Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

maanantaina, joulukuuta 22, 2014

Hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2015

Vuoden kuluessa on hämmästyttänyt useasti kuinka helposti ihminen menettää todellisuuden tajunsa realimaailmasta ja kuinka tunneälyn sekä empatian kyky häviää yksilöiltä joilla itsellään oma elämä on täynnä yltäkylläisyyttä, varautta ja hyvinvointia. Mitä ylemmäksi johtoasemassa tai poliittisessa eliitissä kiivetään sitä kauemmaksi näyttää katoavan käsitys realimaailmasta ja siitä minkälaiseksi elämä Suomessa on ihmisten ja monien perheiden kohdalla muodostunut.

Hyvänä esimerkkinä syksyllä oli kokoomuslainen Laura Räty, joka osoitti täydellistä todellisuudesta vieraantumista toteamalla, että alle 2600 euroa kuukaudessa eläviä Suomessa ole paljoakaan. Todellisuudessa lähemmäksi miljoona kansalaista tienaa alle tuon maagisen summan. Toinen huvittava esimerkki oli joulukuussa esiintynyt yrityselämän johtaja Fortumista, joka kertoi vihreistä periaatteistaan ajamalla 60 000 euroa maksavalla Volvon V60  pugin-hybridiautolla ja samaan hengen vetoon ihmettelee miksei muut ihmiset tunne vastuuta ympäristöstä ja ajele samanlaisella autolla. Kun yritysjohtaja porskuttaa isolla palkalla ja työsuhdeautolla niin onhan se ymmärrettävää että on vaikea tajuta miten ne miljoona alle 2600 euroa kuukaudessa tienavaa eivät osta sitä 60 000 euroa maksavaa autoa!

Vastaavia esimerkkejä on pelkästään viime vuoden ajalta lukemattomia. Ehkä meidän tavallisten suomalaisten työläisten olisi aika toivottaa yltäkylläistä, lahjarikasta ja pöydät notkuvaa joulua Suomen poliittiselle johdolle ja elinkeinoelämän rikkaille vaikuttajille ja toivoa että miljoonien suomalaisten köyhien lapsiperheiden ja vanhusten musta joulu ei häiritse heidän hilpeitä tunnelmiaan notkuvien pöytien ja lahjakasojen ääressä.

Maailmassa varallisuus ja onni ei ole koskaan jakaantunut tasan eikä näin tule koskaa olemaankaan. Suomalaisen yhteiskunnan rappio ja ihmisyyden katoaminen  on alkanut juuri siitä hetkessä kun Suomen asioista ja linjoista päättävä rikas eliitti painaa päänsä ruskeaan paperipussiin ja kadottaa todellisuuden tajunsa realimaailmasta. On täysin mahdotonta tehdä viisaita päätöksiä jos ei näe todellisuutta. Kun todellisuus on vieras, tehdään päätöksiä vain itsensä ja oman lähipiirinsä hyväksi.

Hauskaa joulua ja viisaampaa uutta vuotta 2015!

oikeusjakohtuus.blogspot.com
 

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ei tätä paremmin osaa sanoa. Hauskaa joulua kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyvästä blogista ja hyvää joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset hyvästä kirjoittelusta ja rauhallista joulun aikaa kaikille lukijoille.
Ja niin kuin Honkajoki sanoi rukouksessaan tuntemattomassa, "varjele suomen herroja iskemästä päätänsä uudelleen karjalan mäntyyn ... ".

No tuo toive ei kyllä ole toteutunut, kuten ei myöskään mikään muukaan toive koskien suomen herroja, ainoastaan ne herrojen omat toiveet toteutuvat juuri siitä syystä, että he saavat aivan itse esittää omat toiveensa itselleen ja myös toteuttaa ne kansalaisilta kerätyillä verovaroilla. Mikä olisi ollessa herra ja päättäjä ainoa päätös jonka he nurisematta hyväksyvät joka ikinen vuosi on juuri tuo palkan korotus ja kulukorvauksien nosto. Se tulee jokaisen herran ministerin ja kansanedustajan osaksi, huolimatta siitä onko lama vai jokin muu laskusuhdanne ja nousukauden aikana siitä ei edes mainita, se vaan nousee ja aina vaan jatkaa nousemistaan.

