Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

perjantaina, syyskuuta 04, 2009

Poikkeusolot - kansalaisoikeuksia kavennetaan jälleen

Matti Vanhasen hallitus on säädättämässä uutta valmiuslakia joka nykyisessä hallituksen esityksen muodossa rikkoisi törkeästi Suomen perustuslakia, yksityisyyden suojaa ja kaventaisi merkittävästi kansalaisten oikeuksia täysin mielivaltaisesti ilman riittäviä perusteita. Matti Vanhasen hallitus yritti ajaa lain läpi tavallisena lakina. Onneksi perustuslakivaliokunta esti aikeet ja totesi lain vaativan perustuslainsäätämisjärjestystä. Valmiuslain tarkoituksena on poikkeusoloissa turvata väestön toimeentulo ja maan talouselämä, ylläpitää oikeusjärjestystä, perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia sekä turvata valtakunnan alueellinen koskemattomuus ja itsenäisyys. Perus- ja ihmisoikeuksien turvaaminen toteutuukin uudessa laissa käytännössä karsimalla oikeudet minimiin.

Uudessa valmiuslaissa poikkeusolojen määritelmää on laajennettu merkittävästi. Nyt ei puhuta enään aseellisesta hyökkäyksestä vaan poikkeusolon määritelmään riittää myös aseelliseen hyökkäykseen verrattavissa oleva tilanne. Hyökkäyksen toteuttajan ei tarvitse olla toinen valtio, riittää että tilanne voidaan tulkita samankaltaiseksi. Hallitus voi siis ottaa käyttöön poikkeusolojen valtuudet uudessa lakiehdotuksessa hyvin helposti. Pelkästään tietojärjestelmien vakava horjuminen riittää Suomen asettamiseen poikkeustilaan. Esimerkkinä voidaa pitää Suomen joutumista samankaltasen verkkohyökkäyksen kohteeksi kuin Viro joitakin vuosia sitten.

Poikkeustilassa hallitukselle ja viranomaisille annetaan käytännössä kaikki valta. Perustuslakia ei tarvitse noudattaa ja monet muutkin lailla turvatut oikeudet lopetetaan. Viranomaiset voivat estää sähköpostiliikenteen, sulkea yksityiset internetliittymät ja estää tiedon jakamisen muutoin kuin viranomaisten hyväksymien kanavien kautta. Viestintävirasto voidaan määrätä peruuttamaan radiolupataajuudet ja määrätä kanavat viranomaisten ja armeijan käyttöön. Viranomaisille annetaan myös mahdollisuus takavarikoida yksityisessä käytössä olevat tietokoneet, määrätä luovuttamaan tietokoneohjelmat valtion hallintaan, puhelimet takavarikoitavaksi tai puhelinlinjat katkaistavaksi.

Kriisitilanteessa valtion viestintäkeskus voisi määrä tietyntyyppiset ja sisällöltään tietynlaiset viesti ja uutiset julkaisukieltoon. Uusi valmiuslaki antaa jopa mahdollisuuden viranomaisille määrätä tiedostusvälineiden julkaiseman tiedon sisällöstä ja pakottaa kaikki tiedostusvälineet julkaisemaan hallituksen ja viranomaisen tiedotteet välittömästi. Sananvapauden ja yksityisyyden suojan loukkaukset ovat jälleen saaneet jatkoa. Lex Karpela, Lex Nokia, lähdesuojan kavennukset ja internet sensuurin mahdollistaneet lait ovat saamassa seuraajan.

Kukaan ei kiellä etteikö poikkeusoloissa tarvita poikkeuksellisia keinoja. Poikkeusoloissa totuudenmukaisen tiedon välittäminen ja saaminen on kuitenkin oleellista. Riippumattomien lähteiden antama tietosisältö on monin kerroin luotettavampaa kuin viranomaisten pakon edessä tiettyjä päämääriä ajavien progandaviestien. Nykypäivän suomalaiset ovat varmasti jo niin valveutuneita jotta tietävät kuinka vähän viranomaisten sanaan on kriisitilanteessa luottamista.

