Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

perjantaina, tammikuuta 04, 2013

Etsitään ihmisyyden vastaisiin tekoihin syyllistyneitä vakuutuslääkäreitä!

Ovatko vakuutuslääkärit yhteiskunnan alinta kastia? Pelkkiä itsekeskeisiä narsisteja jotka ovat päässeet suojattuun, salaiseen ja hyväpalkkaiseen työhän leikkimään jumalaa päättäessään niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin terveydestä ja tulevaisuudesta - näkemättä tai kuulematta potilasta?

Vakuutuslääkäreiden yleisin argumentti on, että on aivan yhtä haitallista, jos hakija saa väärän myönteisen päätöksen, kuin jos hän saisi väärän kielteisen päätöksen. Tämä on varmasti totta. Muunlaisia päätöksiä vakuutuslääkärit eivät osaa antaa. Asiakkaiden tekemät valitukset vakuutusyhtiöiden päätöksistä vakuutuslautakuntiin ovat huimassa kasvussa. Lautakuntientien päätöksistä valitetaan puolestaan vakuutusyhtiöiden suvereenisti hallitsemaan vakuutusoikeuteen. Vakuutusoikeuden päätöksiä kumotaan yhä enenevissä määrin korkeimman oikeuden toimesta ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuin langettaa toistuvasti tuomioita Suomen valtiolle vakuutusoikeuden epärehellisistä oikeudenkäynneistä.

Vakuutuslääkärit pitävät itseään ainoana oikeana ja puolueettomana tahona arvioimaan mikä on potilaalle hyväksi. Monen vakuutuslääkärin mielestä hoitava lääkäri, oman alansa asiantuntija, on prosessissa ainoastaan neuvovassa roolissa.  Vakuutuslääkärit tekevät päätöksiä oman lääketieteellisen kokemuksensa ja mieltymyksensä perusteella eikä heidän asiantuntemuksensa useimmissa tapauksissa riitä lääketieteellisesti oikeiden ja kestävien päätösten tekoon. Vakuutuslääkärit luulevat olevansa kaikkien alojen parhaita asiantuntijoita oli kyse sitten kirurgiasta, ortopediasta, hammaslääketieteestä, infektiotaudeista, kardiologiasta, reumatologiasta, lastenkirugiasta, dermatologiasta, fysiatriasta, neurologiasta, onkologiasta, psykiatriasta jne. Vakuutuslääkäreiltä löytyy aivan varmasti mielipide jokaiseen asiaan. Potilaan kannalta on tuhoisaa, että mielipide on pääsääntöisesti aina virheellinen.

Raha on ratkaiseva tekijä. Vakuutuslääkäreiden ainoa tavoite työssään on minimoida kaikin keinoin kustannukset jotka voisivat syntyä vakuutusyhtiölle, oli kyse sitten työkyvyttömyyseläkkeistä, tapaturma- tai sairaskuluvakuutuksista. Heidän tehtävänsä on keksiä ”lääketieteellinen” syy korvauksista kieltäytymiselle. Syy joka voidaan tarvittaessa upottaa vakuutusehtojen ympäripyöreisiin lausekkeisiin hoidon tarpeellisuusvaatimuksista. Tätä toimintaa ohjaa vakuutuslääkärin henkilökohtainen tulostavoite, jossa vakuutusyhtiö maksaa vakuutuslääkärille sitä suuremman bonuksen mitä enemmän hän säästää vakuutusyhtiölle rahaa.

Vakuutuslääkäreiden mielivallan jäljiltä makaa Suomessa lukuisia ruumiita, ihmisraunioita ja terveytensä lopullisesti menettäneitä ihmisiä. Onnettomuuden ja sairauden uhrilla ei monesti ole rahaa tai edes voimia taistella vakuutusyhtiötä vastaan. Tämä onkin laskelmoitu menettelytapa, jonka mukaan aina ensimmäiseksi kun on mahdollista, annetaan kielteinen päätös ja katsotaan kuinka pitkälle asiakas jaksaa asiansa kanssa riidellä. Vakuutusyhtiöiden kannalta prosessi on täydellinen. Monesti kun riita viimein ratkeaa vasta vuosien jälkeen, on se potilaan kannalta jo myöhäistä. Vakuutusyhtiö voittaa siis hävitessäänkin.

Vuosikymmeniä jatkuneesta kritiikistä, yleisestä keskustelusta ja valtaisasta uhrien määrästä huolimatta mikään ei muutu. Vakuutusoikeus toimii edelleen vakuutusyhtiöiden käsikassarana ja jakaa vakuutusyhtiöiden toiveiden mukaisia päätöksiä jotka pohjimmiltaan ovat lähtöisin vakuutuslääkäreiden mielivaltaisista tulkinnoista. Oikeutta ei näytä Suomessa saavan kuin ainoastaan ottamalla se. Olemmeko todella tulleet siihen pisteeseen, että jäljellä on enää suora toiminta, riittävä aggressio ja paineen kohdistaminen vakuutuslääkäreitä kohtaan jotta muutos saadaan liikkeelle mädän järjestelmän alimmalta tasolta, kun kerta mikään ei ylemmältä tasolta käsin muutu?

Etsitään ihmisyyden vastaisiin tekoihin syyllistyneitä vakuutuslääkäreitä

Aloitamme vuonna 2013 uuden artikkelisarjan ”VAKUUTUSLÄÄKÄRIT” julkaisemisen. Tarkoituksena on tuoda julkisuuteen pahimmat potilaiden terveyden ja hengen vaarantaneet tai tuhonneet vakuutuslääkärit ja heidän rikoksensa ihmisyyttä vastaan.

Voitte toimittaa blogille oman itse kirjoittamanne totuuden mukaisen kertomuksen ongelmistanne vakuutuslääkäreiden kanssa ja kuinka päätökset ovat vaikuttaneet elämäänne. Kertomus saa olla täysin vapaamuotoinen ja se julkaistaan tarvittaessa sellaisenaan. Kertomukseen tulee liittää julkaisua varten tieto vakuutusyhtiöstä ja erityisesti päätöksen tehneen vakuutuslääkärin nimi. Ilman vakuutuslääkärin nimeä artikkelia ei julkaista. Toimittakaa kertomuksenne blogin sähköpostiosoitteeseen oikeusjakohtuus(a)yahoo.com.

