoin hänelle että se on normaalia että Suomessa voi olla vähissä vaatteissa yksityisellä pihalla (päiväkodissa) niin olin kuulema rasisti."

Olisit tehnyt rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta. Jos mustaihoisen ihmisen sanominen n**keriksi on kiellettyä ja kunnianloukkaus niin pitäähän tämän toimia myös toisinpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Saisko tilastot demograafisesti painotettuina, niin saataisiin oikeampi kuva rikoksen tekijöiden etnisestä taustasta? Vai onko niin ettei blogisti halua tuoda oikeita tilastoja esiin, kun en eivät välttämättä tue blogistin agendaa?

Ja muuten aasialaiset yleensä sopeutuvat eri kulttuureihin varsin hyvin mikä näkyy myös tilastoissa. Nyt kun blogisti kertoisi mitä näille etnisesti suomalaisille, jotka tekevät paljon enemmän rikoksia kuin aasialaiset, sitten pitäisi tehdä?

Anonyymi kirjoitti...

Saisko tilastot demograafisesti painotettuina, niin saataisiin oikeampi kuva rikoksen tekijöiden etnisestä taustasta?

Blogistin faktat on aivan oikeassa haarukassa. Suomessahan tunnetusti halutaan vaieta maahanmuuttajien ja eri kulttuuriin kuuluvien ihmisten tekemistä rikoksista. Tämä on juuri sitä viranomaisten suojelua jolla yritetään pönkittää ylisuvaitsevaisuutta ja salata totuutta kuinka vaikeaa ja jopa mahdotonta on vieraan kulttuurin arvomaailma ja henkilöiden kyvyttömyys sopeutua isäntämaan kulttuuriarvoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Ja muuten aasialaiset yleensä sopeutuvat eri kulttuureihin varsin hyvin mikä näkyy myös tilastoissa. Nyt kun blogisti kertoisi mitä näille etnisesti suomalaisille, jotka tekevät paljon enemmän rikoksia kuin aasialaiset, sitten pitäisi tehdä?

Sehän on hienoa että Aasialaiset sopeutuvat vieraaseen kulttuuriin, tässä tapauksessa Suomalaiseen kulttuuriin ja toimintatapoihin. Sehän tässä koko idea on.

Vähemmistön on sopeuduttava maassa vallitsevan enemmistön kulttuuriin ja toimintatapoihin aina silloin kun oma kulttuuri ja arvomaailma on ristiriidassa isäntämaan periaatteiden ja toimintatapojen kohdalla.

Ei kukaan ole kieltänyt oman kulttuurinsa, uskontonsa tai arvomaailmansa harjoittamista, mutta näissä pitää ottaa huomioon isäntämaan ja enemmistön arvot ja ristiriitatilanteessa toimitaan suomalaisten arvojen mukaisesti eikä vaadita enemmistöä muuttamaan toimintaansa jotta vähemmistö saisi toimia omien periaatteidensa mukaisesti.

Tuossa aikaisemmissa kommenteissa päiväkotiesimerkit on erinomaisia.

Suomalaisten suurin ongelma on YLISUVAUTSEVAISUUS. Ei pidetä kiinni omista arvoista ja arvomaailmoista vaan lähdetään muuttamaan omaa käyttäytymistä vain sen takia että se vähemmistöön kuuluva saisi noudattaa omia arvojaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun blogisti kertoisi mitä näille etnisesti suomalaisille, jotka tekevät paljon enemmän rikoksia kuin aasialaiset, sitten pitäisi tehdä?

Minusta blogisti ei sano että näille pitäisi tehdä jotain vaan mikäli lukutaitoni on edelleen tallella niin artikkelissa sanotaan että "Mitä nopeammin myönnämme tämän asian ja ryhdymme Suomessa toimiin monikulttuurisuuden vaikutusten pienentämiseksi, sitä onnellisemmaksi yhteiselo suomalaisessa kulttuurissa muiden kanssa muodostuu."

Idea on erinomainen ja näin pitäisikin toimia. Ensimmäinen teko on kunnioittaa omia arvoja ja arvomaailmaa eikä taipua vähemmistön arvojen yliarvostukseen. Pitää kunnioittaa omaa suomalaista perinnettä ja lopettaa se vitun ylisuvaitsevaisevainen vieraanvaraisuus jottei jollekin muslimi tms vähemmistönedustajalle tule paha mieli.

Vähemmistövaltuutettu on yksi pahimmista ylisuvatisevaisuushuorista jotka ajavat vain vähemmistöjen asemaa ja vähemmistön harrastamaa terrorismia.