Hallitus saa uuden lain myötä hyvin poikkeukselliset oikeudet. Pahinta tilanteessa kuitenkin on, että poikkeusoloihin voidaan mennä hyvin pienestä syystä. Syytä on myös muistaa Suomen nykyinen tilanne Euroopan pahimpana ihmisoikeuksien polkijana ja ihmisoikeussopimuksen loukkaajana. Kaukana ei ole hetki kun hallitus lähi-idän diktatuurien jalanjälkiä seuraten julistaa Suomeen poikkeustilan silloin kun Suomen hallituksen toimintaan ja viranomaisten luotettavuuteen kohdistuva kritiikki tai toiminta ylittää sietokyvyn.

Lue myös:
Kadotettu oikeudenmukaisuus
Valmiuslaki pitkän kaavan mukaan
Valmiuslaki uhkaa sananvapautta
Kansalaisten perusoikeuksia kunnioitettava

26 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Imulippo kirjoitti...

Elämme pirun mielenkiintoisia aikoja.

Nyt on päässyt käymään niin että valtiovalta pitää itseään kansalaisten pomona vaikka asetelman pitäisi demokratiassa olla toisinpäin. Monessa maassa valtiovalta pelkää kansaa, suomessa valtiovalta vie ja kansa vikisee.

Valtio vain lisää kontrolliaan kansalaisista joka on omiaan radikalisoimaan niitä tahoja jotka vielä arvostavat vapautta. Valtiovalta on ottanut ns. kasvatuksellisen roolin esim. tiedonvälityksessä, joka näkyy uutisoinnissa puolueellisuutena. Objektiivisen informaation välittämisen sijaan, josta kansalaiset voisivat itse muodostaa maailmankuvansa, valtiovalta on ottanut tehtäväkseen kertoa mikä on oikein ja väärin. Saas nähdä milloin suomalaisten mitta täyttyy ja yhteiskuntasopimus alkaa rakoilla Tanskan malliin. Jos valtiovalta ei ota kansan tahtoa tosissaan, seurauksena on levottomuuksia, satavarmasti.

Aiheeseen liittyen sallittakoon muistutus:

Mielenosoitus Eduskuntatalon Edessä Poliitikkojen Perseilevää Toimintaa Vastaan 8.9.2009 Klo 16:00

Jyrsa kirjoitti...

Olen itsekin sitä mieltä että poikkeusolojen julistaminen on tehty varsin helpoksi. Toisaalta tämä on ymmärrettävää siksi, että kun poikkeusoloihin joudutaan niin reagoinnin pitää olla nopeaa.

Blogin kaunis retoriikka vallankaappauksista kuulostaa kyllä hieman utopistiselta. Oikeaoppisen vallankaappauksen tekemiseen tarvitaan väistämättä sekä armeijan että virkamieskoneiston tuki. Parantumattomana humanistina uskon puolustusvoimien kaadereihin ja valtion virkamiehiin sen verran, että nämä ymmärtävät olla toteuttamatta heppoisin perustein julistettua poikkeustilaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on jatkoa kaikelle muulle oikeuksien kaventamiselle ja poliitikkojen sekä viranomaisten suojelemiseksi. Vai mitä sanotte muutoksista jotka on kaavailtu lähdesuojaan? Jopa poliisi voisi vaatia tutkinnan aikana lähdesuojan murtamista. Tällä ei ole muuta tarkoitusta kuin estää poliitikkojen toimien paljastuminen. Kukaan ei tule kertomaan lehdistölle mitään jos on vaara että toimittaja joutuu lähteensä paljastamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niimpä! Luulisi että Suomi on sivystysvaltio mutta näin ei ole koskaan ollut eikä tule enään koskaa olemaan.

