Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

tiistaina, joulukuuta 24, 2013

Hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2014

 
Blogi toivottaa hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta
2014
kaikille lukijoilleen.

Pyhien hiljaisuuteen elokuvat ja tv-sarjat PirateBay – palvelusta


Muistathan tehdä tulevanakin vuotena hyvää? Oikeuden ennakko- ja kuluttajariitalautakunnan yksimielisten päätösten mukaisesti yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!

Lahjoita vastaava rahasumma lasten uutta sairaalaa varten!
 oikeusjakohtuus.blogspot.com

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät joulut sinnekin, jatka samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on törkeä rikollista kehoittaa ihmisiä hankkimaan elokuvat laittomasta PirateBay palvelusta. Osoittaa todellista mauttomuutta oli kyse sitten kannanotosta tai ei.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä blogi, seurannut jo pari vuotta, toivoisin artikkeleita vähän useammin kuin kaksi kuukaudessa!

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on törkeä rikollista kehoittaa ihmisiä hankkimaan elokuvat laittomasta PirateBay palvelusta. Osoittaa todellista mauttomuutta oli kyse sitten kannanotosta tai ei.

Hanki elämä. Se on nykyaikaa. Viihdeteollisuus häviää tämän taistelun, parempi vain ottaa lusikkaa kauniiseen käteen ja luoda innovaatioita joita tavalliset kuluttajat käyttävät, kuten pirate bayta.

Sitäpaitsi laittomuus on suhteellinen käsite. En näe mitään laitonta ladata elokuvia netistä.

Anonyymi kirjoitti...

Minä hankin elokuvat, musiikin, kirjat ja softat Piratebaysta enkä näe siinä väärää. Kapitalismi ja markkinatalous on hävitettävä.

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa, toimiva PirateBay linkki. Imuttelinkin heti neljä leffaa pyhäksi. Ei tarvi makuunista vuokrata!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

God jul! Rasistiskt gris!

Anonyymi kirjoitti...

Blogistille pieni ohje, mene ampumaan itsesi, tällaista paskanjauhantaa ei kukaan jaksa lukea. Tee maailmalle palvelus ja vedä itsesi jojoon.

Anonyymi kirjoitti...

Noi just. Hieno blogi, paljon hyviä aiheita, välillä roskaa, mutta enimmäkseen kiinnostavia aiheita. Kiitokset vuokra-asuntojen lyhyestä oppimäärästä, siitä oli paljon apua kun ensimmäistä kämppää vuokrailen pyhien jälkeen!

Anonyymi kirjoitti...

Perustuslakivaliokunta: Nykyisenlainen yksityinen pysäköinninvalvonta voi jatkua

Helsingin Sanomat: Valejuristi saa syytteet väärennyksistä

Todellakin. Vuonna 2013 järki voitti. Toivotaan, että meno jatkuu 2014. Hyvää uutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/a1387248763318

Ai, niin ATTE pitää tätä paskapalstaa! - Sorry!

Anonyymi kirjoitti...

Paha saa palkkansa.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi
"Anonyymi sanoi...
Blogistille pieni ohje, mene ampumaan itsesi, tällaista paskanjauhantaa ei kukaan jaksa lukea. Tee maailmalle palvelus ja vedä itsesi jojoon.

joulukuuta 28, 2013"

Valitettavasti et osaa sitäkään, ja näinollen ammuit ohi, samoin ilmeisesti kävi jojon kanssa, nimittäin se naru katkesi, ja kun yritit uudelleen vaijerilla, katkesi oksa, joten varmaankin jatkat samaan erittäin erinomaiseen malliin.

Kiitokset kuluneesta vuodesta, ja mielenkiintoista uuttavuotta 2014.
Myös kaikille muille jotka tätä "surkeaa blogia" seuraa.

Voi myös jättää lukematta, ellei satu kiinnostamaan, eikä sitä täällä tarvitse itkeä.
Jokainen tänne kirjoitettu kommentti on vain merkki siitä, että joku on jutun lukenut, oli mielipide puolesta tai vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä sentään julkaistaan kaikki kommentit vapaasti ilman moderointia, toisin kuin Virolaisen blogissa jossa kaikki vähänkin vastaan oleva jätetään moderaattorihaaviin.

Anonyymi kirjoitti...

