Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

sunnuntaina, lokakuuta 28, 2012

Miten suojautua urkinnalta ja viranomaisten mielivallalta? - osa 2

Yksityisyyden suojan ja sananvapauden mureneminen Suomessa on tosiasia. Niin aikaisemmat kuin tulevatkin lainsäädännön muutokset keskittävät valtaa viranomaisille ja lisäävät valvonnan mahdollisuuksia. Suomalaiseen oikeusjärjestelmään ei voi luottaa. Poliisin esitutkintatoimet ovat osoittautuneet monesti järjestelmälliseksi vainoamiseksi. Poliisilla on yleistynyt tapa pimittää syyttömyyttä todistavaa esitutkintamateriaalia oikeudenkäynnissä ja siten myötävaikuttaa syyttömien tuomitsemiseen. Järjestelmän nitisevä koneisto arpoo päätöksiä käytännössä täysin sattumanvaraisesti. Syytönkin voidaan tuomita ilman todellista näyttöä. Oikeusjärjestelmän, viranomaisten ja poliittisen eliitin korruptoituneisuus on käsin kosketeltavaa. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin syytää liukuhihnamaisesti langettavia päätöksiä yksi toisensa jälkeen.

Suomessa yksityisyydensuoja ja yksilön oikeudet viranomaisten toimia vastaan ovat varsin vaatimattomat. Poliisi käyttää massivisessa mitassa telekuuntelua ja himoitsee yhä lisää seuranta- ja vakoilumenetelmiä käyttöönsä. Internet-palveluntarjoajat estävät pääsyn tietyille nettisivuille ja poliisi ajaa virka-apupyynnöillään ulkomaisiakin nettisivuja alas. Ihmisten koteihin tehdään usein luvattomia kotietsintöjä joissa kerätään tietokoneilta kaikkea mahdollista materiaalia käytettäväksi ei suinkaan epäillyn puolesta vaan nimenomaan epäiltyä vastaan. Ihmisiä tuomitaan Suomessa vankilaan nettikirjoittelusta ja etenkin islamia kritisoivat saavat herkästi viranomaisten vainon niskaansa.

Jokaisen suomen kansalaisen on syytä oppia suojautumaan suomalaisten viranomaisten ja oikeuslaitoksen mielivaltaa vastaan. Näiden taitojen ja tietämyksen perusoppimäärään kartoittamisen voi aloittaa tutustumalla seuraaviin artikkeleihin:.
 
Oikeus ja kohtuus -blogi:
Miten suojautua urkinnalta ja viranomaisten mielivallalta

Markus Janssonin blogi:
Suojautuminen viranomaisilta(kin)

oikeusjakohtuus.blogspot.com

Lisää tietoa:
Q&A - Poliisikuulustelu - Kovalevyn suojauksen purkuavaimen paljastaminen
Q&A - Saako poliisille valehdella 
Rangaistavuus
Kiinniotto, pidätys, kuulustelu
Epäiltynä ja todistajana samassa kuulustelussa
Henkilöllisyyttä ei tarvitse paljastaa 
Keskustelun ja puheluiden nauhoittaminen
Omien puheluiden tallentaminen

Lue myös
Poliisi rikkoo toistuvasti lakia kotietsinnässä

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun katsoo tämän blogistin kirjoitusta niin selvästi on todettavissa selkeät skitsofrenian oireet. Henkisesti blogisti on ahdistunut ellei jopa mielenvikainen. Vainoharhaisuus ja epäluulo paistaa läpi. Lyhyesti, blogisti on henkisesti sairas ja hänet tulisi välittömästi ohjata hoitoon. Ei kukaan tervejärkinen kirjoittele tällaista yhdestä maailman parhaasta maasta.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kukaan tervejärkinen kirjoittele tällaista yhdestä maailman parhaasta maasta.

Yhdestä maailman parhaasta maasta? Oletko sinä itse terve?

Miten on mahdollista että tämä sinun "yksi parhaasta maasta" kerää enemmän tuomioita kansalaistensa ihmisoikeusloukkauksista kuin kaikki muut pohjoismaat yhteensä?