Meillä ei ole enemmistövaltuutettua ja niin naurettavalta kuin se kuulostaakin, nykymenolla sellainen todellakin tarvitaan. Tarvitaan joku taho joka pitää myös enemmistön puolia.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ei ole mitään uutta. Poliitikot ja viranomaiset ovat aina olleet samanlaisia saatanan nössöjä. Aina noudatetaan sopimuksia ja ollaan mallioppilaita ja pidetään huoli ettei kenellekään vaan tule pahamieli eikä kukaan loukkaannu. Sananvapautta rajoitetaan ja kun katsoo tätä koko EU touhua niin samanlaista paskaa. Ei kukaan noudata yhteisiä sääntöjä paitsi joku vitun Suomi, kun me ollaan niin kilttejä ja kuuliaisia. Vähän munaa tähän touhuun, oli kyse sitten EU asioista tai monikulttuurisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

"Blogistin faktat on aivan oikeassa haarukassa"

Lähde? Valitettavasti jonkun anokommentoijan mielipide ei riitä lähteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Minusta blogisti ei sano että näille pitäisi tehdä jotain vaan mikäli lukutaitoni on edelleen tallella"

Tällä logiikalla myöskään aasialaisten vähemmän rikollisia ja sikailevia tapoja ei pitäisi hyväksyä, koska ne eivät edusta suomalaista kulttuuria.

Anonyymi kirjoitti...

"Sehän on hienoa että Aasialaiset sopeutuvat vieraaseen kulttuuriin, tässä tapauksessa Suomalaiseen kulttuuriin ja toimintatapoihin."

Mitäköhän nämä suomalainen kulttuuri ja toimitavat ovat joihin muiden pitäisi sopeutua? Meillä on jo mm. raiskaukset kriminalisoitu eikä niitä monikulttuurisuuden nimissä hyväksytä, vaikka raiskaaja tulisi mistä.

Anonyymi kirjoitti...

Kauankohan kestää että Illmannin Mika tulee ja repii blogistille uuden hanurin. Halla-aho sai jo samantyylisestä kirjoittelusta tuomion.

Jos haluat sikailla tässä maassa, hanki rusketus ja unohda suomen kieli. Sitten voit tehdä melkein mitä vaan ja aina joku ymmärtää.

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai raiskaukset on kriminalisoitu suomalaisessa laissa ja yhteiskunnassa, mutta tosiasia on se että joissakin kulttuureissa naisen asema on ihan toinen kuin länsimaisessa kulttuurissa ja ne miehet jotka ovat tottuneet tähän voi olla vaikeaa sopeutua pohjoismaiseen tasa-arvo yhteiskuntaan.

Tuo artikkelin linkki ruotsalaisen imaamin kannanottoihin on juuri osoituis tästä. Ollaan osa yhteiskuntaa mutta arvomaailma onkin sitten toisen lainen, peruja omasta kulttuurista.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin. Ei tarvitse katsoa kuin paikaillisten imaamien kommentteja, esim. ruotsista, niin huomaa ettei naisilla ole minkäänlaista arvoa. Sama tilanne jos viitsi vähänkin tutkia kuinka naisia ja pieniä tyttöjä kohdellaan islamilaisissa maissa. Lapsiavioliittoja, hyväksikäyttöä raiskauksia ja vain sen takia että naisella ei ole mitään arvoa.

Suomessa suomalaisetkin syyllistyvät raiskauksiin kuten muihinkin rikoksiin, mutta suomalaisuuteen ei kuulu naisten sortaminen arvomaailman näkökulmasta. Naisella on samat oikeudet kuin miehellä ja oikeus päättää omista asioistaan. Oleellinen ero on siinä että kaikissa kulttuureissa näin ei ole ja itseasiassa joissakin kulttuureissa sortaminen on normaaliksi katsottu tapa. Ei tämäntyyppisessä kulttuurissa lapsuutensa ja nuoruutensa eläneet osaa muuttaa yhtäkkiä suhtautumistaan toiseksi vain sen takia että he asuvat maassa jossa kummallakin sukupuolella on samat mahdollisuudet, oikeudet ja arvot.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ollaan todella vaarallisilla vesillä, nimittäin artikkelin esiin tuomista asioista ei Suomessa saa vapaasti keskustella. Se on ehdottamasti kiellettyä koska moinen keskustelu voi loukata jonkun tunteita tai arvoja. Sehän saattaa olla kiihottamista kansanryhmää vastaan. Herranjestas .... suu suppuun ...