1) Suomi ei noudata ihmisoikeussitoumuksia
2) Suomi kohtelee valtaväestöä epätasa-arvoisesti (Ahvenanmaa)
3) Sananvapauden rajoittaminen lakiteitse ja oikeuden päätöksillä (nyt menossa tapaus Halla-aho)
4) Kaksinaismoralismi, valtaväestöä saa arvostella mutta vähemmistöä ei saa arvostella
5) Rasismi hysteeria
6) Yksityisyyden suojan loukkaukset
7) Lakien säätäminen tavallisena vaikka vaadittaisiin perstuslainsäätämisjärjestys (esim. Lex Nokia, Nettisensuuri, tuleva laki yksityisestä pysäköinnivalvonnasta jne)
8) Perustuslakituomioistuimen puuttuminen
9) Poikkeusolosäädökset
10) Lähdesuojan kaventaminen
11) Lex Nokia ja Lex Nokia, korruptoituneet poliitikot säätävät yritykselle "oman" lain painostuksen edessä
12) Korruptio ja mielivalta
13) Internetsensuuri
14) Lex Karpela
15) Mielivaltaiset tuomiot jotka kumotaan ihmisoikeustuomioistuimessa mutta ei muuteta suomessa
16) Vakuutusoikeus pelleily, oikeus joka toimii vakuutusyhtiöiden käsikassarana

jne. jne

Säälittävä maa, todella säälittävä.

Anonyymi kirjoitti...

"Nykypäivän suomalaiset ovat varmasti jo niin valveutuneita jotta tietävät kuinka vähän viranomaisten sanaan on kriisitilanteessa luottamista."

Niin toivoisi, mutta valitettavasti suuri osa ihmisistä kuuntelee viranomaisia kun raamatun sanaa. Poliitikkojen uskottavauus on sentään mennyt.

Anonyymi kirjoitti...

Saas nähdä miten Halla-ahon käy käräjäoikeuden pajatsossa. Kuka oikeasti uskoo tuomioistuimen riippumattomuuteen kun syytettä niin kärkkäästi suorastaan raivopäisesti ajetaan valtakunnan syyttäjäviraston korkeimmasta johdosta asti. Se on totta kuten joku sanoi jo aikaisemmin. Pienikin kritiikki tai "yleistys" vähemmistöedustajia kohtaan on heti rasismia, mutta samaan aikaan suomalaista enemmistöä saa täysin samoilla ajatuksilla haukkua ja yleistää mielensä mukaisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Jenkkilässä tällaisia lakeja on jo kauan sitten alettu lyömään läpi.

Nyt sitten vihdoin Suomessakin.

Kansa on hiljaa, kun heitä tallotaan syvemmälle maanrakoon. Suurin osa herää vasta sitten, kun paluuta entiseen ei enää ole.

Vitun kaunista :(

Anonyymi kirjoitti...

Niin, milloin suomessa tehdään laki jolla voidaan "pidättää" määrämättömäksi ajaksi, viedä salaiseen paikkaan kuulusteltavaksi ilman mitään mahdollisuutta ulkopuolisiin kontakteihin jopa vuosiksi ilman oikeudenkäyntiä? Kuten USA:ssa. Voiskohan joku poliitikko ottaa asian hoitaakseen täällä koti-Suomessa, kyllähän se kansa kaiken hyväksyy, vähän nurisee, mutta siihen se jää.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa voi jo tällä hetkellä pitää tuomioistuimen päätöksellä (joka perustuu poliisin lausuntoon) ihmistä vangittuna vuosia ilman oikeudenkäntiä. Ei ole mitään uutta.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa sananvapaus on raiskattu ja toistuvasti raiskataan Ilmanin toimesta. Siinä on mies joka on ottanut tehtäväkseen ajaa suomessa sananvapauden alas keinolla millä tahansa. Seppo Lehdon tapauksessa ei ollut epäilystä etteikö sananvapautta käytettäessä olisi syyllistytty kunnianloukkaukseen, mutta ehdoton tuomio (ensimmäistä kertaa Suomessa) oli kohtuuton. Tässä ei ollut kyse oikeusistuimen riippumattomuudesta vaan syyttäjän määräämästä päätöksestä. Näin haluttiin toimivan. En yhtään ihmettele etteikö Halla-aho varmasti saa omista asiallisista kirjoituksistaan tuomiota! Ilman varmasti keskustelee käräjätuomarin kanssa siitä mikä on oikea tuomio ja mitä hän tuomioksi vaatii. Uskooko kukaan oikeuslaitoksen riippumattomuuteen? Siellä on yksi mies jonka tarkoitus on estää asiallinen ja rehellinen keskustelu vaikeista asioista. Välillä kyse on kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, välillä rasismista. Perusteluilla ei ole väliä niin kauan kuin Ilmanin kaltainen diktaattori haluaa seivästää syyttömiä ihmisiä. Oikeudenmukaisuus on kaukana tämän ihmisen toiminnasta.