Suomalaiset on aikanaan opetettu Neuvostoliiton ikeessä tottelemaan auktoriteettia vaikka hampaita purren. Suomalainen yhteiskunta ja oikeusjärjestelmä toimii vieläkin kun parhaimpina "sovjet Finland" vuosina.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen suurin ongelma on käsittämätön luottamus siihen että viranomaiset toimivat aina oikein ja heidän tarkoitusperänsäkin ovat puhtaat ja oikeaoppiset.

Ei tarvitse ottaa esimerkiksi kuin suomen poliisin tekemiset, kotietsinnät, niin huomaa että tässä maassa ei monikaan asia ole sivistyneen länsimaan tasoa. Täällä oletetaan että viranomainen valvoo itseään ja jos viranomainen rikkoisikin jonkun oikeuksia niin siitä korkeintaan nuhdeltaisiin. Muissa sivystysmaissa kun viranomainen rikkoo lakia he joutuvat oikeasti vastuuseen teoistaan, mutta ei suomessa.

Suomi onkin viranomaisrikollisuuden luvattu maan.

Anonyymi kirjoitti...

Kerronpa esimerkin suomen poliisin toimista.

Soittivat ovikelloa klo 6.00 aamulla ja ryntäsivät tekemään kotietsintää kun oli syytä epäillä huumausainerikoksesta. Tämä siis tuli ihan puskasta täysin yllättäen. Oli siinä lapsilla ja vaimolla ihmettelemistä kun poliisit saapasteli asuntoon kuraisilla kengill ja alkoivat penkoa paikkoja. Mitään ei tietenkään löytynyt ja kävi myöhemmin ilmi että joku oli tehnyt nimettömän ilmiannon netin kautta. Ilmianto oli täyttä häirintää, eikä sillä ollut mitään totuuden perusteita, mutta poliisihan lähti tarkistamaan asiaa.

Suomessa saa poliisi tunkeutua kotia ilman tuomioistuimen päätöstä, riittää kun yksi tarpeeksi korkea poliisiviranomainen on tekemässä päätöksen. Paikat sotkettiin ja useampi esine meni rikki, mutta mitään korvausta ei tietenkään tarvitse poliisin maksaa.

Esimerkkejä löytyy lisää kun viitsii katsoa uutisvirtaan. Poliisi tekee LAITTOMIA kotietsintöjä ja suomen oikeuslaitos HYVÄKSYY laittomasti etsityt todisteet käytettäväksi oikeudenkäyntiin. Poliisi ei laittomasta kotietsinnästä saa edes huomautusta.

Suomalaisiin viranomaisiin ei voi luottaa. Poliisi käyttää puhdasta mielivaltaa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen poliisiin ja viranomaisiin ei ole koskaan voinut luottaa. Oikeusjärjestelmästä nyt puhumattakaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Suomessa saa poliisi tunkeutua kotia ilman tuomioistuimen päätöstä, riittää kun yksi tarpeeksi korkea poliisiviranomainen on tekemässä päätöksen. Paikat sotkettiin ja useampi esine meni rikki, mutta mitään korvausta ei tietenkään tarvitse poliisin maksaa."

Poliisi tarkisti asunnon eikä mitään löytynyt. Eikös se mennyt ihan niin kuin piti. EI mitään sen vaarallisempaa tapahtunut. Tarkistettiin, että homma on kunnossa ja sitten poistuttiin. Rikkonaisista tavaroista (jotenkin en kyllä tätä usko) voi pyydellä korvauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi tarkisti asunnon eikä mitään löytynyt. Eikös se mennyt ihan niin kuin piti. EI mitään sen vaarallisempaa tapahtunut. Tarkistettiin, että homma on kunnossa ja sitten poistuttiin. Rikkonaisista tavaroista (jotenkin en kyllä tätä usko) voi pyydellä korvauksia.

Oletko tyhmä?

Sivistyneissä maissa tarvitaan jonkintasoista näyttöä kotietsinnän tekemiselle, pelkkä nimetön ilmianto netin kautta ei ole tällainen. Tämän näytön arvioi yleensä tuomioistuin ja antaa näytön perusteella poliisille luvan.

