Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

www.parkcomsucks.com

Sattumalta Suomi 24 keskustelupalstaa lukiessani törmäsin todella mielenkiintoiseen keskusteluun "ParkCom vs. Prius". Prius -nimimerkki on käynyt aikamoista vääntöä ja kirjeenvaihtoa ParkCom:n kanssa. Kannattaa ehdottomasti tutusta, lukemisen arvoista tavaraa.
Lue: ParkCom vs. Prius ja ParkCom vs. Prius 2

Katsokaa tätä sivustoa, kertakaikkiaan UPEA!
http://www.parkcomsucks.com

ParkComSucks -sivuston helmiä on ehdottomasti tarinat Parkkipaavosta oikeiden valokuvien kanssa. Hyvät naiset ja herrat, ParkComSucks esittää ...

Parkkipaavon päivä, osa 1

Parkkipaavo anehtii

Prius nimimerkille! Jos haluat, että asiastasi julkaistaan artikkeli tällä palstalla, lähetä itse kirjoittamasi artikkelimuotoinen tarina aiheestasi sekä alkuperäiset ParkCom:n vastaukset ja julkaisen artikkelisi omalla nimimerkilläsi tässä blogissa. Hyvää työtä Prius! Muista myös että kuluttajavalituslautakunnan päätöksen mukaan (mikä siis löytyy ParkCom:n sivuilta) näyttövelvollisuus riitatilanteessa on ParkCom:lla ei sinulla. Samoin on määritellyt kuluttajavirasto, jonka kirje ParkCom:lle on julkaistu alkuperäisessä kommentti osiossa. Jos kiistät olleesi kuljettaja, ParkCom:n tulee näyttää toteen sopimuskumppani, eli ajoneuvon oikea kuljettaja. Sinun ei tarvitse sitä kertoa, uhkaili ParkCom sinua miten tahansa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin huomauttaa, että suurin osa parkcomsucks.com sivuston kuvissa näkyvistä autoista on itse asiassa pysäköitä väärin. Alueella, josta kuvat on otettu, on selvästi merkityt puolen tusinaa pysäköintipaikkaa joille saa pysäköidä 30min ajaksi parkkikiekkoa käyttäen. Itse asiassa kuvassa http://www.parkcomsucks.com/parkkipaavo/kuvat/IMG_0357.jpg etualalla oleva musta mersu on viimeinen laillisesti pysäköity auto, muut taempana näkyvät autot ovat alueella joka on selvästi merkitty pysäköinti kielletty -alueeksi ja jonne ajaakseen täytyy välttämättä ajaa normaalin parkkialueen rajaavien pylväiden (näkyvät kuvissa) välistä, eli sinne ei ole mahdollista "joutua epähuomiossa".

Anonyymi kirjoitti...

Who cares?

Anonyymi kirjoitti...

Voisko blogin pitäjä tehdä yhteenvedon tosta prius tapauksesta. Pahasti näyttä parkcomin lopulta!

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko noista parkkipaavon kuvista huomanneet, että se mulkku joka jakaa "maksuja", on parkkeerannut oman autonsa samalle parkkipaikalle. Miksei se laputa omaa autoaan? Ja jos ei kerran laputa, niin voisi painua vittuun sieltä tuhlaamasta toisten parkkipaikkoja.