Toinen asia josta haluan purkaantua tässä vitun Suomessa on ihmisten saamattomuus. Tarttukaa toimeen, ottakaa vaikka sitten kättä pidempää mutta tehkää selväksi että kansalaisten oikeuksien polkeminen pitää loppua. Kansalaistottelemattomuutta ja oman käden oikeutta! Barrikadeille vittu!

Lisäksi sinä siellä, joka kuulut ryhmään Jan-Eric Auvinen, Petri Gerdt, Matti Saari, eli tunnet käsittämätöntä halua tappaa ihmisiä sen takia koska yhteiskunta on mielestäsi paska tai muuten mätä. Mitä vittua? Miksi menet kouluihin ampumaan tai kauppakeskukseen räjäyttämään. Ettekö te idiootit löydä toimillenne kunnollista kohdetta, sitä paikkaa missä suomen kansalaisten oikeudet poljetaan. Ettekö vieläkään ymmärrä? Sanooko eduskunta, hallitus, syyttäjänvirasto, oikeuslaitos, vakuutusoikeus, hallinto-oikeus mitään? Miettikää nyt itsekkin. Raukkamaista tappaa tavallisia syyttömiä ihmisiä. Ketään ei pitäisi tappaa, mutta jos se pieni mies siellä pääkopassanne pakottaa ja jos on pakko, niin kohdistakaa vihanne nyt edes oikeaan osoitteeseen, vitun luuserit!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Hallitus+saa+isot+valtuudet/HS20090416SI1YO05ooe

Kohtuu pelottava lista, ei kaukana enää olla DDR:sta. Stasihan meillä jo on supon ominaisuudessa.

"Hallitus voi rajoittaa sananvapautta eri tavoin"

Siinähän se tärkein olikin.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä 5-6 vuotta sitten olisin pitänyt blogin artikkeleja ja kommentteja haihatteluna ja hysterian lietsomisena. Nyt kuitenkin en voi muuta todeta kuin hämmästellä kuinka oikeassa te olettekaan. Suomi on menossa pahasti väärään suuntaan ja kohta tilannetta ei voi enään edes korjata. Nähtävästi ainoaksi vaihtoehdoksi jää muuttaa pois suomesta johonkin sivystysvaltioon.

Anonyymi kirjoitti...

Älä kuitenkaan muuta jenkkeihin. Se on nykypäivän neuvostoliitto muille kuin amerikkalaisille!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä hallitus siis voi tehdä tämän lain turvin:

1) Perustuslakia ei tarvitse noudattaa
2) Sähköpostiliikenne voidaan estää
3) Yksityiset internetliittymät voidaan sulkea
4) Radiotaajuudet voidaan peruuttaa
5) Kanavat viranomaisten käyttöön
6) Ihmisten tietokoneet voidaan takavarikida
7) Ihmisten kännykät voidaan takavarikoida
8) Puhelinlinjat voidaan katkaista
9) Tiedotusvälineitä estetään levittämästä muuta kuin hallituksen "yksi totuus" informaatiota
10) Hallitus voi määrätä kulutustuotteille kuten ruualle hinnat
11) Hallitus voi määrätä sinut luovuttamaan osan kodistasi vieraalle, oli kyse sitten omistusasunnosta tai ei
12) Hallitus saa määrätä pankkitilisi käytöstä, kuinka paljon saat nostaa ja milloin
13) Hallitus voi päättää saatko lainaa ja millä ehdoin
14) Hallitus voi päättää korot
15) Hallitus voi estää eläkkeiden, palkkojen ja sosiaalietuuksien maksamisen
16) Hallitus voi määrätä pakkotyöhön
18) Hallitus voi määrätä autosi luovutettavaksi valtiolle
19) Hallitus voi säädellä palkkoja
20) Hallitus voi säädellä työehtoja
21) Hallitus voi määrätä mitä työntekijöitä yritys saa palkata
22) Armeija voi ottaa omaisuutesi, auton, kesämökin asunnon haltuunsa
23) Armeija voi vaatia "palveluja" asukkailta
24) Sananvapautta voidaan rajoittaa

Kohtaan 23 ja 24 haluaisin todeta:

23) Mitä tarkoittaa palveluja? Naisten ja lasten joukkoraiskauksia vai?