Suomessahan poliisi saa tehdä kotietsinnän millä verukkeella tahansa. Oleellista ei ole se että "mitään ei löytynyt", vaan se että on kansalaisten kannalta äärimmäisen yksityisyyttä loukkaavaa että poliisi voi tunkeutua kotia hyvin heppoisin perustein. Monissa muissa maissa, lue. käytännössä kaikissa euroopan sivistysmaissa, kotirauha on hyvin tarkoin suljeltu perustuslaillinen oikeus.

Olet varmaan niitä ihmisiä joiden mielestä ihmisiä saa vapaasti puhelinkuunnella ja koteja saa vapaasti ratsata. Eihän rehellisellä ihmisellä ole mitään pelättävää?

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti tämän tyyppisiä ihmisiä löytyy joiden mielestä viranomaisilla pitää olla kaikki valta valvoa kansalaisia vain jotta rikoksia voidaan ehkäistä tehokkaasti. Silloin herää kysymys kuka valvoo viranomaisia? Kaiken kattava valvonnan hyväksyminen perustuu idioottimaiselle oletukselle siitä että viranomaiset ovat aina rehellisiä. Kuitenkaan mitään elämänmuotoa "viranomainen" ei ole olemassa vaan kaikki ovat ihmisiä. Poliiseista kuten viranomaisista ja oikeuslaitoksestakin löytyy rikollisia.

Anonyymi kirjoitti...

Se on juuri niin, että ei rehellisen tarvitse mitään pelätä. Tervetuloa poliisi, keitän vaikka kahvit, jos satun kotona olemaan.

Mitään tuomioistuimia tai isoja pääliköitä ei tuohon väliin kaivata. Hidastaa vaan kotietsinnän tekemistä (ja antaa rikolliselle lisäaikaa hävittää vaikka huumeet).

Anonyymi kirjoitti...

Mitään tuomioistuimia tai isoja pääliköitä ei tuohon väliin kaivata. Hidastaa vaan kotietsinnän tekemistä (ja antaa rikolliselle lisäaikaa hävittää vaikka huumeet).

Eli sinua ei haittaa jos poliisi saapastelee kotiisi ja penkoo paikat vain sen takia että joku naapuri on kiusantekona tehnyt sinusta nimettömän tekaistun ilmiannon tai poliisi nyt muuten vain epäilee sinua perusteettomasti jostain?

Eli sinun kotiisi voi viranomaiset kävellä kun rautatientorille? Sittenhän sinua ei haittaa jos viranomaiset vaikka laittaisivat valvontakamerat kotiisi ja tarkkailisivat jatkuvasti. Kun et ole mitään pahaa tehnyt niin ei se mitään haittaakaan.

Mistä kannon alta näitä löytyy?

Noh, meitä on moneksi.

Anonyymi kirjoitti...

Maailman historia on opettanut mitä tapahtuu kun viranomaisille annetaan kaikki valta.

Suomessa eletään edelleen neuvosto-Suomi aikaa ja ajatellaan että viranomaisten kuuluu saada tehdä mitä tahansa jotta rikolliset saadaan kiinni. Siinä samassa myös rehellisten kansalaisten yksilöoikeudet saa uhrata. Tämänkaltaiset ihmiset, joiden mielestä viranomaiset ovat aina oikeassa ja poliisille annettu rajaton valta valvoa kansalaisia on oikeutettua voivat muuttaa sinne ihannoimaansa diktatuuriin joita vielä löytyy maailmasta, kuten pohjois-Koreasta.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä kannon alta näitä löytyy?

Minusta on oikeastaan aika pelottavaa, kuinka yleisesti Suomesta löytyy ihmisiä, joille ihmisoikeudet näyttävät arvottomilta. Ihmisoikeuksien ensisijainen tarkoitus kuitenkin on suojata kansalaisia viranomaisten mielivallalta.

Tavallaanhan tämä on oma asia, mutta usein näyttää siltä, että ne, jotka eivät piittaa omista oikeuksistaan eivät soisi oikeuksia myöskään muille. Oikeuksista kiinnipitämistä saatetaan pitää paheksuttavana.

Silloin onkin kyse jo huomattavasti vakavammasta totalitaarisen yhteiskunnan ihannoinnista, ja se on jotain, mikä pitäisi juuria Suomesta pois. Totalitarismin edistäminen ei kuulu mielipiteen- tai sananvapauden piiriin.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä kannon alta näitä löytyy?