Anonyymi kirjoitti...

Pyydn blogistia kertomaan mielipiteensä vähemmistöterrorismista ja siitä sorrosta, posiitivisesta syrjinnästä joita enemmistä kohtaa niin maahanmuuttajien kuin ruotsinkielestenkin osalta.

Anonyymi kirjoitti...

posiitivisesta syrjinnästä

Syrjintä on rangaistavaa, eikö niin? Mutta posiitivinen syrjintä ei.

Onko siis niin, että raiskaus on rangaistavaa mutta islamilaisessa kulttuurissa vallitseekin "positiivinen raiskaus" mikä ei ole rangaistavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jeesus mitä tekstiä! Ampukaa nyt toisenne!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus taas ja aivan aiheesta. Tarpeeksi kauan kun vain suvaitaan niin huomataan, että suomalaista kulttuuria ja perinteitä ei kohta enää ole. Pukeudutaan kaapuihin ja naisista ei näy kesähelteelläkään kuin silmät.

Minulle uskon tuputtaminen koulussa oli äärimmäisen vastenmielistä. Eräänkin kerran pyydettiin ylä-asteella siirtymään juhlasaliin kesken koulupäivän ja tapahtuman alkaessa selvisi että kyseessä oli herätysjuhla, ei jäänyt kovin montaa ihmistä "vastaanottamaan jeesusta" - että kyllä ne kristityt osaa ihan samat tekopyhät paskanhaistatukset kuin muslimitkin. Olen suomalainen, mutta en kristitty.

Et olisi sitten osallistunut uskonnon opetukseen. Olisit valinnut toisin.

Anonyymi kirjoitti...

Et olisi sitten osallistunut uskonnon opetukseen. Olisit valinnut toisin.

Mikä kohta sinulta meni ohi? Olen ateisti. Suomen alkuperäisuskonto ei myöskään ole kristinusko. Kristinusko valloitti Suomen aivan samalla kaavalla kuin Islam monet muut maat - väkivalloin. Tämä totuus jää usein kertomatta. Kristityt raiskaavat ja lahtaavat aivan yhtä paljon ihmisiä. Kirjoittaja on kyllä mielestäni siinä oikeassa että kulttuuriarvoja ei tulisi sekoittaa, mutta YK:stahan tämäkin on lähtöisin. Jokainen voi vapaasti tutustua siihen mitä meiltä odotetaan tulevaisuudessa. Keskitetty asuminen, kielletyt alueet, perhesiteiden rikkominen ja kulttuureiden sekoittaminen edesauttaa yhteisen rintaman aiheuttamaa auktoriteetin vastarintaa. On helpompi tainnuttaa kolme perhettä eri kulttuureista kuin kolme perhettä samasta kulttuurista sillä nämä kolme pitävät yhtä. Ihme ettei tätä ole otettu esiin...

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen voi vapaasti tutustua siihen mitä meiltä odotetaan tulevaisuudessa. Keskitetty asuminen, kielletyt alueet, perhesiteiden rikkominen ja kulttuureiden sekoittaminen edesauttaa yhteisen rintaman aiheuttamaa auktoriteetin vastarintaa hajoamaan nopeammin (Voidaan siis lisätä kontrollia vastarinnan laskiessa). On helpompi tainnuttaa kolme perhettä eri kulttuureista kuin kolme perhettä samasta kulttuurista sillä nämä kolme pitävät yhtä. Ihme ettei tätä ole otettu esiin..

KORJATTUNA.

Anonyymi kirjoitti...

Uskonto ei ole sama kuin kulttuuri. Kulttuuriarvot, käyttäytymismallit ja arvomaailma ei pohjaudu pelkästään uskonnosta vaikka pääsääntöisesti uskonto on monen pahan lähteen alku ja juuri.

Olet ateisti? Mitä sitten. Sinulle on kuitenkin pohjautunut arvomaailma johon tuskin kuuluu naisten alistaminen, lapsiavioliitot, lapsimorsiamet, raiskausten ja hyväksikäyttöjen suvaitseminen.

Kyseiset arvot eivät kuulu myöskään (enää) kristilliseen arvomaailmaan, mutta nämä arvot kuuluvat edelleen ismalilaiseen uskontoon ja kulttuuriin. Islamilaisuus ei ole muuttanut muotoaan tai kehittynyt. Se lepää edelleen vanhakantaisissa opeissa jotka ovat äärimmäisen vaarallisia Suomen kaltaiselle yhteiskunnalle.

