Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

tiistaina, tammikuuta 02, 2018

Avain Väärinkäytökset -ryhmän tiedote - verkkosivut avattu

Avain Väärinkäytökset -ryhmä on julkaissut omat sivunsa jossa he tulevat viestinsä mukaan keskittymään Avain Asumisoikeus Oy:n toimintaan ja asukas vihamielisyyteen.

Sivustolla on julkaistu myös kysely kaikille Avain asuntojen asukkaille Avaimen toiminnasta ja toimitusjohtaja Maarit Toverin asemasta yrityksessä.

Osallistukaa ihmeessä kyselyyn! Avaimen 2017 teettämän oman kyselyn mukaan 73% asukkaista ei suositellut Avainta. Se kertoo paljon yrityksen tilanteesta ja johtamisen kulttuurista.

Lue:
Avain Väärinkäytökset -sivusto

Blogin aikaisemmat artikkelit Avaimesta

Hauskaa ja onnellista uutta alkavaa vuotta!

oikeusjakohtuus.blogspot.com

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Uutta avain väärinkäytös sivua kannattaa jakaa mahdollisimman paljon. Varsinkin kyselyä. Täytin itse sen varsinkin kun Avain yrittää ajaa minua ulos asunnostani. Pistän tiedot tästä yhtiömme rappukäytävään.

Anonyymi kirjoitti...

Avaimen 2017 teettämän oman kyselyn mukaan 73% asukkaista ei suositellut Avainta. Se kertoo paljon yrityksen tilanteesta ja johtamisen kulttuurista.

Juuri näin. Näin itsekkin tuloksen ja täytyy ihmetellä. Jos 73% asukkaista ei halua suositella Avainta kannattaako kenenkään ostaa Avaimen asumisoikeusasuntoja? Ehkä olisi parempi todella että Avain yhtiönä menisi nurin tai ainakin Perttu Liukku tulisi järkiinsä ja erottaisi epäpätevän johtajan.

Anonyymi kirjoitti...

Minua ihmetyttää miten remontointiin tarkoitettua korkitukilainaa saa käyttää siihen etyä valmiit parketit ja vuosi sitten maalatut seinät revitään rikki ja laitetaan uudelleen? Nähtävästi se lainaraha pitää käyttää väkisin vaikka ei ole edes tarvetta.

Anonyymi kirjoitti...

Vastike nousi lyhyessä ajassa 450 eurosta 795 euroon. Se on liian paljon eläkeläiselle. Kaiken lisäksi nyt pitäisi muuttaa asunnosta kun Avain haluaa purkaa kaksi vuotta sitten asennetun parketin ja kehtaa väittää että menetän vielä lainmukaisen korvauksen tekemästäni muutostyöstä vaikka niissäkin on 5 vuoden kuoletusaika. Olen palkannut lakimiehen eikä asiaa enää sovita ellei Avain maksa tähän mennessä syntyneitä asianajo kuluja.

HYVÄT IHMISET. OTTAKAA VAROITUKSET TOSISSAAN. ÄLKÄÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA MISSÄÄN OLOSUHTEISSA HANKKIKO AVAIMEN ASUNTOA!

Anonyymi kirjoitti...

Tuon nyt vielä kerran esiin. Muutin itse pois Avaimen kämpästä koska vastike nousi Perttu Liukun vallankaappauksen vuonna 2008 jälkeen yli 60% ja toiseksi koska Avain halusi tyhjentää, pakottaa meidät lähtemään yli 110m2 asunnosta launvastaisesti remontin takia. Kun Asokodeilta löytyi saman kokoinen kämppä ja 480e/kk halvemmalla samalta alueelta niin ei tarvinnut miettiä. Ainoa mikä harmittaa että olisin mielelläni katsonut mitä tapahtuu kun en suostu tyhjentämään asuntoa remontin takia. Viimekädessähän se olisi ratkaistu oikeudessa. Nyt Avain jatkaa touhuaan niin kauan kuin joku oikeasti pistää vastaan ja nöhdään haastaako Avain asukkaan oikeuteen vai ei. Laillista perustetta Avaimella ei ole ajaa ihmisiä ulos asunnoista ilman että asumisoikeussopimus onnirtisanottu.