On oikeastaan aika pelottavaa, kuinka paljon Suomesta löytyy näitä viranomaismielivallan mielistelijöitä, jotka ovat valmiita luopumaan omista oikeuksistaan. Omista oikeuksista luopuminen on toki jokaisen oma asia, mutta kuvaan kuuluu, että ko. henkilöt eivät oikein soisi oikeuksia muillekaan: Mitään tuomioistuimia tai isoja pääliköitä ei tuohon väliin kaivata. Hidastaa vaan...

Tällaisten kannanottojen esittämisellä näyttäisi olevan pyrkimys ihmisoikeuksien murentamiseen. Siten niiden ei voi katsoa kuuluvan sananvapauden tai muiden poliittisten vapauksien piiriin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei varsinaisesti kuulu tähän aiheeseen, mutta täytyy nyt todella ihmetellä poliisin toimia tämän päiväisessä kurdimielenosoituksessa? Kurdit saa hyppiä autojen konepelleillä ja aiheuttaa vahinkoa ja vahingontekijöitä ei oteta kiinni?

Minulta ei löydy minkäänlaista sympatiaa kurdin ongelmia kohtaan jos asioita halutaan tuoda julkisuuteen vahingoittamalla toisten ihmisten omaisuutta? Toisten tavallisten kansalaisten. Itse olen säästänyt omaan autooni kymmenen vuotta rahaa kovalla työllä ja yksikään vitun rättipää kurdi ei tule sitä rikkomaan. Vihjeeksi voin sanoa että minulla on autossani ja ase ja käytän sitä varmasti jos joku tulee hakkaamaan autoani. En tapa, mutta kun jalkoihin ampuu niin varmasti loppuu hyppinen ja potkiminen.

Mitä tulee kurdi-asiaan. Voin sanoa jokaiselle kurdille niin täällä Suomessa kuin Turkissa ja muuallakin. Jos tuotte asianne esiin vahingoittamalla ja hajottamalla muiden kansalaisten omaisuutta, minun puolesta teidät kaikki lapsineen saa tappaa ihan vapaasti. Katsokaa kurdit peiliin ja toivokaa että joku napittaa teidä otsaan. Roskaväkeä! Hyi hitto ...

Anonyymi kirjoitti...

Ei varsinaisesti kuulu tähän aiheeseen, mutta täytyy nyt todella ihmetellä poliisin toimia tämän päiväisessä kurdimielenosoituksessa?

Sisäänlukutaito ja lakien, asetusten ja helsingin kaupungin järjestyssääntöjen ymmärrys ei taas tässäkään kirjoituksessa ole yhtään hukassa... No minkäs sille voi jos teelusikalla on ottanu vaikka kauhalla tarjottiin. Ja tässä puhun vain lainatusta osasta kirjoitusta. Muu menee niin täysin vihapuheen puolelle että ei sitä voi edes kommentoida!

Anonyymi kirjoitti...

No minkäs sille voi jos teelusikalla on ottanu vaikka kauhalla tarjottiin.

Ei jumalauta, juuri sinun kaltaisten luusereiden takia tää maa on menossa päin helvettiä. Ei kun silitetään niitä huligaaneja ja annetaan tuhota muiden ihmisten vaivalla hankkimaa omaisuutta. Onhan se tärkeä saada osoittaa mieltään?

Viranomaiset ovat yhtä saatanan nössöjä kuin sinun kaltaiset pullasukupolven edustajat. Sehän saattaa olla rasismia jos estetään kurdeja osoittamasta mieltä ja jos sitä kritisoi niin sehän on vihapuhetta. En voi sanoa kuin että VITUN luuseri.

Suomessa on omaisuuden suoja eikä kenelläkään ole oikeutta vahingoittaa toisen omaisuutta. Pakkokeilolain mukaan minulla on oikeus myös suojella omaisuuttani tarvittaessa voimakeinoin. Niin, nyt joku sanoo että aseella ampuminen on liiallista voimakeinon käyttöä. Minusta ei kun ottaa huomioon että kyseessä oli riehuva väkijoukko eikä pelkillä nyrkeillä pärjää kun korkeintaan kahdelle, noh lain ja oikeuslaitoksen mielestä varmasti liaallista voimankäyttöä. Niitä konepellillä hyppijöitä kun Suomessa pitää paijata päähän ja silitellä. Kasvattakaa vain lisää edellisen kirjoittajan kaltaisia mammampoikia ja hienohelmoja.