Näiden vieraiden arvojen juurtuminen tapahtuu sitä tiukemmin mitä suvaitsevaisempia olemme ja miten löysästi pidämme kiinni omista perinteistä ja arvoista.

Artikkeli on erinomainen. Suvaitsevaisuus joka Suomessa on noussut ylisuvaitsevaisuuden asteelle on vaarallinen tie monikulttuurisuuden polulla.

Anonyymi kirjoitti...

Dilemma tässä on se että länsimaisen kulttuurin edustajat pitävät omaa arvomaailmaansa ainoa oikeana. Missä on sanottu ettei islamilainen arvomaailma ole se ainoa oikea? Ehkä länsimainen hapatus on loppujen lopuksi pahasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä

Anonyymi kirjoitti...

Nainen ei ole tasavertainen miehen kanssa. Siksi on luonnollista että nainen alistuu miehen tahtoon. Raiskauksia ei ole olemassa. Nainen on tarkoitettu miehen käytettäväksi eikä hänellä voi olla omaa tahtoa seksuaalisesta kanssakäymisestä. On erityisen tärkeää että naiset kasvatetaan pikkutytöistä lähtien palvelemaan yhteiskuntaa miestensä tukena. Ei rinnalla, kuten länsimaissa vaan tukena toimimassa miesten pyrkimykset yhteisen hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Länsimaisen ja suomalaisen kulttuurin ongelma on tasa-arvo. Se on keinotekoinen ja luonnonvastainen järjestys.

Anonyymi kirjoitti...

Olet ateisti? Mitä sitten. Sinulle on kuitenkin pohjautunut arvomaailma johon tuskin kuuluu naisten alistaminen, lapsiavioliitot, lapsimorsiamet, raiskausten ja hyväksikäyttöjen suvaitseminen.

Kyseiset arvot eivät kuulu myöskään (enää) kristilliseen arvomaailmaan, mutta nämä arvot kuuluvat edelleen ismalilaiseen uskontoon ja kulttuuriin. Islamilaisuus ei ole muuttanut muotoaan tai kehittynyt. Se lepää edelleen vanhakantaisissa opeissa jotka ovat äärimmäisen vaarallisia Suomen kaltaiselle yhteiskunnalle.


Ateismi liittyi suvivirsikommenttiin ja sillä tarkoitin sitä ettei suvivirren kieltäminen kuulu näihin keskusteluihin ollenkaan.

Arvomaailmasta puhuttaessa syyllistyt yleistämiseen. Arvomaailmat on aina ihmisen omia valintoja. Yhtä lailla kristinuskoon liittyy pedofilia, naisten hyväksikäyttö jne. Jokainen ihminen petaa oman tiensä ja jos on tosiaan niin helvetin tyhmä päästään ettei osaa omalla järjellään asettaa etiikkaansa sekä moraaliansa kohdalleen voi käydä niin että sen tekee joku toinen - kuten "jumala". Loppujenlopuksi kummatkin (kristinusko sekä islam) on luotu vain ja ainoastaan alistamaan yksilöitä.

Anonyymi kirjoitti...

Arvomaailmasta puhuttaessa syyllistyt yleistämiseen. Arvomaailmat on aina ihmisen omia valintoja.

Ei pidä täysin paikkansa. Arvomaailma muodostuu jo lapsuudesta opittujen asioiden ja mallien pohjalta. Jos kulttuuriin kuuluu ja lapsi näkee ensimmäiset vuosikymmenet naisten alistamista hänelle muotoutuu käsitys tästä normaalina toimintana joka muodostuu osaksi hänen arvomaailmaansa. Toki aikuisena arvomaailmaa voi "muuttaa", mutta käytännössä se on mahdotonta. Käyttäytyminen vieraassa kulttuurissa voi muuttua muiden kuin arvojen sanelemana, esim. lakien vaikutuksesta. Tämä ei kuitenkaan toimi useimpien kohdalla, vaan arvomaailma ja perinteet jotka on opittu jo "äidinmaidosta" ovat käytännössä pysyviä.

Yhtä lailla kristinuskoon liittyy pedofilia, naisten hyväksikäyttö jne.

Pitää paikkansa. Erityisesti katolinen kirkko on tässä kunnostautunut vuosikymmenien saatossa. Kristinusko ei kuitenkaan opeta naisen alistamista eikä kristinuskon arvomaailmaan kuulu naisten alistaminen, toisin kuin islamilaisessa uskossa jossa kaikki perustuu Muhamedin oppeihin aina lapsimorsiamista alkaen.