24) Tarkoittanee että sananvapautta voidaan rajoittaa entisestään ...

Kaikki tämä hyvinkin pienellä verukkeella! Kiitos blogille hyvästä artikkelista, lahjoitan rahaa toimintaasi!

TJ kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
”Niin, milloin suomessa tehdään laki jolla voidaan "pidättää" määrämättömäksi ajaksi, viedä salaiseen paikkaan kuulusteltavaksi ilman mitään mahdollisuutta ulkopuolisiin kontakteihin jopa vuosiksi ilman oikeudenkäyntiä?”

On tehty jo, joka ilmenee seuraavasta.

”Vapaiden toimittajien ja toisinajattelijoiden lisääntyneet vaatimukset ovat pakottaneet viranomaisrikolliset etsimään uusia keinoja itsensä, kavereidensa ja yrityskumppaneidensa suojelemiseksi. Siksi eduskuntaan tuotiin käsiteltäväksi kaksi lakiehdotusta, jotka mahdollistavat salaiset oikeudenkäynnit ja toisinajattelijoiden sulkemisen vankilaan niin, että kukaan ei saa siitä tietää: yleiset tuomioistuimet LaVM 24/2006 vp - HE 13/2006 vp ja hallintotuomioistuimet LaVM 25/2006 vp - HE 12/2006 vp . Katso myös Jarkko Sipilä.”

http://www.anttalainen.com/suomeksi/viranomaisrikollisuus/info.html

TJ kirjoitti...

Valtaeliitti on huomioinut kaiken jo ”valmiiksi”, se vain valkenee pienellä viiveellä kansalle. Eli ”demokraattisuuden esirippua pidetään vielä ylhäällä”, mutta kuinka kauan? Ihmisten palkat ovat enää ”korjaamatta”, mutta piakkoin nekin saavat maistaa ”leikkuria”.


Lainaus:
”Tiesitkö muuten, että jos EU:n uusi perustuslaki eli Lissabonin sopimus hyväksytään, samalla hyväksytään myös EU:n peruskirja, joka sanoo ei kuolemanrangaistukselle. Sen alaviitteen mukaan kuolemanrangaistus voidaan kuitenkin langettaa, ”jos kyseessä on sota, mellakat tai kansannousu”.

Anonyymi kirjoitti...

Todella pelottavaa ja kyse on sentään suomesta jossa 99% kansasta edelleen ratsastaa lapsen uskossaan oman yhteiskuntansa rehellisyydestä ja poliitikkojen ja viranomaisten vilpittömistä tarkoitusperistä. Se ei valitettavasti riitä että 1% kansasta on herännyt huomaamaan totuuden ja senkin valitettavan liian myöhään.

Anonyymi kirjoitti...

Hallitus ja viranomaiset vaikenevat milloin mistäkin. Palaan vielä tuohon sikainfluenssa rokotteeseen jonka käytön tuloksena saattaa kuolla enemmän ihmisiä kuin itse tautiin.

Englannissa on paljastunut salainen kirje hallitukselle jossa kehoitetaan varautumaan sikainfluenssa rokotteen aiheuttamille sivuoireille joista pahin lienee Guillan-Barre syndrooma jonka on vaka hermostollinen sairaus. Jo vuonna 1976 USA:ssa rokotettiin ihmisiä samankaltaisella kuin sikainfluenssa rokote ja se jouduttiin keskeyttämään koska enemmän ihmisiä kuoli itse rokotteeseen kuin sairauteen.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1206807/Swine-flu-jab-link-killer-nerve-disease-Leaked-letter-reveals-concern-neurologists-25-deaths-America.html

Milloin suomessa viranomaiset aikovat kertoa tämän ja milloin salailu loppuu? Ihmisillä pitää olla oikeaa tietoa jotta he voivat tehdä päätöksen siitä suostuvatko rokotettavaksi. Nyt meilä on käytössä vain lääkelaitoksen ja terveydenhoitoyksiköiden propaganda jonka tarkoituksena on rokottaa koko väestö. Onko kukaan laskenut montako kuollutta seuraa ilman rokotusta ja montako kuollutta pelkästään rokotteen takia?