Artikkelisarjan ensimmäiseksi ihmisyyden vastaiseksi vakuutuslääkäriksi olemme valinneet Fennian vakuutuslääkäri Mikael Hedenborgin josta julkaistaan artikkelisarjan ensimmäinen osa kevään 2013 aikana.

Tehdään vakuutuslääkäreistä uhri potilaiden sijasta.  Teidän kaikkien apua tarvitaan!


oikeusjakohtuus.blogspot.com

Lue myös:
Asiantuntijalääkäreiden nimet ovat julkisia

Lue:
"Vanhentunut" lista pahamaineisista vakuutuslääkäreistä
   

52 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Räväkkä aloitus. Olen aina ihmetellyt miten vakuutuslääkärit voivat toimia vannottuaan kuitenkin aikanaan lääkärinvalan toimia potilaan hyväksi? Eikö siinä ole iso ristiriita?

Anonyymi kirjoitti...

Eikös hippokrateen valan perimmäinen idea ollut että en opeta ulkopuolisia jos opetatta minua? Ja nykyinen lääkärinvala on vapaaehtoinen, eli se siitä. Mitään ristiriitaa ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

Se on tänä päivänä vaikea saada kunnon diagnoosia hoitavalta lääkäriltäkin, ellei sinua ole puukotettu vatsaan tai muuta vastaavaa. Koska tärkeintähän ei ole se, että ihminen saisi apua, vaan se ettei ihminen huijaa. Joten jos yhdessäkin hoitavan lääkärin lausunnossa on epävarmuutta, niin se on hyvästi myönteiselle lausunnolle vakuutuslääkäriltä.

Kuulemma aivovammojen kohdalla tämä ylivertainen vakuutuslääketieteellinen osaaminen kiteytyy siihen, että ihmisen vaivat eivät johdu aivovammasta vaan muista syistä. Mitä nämä muut syyt ovat, niin vakuutuslääkärit eivät osaa (eikä heidän myöskään tarvitse) sitä tarkentaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vakuutukset nyt muutenkin tuntuu olevan enemmän suurta huijausta kuin oikeaa palvelua. Useimmissa on pitkät listat ehdoissa mitä ne ei korvaa ja ne kopioitu selvästi jostain yleisestä pohjasta. Eikä myyjilläkään olemitään intohimoa käydä noita läpi asiakkaan kanssa. Eli niitä on asiakkaana melko vaikea edes LAADUN pohjalta kilpailuttaa.

Näissä sairasvakuutuksissa tuntuu, että kaikki yleislääkäriä ihmeellisemmät hoidot on rajattu. Paitsi tietysti onnettomuudet.

Anonyymi kirjoitti...

Itse 10 vuotta läheltä seuranneena vakuutuslääkärin vaimona, voin todeta että ei tulostavoitteet ole tuulesta temmattuja. Ex-mieheni sai kerran vuodessa ison bonuksen joka muodostui pääosin kaikkien tehtyjen päätösten ja kielteisten päätösten kustannusten suhteesta. Eli bonusta sai sitä enemmän mitä enemmän pystyi antamaan kielteisiä päätöksiä. Sitä suurempi oli tietysti bonus mitä isompi oli suhde. Eli kun potilas halusi kalliiseen leikkaukseen vakuutuksensa turvin, tuli tästä kielteisestä päätöksestä enemmän meriittiä kuin jostain vähäpätöisemmästä.

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa! Itselläni on useampikin kokemus Fennian toiminnasta. Blogi saa postia piakkoin. Kehoitan muitakin kirjoittamaan! Ehkä näihin lymyileviin vakuutuslääkäreihin kohdistuva julkinen paine saa aikaan muutoksia.

Anonyymi kirjoitti...

Fennian ongelma on se että palvelu kyllä toimii hienosti, mutta heti kun pitäisi jotain kalliimpaa maksaa niin kieltäytyvät. Peruste on yksinkertainen, ei ole tarpeen. Siis ei ole tarpeen vakuutuslääkärin mielestä vaikka kaikki muut hoitavat lääkärit olisivatkin sitä mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Toi arkistosta löytyvä lista on todella katselmoinnin arvoinen. Yksi keino miten vaikuttaa on se että monihan noista vakuutuslääkäreistä pitää myös vastaanottoa julkisella taiyksityisellä puolella. Kenenkään ei koskaan missään olosuhteissa pidä käyttää noiden lääkäreiden palveluja. Ne ovat vakuutuslääkäreitä, siksi epäluotettavia ja ennen kaikkea pitää lähettää viesti että jos ihminen pystyy toimimaan vakuutuslääkärinä hän ei ole sovelias lääkärinammattiin lainkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Internetin arkiston on loistava, ei pääse tärkeä tieto häviämään. Sääli että oikeusturva.info lopetettiin, mutta aineisto ja sivusto löytyy täältä:

http://web.archive.org/web/20090505060426/http://www.oikeusturva.info/

Anonyymi kirjoitti...

Joku vois postata tuon lääkärilistan tänne blogiin jottei se varmasti häviä tuolta arkistosta. Se on tärkeää tietoa meille tavallisille tallaajille jotta tiedämme keitä lääkäreitä väistää!

Anonyymi kirjoitti...

Miten ton listan saa nätisti kasaan. Copu-paste kestää ikuisuuden, muutoin voisin listä kommentina. Ei ole niin tuttuja nää atk hommat.

Anonyymi kirjoitti...

Toi "vanhentunut" lista on hyvä alku, mutta ongelma on siinä että siitä puuttuu uusimmat.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhentunut ja vanhentunut, jos lääkärisi nimi löytyy listalta niin en kehota käymään vastaanotolla. Sikäli lista ei ole vanhentunut kuin siltäosin että listalla mainittu lääkäri saattaa olla eläkkeellä!

Anonyymi kirjoitti...

Upea artikkeli. Nyt vain kirjoittamaan blogille. Itselläni on erinomainen vääryys Pohjolan kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Itkettää vieläkin lapseni puolesta. Hän oli 13 vuotta kun loukkaantui pudottuaan korkealta telineeltä. Meillä oli vakuutus ja hoito sujuikin ensin ongelmitta. Sitten olisi kuitenkin tarvittu leikkaus (luut kiinni ruuvilla) ja vakuutusyhtiö Fennia kieltäytyi kustannusten korvaamisesta (5500 eur). Peruste oli että se ei heidä n mielestään ole tarpeellinen. Paraneet itsestään.

No parantui, mutta jätti elinikäisen vaiva jonka takia lapsi ei koskaan voi kunnolla urheilla ja armeijakin täytyy jättää käymättä.