PirateBay sen kun porskuttaa. Itsekin pudotin pari hyvää sarjaa huomista krapulapäivää varten.

http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2013/12/31/the_pirate_bay_kasvoi_uusiin_korkeuksiin_yli_700_000_uutta_tiedostoa

10 vuotta täyttäneeseen palveluun lisättii marraskuussa vajaa 75 000 uutta tiedostoa.

Anonyymi kirjoitti...

Tällä hetkellä yksikään yksityisen pysäköinninvalvonnan maksu ei mene eteenpäin jos kiistää olleensa kuljettaja. Juuri tämän kannan on ottanut kuluttajariitalautakunta. Itse sain saman päätöksen ennen joulua. Maksua ei tarvitse maksaa jos kuluttaja kiistää olleensa kuljettaja.

Oikeuteen ei mennä koska oikeuslaitos pyytäisi jokatapauksessa suositus ratkaisun asiantuntijaviranomaiselta, eli Kuluttajariitalautakunnalta. Ai niin, mutta hehän ovat sen jo antaneet. Maksua ei tarvitse maksaa.

Kiitos mahtavasta blogista.

Yhtään en ole maksanut kirjoitti...

Itselläni on auki kolme maksua Q-Parkiin, pari maksua Uudenmaan pysäköinninvalvontaan, vaimolla on maksu auki Suomen Parkkivartijalle ja pojalla kaksi maksua auki Parkkipatelle.

Kaikki samalla autolla ja yhtään ei ole maksettu. Yhtään kutsua ei ole myöskään oikeuteen tullut.

Jännä juttu, jos se kerta on niin laillista niin hakisivat omansa pois oikeusteitse.

Come on! Hyvät parkkifirman johtajat, ottakaa se muna kauniisti käteen ja visvatkaa. Se on varmaan ainoa jota osaatte tehdä oikein.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole edes Q-Parkilta haastetta tullut, ei. Turha niitä on maksaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Oikeuteen ei mennä koska oikeuslaitos pyytäisi jokatapauksessa suositus ratkaisun asiantuntijaviranomaiselta, eli Kuluttajariitalautakunnalta."

Kaikenlaiset typerät ja kirjoitustaidottomat tyypit tänne kirjoittavatkin. Ajatus siitä, että tuomioistuin pyytäisi joltakin lautakunnalta ratkaisusuosituksen, on paitsi lain vastainen myös niin absurdi, ettei siihen voi kommentoida mitään. Täytyy olla todella tyhmä, että tuollaista kirjoittaa. Sen sijaan korkein oikeus on antanut tuomioistumia sitovan ennakkoratkaisun kuljettajan maksuvelvollisuudesta. Myös perustuslakivaliokunta on sittemmin todennut, ettei perustuslaista johtuvaa estettä tällaiselle maksuvelvollisuudelle ole.

Kaikenlaiset typerykset pääsevätkin opiskelemaan oikeustiedettä. Kyllä ilman juristin koulutustakin pystyy muodostamaan mielipiteen yksityisen pysäköinninvalvonnan lainmukaisuudesta. Juristin tulisi kyetä punnitsemaan puolesta ja vastaan puhuvia näkökohtia, joita kumpiakin yksityiseen pysäköinninvalvontaan liittyy. Siitäkin näkee, että tämän paskablogin tekstejä ei olekaan kirjoittanut juristi.

Kuinka tyhmä täytyy olla, että väärentää nimensä oikeudelle toimitettaviin asiakirjoihin??? Pelle!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Edellisellä kommentoijalla on perusasiat täysin hakusessa. Tosin yhdessä asiassa olet oikeassa.

Sen sijaan korkein oikeus on antanut tuomioistumia sitovan ennakkoratkaisun kuljettajan maksuvelvollisuudesta.

Pitää paikkansa. Ongelmahan onkin siinä että laskun saa ajoneuvon omistaja/haltija joka ei välttämättä ole ollut kuljettaja. Ajoneuvon omistajan tai haltijan ei tarvitse selvittää ajoneuvon kuljettajaa koska käännetty todistustaakka olisi kuluttajansuojalain vastaista. Tämän on hyväksynyt KKO ja tähän perustuu myös kuluttajariitalautakunnan yksimieliset päätökset siitä että mikäli ajoneuvon omistaja kiistää olleensa kuljettaja, maksua ei tarvitse maksaa. Tämä pitää myös oikeudessa.