TJ kirjoitti...

Katkelma eräästä käännöksestä, jos nyt ilmenee yhtä ja toista ”ainakin mitä possunuhan varjolla viilataan kansan silmään nyt”

Alkaa tästä:

”Laitan tähän parhaita katkelmia kyseisestä kirjoituksesta:

”Näennäisesti ”influenssarokotteen” saa paikan kolme.

Kaikki tieteellisen ajattelun. Ensimmäinen laukaus, kuten hän sanoi eräässä haastattelussa, että radio-, asiantuntija ammatillinen virologist rokote tutkija Patrick Jordan:sen tarkoitus on poistaa kehon oma immuunijärjestelmä - aiheuttaa ihmiselle vakavaa haittaa. Toinen inejektio käynnistää organismin kriittisen massan kohtalokkaan viiruksen. Kolmas injektio käynnistää jälleen immuuni järjestelmän, suuntaan anafylaktinen (sytokiini), sokki ja kuolinisku perustamisesta elimistöön.

Patrick Jordan ilmoitti lisäksi, että ”vastaavaa menetelmää sovellettiin vuonna 1915 valmistelua varten tappavina epidemia,” Espanja ”1918 A Squalene vaikuttaa koskemattomuutta niin ettei kukaan, joka ei selviäisi sen käyttöönottoa. Squalene oli vuonna 1991, rokote pernarutto, ja vasemmalle vammaisten, joka myöhemmin oli kuin ”oireyhtymä, että Persianlahden sodan.” On olemassa kokonainen kasa sairauksia: niveltulehdus, fibromialgii, limfoadenopatii, ihottuma, krooninen väsymys, haavaumat, huimaus menetys muisti, kouristukset, maanis-depressio, multippeliskleroosi, lupus ja monet muut atouimunnyh tauti.”

Massonin tarkoitus onkin tämän mukaan hoitaa pois päiviltä viisi miljardia ihmistä kahdessa vuodessa sikainfluenssa rokotuksilla, tuhoten heidän hermojärjestelmänsä.

Nyt, jos WHO määrää yleisen rokotuksen käynnistettäväksi ympäri maailman, on oltava varuillaan.”

Päättyy

Katso lisää täältä: Käännä googlen kääntäjällä. http://www.zarubezhom.com/vakcine.htm

Jenkeissä on vankileirit jo valmiina, niille ketkä eivät ota rokoitetta, löydät linkit edellisestä osoitteesta ”videoita You tubessa” ei siis pelkkää paskaa.

Tätäkään ei kannata unohtaa:
"Kieltäytyminen rokoituksesta tekee sinusta rikollisen" Refusing vaccination labels you a “criminal”, so says WHO
http://farmwars.info/?p=1314

Eikä tätä:

"Sianliha H1N1-virus on mutanti" - Australialainen raportti ". Resistant flu virus mutation found
Http://www.theage.com.au/national/resistant-flu-virus-mutation-found-20090803-e79c.html

Eikä varsinkaan tätä:
Sika flunssa rokote kampanja vuonna 1976, joka oli lopettamisensa jälkeen jättänyt yllättävän paljon potilaita halvaantuneessa kunnossa, kutsutaan nykyään Guillain-Barrén oireyhtymäksi" http://en.wikipedia.org/wiki/Guillain-Barre_Syndrome

”Hyvät” on rokotteet, niin ja suomeenhan niitä tilattiin viisi miljoonaa.

TJ kirjoitti...

Suomessa on noin 5000 ns. rikasta, ja 50 000 hiukan varakkaampaa ihmistä. Kysymys kuuluu: Kuinka monta ihmistä Kauniaisissa, Karhusaaressa tai Westendissä tullaan rokottamaan Suomeen tilatuilla ”uutuus” rokotteilla? No se nähdään piakkoin, mutta arvauksena on ettei yhtään.

TJ kirjoitti...

Lisäys edelliseen: Saako ministerit samaa rokotetta kuin kansa? Vaikka ampulli olisikin saman värinen, niin ei se vielä mitään takaisi.