Hyvä Fennialle! Toivottavasti on hyvä mieli yhden elämän tuhoamisesta!

Anonyymi kirjoitti...

Niin, lisään vielä tuhon edelliseen, että hoitavat lääkärit nimenomaan varoittivat että jos ei laiteta ruuveilla kiinni ja annetaan parantua itsestään jalka ei tule koskaan olemaan entisellään. Tästä varoituksesta huolimatta Fennia vähät välitti!

Anonyymi kirjoitti...

Niin, Suomessahan sairaanhoito on kiinni siitä, maksaako vakuutus vai ei. Googlaa "julkinen terveydenhoito".

Anonyymi kirjoitti...

Onko www.oikeusturva.info sivulla siis jokin lista lääkäreistä, mikä pitäisi kopioida talteen? Mistä osoitteesta ne löytyy?

Anonyymi kirjoitti...

Niin, Suomessahan sairaanhoito on kiinni siitä, maksaako vakuutus vai ei. Googlaa "julkinen terveydenhoito".

Niin, kun joudut liikenneonnettomuuteen lääkäri ja hoitokulut korvataan liikennevakuutuksesta, kun joudut työtapaturmaan, kulut korvataan työnantajan vakuutuksesta jne. jne. Ei siinä auta julkinen terveydenhoito kun tämäntyyppisissä tapauksissa hoito tapahtuu aina yksityisellä puolella, siihen asti kunnes vakuutusyhtiö keksii syyn olla maksamatta ja toteaan että se onnettomuudessa murskautunut reisiluu oli sellainen jo syntymästä lähtien.

Anonyymi kirjoitti...

Onko www.oikeusturva.info sivulla siis jokin lista lääkäreistä, mikä pitäisi kopioida talteen? Mistä osoitteesta ne löytyy?

Tossahan se on artikkelin lopussa

http://web.archive.org/web/20090527195317/http://oikeusturva.info/vol/lista.htm

Eihn tuo tarvi ottaa kuin exeliin ja karsia jäljelle nimi ja paikka/yhtiö ja pistää lista tänne useampana postina.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi jonka lapsen elämän vakuutuslääkäri tuhosi... jos toimenpide olisi katsottu välttämättömäksi eikö se olisi tehty julkisen sektorin sairaalassa ja se olisi maksanut teille 5500 euron sijasta vain sairaalan hoitopäivämaksun verran? Jos hoitava (yksityislääkäri?) oli sitä mieltäettä toimenpide on lääketieteellisesti vvälttämätön, olisi antanut lähetteen julkiselle puolelle kuultuaan että vakuutusyhtiö ei korvaa toimenpidettä? Jos ei antanut tai jos julkinen sektori ei välttämätöntä leikkausta suorittanut eikö kyse ole hoitovirheestä ja potilasvahingosta, vastuu hoidon järjestämisestä kun on hoitavalla taholla ei vakuutusyhtiöllä?

Anonyymi kirjoitti...

Ja se että hoitoa ei liikennevahingossa tai työtapaturmassa saisi muualta kuin yksityisektorilta on bullshittiä. Potilaalla on viime kädessä oikeus valita hoitopaikkansa. Vakuutusyhtiöt käyttävät yksityisiä hoitolaitoksia jotta hoitoon pääsy nopeutuu eikä yksinkertaisia toimenpiteitä tarvitse odotella julkisella jonoissa eli saadaan asiakas nopeammin työkuntoiseksi = kaikkien etu.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi jonka lapsen elämän vakuutuslääkäri tuhosi... jos toimenpide olisi katsottu välttämättömäksi eikö se olisi tehty julkisen sektorin sairaalassa ja se olisi maksanut teille 5500 euron sijasta vain sairaalan hoitopäivämaksun verran? Jos hoitava (yksityislääkäri?) oli sitä mieltäettä toimenpide on lääketieteellisesti vvälttämätön, olisi antanut lähetteen julkiselle puolelle kuultuaan että vakuutusyhtiö ei korvaa toimenpidettä? Jos ei antanut tai jos julkinen sektori ei välttämätöntä leikkausta suorittanut eikö kyse ole hoitovirheestä ja potilasvahingosta, vastuu hoidon järjestämisestä kun on hoitavalla taholla ei vakuutusyhtiöllä?

Ihanne maailmassa julkinen terveydenhoito toimii, todellisessa realimaailmassa ei.

Olen törmännyt useasti siihen että julkisella puolella kun lääkäri kuulee että potilaalla on vakuutus hänen käsketään mennä hoidettavaksi yksityiselle puolelle.

Lisäksi on tapauksia joista vuosittain tehdään enenevä määrä kanteluja. Nimittäin julkisella puolella kerrotaan että heillä ei ole resursseja hoitaa näitä asioita (erityisesti silmäsairaudet) ja kehoittavat menemään yksityiselle puolelle. Oikeuksistaan tietoinen kansalainen tietysti vaatii kunnalta tai yhtymältä maksusitoumuksen ja menee sen kanssa yksityiselle puolelle. Moni vain ei osaa tätä tehdä.

Lain mukaan tarpeellinen erityishoito on järjestettävä mutta, mutta, käytännössä näin ei tapahdu. Erityishoidosta päättää lääkäri jukisellapuolella jonka tehtävä on pienentää hoidosta syntyviä kustannuksia.

Julkisella puolella ei ole mitään tekemistä sillä onko hoito tarpeellinen potilaan kannalta, vaan sillä mihin milloisenkin resurssi ja rahatilanteen takia hoidon raja vedetään.

Hyvä esimerkki on esim. HUS:n raja tietyissä tukiliikuntaelinsairauksien leikkauksissa. Potilaalle (ikä 25-35v)voitaisiin palauttaa liikuntakyky leikkaukksella 90%-100%, mutta sitä ei tehdä kustannusten takia koska "joku" erityishoidosta päättävä lääkäri on sitä mieltä että potilaan yleinen tilanne huomioon ottaen riittää kun potilaalla on 60% liikkumiskyvystä tallessa.

Yksityisellä puolella potilasta hoidetaan ajatuksella jolla tähdätään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Sitten kuitenkin tulee vakuutuslääkärit jotka samalla tavalla säästääkseen vakuutusyhtiöiden menoja (ja saadakseen itse paremmat bonukset) kieltäytyvät antamasta sopimuksen mukaista hoitoa.

Sitä paitsi, uskoisin että moni ottaa mielummin terveyden kuin mitättömän hoitovirhe korvauksen.

Anonyymi kirjoitti...

Ja se että hoitoa ei liikennevahingossa tai työtapaturmassa saisi muualta kuin yksityisektorilta on bullshittiä. Potilaalla on viime kädessä oikeus valita hoitopaikkansa. Vakuutusyhtiöt käyttävät yksityisiä hoitolaitoksia jotta hoitoon pääsy nopeutuu eikä yksinkertaisia toimenpiteitä tarvitse odotella julkisella jonoissa eli saadaan asiakas nopeammin työkuntoiseksi = kaikkien etu.

Valitettavasti tosiasia kuten edellinenkin kirjoitti on se että yksityisellä puolella saa paremman hoidon joka tähtää kokonaisvaltaiseen potilaan parantumiseen, toisin kuin julkisella puolella.

On se jännä, että näitä hyvä uskoisia juntteja löytyy vielä jotka kuvittelevat että julkisella puolella hoidetaan kaikki sairaudet ja vaivat. Valitettavasti julkisella puolelle esiintyy todella paljon hoidon karsintaan joka ei perustu potilaan tarpeeseen vain ennalta määrättyyn rajaan. Herätkää!

Anonyymi kirjoitti...

Pointti tässä kai on se että jos sulla on sopimus ja kaikki maksut maksettu yksityisestä vakuutuksesta, vakuutusyhtiön pitäisi hoitaa vastuunsa eikä kiemurrella irti velvoitteistaan.

Anonyymi kirjoitti...

Otin kopion tuolta arkistolinkin takaa ja postasin tähän. Ihan varmuuden vuoksi ettei häivy bittiavaruuteen. Lista on vanha, mutta ei varmistakkaan täysin puutteellinen:

Vakuutuslääkärit

Vakuutusongelmaisten liitto suosittaa jäseniään boikotoimaan kaikkia vakuutuslääketieteen koulutuksen hankkineita lääkäreitä. Me emme suosittele missään olosuhteessa em. lääkäreiden vastaanotolla käyntiä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että osa vakuutusyhtiöistä kieltäytyi antamasta luetteloa vakuutuslääkäreistä, joten lista ei ole 100% kattava. Koska oheinen lista ei ole täydellinen, muista varmistaa lääkärisi tausta etukäteen!!!

-Ole (Mikael) Böstman
-Mikael Ojala
-Ilkka Torstila
-Matti Mero
-Reijo Selonen
-Juhani Juntunen
-Hjell Hedenborg
-Juha Ojala
-Tiina Telakivi

AKAAN - PENTTILÄ EERO KUULONHUOLTOLIITTO
ALARANTA HANNU KÄPYLÄN KUNTOUTUSKESKUS
ALKIO HANNES LAAKSON SAIRAALA KEUHKOSAIRAUKSIEN OSASTO
ALVESALO SIMO FAZER OY AB
ANTTI-POIKA ANNA-MARI VARMA-SAMPO
ARO JUSSI MARIAN SAIRAALA KIRURGIAN OSASTO
ARO TIMO ELÄKEVAKUUTUSYHTIÖ ILMARINEN
AUVINEN OSSI TAYS KIRURGIAN KL (VAKUUTUSYHTIÖ TURVA)
BJÖRKENHEIM JAN - MAGNUS HYKS I KIR KL (TÖÖLÖN SAIRAALA) (IF-YHTIÖ)
BÖSTMAN OLE HYKS I KIR KL (TÖÖLÖN SAIRAALA)
ELO JYRKI KELA I-SUOMEN ALUEKESKUS
ELOSUO REINO
ERVASTI OTSO VR
ESKOLA ANTTI MEHILÄINEN SAIRAALAOSAKEYHTIÖ(KEVA)
FREDRIKSSON HANS PSYKOKONSULTIT Oy (Myös Eläke-Fennia)
GRÖNFORS REIJO TURUNMAAN SAIRAALA(Myös vakuutusyhtiö Veritas)
HAKKARAINEN SEPPO LÄÄKÄRIASEMA PULSSI OY
HALLBERG ANJA POHJOLA
HEDENBORG MIKAELFENNIA
HEIKKILÄ JUKKA HYVINKÄÄN ALUESAIRAALA(IF-YHTIÖ)
HELIÖVAARA MARKKU VALTIONKONTTORI
HELSKE TIMO JORVIN SAIRAALA SISÄTAUTIEN OSASTO
HINTSA AKI ÄHTÄRIN SAIRAALA KIRURGIAN OSASTO
HIRVONEN HEIKKI VR-YHTYMÄ OY PÄÄKONTTORI / HENKILÖSTÖYKSIKKÖ
HOLOPAINEN MIKKO KANSANTERVEYSLAITOS KUOPIO
HOLTHÖFER RIITTA HELSINGIN LÄÄKÄRIKESKUS OY TALI
HONKANEN TIMO HELSINGIN DIAKONISSA-LAITOS SISÄTAUTIEN OSASTO(Myös Eläke-Fennia)
HUITTINEN VELI MATTI SOTAINVALIDIEN VELJESLIITTO KAUNIALAN SOTA-VAMMA SAIRAALA
HUPLI VUOKKO KUNTOUTUSSÄÄTIÖ MALMINKARTANON KUNTOUTUSKESKUS
HUSMAN KAJ LEL-TYÖELÄKEKASSA
HUTTUNEN ARTO MARIAN SAIRAALA
HUUNAN - SEPPÄLÄ ANTTI KELA
HUVINEN MARKKU OUTOKUMPU TYÖTERVEYSPALVELUT
HYVÄRINEN EERO MEHILÄISEN URHEILUKLINIKKA
HÄRKÖNEN HANNU KUNTIEN ELÄKEVAKUUTUS
ISBERG ULLE TURUNMAAN SAIRAALA
JAHKOLA ANTTI SUOMEN PT OY
JALAVA SEPPO LÄÄKÄRIKESKUS TOHTORITALO 41400 VAGUS
JUHAKOSKI PETRI RAISIO
JOHANSSON REIJO TYKS KORVA-NENÄ- JA KURKKUT. KL(MYÖS KELA)
JUNTUNEN JUHANI LEL - TYÖELÄKEKASSA(MYÖS VARMA-SAMPO)
JUSSILA RAINE SUURSUON SAIRAALA
JÄRVINEN HANNA KELA LOUNAIS-SUOMEN ALUETOIMISTO
JÄRVINEN PETRI TERVEYDENHUOLLON OIKEUSTURVAKESKUS
JÄRVINEN TIMO OYS IHO- JASUKUPT KL
KAAJA RISTO HYKS II NAIST JA SYNN KL
KAARNE TIINA OKO TYÖTERVEYSASEMA
KAINONEN TERHO SAMPO
KAITANIEMI PERTTI NESTE OY
KANNISTO MIKKO PEIJAKSEN SAIRAALA
KARJALAINEN JOUKO KESKUSSOTILASSAIRAALA SISÄTAUTIEN OSASTO(MYÖS KELA)
KARJALAINEN MATTI PEIJAKSEN SAIRAALA
KARLI PAULI KELA
KARLSSON KAJ VAKUUTUSOSAKEYHTIÖ ELÄKE-SAMPO
KARMAKOSKI JUHANI RAISION SEUDUN ALUESAIRAALA
KATILA HEIKKI ILMARINEN
KATAJA PÄIVI HELSINGIN KAUPUNGIN TYÖTERVEYSKESKUS
KAUHANEN JUSSI KY KANSANTERVEYS-TIETEEN JA YLEIS-LÄÄKETIETEEN LAITOS

Anonyymi kirjoitti...

KAUKIAINEN ARI VKK RY
KAUKINEN KARI TEOLLISUUDEN JA TYÖN-ANTAJIEN KESKUSLIITTO
KETTUNEN SEPPO ILMARINEN
KETONEN PENTTI HYKS III KIRURGIAN KL
KIUTTU JORMA KELA P-SUOMEN ALUEKESKUS
KIVEKÄS JUKKA TYÖELÄKELAITOSTEN LIITTOVAKUUTUSKUNTOUTUS tj.
KIVELÄ TERO POTILASVAHINKOLAUTAKUNTA
KLOCKARS MATTI HY YLEISLÄÄKETIETEEN JA PERUSTERVEYDENHUOLLON LAITOS
KOIVISTO PEKKA KELA HENKIVAKUUTUSYHTIÖT KALEVA JA RETRO
KORHONEN AARNO POTILASVAKUUTUSYHDISTYS
KOSKELA TAPIO KELA L-SUOMEN ALUETOIMISTO
KOSKIKARE KARI HYKS TÖÖLÖN SAIRAALA
KOSKINEN HEIKKI TYÖTERVEYSLAITOS
KOTILAINEN MARTTI NORDEA JA HENKIVAKUUTUS SUOMI
KUOPPASALMI KIMMO HESPERIAN SAIRAALA PSYKIATRIAN PKL
KURKI TAPIO POTILASVAKUUTUSKESKUS
KURKI KAI P-KARJALAN KESKUS-SAIRAALA KUNTOUTUS-TUTKIMUSYKSIKKÖ
KURPPA KARI
KUUSAVA ESA LAHDEN TK
LEHTO MATTI POTILASVAHINKOLAUTAKUNTA (Myös vakuutusyhtiö Turva)
LEINONEN EEVA NORDEA VAKUUTUSYHTIÖ
LEINONEN PEKKA HYKS NAISTENKLINIKKA (TAPIOLA YHTIÖT)
LEPPÄVUORI ANTERO ELÄKETURVAKESKUS
LIETZEN RALF DIACOR TERVEYS-PALVELUT OY TAPIOLAN LÄÄKÄRIASEMA
LIMMELL VILHO A-VAKUUTUS
LIIRA JUHA TYÖTERVEYSLAITOS
LILIUS PETER EIRAN LÄÄKÄRIASEMA
LOIKKANEN ISTO FAZER LEIPOMOT OY OULAISEN LEIPOMO (MYÖS KELA)
LUISTO MARKKU MARIAN SAIRAALA KIRURGIAN OSASTO (MYÖS VALTION KONTTORI)
LUURILA OLAVI
MANTERE REIJO REUMASÄÄTIÖN SAIRAALA
MATIKAINEN ESKO KUNTIEN ELÄKEVAKUUTUS
MATTILA SEPPO HÄMEENTIEN LÄÄKÄRIKESKUS (Myös Eläke-Fennia)
MATTILA SEVERI HELSINGIN YLIOPISTO
MARTTILA TIMO VALTIONKONTTORI
MERIKANTO JUHANI KYS LASTENKIRURGIAN YKSIKKÖ
MERILAHTI-PALO RIITTA TURUNMAAN SAIRAALA
MERO MATTI VALTIOKONTTORI
MIKKONEN TIMO HESPERIAN SAIRAALA PSYKIATRIAN PKL (MYÖS KELA)
MUROMA ALI
MUSTONEN HEIKKI LAHDEN TK
MYLLYNEN PERTTI HYKS I KIR KL (TÖÖLÖN SAIRAALA) (MYÖS POHJOLA,KELA, ELÄKETURVAKESKUS JA POTILASVAKUUTUSKESKUS)
MÄKELÄ ANTERO KYS KIRURGIAN KL
MÄKELÄ ERKKI KUOPIO (Mahdollisesti toisella etunimellä esiintyvä, jolloin sama henkilö kuin Mäkelä Antero) KELA
MÄKINEN REIJO POHJANTÄHTI
NELIMARKKA OLAVI TYKS KIRURGIAN KL
NIEMINEN JORMA JORVIN SAIRAALA KIRURGIAN OSASTO (MYÖS VAKUUTUSOIKEUS)
NIINIMÄKI TIMO OYS
NORDMAN HENRIK TYÖTERVEYSLAITOS
NORDSTRÖM DAN ELÄKE-FENNIA
NUUTILA ARTO MAATALOUSYRITTÄJIEN ELÄKE-LAITOS TTV/VALTIONKONTTORI
NYKÄNEN PEKKA POHJOLA-YHTIÖT
OJALA JUHA ILMARINEN
OJALA MIKAEL HAAGAN NEUROLOGINEN TUTKIMUSKESKUS
ONNELA SAARA KELA ELÄKE- JA TOIMEEN -TULOTURVAOSASTO
PAAVOLAINEN PEKKA JORVIN SAIRAALA KIRURGIAN OSASTO (MYÖS Y-VAKUUTUS / FENNIA)
PAJARINEN MARKKU TEOLLISUUSVAKUUTUS
PAKKALA KIRSI MERITA - NORDBANKEN TYÖTERVEYSHUOLTO
PALIN PEKKA VAKUUTUSOSAKEYHTIÖ ELÄKE-SAMPO
PALVA HANNU PALOHEIMO OY
Parainen Hanna KELA

Anonyymi kirjoitti...