Asokodeille kun siirryin kysyin miten he menettelevät remonttien suhteen kun taloyhtiö oli myös yli 20v vanha mikä on raja Avaimelle aloittaa remontti. Asokodeista useampi henkilö vastasi että asunnot remontoidaan asukkaan vaihtuessa eikä heillä ole laillista oikeutta tyhjennyttää asuntoja remontoinnin takia. Sikäli jännä että Avaimessa ei kai katsota että laki ja sopimukset koskee heitä.

Asokodit maalasi seinät, katot, vaihtoi keittiön kaapistot, sisäovia ja lattian. Kaikki valmista kun muutettiin sisään. Näin se hoituu kun osaa tehdä asukasystävällisesti.

Mitä tulee paljon parjattuun Avaimen toimitusjohtaja Maarit Toveriin. En osaa muuta sanoa kuin että Avaimen johto ei ole tilanteen tasalla ja yrityksen toiminta näyttää varsin huonosti johdetulta.

Anonyymi kirjoitti...

Todella loistavaa informaatiota blogistilta. Avain on nyt poistettu vaihtoehdoista kun etsitään uutta kämppää. Vuokran korotuksista tms voi olla montaa mieltä, mutta se että ajetaan kodistaan ulos osoittaa täydellistä halveksuntaa asukkaita kohtaan. Toimari saisi vetää johtopäätökset jos on tällaiseen suostunut ja jos ei, niin erottaa ne jotka tavan ovat implementoineet ... siis käsittämätöntä !

Anonyymi kirjoitti...

https://surveynuts.com/surveys/take?id=157944&c=4031362673TJDL

Tuossa linkki suoraan kyselyyn

katja kirjoitti...

Onpas hieno! :)

Claudia Klein kirjoitti...

Hei ja tervetuloa Spotcap Global Loan Services -palveluun. Nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös laina-konsultti.

Tarvitsetko kovasti rahoitusta? tarvitsetko lainaa erilaisiin tarkoituksiin? Jos vastaus on kyllä, suosittelen ottamaan yhteyttä yritykseesi kautta | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | ja sinulla on laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluita ympäri maailmaa.

Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monia muita), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan monenlaisia ​​tavoitteita monilla lainatuotteilla.

Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monien ihmisten on vaikea saada pääomalainaa paikallisista pankeistaan ​​tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämätön vakuus, velan ja tulon suhde, matala luottotulos tai muut syyt.

Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä ympäri vuorokauden - voit saada lainaa ja suorittaa transaktiosi missä ja milloin tarvitset.

Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Kysymyksiä / kysymyksiä? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

Perheesi, ystävien ja työtovereiden ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainan.

Taloudellinen vapaus on sinun käsissäsi!

Ben Rogers kirjoitti...

Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa hyvässä uskossa. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita: kaupallinen suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, asuntolainat ja asuntolainat, velkajärjestelylainat, yrityslainat, yksityiset lainat, opintolainat, alennettu korkolainat 3 %:lla. Ota yhteyttä vakuudelliseen ja vakuudettomaan lainaasi varten Kiinnostuneiden ehdokkaiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: atlantagroupfinancefirm@gmail.com
Ota yhteyttä WhatsAppin kautta: +447340858827

Ystävällisin terveisin,
Ben Rogers

Laina kirjoitti...

Olipas hyvä artikkeli

Lehdet netistä kirjoitti...

Hyvä kirjoitus

Vertaile hintoja kirjoitti...

Olipas hienot kuvat

Puhelinliittymä tarjoukset kirjoitti...

Nyt löytyi mielenkiintoinen artikkeli.

Ilmaiset äänikirjat kirjoitti...

Hyvä kirjoitus aiheesta.

Puhelinliittymä kirjoitti...

Joo

Leonard Koops kirjoitti...

Hyvää päivää kaikille!

Muun muassa sähköpostisi on valittu hyötymään luotettavimmista ja helpoimmista mahdollisista rahoituspalveluistamme.

Vuoden 2023 alussa instituuttimme antaa sinulle bonusluottoja 5 500,00 eurosta 5 000 000,00 euroon takaisinmaksuajalla 1 - 50 vuotta ja kaikki tämä 2 prosentin vuosikorolla 3 prosentin vuosikoron sijaan.

Jotta voit hyötyä rahoituspalveluistamme, ota ystävällisesti yhteyttä herra George Karl sähköpostitse:

perrywhite2016@gmail.com
perrywhite2016@gmail.com

Palvelumme ovat avoimia kaikille kansalaisuudestasi riippumatta.