Ajatus siitä, että tuomioistuin pyytäisi joltakin lautakunnalta ratkaisusuosituksen, on paitsi lain vastainen myös niin absurdi, ettei siihen voi kommentoida mitään.

Kuluttajariitalautakunta on virallinen asiantuntijaelin kuluttariitoihin liittyvissä asioissa. Ei ole mitenkään poikkeuksellista että oikeusistuin pyytää asiantuntijakommenttia kuluttajariitalautakunnasta epäselvissä asioissa. Myös lautakunnan aikaisemmat päätökset otetaan oikeusasteissa huomioon. Oikeuslaitosta nämä eivät tietysti sido.

Hyvää uutta vuotta. Kiitos blogistille!

Anonyymi kirjoitti...

Lulepa että Lauri "pelle" Mustonen se täällä vielä kiukuttelee kun blogisti ajo jutuillaan Laurin firman alas joitakin vuosia sitten. Konkkaanhan se menee kun johtamisen tietotaito on samaa tasoa kuin lastentarhassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan monta kertaa täällä on vuodesta 2006 alkaen ilmoitettu varmana tietona, että Laurin firma on mennyt konkurssiin? Siihen nähden toiminta jatkuu yllättävän aktiivisena ja on yllättävän voitollista. Menestystä Laurille bisneksiin vuonna 2014!

Anonyymi kirjoitti...

Heheh, jopa blogisti on julkaissut tiedon siitä että ParkPatrol meni konkurssiin.

http://oikeusjakohtuus.blogspot.com/2010/03/breaking-news-parkpatrolin-nimissa.html

Parkpatrol (Y-tunnus 2082744-3, "vanha ParkPatrol"), on haettu konkurssiin alkuvuodesta 2009. Hieman tätä ennen eli loppuvuonna 2008 olivat konkurssiin menneen yrityksen taustahenkilöt perustaneet uuden yrityksen, Oy ParkPatrol Finland Ab:n (Y-tunnus 2206114-6, "uusi ParkPatrol")

Pelkkää kikkailua. Kun ei osaa hoitaa busineksiä niin meneehän ne firmat konkkaan.

Entinen Parkpatrolin työntekijä kirjoitti...

Noh, Parkpatrolin määräämistä maksuista ainoastaan alle 20% maksetaan. Ei kukaan usko moisen puljun toimintaan enään. Itse pidän päivittäin autoani "Parkpatrolin" valvomalla alueella ilman kiekkoa ja yhtään maksulappua ei ole tullut vaikka parhaimmillaan aika on ylitetty tunteja. Tätä tapahtuu siis melkein päivittäin. Tuskin lafkalla on edes työntekijöitä enään, kuka nyt ilmaiseksi ilman liksaa haluaa olla duunissa.

Anonyymi kirjoitti...

Parkpatrol on mennyt jo kerran konkurssiin, ja menee kohta uudelleen. Ei tarvitse kun katsoa julkiset tilinpäätös tiedot niin tietää missä mennään.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta!
Kiitos mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Aiheet(kin) ovat mielenkiintoisia, mutta ennenkaikkea tuntuu tosi mukavalta lukea täsmällistä kirjoitusta ja tarkkoja perusteluja.
Tällaista tapaa/näkee harvoin. Ehkäpä Iltalehden Blogisivuilla Pauli Vahtera on samaa luokkaa blogistina.

Yksi aihe, mitä en ole huomannut käsiteltävän näillä sivuilla, on Suomen Ev.lut. Kirkon toiminta. Hyväntekeväisyystyö/diakonia on hieno asia, mutta esimerkiksi Yhteisöveron (osittainen) jakaminen Kirkolle on mielestäni kummallinen ja epätasa-arvoinen jäänne menneisyydestä.

Vaikka osakeyhtiön kaikki omistajat olisivat eronneet kirkosta, tai vaikka eivät olisi koskaan kirkkoon kuuluneetkaan, niin heidän omistamaltaan osakeyhtiöltä peritään yhteisö-/kirkollisveroa, josta osa annetaan kirkolle. Suomen Ev.lut. kirkko saa tätä kautta rahaa noin sata miljoonaa euroa (100 000 000) vuodessa.

Anonyymi kirjoitti...

Edellä kirjoittava anonyymi, joka ei edes osaa kirjoittaa sanaa tilinpäätöstiedot oikein, on niin tyhmä, ettei hänen mielipiteellään ole mitään merkitystä.