Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

keskiviikkona, maaliskuuta 01, 2006

Mielenkiintoista tietoa ParkCom Oy:stä

Lue myös ParkCom Oy:n yksityisoikeudelliset parkkisakot - pitääkö maksaa?
Lue myös ParkCom Oy:n kotisivut netissä!
Lue myös Kuluttajaviraston mielipide

Ystävälliset blogin lukijat on postittanut Kuluttajaviraston kannan ParkCom Oy:n toiminnasta sekä ParkCom Oy:n julkiset tilinpäätöstiedot. Kaikki nämä viestit näkyvät kommenteissa. Kiitämme asian selkeyttämisessä!

Jos teillä on lukiojoina lisättävää olkaa hyvä ja kommentoikaa tänne.

Muutamia mielenkiintoisia huomautuksia ParkCom Oy:n tilinpäätöstiedoista. (lainattu lukijan postittamasta tilinpäätöstiedosta)

Mielenkiintoisin yksityiskohta on kuitenkin se, että ParkComin oma pääoma oli 31.12.2004 negatiivinen -1817,90 euroa, eli yritys oli onnistunut kuluttamaan koko osakepääomansa. Osakeyhtiö joutuu hakemaan itsensä selvitystilaan, jos tällainen taloudellinen tilanne jatkuu.

ParkComin taloudellinen asema 31.12.2004 ei todellakaan näyttäisi olleen vahva. Tämä voi olla yhtenä syynä sille, miksi ParkCom ei ole lähtenyt riskeeraamaan ja haastamaan niskuroivia autoilijoita käräjille. Helsingin käräjäoikeudesta ei eilen kysyttäessä löytynyt ensimmäistäkään siviilijuttua, jossa ParkCom olisi ollut osapuolena.

Kenties kuitenkin mielenkiintoisin yksityiskohta toimintakertomuksessa on maininta siitä, että yhtiötä vastaan oli nostettu kanne. Helsingin käräjäoikeudessa ei tiedetty tällaisesta mitään, joten asia lienee käsitelty jossain muualla.

Ei kommentteja: