Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

maanantaina, marraskuuta 27, 2006

ParkPatrol - hätä kädessä ...

Taisi tulla ParkPatrolin pojille ja tytöille hätä kun heidän härskiä rahastustaan reposteltiin internetissä. Oikeus ja kohtuus -blogi kirjoitti asiasta oman juttunsa, saatuaan vihiä suomi24.fi keskustelu palstalla ja sähköpostitse. Viikonlopun aikana sivustojen sisältö on vaihtunut ja yhtiöstä kertova sivu on kokonaisuudessaan hävinnyt. ParkPatrol korjasi myös härskimpien perustelujen osalta sivustoaan liittyen yksityisoikeudellisten pysäköintimaksujen perimiseen ja oikeutukseen. Mm. viittaus 8§ lakiin pysäköintivirhemaksuista on poistettu.
Samalla hävisi ainut tapa ottaa heihin yhteyttä sähköpostilla (sähköpostiosoite oli yrityksestä kertovalla sivulla). Nyt jäljellä on maksullinen puhelin (3.50 eur / min). Hienoa!
Blogin tarinan voit lukea täältä, sekä alkuperäiset ParkPatrol sivustot kuvina ...Yritysesittely


ParkPatrol 1


ParkPatrol 2

Samat sivut löytyvät ainakin vielä 27.11.2006 Googlen sivuhistoriasta.
YTJ:n sivuilta löytyvät Narmer Ky:stä seuraavat tiedot: aputoiminimi ParkPatrol, kommandiittiyhtiö, kotipaikka Vantaa, päätoimiala on kuljettajakoulutus. (Lähde: www.ytj.fi)
Toimiala on siis kuljettajakoulutus? Mielenkiintoista, nähtävästi asia pitäisi tulkita siten, että kyse on kuljettajien "kouluttamisesta". Tässä julkista tietoa narmer.fi domainista.

(lähde Viestintävirasto)


Myös domain parkpatrol.fi on rekisteröity samaiselle yritykselle. Rekisteröinti on tapahtunut 21.11.2006, joten saamme pian ihailla ParkPatrolin uusia "hienoa" sivuja.

(lähde Viestintävirasto)

Yksi kysymys vielä herää narmer.fi tunnuksista sekä YTJ:lle annettuista tiedoista? Saako julkisiin rekistereihin antaa yhteystiedoksi maksullisen 0600- alkuisen puhelinnumeron?

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maksullista numeroa ei saa antaa. Täsäs kohdin on rikottu määräyksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tarvitse antaa numeroa ollenkaan!

Vittu mitä porukkaa!!!

Luulisi, että Teilläkin olisi jotain parempaa tekemistä.

Esiintykää omilla nimillä, jotta asiaan saadaan selkoa!

Tai, tehkääpä samalla lailla kuin Susanna Koti....

Tutkintapyyntö, mutta lopettakaa ruikutus!

Anonyymi kirjoitti...

Onks joku tehnyt tukintapyynnön? Hienoa! Toivottavasti pitää paikkansa. Jos pojat virittelee rahastusta autoilijan kustannuksella niin sitten on vain kestettävä se mitä tuleman pitää. Eikös se vanha sananlasku sanonut, että sitä saa mitä tilaa.

Anonyymi kirjoitti...

Anonymiteetti kunniaan! Mutta mä annan oman nimeni kuten edellinenkin.

Anonyymi kirjoitti...

VIESTINVIRASTON SIVUILTA LAINATTUA!
(ilman lupaa)

Tietoturvan peruskäsitteitä

Tietoturvallisuudella tarkoitetaan tietojen, järjestelmien ja palvelujen suojaamista sekä normaali- että poikkeusoloissa hallinnollisten ja teknisten toimenpiteiden avulla. Tietoturvallisuus rakentuu tiedon kolmen ominaisuuden - luottamuksellisuuden, eheyden ja käytettävyyden - turvaamisesta.

Luottamuksellisuudella tarkoitetaan sitä, että tiedot, järjestelmät ja palvelut ovat vain niihin oikeutettujen saatavissa eikä niitä luvatta paljasteta tai muutoin saateta sivullisten tietoon.

Kiistämättömyydellä tarkoitetaan todisteiden luomista sen varmistamiseksi, ettei yksikään tietojen käsittelyn tai siirron osapuoli voi jälkikäteen kiistää osuuttaan siihen (juridinen sitovuus). Tietojen ja tietoaineistojen osalta kiistämättömyys voi koskea muun muassa tietoa siitä, kuka on muokannut tietoja. Sähköisessä viestinnässä kiistämättömyydellä tarkoitetaan muun muassa toimenpiteitä, joilla varmistutaan viestin lähettäjästä ja viestin vastaanottajasta.

ELI HENKILÖ, JOKA ON TIEDOT PÄIVITTÄNYT TÄNNE ROSKASIVUSTOLLE, TULEE VASTAAMAAN TUNNUKSIENSA VÄÄRINKÄYTTÄMISESTÄ SEKÄ SIITÄ, ETTÄ JULKISTI TIEDOT ILMAN VIESTINTÄVIRASTON LUPAA.
VIESTINVIRASTO VOI MYÖNTÄÄ LUVAN, KUN MOLEMMAT OSAPUOLET ON ASIAN HYVÄKSYNYT.

OIKEUDESSA TAVATAAN !

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihme tuo viimeisin viesti on? Mihin sillä viitataan? Mitä tässä sivustossa on "roskaa" ja mihin tietoihin tässä viitataan? Täysin julkisia tietoja minun silmääni, kuka tahansa saa nuo selville.

Anonyymi kirjoitti...

Jessus mitä tekstiä, Noi tiedot on täysin julkisia,

1. Menkää https://domain.ficora.fi
2. kirjoittakaa verkkotunnus kohtaan parkpartrol
3. Tulee ilmoitus että tunnus ei ole vapaa
4. Klikkaa verkkotunnuksen nimeä
5. Avot, siinähän tuo on.

Täysin julkinen palvelu, ja näyttää että blogin kirjoittaja on vielä ottanut kuvan suoraan näytötlä joten tietokin on muuttumaton.

Menkää jo kotia itkemään ...

Anonyymi kirjoitti...

Mikäli toi uhkailu viesti on ParkPatrolin kirjoittama niin pikkasen haiskahtaa siltä, että pojat haluaisivat pitää omat tietonsa salassa. Kukaan ei saisi tietää kuka toimintaa pyörittää. Puhelinnumero on maksullinen, sähköpostilla ei saa ottaa yhteyttä ja osoite etanamailiinkin on postilokero.

Ei millään pahalla, mutta kyllä on aika suttusta touhua.

Anonyymi kirjoitti...

Heheh, kyllä naurattaa tää touhu. Tuollainen hermostuminen vaan osoittaa jotain itse firmasta.

Viestintäviraston tiedot ovat reksisteriselosteen mukaan

http://www.ficora.fi/index/palvelut/fiverkkotunnukset/rekisteriselosteet.html

Julkisia ja osa salaisia. Salaisiin tietoihin pääsee vain kirjaantumalla palveluun. Tässä blogissa olevat tiedot ovat julkisesta osasta. Verkkotunnuksen haltijalla on oikeus kieltää yhteystietojensa julkaisu jolloin viranomaiset eivät julkaise näitä tietoa julkisella puolelle.

Ihan vain kuriositeettina: Verotustiedotkin on julkisia. Kenen tahansa tulot voi kysyä tekstiviestillä!

Anonyymi kirjoitti...

ParkPatrol on herättänyt keskustelua myös Suomi24:n keskustelupalstalla. Jostain käsittämättömästä syystä Suomi24:n ylläpito on kuitenkin sensuroinut käytännössä kaikki viestit, joissa on mainittu ParkPatrol nimeltä. ParkComia käsittelevät viestit ovat sitä vastoin saaneet olla täysin rauhassa.

Suomi24:n toiminta vaikuttaa epätasa-arvoiselta. Yrityksen kritisointi ei missään tapauksessa riko kunnianloukkauksesta tai yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä annettuja rikoslain määräyksiä. Päinvastoin, elinkeinoelämässä mukana olevien toimijoiden (kuten ParkPatrol) on oltava valmiita sietämään toimintaansa kohdistuvaa asiallista kritiikkiä. On todennäköistä, että ParkPatrol-viestit on sensuroitu siksi, että joku yrityksen henkilökuntaan kuuluva on sitä Suomi24:n ylläpidolta pyytänyt. Jos pyyntö on esitetty yhtä perustellusti ja oikein kuin tässä keskustelussa ylempänä oleva uhkailuviesti ("OIKEUDESSA TAVATAAN"), ei voi muuta kuin hämmästellä.

Tasapuolisuuden näkökulmasta Suomi24:n pitäisi joko sallia kaikkien yritysten kritisointi tai yksiselitteisesti kieltää se. Tasapuolisuus ei tällä hetkellä toteudu.

ParkComin toiminnasta voidaan olla montaa mieltä. Heidän kunniakseen täytyy tosin todeta, että sananvapauden tukahduttamisyrityksiin he eivät ainakaan ole syyllistyneet. Ilmeisestikään ParkPatrolista ei voi todeta samaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ja muistutetaan nyt sitten, että yritystä ei edes voi kunnianloukata.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä keskustelu ylipäätänsä on saanut alkunsa?? Siitäkö, että joku on pysäköinyt ajoneuvonsa väärin ja alkaa vinettämään sen vuoksi ettei halua maksaa virhettään, vaiko sen takia, että parkpatrol tekee vaan työtään, josta heille maksetaan asiakkaiden toimesta? Naurattaa moinen. Mikäli itse mokaan ja siitä tulee lappu lasiin niin omapa oli mokani ja maksan.

Onko se mukamas väärin, että kiinteistöjen omistajat haluavat pitää kiinteistöjensä alueet "puhtaina" turhista ajoneuvoista, jotka eivät käytä heidän palvelujaan? Ja, jos käyttävätkin niin onko se vaikeaa käyttää sitä 40e vakuutusta eli P-kiekkoa, mikäli käytetään kyseistä paikkaa? Ei luulisi olevan kova homma laittaa sitä?

Vartijana tiedän mitä asukkaat kokevat, kun autot tukkivat pelastustiet palokunnalta ja ambulansseilta sekä poliiseilta, kauppiaat menettävät asiakkaita autojen takia jotka ovat parkkeerattu yliajalle tms paikoille joista he maksavat kiinteistönhoitomaksuja. Onko se sitten oikein? Jos on valittamista, niin käyttäkää julkisia.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka usein vartijalle on tämä tilanne AIKUISTEN OIKEASTI tullut vastaan ettei lanssi tai paloauto ole päässyt paikalle?

Kysymys on varmaankin kaksinaamaisuudesta mitä moni kontrolliammatissa oleva henkilö ei tunnu lainkaan tajuavan, eli jos venytät lakia tai muuta sääntöä saadaksesi muut noudattamaan itsellesi tärkeää sääntöä olet vähintää yhtä "kuriton" kansalainen (esim. poliisi joka provosoi rikokseen saadakseen sakottaa). Kikkaillaan termillä yksityisoikeudellinen sopimus, kun lappu on selvästi rangaistusmaksu pysäköintivirheestä, jonka voi lain mukaan määrätä vain viranomainen.

Anonyymi kirjoitti...