PARTANEN TEEMU DEXTRA MUNKKIVUOREN LÄÄKÄRIKESKUS OY
PELTOMÄKI RITVA-LIISA KELA JA VARMA-SAMPO
PESONEN SEPPO LUOTEISUUDENMAAN VAKUUTUSPALVELU
PIENIMÄKI ANITA HOPEANIEMEN KUNTOPARANTOLA
PIRTTIMÄKI RAILI KELA ELÄKE- JA TOIMEEN -TULOTURVAOSASTO
PLOSILA MIKKO YTHS HELSINKI
PONTEVA VELI VAKUUTUSKUNTOUTUS RY JA POTILASVAKUUTUS KESKUS
PYNNÖNEN SEPPO ABB - OY KONSERNI-PALVELUT HELSINKI
PÄTIÄLÄ HANNU HYKS I KIR KL (TÖÖLÖN SAIRAALA)
RAHKONEN ESA POHJOLA-YHTIÖT
RAJALA PERTTI TYKS KIRURGIAN KL
RIIHIMÄKI HILKKA TYÖTERVEYSLAITOS
RIIHIMÄKI VESA TYÖTERVEYSLAITOS
RINTALA HANNU ABB ELÄKESÄÄTIÖ
RINTA-MÄNTY RISTO HELSINGIN PUHELIN OY
RISKA HENRIK VARMA-SAMPO
RISTOLA PENTTI KVAERNER MASA - YARDS OY HELSINGIN UUSI TELAKKA KALEVA JA HENKI-SAMPO
ROINE RISTO POTILASVAKUUTUSYHDISTYS
ROPPONEN TAPIO OSUUSPANKKIEN KESKUSPANKKI OY (Myös Eläke-Fennia) KUNTIEN ELÄKEVAKUUTUS JA HENKIVAKUUTUSYHTIÖ AURUM
ROSTILA TIMO VALTIONKONTTORI
RÄMÖ JUHANI POTILASVAKUUTUSKESKUS
SALA RISTO KELA ELÄKE- JA TOIMEEN -TULOTURVAOSASTO
SALONEN JUKKA KEMIRA OY KONSERNIHALLINTO
SANDELIN JERKER SAIRAALA ORTON
SANKARI MARJA-LEENA KELA E-SUOMEN ALUEKESKUS
SAVOLAINEN ASLAK YLEISRADIO OY IF-YHTIÖ
SEITSALO SEPPO JORVIN SAIRAALA KIRURGIAN OSASTO
SELONEN REIJO IF-YHTIÖ
SILLANPÄÄ JUHANA STOCKMANN OY
SILVENNOINEN TAPIO NESTE OY
SIPPONEN JORMA HYKS III KIRURGIAN KL POTILASVAKUUTUSKESKUS
SORVO JUHANI HELSINGIN TK POHJOINEN MAUNULA
SPOOV JOHAN POTILASVAKUUTUSKESKUS
SUURONEN RIITTA POTILASVAKUUTUSKESKUS
SUUTARINEN HANNU TEOLLISUUDEN JA TYÖNANTAJIEN KESKUSLIITTO
SUUTARINEN TIMO MALMIN SAIRAALA KIRURGIAN OSASTO
TAKKUNEN HEIKKI KOSKELAN SAIRAALA
TAPANINEN JOHAN
TELAKIVI TIINA KELA TERVEYS- JA TOIMEENTULOTURVAOSASTO KUNTOUTUSLINJA
TIKKANEN JORMA STM/EHKÄISEVÄN SOSIAALI- JA TERVEYS-POLITIIKAN OSASTO
TOLA SAKARI ELÄKE-VARMA KESK. VAKUUTUS-YHTIÖ (VARMA-SAMPO)
TOIVANEN TUIRE RUOTSIN VAKUUTUSKASSA
TORSTILA ILKKA POHJOLA-YHTIÖT SUOMI-YHTIÖT
TUKIAINEN ERKKI POTILASVAKUUTUSYHDISTYS JA TEO
TUKIAINEN PENTTI POTILASVAKUUTUSYHDISTYS JA TEO SEKÄ VAKUUTUSOIKEUS (Mahdollisesti toisella etunimellä esiintyvä, jolloin sama henkilö kuin Tukiainen Erkki)
TULENTO HEIKKI TOHTORITALO 41400 TYÖTERVEYS OY (MYÖS IF-YHTIÖ)
TUOMINEN JARMO HELSINGIN TERVEYS-VIRASTO HENKILÖK. TYÖTERVEYSASEMA TULLILAITOS
VAAL JOUKO KELA TERVEYS- JA TOIMEENTULOTURVAOSASTO KUNTOUTUSLINJA
VAARANEN VESA YRITTÄJÄIN FENNIA
VAINIOPÄÄ SEPPO HELSINGIN TERVEYSVIRASTO ILMARINEN JA KELA
VAITTINEN EERO MELA
VALTIMO OLLI HYKS NEUROKLINIKKA KUNTOUTUSKESKUS
VASENIUS JARKKO LIIKENNEVAKUUTUSKESKUS, POTILASVAKUUTUSKESKUS JA VAKUUTUSKUNTOUTUS
VANHANEN MARKKU TYÖTERVEYSLAITOS
VANHAPARTA HEIKKI OULUN YLIOPISTO
VENHO MARKKU KELA E-SUOMEN ALUEKESKUS
VESTEREN LEIF TURUNMAAN SAIRAALA LASTEN-TAUTIEN OSASTO VERITAS
VIHTONEN KIMMO TAYS KIRURGIAN KL VALTIONKONTTORI, TEO, KEVA
WIKSTRÖM JUHANI VALTIOKONTTORI
WIKSTRÖM SAKARI HYKS I LASTENTAUTIEN KL SAMPO
VIRTANEN KARI ELÄKETURVAKESKUS
VISURI TUOMO KESKUSSOTILASSAIRAALA
VITIKAINEN ANTTI-PEKKA MALMIN SAIRAALA
VUORINEN JARMO HELSINGIN SAIRAANHOITOPIIRI TAPIOLA
YLIKOSKI MATTI TYÖTERVEYSLAITOS TYÖKYKYKESKUS
YLINEN PEKKA POHJOLA
YRJÖNEN TIMO POTILASVAHINKOLAUTAKUNTA

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että joku ryhtyy toimiin vakuutuslääkäri paskiaisia vastaan!