Jokainen ihminen petaa oman tiensä ja jos on tosiaan niin helvetin tyhmä päästään ettei osaa omalla järjellään asettaa etiikkaansa sekä moraaliansa kohdalleen voi käydä niin että sen tekee joku toinen - kuten "jumala".

Niin. Fakta on se että syvälle lapsuudesta opittuja asioita joista on muotunut ihmismieleen etiikan ja moraalin perusteet ei ole helppo muuttaa. Jos perusteet on väärällä pohjalla ei ihminen näe omassa toiminnassaan ongelmaa vaikka se sotisikin enemmistön moraalia ja yleisiä yhteiskunnan normeja vastaan.

Loppujenlopuksi kummatkin (kristinusko sekä islam) on luotu vain ja ainoastaan alistamaan yksilöitä.

Olen täysin samaa mieltä.

Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa että kristinuskon arvomaailma lähtee aivan eri lähtökohdista kuin islaminusko. Kummatkin ovat vaarallisia, mutta islaminusko erityisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista kommentointia. Tosiasia kuitenkin on lyhyesti että raiskauksiin syyllistyy nimenomaan ne jotka tulevat arabialaisesta tai islamilaisesta kulttuurista joissa vaimon raiskaus ja tyttären naittaminen 10 vuotiaana vuosikymmeniä vanhemmalle miehelle ovat arkipäivää. Ei heidän arvonsa ja moraalinsa miksikään muutu sillä että he muuttavat Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Ketä ne oli ne somaliraiskaajat Helsingissä? Eikö niiden tiedot olleet julkisia koska oikeiden asiakirjat olivat myös?

Anonyymi kirjoitti...

Katohan, ihan henkilötunnukset ja kaikki? Noh, niillähän voi tehdä vaikka mitä pientä ja isompaa kiusaa, esim. tilata huvikseen pikavippejä ... hehehe

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka asiakirja olikin salainen vain asianomistajan ja todistajien osalta ei minusta ole mitään järkeä tuoda noiden miesten tietoja esiin. Heillä ei tämän jälkeen ole mitään mahdollisuuksia saada Suomessa enää töitä.

Anonyymi kirjoitti...

Heillä ei tämän jälkeen ole mitään mahdollisuuksia saada Suomessa enää töitä.

Miksi pitäisi saada töitä. He voivat muuttaa takaisin sinne Somalimaahan. Se on ihan turvallinen ja siellä saa raiskata niin paljon kuin haluaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sama mikä ihonväri on tai mihin kulttuuriin kuuluu, mutta jos joku tekisi minun tyttärelleni noin niin tappaisin muitta mukisematta. Istun mielelläni linnassa jos yleensä jäisin kiinni. Kyseisen tytön isälle sanoisin, että nyt vähän suoraselkäisyyttä ja hoida noi paskiaiset päiviltä. Jos rahaa riittä, muitakin ongelman korjaajia löytyy ja voi palkata. Ota yhteys: xc_32831@hushmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Kas Osmanin puh. numero löytyy ihan Eniron hausta...

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti et hakenus numeroa omalla IP osoitteella, käytit Torria? Nimittäin poliisi koputtelee ovelle jos Osmanille sattuu jotain ...

Anonyymi kirjoitti...

Palataas taas asiaan ja artikkelin varsinaiseen aiheeseen. Ei varmaan ole tarkoitus täällä ruveta levittämään tietoa yksittäisistä raiskaajista.

Osman Suleyman kirjoitti...

Suomi tyttö hyvä panna. Minä antaa suuseksi kaikki suomi huorat.

Anonyymi kirjoitti...

Kommentissa #2 pena kirjoitti, että "Suvivirsi on osa suomalaista kouluperinnettä ja osa suomalaista arvomaailmaa."

Eipäs nyt kuitenkaan sekoiteta jyviä ja akanoita keskenään. Minä olen syntyperäinen Suomalainen, mutta en voi hyväksyä suvivirren käyttöä nykypäivänä. Kyseessä on virsi, joten sitä ei pitäisi laulaa muuten kuin kirkossa tai sitten uskovaisten kotona.

"Se meille muistuttaapi hyvyyttäs', Jumala, ihmeitäs' julistaapi se vuosi vuodelta."

"Oi Jeesus Kristus jalo ja kirkas paisteemme, sä sydäntemme valo, ain asu luonamme."