Eräs asia täsmää jostain kummallisesta syystä ”erääseen toiseen teoriaan”, nimittäin se että rokotteita valmistetaan juuri viisi miljardia. Varsin erikoista on myös se, että H1N1 rokoitteen lääkevalmistajat ovat vapautettu kaikesta lääkevastuusta, jos nyt ”pieniä” sivuvaikutuksia ilmenee rokotteen saaneilla.

Ja sitten ”pieniä” tosiasiasiallisia totuuksia.

Lähes kaikki maailman ravinto tuotetaan ns. vihreillä alueilla ”teollistuneet maat”, jossa asuu noin puoli miljardia ihmistä. Entä sitten kuin stoppi tulee? Lasketaanko ruokaa tarvitsevat suut? Nopeasti ajateltuna, ruokaa tarvitsevia suita olisi ruletinpyörityksen välttämättömät työntekijät, ja nekin tarvitsisivat vain sen verran ravintoa että säilyttäisivät työkykynsä.

Maailman väestö kasvaa kahdellasadallatuhannella suulla per vuorokausi, samalla viljelysaloja pienennetään päivä päivältä biopolttoaineen kasvualustaksi ”yhtälö ei täsmää mitenkään”.

”Ottakaapa selvää montako ihmistä tullaan rokottamaan Israelissa? Tai Venäjällä jossa on tutkittu lääkkeen olevan hermomyrkkyä. Entä Britanniassa?”

Miten vaan…

Mutta kuten eräs kommentoija huomauttikin, että Suomessa 1% ymmärtää ja loput 99% ”ratsastaa lapsen uskossaan”, toisin sanottuna joukkohypnoosin vallassa, on täysin totta. Ja sekin on totta, että herätys tuli liian myöhään.

TJ kirjoitti...

Näitäkin kannattaa vilkaista:

”Kiireellisyyden takia käytetään rokotteissa kokeellisia lisäaineita, ja hätätila julistuksella niitähän voidaan käyttää":

Lue lisää täältä: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=a_xObcaSxF2o

***

Yksilisäaine on ”SAVALEENIA”. "Skvaleenia" on tärkeä osa normaali ihmisen paskaa”.

”Tätähän kokeiltiin jo persianlahdella, ja tunnetaankin nimellä Persianlahden syndrooma. Tiedot julkaistiin helmikuussa 2000 ja elokuussa 2002 tiedotteessa. Kokeellisen ja molekyylibiologian patologia vahvisti, että Persianlahden syndrooma johtuu rokotteen saastuttamasta skvaleeniasta.”

Lue lisää täältä: Http://www.autoimmune.com/GWSGen.html

***

”Sika influenssa” rokoite sisältää aineosia, jotka heikentävät hedelmällisyyttä. Danien Solis Tšekin tasavallasta on tutkinut sivuvaikutuksia liitännäishoitona. Skvaleenia löydökset tiedetään, tuhota hedelmällisyys sekä aiheuttaa muuta vahinkoa”.

Lue lisää täältä: http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/28/swine-flu-vaccine-has-adjuvants-that-impair-fertility/

TJ kirjoitti...

”Suomeen on tilattu viisi miljoonaa annosta belgialaisen Glaxo Smith Klinen H1N1-rokotetta. Ensimmäisen erän on määrä saapua lokakuun alussa. Kilven mukaan jonkin toisen valmistajan rokotetta saatetaan tilata myöhemmin, jos se osoittautuu paremmaksi.”

Lähde: http://www.ksml.fi/uutiset/sikainfluenssa/lapsilla-testattava-rokote-ei-tule-k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n-suomessa/475498

Anonyymi kirjoitti...

Tämä blogi oli ennen ihan kiinnostavaa luettavaa mutta nyt se on muuttunut täysin vainoharhaiseksi, salaliittoja joka puolella näkeväksi epämääräiseksi mössöksi. En jatka tämän roskan lukemista enää.

Anonyymi kirjoitti...

"Tämä blogi oli ennen ihan kiinnostavaa luettavaa mutta nyt se on muuttunut täysin vainoharhaiseksi, salaliittoja joka puolella näkeväksi epämääräiseksi mössöksi. En jatka tämän roskan lukemista enää."

Parempi onkin, että hilpaiset muualle. Muista ottaa sikainfluenssarokote! Good riddance!