MItä tulee kurdien asiaan. Mitään sympatiaa ei saa sillä (ainakana minulta) että tuhoaa toisen omaisuutta. Jollain tavoin ymmärtäisin sen että hajotetaan valtion tai kunnan omaisuutta mielenosoituksissa, vaikka senkin kustannukset lähtee veronmaksajien pussista. Mutta se että tuhotaan kanssaihmisten, rinnakkaiskansalaisten omaisuutta. Kuinka vitun vähän järkeä noiden kurdien päässä on? Onko ne tavallista tyhmempiä vai geneettisesti häiriintyneitä idiootteja!

Loppuyhteenvedoksi sanon ja ehdotan myös muille. Puolustakaa omaisuuttanne koska virkavalta ja viranomaiset ovat täysin saamattomia. Puolustaka omaisuuttanne vaikka väkivallalla, koska esimerkkien kautta tähän voidaan saada jonkinlainen kuri.

Näille edellisen kirjoittajan kaltaisille äidin helmoissa roikkuville pissiksille voin sanoa, että maailma olisi paljon parempi paikka asua ilman sinun kaltaisia humaaneja perässäroikkujia joiden mielestä toisen omaisuuden tuhoaminen on ihan ok, sinut voisi heittää sinne minne nämä kurditkin. Mitään sympatiaa ei löydy minun puolelta.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä edellisen kanssa. Aina vedotaan että pitää toimia lain mukaisesti, mutta eihän tästä mitään tule jos mielenosoittajat saa rikkoa lakia, rikkoa omaisuutta joutumatta siitä vastuuseen ja poliisi viranomaisena, lainvalvojana katsoo päältä eikä tee asialle mitään.

Toinen asia mikä pisti silmään tuosta uutisesta oli se että mielenosoittajat olivat "hakeneet" poliisilta kuultavaksi otetun naisen kun luulivat että hänet pidätetään? Siis ihan oikeasti? Oliko poliisi antanut hakea naisen? Onko kurdit jollain tavoin yli lainsäädännön? MIksi poliisi antoi periksi? Minkälaista lainkuuliaisuutta tämä palvelee. Tarkoittaako tämä sitä että seuraavan kerran kavereiden kanssa juhliessa jos poliisi ottaa kiinni yhden niin me muut haemme hänet pois kun meillä on ylivoima? Eikö poliisilla ole aseet? Miten se yleensä on mahdollista?

Anonyymi kirjoitti...

Muu menee niin täysin vihapuheen puolelle että ei sitä voi edes kommentoida!

Vihapuhetta? Oletko tosisasi? Entä ne vihateot joita kurdimielenosoittajat tekivät vahingoittamalla toisten ihmisten omaisuutta. Kyllä "vihapuheiden" merkitys on äärimmäisen vähäinen silloin kun verrataan niitä vihatekoihin. Olet kyllä äärimmäisen lapsellinen.

Toiseksi, "vihapuhe" terminä on progandistinen termi jonka alle voidaan asettaa kaikki mitä itse ei haluta suvaita tai ymmärtää, kuten tässä tapauksessa mielipidettä kurdien asemasta. Näyttää siltä että kaikki mitä ei itse pysty sulattamaan tai on muutoin yleisen hyväksynnän ulkopuolella on vihapuhetta. Mielipiteen oikeus kuuluu sananvapauteen ja sananvapauden periaatteisiin kuuluu ilmaista mielipiteitä jotka loukkaavat ja järkyttävät.

Siitä huolimatta ei päästä mihinkään siitä että vihapuhetta ei voi edes rinnastaa vihatekoihin joita kurdit mielenosoituksessa käyttivät syyttömiä osapuolia kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kurdit tuhoavat oman asiansa rikkomalla muiden ihmisten autoja. Itse jos olisin ollut paikalla niin olisin ajanut yli jossei muuten väistä. En usko että yksikään rättipää kurdi jää bemarini eteen seisomaan kun pistän sen liikkeelle.