Kannattaisi ihmetellä näin joulunakin vaikkapa ajankuluksi tuota netistä löytyvää ZEITGEIST dokumenttia. Löytyy myös suomen kielisillä teksteillä. Kaukaa haettua, vaan kokonaisuutena ajatuksia herättävä, ja yksi mahdollisuus miljoonien joukossa.

Kuinka hyväuskoisia kansalaisia, suoraan sanottuna ...taan silmille.

Olisi aika jo avata ne silmät ja ruveta väistelemään tuota.

Maailman herruutta tavoitellaan kaikkialla, vaan kun maapallo on vain yksi, ja siinä on kaikki mitä tämän pallon asukkailla on käytössään. Kaikki asumme siinä samassa tilassa. Olisiko jo aika sopia kaikkien yhteisistä säännöistä, ja se tosiaan koskee kaikkia. Vai haluaako vielä herrat ja loiset elää muitten kustantamaa elämää (mikä ilmeisesti sopii vain niille loisille ja herroille) edelleen riistämällä köyhien mahdollisuuksia.

Kaikki tuo tuli mielleen näin jouluna, joka onkin vain talvipäivän seisaus, eikä yhtään mitään muuta.

Kaikille kuitenkin, kaikesta ihmettelystä ja todellisuudesta vieraantumisesta huolimatta, hyvää joulua kristilliseltä kannalta, ja talvipäivänseisauksen aikaa mihinkään uskontoon liittymättä.

Anonyymi kirjoitti...

"Maailmassa varallisuus ja onni ei ole koskaan jakaantunut tasan eikä näin tule koskaa olemaankaan"

- Näinhän se on, ei tarvitse kuin vaikka lukea seuraava HeSa:n uutinen:

"Kymmenen maailman rikkainta vaurastui päivässä kahdella miljardilla eurolla"
Talous 24.12.2014 20:27

http://www.hs.fi/talous/a1419391052053

Anonyymi kirjoitti...

Poliitikot ovat kadottaneet ottee todellisuuteen jo kauan sitten. Erityisesti tämä näyttää olevan ongelma kokoomuslaisille kultalusikka suussa syntyneille. Ymmärretään vain rikkaiden ongelmia ja köyhyys on oma valinta. Voi vityi mä sanon. Ihmetten suunnattomasti miyä liikkuu niiden pienipalkkaisten hoitsujen, kaupan myyjien, opettajien päässä jotka edelleen eduskuntavaaleissa äänestävät kokoomuslaista eliittiä. Siis poliitikkoja jotka eivät todellakaan ole näiden pienipalkkaisten asioitaedistämässä. Päinvastoin. Toisaalta, kun kansa äänestää niin tyhmyydestä saa syyttää vain itseään. Siyä paskaa saa mitä tilaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tarvitse kuin katsos Stubidoa. Ymmärtää miksi rikkaita ja hyvinvoivia ei kiinnosta köyhyys.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on 800 000 köyhää. On leipäjonot. Ainoastaan rikkaat saavat hoitoa. Lapsiperheissä eletään nälässä. Nuoriso syrjääntyy ja voi pahoin. Köyhien määrä kasvaa. Rikollisuus lisääntyy. Veroja korotetaan pienituloisilla. Rikkailta poistetaan veroja. Yhteiskunta on jakautunut. Suomi on kaukana hyvinvointiyhteiskunnasta. Suomi on kehtysmaa jossa poliittinen ja virainomaiskorruptio rehottaa. On tärkeämpää puuttua oluttölkkien näkyvyyteen kuin huolehtia vanhuksista ja lapsista. Tämä maa on vajonnut lietealtaaseen eikä täällä kenelläkään ole hyvä olla, paitsi rikkailla. Ihan sama jos ryssä valloittaa koko maan. Minä en tällaisen jätekasan eteen pistä tikkua ristii . Pahaa uutta vuotta kaikille. Ei se tästä parane kun pääministerinäkin on itsekeskeinen adhd twiittaaja jolle minä minä minä on tärkeämpi kuin yhteiset asiat. Kuka idiootti vajakki äänesti häntä?

Anonyymi kirjoitti...

Jos kirjoittaja olisi lukenut itse linkkaamansa artikkelin, Fortumin johtajan Heli Anttilan ihmettely kohdistui työsuhdeautoihin, joista HS:n artikkeli nimenomaisesti kertoi.

Mutta ei pidä antaa fatkojen pilata hyvää herravihaista vuodatusta, oletan.