Miksi ihmeessä minun kirkkoon kuulumattoman lapseni pitäisi laulaa tuollaista koulussa?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmeessä minun kirkkoon kuulumattoman lapseni pitäisi laulaa tuollaista koulussa?

Eihän hänen tarvitsekaan. Sen kuin poistuu kevätjuhlasta.

Anonyymi kirjoitti...

Suvivirsi on aina kuulunut osana kevätjuhlaperinnettä. Tässä kohdin ihan turha väittää muuta. Maailma on nyt vain muuttunut siten että myös ne ihmiset jotka eivät kuulu kirkkoon ovat nykypäivänä vaatimassa perinteen lopettamista.

Eli sinä olet ihminen joka ei mene tuttavansa kirkkohäihin koska et usko jumalaan etkä kuulu kirkkoon? Toivottavasti sinut on vihitty kuitenkin maistraatissa.

Oli miten oli, suvivirttä ei ole pakko kuunnella. Enemmistö kevätjuhlaan osallistuvista kuuluu kirkkoon ja ne jotka eivät kuulu tai ovat muslimia voivat lähteä pois juhlasta tai olla osallistumatta.

Aivan yhtähyvin minä voin todeta että se loukkaa minun ja kirkkoon kuuluvan lapseni arvoja jos suvivirttä ei lauleta.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmeessä minun kirkkoon kuulumattoman lapseni pitäisi laulaa tuollaista koulussa?

Miksi ihmeessä minun kirkkoon kuuluva lapseni ei saa laulaa suvivirttä?

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi ihmeessä minun kirkkoon kuuluva lapseni ei saa laulaa suvivirttä?"

Tottakai saa laulaa suvivirren mutta jossain muualla kuin koulussa. Uskonnonharjoittaminen kuulukoon jonnekin muualle kuin yleisiin kouluihin.

Uskontojen opiskelu taas mielellään vielä paremmin osaksi yleista koulujen opetusohjelmaa ja kaikille pakolliseksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Toivottavasti et hakenus numeroa omalla IP osoitteella, käytit Torria? Nimittäin poliisi koputtelee ovelle jos Osmanille sattuu jotain ..."

Naapurin suojaamatonta wlan-verkkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeinkin ihmiset uskaltavat alkaa puhua asiasta julkisesti. Pelkään pahoin, että maahanmuuttoon liittyvien ikävien asioiden salaaminen ja pimittely virkamiesten ja median taholta tulee kostautumaan. Ihmiset saavat asiat tietoonsa joka tapauksessa ja mitä pahemmin heitä on kusetettu, sitä raivostuneempia he tulevat olemaan.

Jatkakaa vain positiivista syrjintää ja totuuden vääristelyä yhteiskunnallisen harmonian nimissä. Muiden Euroopan valtioiden virheistä kun ei kannata ottaa oppia. Hyvä-Hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Asiaa voi ajatella myös tältä kantilta: Suomi on maailman onnistuin valtio ja naisilla on ollut äänioikeus vuodesta 1906. Jos maailman maat laitetaan järjestykseen niiden onnistumisasteen mukaan ja toisaalta sen mukaan kuinka tasa-arvoisia naiset ja miehet niissä ovat, niin listat ovat keskenään hyvinkin samankaltaiset. Tosiasiassa se on naisten ansiota, että meillä on vakaa, hyvinvointivaltio jossa on terveydenhuolto, sananvapaus ja ilmainen koulutus. Tasa-arvon takapajulat sen sijaan ovat järjestään melkoisia slummeja.

Ja sitten nämä MIEHET tulevat tänne nauttimaan meidän elintasostamme ja vakaasta yhteiskunnastamme mutta eivät kunnioita niitä joiden ansiota tämä kaikki on. Millä oikeudella? Kuinka ne kehtaa nauttia tasa-arvon hedelmistä ja samalla opettaa lapsilleen tasa-arvon vastaisuutta!

Minusta meidän pitäisi hyväksyä tasa-arvon nimissä vain naisia maahanmuuttajiksi ja pakolaisiksi. Ottaisivat meiltä mallia.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä koulujen uskonnon opetukseen liittyen, jos opetus ei kerran ole tunnustuksellista niin miksi kristityille, ateisteille ja muslimeille on omat ryhmänsä? Eihän esimerkkiski yhteiskuntaoppiakaan opeteta erikseen vasemmistolaisille ja oikeistolaisille lapsille. Mikä estää yhteiset ryhmät uskonnontunneilla?