Anonyymi kirjoitti...

Oma kokemus on tässä.

Kaaduin pyörräillessä ja loukkasin olkapääni, luita murtui. Minulla oli tapaturmavakuutus. Vakuutusmaksu leikkauksen mutta homma ei tullut kuntoon. Vakuutusyhtiö maksoi aikansa n. 6 kk korvauksia hoidosta, mutta sitten tuli kirje kotiin että maksamista ei jatketa kun olkapää vaiva ei liity enää onnettomuuteen vaan on synnynnäinen vaiva. Tämän päätti vakuutusyhtiölääkäri.

Julkisella puolella menin hoitoon sitten samasta asiasta ja siellä lääkäri totesti, että paskat tämä mitään synnynnäistä on, vaiva on seurausta onnettomuudesta.

Asia käsiteltiin oikeudessa asti. Vahinkolautaukunta suositteli että vakuutusyhtiön on korvattava kulut mutta yllättäen (ei oikeasti yllätys) vakuutusoikeus oli vakuutusyhtiön puolella.

Anonyymi kirjoitti...

Vain yksi kysymys: onko siis vakuutusyhtiöiden vastuulla paikata julkisen terveydenhuoltojärjestelmänmme puutteet? Jos niin tapahtuu, niin seuraavaksi sitten valitetaan kun ne vakuutukset maksaavat niin hirveän paljon.... seuraus tulee suoraan vakuutusten hintoihin. Ja sen seurauksena monilla ei ole varaa ottaa vakuutuksia. Oikeastko halutaan mennä Amerikan malliin?

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

Eipä juuri naurattanut kun huomasin tänään Hämeen Sanomista artikkelin, että vakuutusyhtiö(t) on perustamassa omaa sairaalaa. Olihan siinä ihan hyvä perustelu, että kun julkisella on niin paljon jonoa ja että olisi halvempi kuin yksityinen, mutta miksiköhän minä en jaksa uskoa näin hyvään...

Anonyymi kirjoitti...

onko siis vakuutusyhtiöiden vastuulla paikata julkisen terveydenhuoltojärjestelmänmme puutteet?

Eihän se kuulu olla näin, mutta kun julkinen terveydenhoito ei toimi, yhä useampi ottaa vakuutukset turvatakseen oman terveytensä. Esimerkiksi, syntyvistä lapsista 60% on vakuutus hoitokuluja varten. Vanhemmat eivät yksinkertaisesti luota suomalaiseen, osittain jo alasajettuun, terveydenhoitojärjestelmään.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, kun minulle piti tehdä 6600 euron lonkkaleikkaus. Julkisella puolella pääsin jonoon ja kiireellisyysluokka oli alhainen. Kuulema pääsen leikkaukseen 2-3 vuoden sisällä. Yksityisellä puolella leikkaus tehtiin seuraavalla viikolla. Ei ollut vakuutusta, mutta maksoin omasta pussistani. En yhtään ihmettele että ihmiset haluavat jotain turvaa omaan terveyteensä. Se on aika pitkä aika olla sairaslomalla jos joutuu julkisella puolella odottamaan leikkaukseen pääsyä vuosia. Jos ihmisellä on vakuutus otettu juuri tämänkaltaisia tilanteita varten, ei se vakuutus ole keneltäkään pois. Vakuutusyhtiön tulee sitten kustantaa kulut sopimuksen mukaisesti eikä yrittää vetäytyä vastuusta vedoten milloin mihinkin "pienellä" präntättyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän se kuulu olla näin, mutta kun julkinen terveydenhoito ei toimi, yhä useampi ottaa vakuutukset turvatakseen oman terveytensä. Esimerkiksi, syntyvistä lapsista 60% on vakuutus hoitokuluja varten. Vanhemmat eivät yksinkertaisesti luota suomalaiseen, osittain jo alasajettuun, terveydenhoitojärjestelmään.

Puhumattakaan siitä että kun työnantajat vaativat lääkärintodistuksen sairaan lapsen hoitamisesta kotona. Todistuksen saa ilman vakuutusta vain kunnan terveysasemalta, jonne ei saa edes sairaanhoitajalle aikaa samana päivänä. Tämä johtaa palkattomiin poissaoloihin kun lääkärintodistusta ei saa eikä sitä voida kirjoittaa taannehtivasti. Lääkäriin on päästävä sinäpäivänä kun lapsi sairastuu, varsinkin jos on joutunut lähtemään kesken päivän duunista.

Kun yksityinen vakuutus, ei muuta kuin aika samalle illalle lastenlääkäriasema Pikkujättiin ja todistus, lääkkeet ja hoito on tiedossa.

Julkisella puolella ei saa mitään kunnollista palvelua.

Anonyymi kirjoitti...

Pitääpäs kysellä tutuilta lupia kirjottaa ja lääkäreiden nimiä, juttuja nimittäin riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Erinomanen idea. Tulen lähettämään omakohtaisen kokemuksen vakuutusyhtiölääkäristä!

Anonyymi kirjoitti...

"Vain yksi kysymys: onko siis vakuutusyhtiöiden vastuulla paikata julkisen terveydenhuoltojärjestelmänmme puutteet? Jos niin tapahtuu, niin seuraavaksi sitten valitetaan kun ne vakuutukset maksaavat niin hirveän paljon.... seuraus tulee suoraan vakuutusten hintoihin. Ja sen seurauksena monilla ei ole varaa ottaa vakuutuksia. Oikeastko halutaan mennä Amerikan malliin?"

Eihän Vakuutusyhtiön kuulu korvata julkista terveydenhuoltoa, mutta siitä tässä ei ole lainkaan kysymys. Kysymys on siitä, että vakuutusyhtiö myy tuotetta, jossa lupaavat maksaa jos jotain sattuu, mutta kun jotain sattuu eivät haluakkaan maksaa.

Ja vakuutusken hinnan kuuluukin muodostua siitä mikä on oletettava kulu. Tilastotieteeseen uskoa, ei vakuutusta ota. Eli keskiverto vakuutuksenottajan vakuutuksen tulee olla kalliimpi kuin hänen saamansa korvaukset, koska vakuutusten tarjoaminen on kuitenkin pohjimmiltaan businesta. Jos näin ei ole on vakuutusyhtiö hinnoitellut tuotteensa väärin. Vastuu tästä kuuluu kuitenkin yksiselitteisesti vakuutusyhtiölle, ei lääkäreille, ei julkiselle terveydenhoidolle eikä vakuutuksen ottajalle. Eihän autonvalmistajakaan voi jättää autosta jarruja pois, vain sen takia, että ovat myyneet auton myyntikiimassa niin halvalla, että ajrrujen asentaminen autoon tekee kaupasta heille kannattamattoman. Tämä siis oletuksella, että auto on myyty jarrullisena.