Narmer Ky onkin näköjään muuttunut Narmer Oy:ksi ja ilmeisesti hieman vaihtoa avainhenkilöissä. Lauri Mustonen s.1970 ilmeisesti yhä nokkamiehenä. Henkilöstöä 0-4 ja liikevaihtoa 0-200k€, taitaa olla hieman vaikeaa sopimusten, kenties rekrytoinnin kanssa. Itse ottaisin potkun kiville ennemmin kuin pestin pysäköinninkyttääjänä, vaikka muuta ei olisi tarjolla. Onneksi on.
Näinhän se on, että yritystoiminnan tulee olla avointa ja läpinäkyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Mietin tuota maksullista numeroa, erityisesti ottaen huomioon, ettei sen yhteydessä ilmoiteta sen hintaa. Tosin tarkistin, että hintamerkintäasetus koskee vain kuluttajahyödykkeitä, joihin en usko tämän palvelun lukeutuvan. Onkohan jokin muu laki tai asetus, jonka perusteella hinta pitäisi ilmoittaa?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä hinta ilmoitetaan, taitaa olla parempi että kaivat vaikut korvasta.

Mielestäni arvokasta ja tehokasta työtä.

Ala vaatii kilpailua!

Anonyymi kirjoitti...

Lakkaa jo Lauri kirjoittelemasta tänne! Normi oikeustajulla varustettu , toisten ihmisten yksilövapautta kunnioittava henkilö ei pidä moista kusetusta arvokkaana työnä.

Anonyymi kirjoitti...

Miten tämmöselle paskalle voi ylipäätään löytyä joku puolestapuhuja??! Täytyy olla late "loinen" mustonen. Tulis raid ja ...

Anonyymi kirjoitti...

Park patrolin hallituksen puheenjohtajan nimi on Lauri Mustonen ja joka asuu keravalla.
puhelinnumero on 041-5105875
parkki pirkko Simo Härkösen saa kiinni 0400-014864

Anonyymi kirjoitti...

Suomen raid tulee ja lyö lopun mustosen bisneksille

Anonyymi kirjoitti...

Näyttäisi parkpatrollin sivut kehittyneen jonkin verran

Anonyymi kirjoitti...

uutisten mukaan parkpatrol laajentaa toimintaansa lohjalla ja muissa kaupungeissa kunnallisiin vuokrataloihin

Nysä kirjoitti...

Mitäs siitä sanotte. Park Patrol laskutti Katajanokalla Helmikuussa 2010 Viking terminaalin vieressä olevalta parkkipaikan vuokrasta 15 € maksoin ajallaan 3.5.2010. Perintäfirmasta Payexsistä tuli karhumakirje Heinäkuun 1 pv. Ukaasilla ETTÄ VIIMEINEN VAROITUS, PERITTÄVÄ SUMMA 57,89 Samasta laskusta joka on maksettu 3.5.2010. Asialle ei saatu selvää kummastakaan firmasta, lähetettyäni kopiot tiliotteesta ja reklamaation paperipostina ja s-postina Tammikuun alussa 2011, Payex Oy makosi perintäkulut 37€ ja ilmoitti Park Patrollin maksavan loput. Johan arvaatte että Park Patrol ei vieläkään ole palauttanut omaa osuuttaan peritystä summasta. tähän päivään mennessä 28.1.2011. Jotkut vaan on lain yläpuolella ja aiheettomiakin perintöjä voidaan suorittaa. Mustonen ei vastannut soittopyyntöihin eikä viesteihin, vasta sitten kun annoin henkilökohtaisen palautteen hänen toiminnastaan ja yrityksestään, Lauri provosoitui ja vastasi uhkauksien kera ilmoittamalla että hänen henkilökohtaiseen s-postiin ei lähetellä herjaavia viestejä ja ilmoitti että on herkkä pistää tutkintaa herjaavat kirjoitukset. Vaan ei ole pistänyt kun itse tietää että on dokumentit maksuista ja häviö oikeudessa on varma. Johtajan Lauri Mustosella ei ole lainkaan paineensietokykyä. joten semmoin firma kuin johtajansakkin. Omalta kohdaltani en ole asiaa jättänyt tähän, käännän viimeisenkin kiven.

Anonyymi kirjoitti...

rosvo mikä rosvo

Anonyymi kirjoitti...

Mika Hautakosken suu haisee paskalle ja kyrvän nupille