Jotain sympatiaa olisi voinut olla jos olisivat autojen hakkaamiset jättäneet väliin, mutta kurdit eivät taida olla ihmiskunnan penaalissa niitä terävämpiä kyniä. Jos autojen vahingoittaminen on noin helppoa niin seuraavan kerran varmaan hakkaavat viattomia ohikulkijoita hyvän asian puolesta.

En yhtään ihmettele jos kurdien asema turkissa ja syyriassa on noin heikko. Sitä saa mitä tilaa.

Anonyymi kirjoitti...

En yhtään ihmettele jos kurdien asema turkissa ja syyriassa on noin heikko. Sitä saa mitä tilaa.

Kaasua sanoi komissario Palmu .. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ei jumalauta, juuri sinun kaltaisten luusereiden takia

Ei kun juuri sinun kaltaistesi kusipäiden takia kenellä on IIISOOO EGOOOO kun kun vaipat päällä kirjoittelee kommentteja johonkin turhanpäisiin blogikommentteihin.

Suomessa on omaisuuden suoja eikä kenelläkään ole oikeutta vahingoittaa toisen omaisuutta. Pakkokeilolain mukaan minulla on oikeus myös suojella omaisuuttani tarvittaessa voimakeinoin.

Niinkuin sanoin jo aiemmin niin siitä vaan ampumaan ihmisiä kun puollustat -80 luvun fiestaasi. Tositilanteessa tuskin autostasi uskaltaisit nousta kun niin pelottaa. Sen takia sinun kaltaisille ääliöille ei pitäisi aseita antaa. Ainoat vaihtoehdot kaltaisellasi aralla huutelijalla on joko juosta pakoon tai käyttää hengenvaarallista välinettä pellin suojelemiseen. Eli siis terä- tai ampuma-asetta!

Viranomaiset ovat yhtä saatanan nössöjä kuin sinun kaltaiset pullasukupolven edustajat

Et selvästikään ole uutista oikein ajatuksella lukenut tai sitten aivokapasiteettisi ei riitä sen prosessointiin. Mutta mitäs muuta kaltaiseltasi hörökorvalta voi odottaa :DDD Kyseisessä tapahtumassa kuitenkin säästyttiin poliisin toimien ansiosta henkilövahingoilta. Se että jos muutamaan autoon tuli pintavaurioita ei liene maailman vakavin juttu. Vakuutukset ne kuitenkin korvaa. Paitsi sinun fiestaasi koska et usko vakuutuksiin... Eikä niihin olisi varaakaan. Maksaa kuitenkin jonkun kympin vuodessa!

Viranomaiset ovat yhtä saatanan nössöjä kuin sinun kaltaiset pullasukupolven edustajat

Vielä toinen kommentti tähän. Samaan aikaan valitetaan poliisin toimista mm. kotietsinnöissä mutta oman perseen turvaamiseksi poliisin pitäisi mennä lain ulkopuolelle. Hyi vittu!

Siitä en ole yhtään eri mieltä että KURDIEN ASIAA TÄMÄ EI YHTÄÄN AUTA!

Anonyymi kirjoitti...

Maksaa kuitenkin jonkun kympin vuodessa!

Totta munassa se vakuutus maksaa vitusti, kun jotkut rättipäät potkii omaisuutta paskaksi ja vakuutusyhtiöt korvaa ja loppupeleissä sen maksaa vakuutuksenottajat!

Anonyymi kirjoitti...

Totta munassa se vakuutus maksaa vitusti, kun jotkut rättipäät potkii omaisuutta paskaksi ja vakuutusyhtiöt korvaa ja loppupeleissä sen maksaa vakuutuksenottajat!

Voi reppanaa. Täkynä sen sinne laittoin aika paljon vakavampien asioiden sekaan. No arvaahan sen mihin tyhjäpää tarttuu kun ei kokonqaisuutta ymmärrä. Kyllä sun äiti on varmaan ylpee!

Anonyymi kirjoitti...