Anonyymi kirjoitti...

Vakuutuslääkäri-listalta näyttäisi puuttuvan IF-yhtiön Ilkka Sinisaari

Anonyymi kirjoitti...

http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/2012/03/570-lahjusepailyja-putkahti-jalleen.html

""Eilen kerrottiin mediassa, että Kuluttajariitalautakunnan puheenjohtajaa Pauli Ståhlbergia epäillään lahjoman vastaanottamisesta. Syyttäjä on jo nostanut syytteen ja asia tulee esille käräjäoikeudessa syksyllä.""

Pauli Ståhlberg on kuluttajavalituslautakunnan päätoiminen puheenjohtaja ja tapaturmalautakunnan varapuheenjohtaja (oli ainakin vielä alkuvuodesta 2010)

https://www.talentumshop.fi/talecom/servlets/AuthorServlet?action=getAuthorInfo&authorId=8878


Tällaisia konnia siellä istuu hylkäilemassä meidän valituksiamme

Anonyymi kirjoitti...

Fennian Mikael Hedenborg on täysi NATSI, ihmisten terveydellä ei ole paskan väliä vaikka kuinka olisit maksanut vuosikymmeniä vakuutusmaksusi. Vittu mikä paska jätkä, toivottavasti joku ampuu ja pian!

Anonyymi kirjoitti...

Fennian lääkäreitä Pekka Paavolainen,Mikael Hedenborg,Timo Yrjönen,Mika Paavola,Heikki Österman

Anonyymi kirjoitti...

Tiesitkö että sinulla on oikeus saada tietoosi tapaustasi käsitelleen vakuutuslääkärin nimi ja oikeus pyytää lääkärin merkinnät vakuutusyhtiön papereista kirjallisena, pitäväthän he yllä rekisteritietoja sinusta. Soita vakuutusyhtiön hylkypäätöksen käsittelijälle ja pyydä nämä asiat. Voit näyttää ne omalle työkyvyttömyyden todenneelle lääkärille ja keskustella asiasta mikä mättää. Vakuutuslääkärin nimen voi myös mukavasti vuotaa netin keskustelupalstoille ja hänen kytköksistään muihin instansseihin voi käyttää netin hakukoneita. Jos tämä pitää yksityisvastaanottoa ja oma pörssi on kunnossa niin eikun varaamaan aika, niin pääsee testaamaan ammattitaitoa ja tekemään vaikka valituksen tai jotain muuta kivaa...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on jo kesä hyvää vauhtia tulossa eikä mitään juttusarjaa ole kuulunut?

Anonyymi kirjoitti...

Ilmarisen lääkärit Seppo Kettunen,Seppo Vainionpää,Antti Sorva,Petri Järvinen

Anonyymi kirjoitti...

Fennia myös levittää lääkärin lauseita toisille vaikutuksille.

Anonyymi kirjoitti...

Outi Hanhinen, Kela, Loviisa TK

Anonyymi kirjoitti...

Minulla taas ei ole kuin hyviä kokemuksia Fenniasta.Kaikki kulut + leikkaukset ovat maksaneet.Kaaduin skootterillani -2012/8 ja loukkasin olkapääni.Tk+ Päksissä eivät tienneet mitä sille tehdä,niin Fennia itse antoi maksusitoomukset jopa kuntoutukseeni.
Nyt vielä pitäisi joskus kesällä tulla päätös,saanko "kipurahoja"kun käsi ei toimi kunnolla.Sitä jännätessä.T: J.Tuukkanen

Anonyymi kirjoitti...

Listalta näyttää puuttuvan Risto Voutilainen

Anonyymi kirjoitti...

Minä epäilen erittäin vahvasti että lääkäri YRJÄNÄ NIETOSVAARA on vakuutusyhtiö POHJOLAN oma lääkäri. Teilasi totaalisesti muut lääkärit useamman vuoden ajalta ja totesi että onnettomuudessa, jossa käsi murtui (ja se todettiin samana päivänä) ei ole ikinä mitään vammoja tullutkaan!! Tämä kaikki vieläpä ilman että olisi edes röntgen kuvia nähnytkään!! Pohjola teki päätöksen tuon yhden lääkärinlausunnon perusteella,ja sen takia kaikki korvaukset loppuivat samantien.

Anonyymi kirjoitti...

Pohjola kumosi kuntoutuspäätöksen jätti liikenteessä vammautuneen heitteille.

Christopher Miles kirjoitti...

Tarjoamme nopeasti ja helposti laina kaikille ilman stressiä. Mustalistat ovat myös tervetulleita


Hei rakkaat lainansaajat, oletko liikemies tai nainen, oletko
kyllästynyt etsimään lainoja tai oletko jokin taloudellinen sotku, oletko ollut
kieltäytyi jatkuvasti pankkien ja muiden taloudellisten
laitokset, Tarjoamme lainaa yksityisille ja yrityksille
pienet korot 2%. Jos olet kiinnostunut tekemästä a
laina, ota yhteyttä meihin tänään, me lupaamme tarjota sinulle parasta
palvelut koskaan. Antakaa meille vain kokeileminen, koska kokeilu vakuuttaa sinut.
Mitkä ovat sinun taloudelliset tarpeesi?
Tarvitsetko yritysluottoa?
Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa?
Haluatko ostaa auton tai talon?
Haluatko jälleenrahoittaa? Tarvitsetko kiinnitysluottoa?
Tarvitsetko valtavan pääoman aloittaaksesi yrityksesi ehdotuksen tai laajentamisen?
Sinun täytyy maksaa lääketieteellisiä laskuja,
Oletko menettänyt toivon ja luulet, että ei ole ulospääsyä, ja sinun
Taloudelliset rasitteet ovat edelleen olemassa? Ota yhteyttä voimassa oleviin sähköposteihimme:
(Anthonysa.agentloan@gmail.com)
Voit myös soittaa meihin tai lähettää viestin mitäpä: +12048197859
Kiitos ja odotan nopeaa vastaustasi
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: (anthonysa.agentloan@gmail.com) hakemuslomakkeeseen.