Huumeet laillisiksi ja perustulo Suomeen!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä minun kommenttini liittyy pääasiassa bloginpitäjän aikaisempaan "ohjeistavaan bloggaukseen". Nimittäin siihen, että yksityispaperit, laskut, kuitit, paperireseptit, tilauspaperit yms. kannattaa TUHOTA sitten kun niitä ei enää tarvitse säilyttää. Meidän perheessä on aina tehty näin, ja sekös nauratti vaimon työkavereita eräässä vakuutusyhtiössä! No, nauru loppui lyhyeen, kun siivooja oli tilaillut useista nettikaupoista ja postimyyntifirmoista itselleen tavaroita noiden naureskelijoiden työpöytälaatikoista löytämillään henkilötiedoilla. Onneksi vaimo sentään joskus uskoo viisaita neuvoja...

Anonyymi kirjoitti...

Voi reppanaa. Täkynä sen sinne laittoin aika paljon vakavampien asioiden sekaan. No arvaahan sen mihin tyhjäpää tarttuu kun ei kokonqaisuutta ymmärrä. Kyllä sun äiti on varmaan ylpee!

Sinähän se et tajunnut pointtia, eli sitä kuinka sinunkaltaisten idioottien takia vakuutukset ylipäätään maksaa vitusti, kun ajatusmaailma on vaan että "kyllä se vakuutus sen korvaa".

Huomaatko, että lainasin sieltä tuon vakuutusasian ihan vain siksi, että vain sitä halusin kommentoida, enkä summata kaikkea samaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sinähän se et tajunnut pointtia, eli sitä kuinka sinunkaltaisten idioottien takia vakuutukset ylipäätään maksaa vitusti, kun ajatusmaailma on vaan että "kyllä se vakuutus sen korvaa".

Huomaatko, että lainasin sieltä tuon vakuutusasian ihan vain siksi, että vain sitä halusin kommentoida, enkä summata kaikkea samaan.


Räkänokalta kun loppuu järkevä sanottava niin sitten aletaan viisastelemaan edes tajuamatta miten tyhmältä kuulostaa!

Selkeästikään et tajunnut alkuperäistä kommenttiani vaan olet edelleen huolissasi vakuuttamattomasta Fiestastasi. Mutta minkäs sille voi jos ei talouselämän lainalaisuuksista mitään ymmärrä... Fiestan pellit on ilmaisia ja Ferrarinkin pellit ihan vitun halpoja verrattuna vaihtoehtoon. Mutta sinähän et edes ymmärrä mikä se vaihtoehto on :(

Anonyymi kirjoitti...

Minustakin ihmiset jotka ilolla hyväksyvät yksityisyydenloukkaukset turvallisuuden nimissä ovat helvetin pelottavia. Luultavasti nämä ihmiset ovat ensimmäisinä nuolemassa diktaattorien perseitä ja ilmiantamassa tovereitaan. Ensimmäisinä myymässä mummoaan saadakseen joltain auktoriteettilta hyväksyvän katseen.

Sairaitahan nämä ihmiset ovat ja jokainen johtaja tai pomo, jolla on likaiset jauhot pussissaan, suosii juuri näitä tyyppejä. Joten pitäkää silmänne auki. Jos missä tahansa yhteisössä suositaan äärimmäistä tottelevaisuutta, niin siinä yhteisössä on jotain pahasti pielessä.

Anonyymi kirjoitti...

Sellainen kulttuuri ja "yleinen mielipide" jonka mielestä yksityisyydessä ei ole mitään menetettävää "ellei itse syyllisty johonkin" itse aikaansaa ja ylhäältä annettuna hyväksyy sälekaihtimet ja kaikkinaiset ikkunaverhot kriminalisoivan lain. Sellaista käsitystä ylläpitävä kannattaa DDR:n kaltaista valvontaa ja Tiitisen listan kautta tavallisesti syyllistyisi valtiopetokseen, vaan niin syyllistyy jo koko "yleinen mielipidekin". "Yleistä mielipidettä" ei vain voi karkoittaa, haastaa oikeuteen tai ampua karkurina. Näppärää. Jos Suomi on yhä aina vain se paras maa täytyy "yleisen mielipiteen" olla siten ehkä tuontitavaraa?