Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

torstaina, syyskuuta 10, 2009

Sananvapaus murenee, muista suojella itseäsi

Jussi Halla-ahon käräjäoikeudessa saaman tuomion perustelut ovat vaillinaiset ja eivät kestä älykästä tarkastelua. Halla-ahon oikeudenkäynnistä löytyy taustalta paljon kummallisuuksia jotka viittaavat selvästi viranomaisten käynnistämään ajojahtiin yhtä maahanmuuttoa tai vähemmistöryhmän arvoihin kriittisesti suhtautunutta julkisuuden henkilöä kohtaan. Halla-aho halutaan varoittavaksi esimerkiksi.

Käräjäoikeuden istunnossa käytettiin yhtä ainoaa käräjäoikeuden tuomaria ilman maallikkojäseniä. Menettely on ennenkuulumatonta varsinkin silloin kun ratkaistaan yhteiskunnallisesti merkittäviä oikeuskysymyksiä. Käräjäoikeuden istuntosali valittiin mahdollisimman pieneksi jotta kannattajat ja median edustajat eivät mahtuisi istuntosaliin. Lisäksi käräjäoikeuden käsittely kesti vain muutaman tunnin mikä viittaa siihen että asiat tässä ajojahdissa oli aika pitkälle valmiiksi mietitty. Käräjäoikeus arpoi tuomioksi sakkoa. Arvonta jatkuu hovioikeudessa.

Sananvapaus murenee

Sananvapaus sinänsä on lupaus siitä että saat sanoa mielipiteesi kenenkään estämättä tai ennakolta sensuroimatta. Tämä ei tarkoita ettei sananvapauden käyttämisestä voisi olla seurauksia. Halla-ahon saamassa ja muissa samankaltaisissa tuomiossa on kuitenkin aina kyse sananvapauden rajoittamisesta. Syyttäjäviranomaisten ja oikeuslaitoksen tarkoituksena on rajoittaa sananvapautta luomalla poikkeuksellisen matala kynnys syytteeseen joutumiselle. Uskonrauhan rikkominen, kunnianloukkaus tai kansanryhmää vastaan kiihottaminen ovat erinomaisia tekosyitä. Kun syytteeseen joutumisen kynnys on hyvin matalalla, ei monikaan ihminen enää uskalla ilmaista mielipidettään vaikeissa asioissa, varsinkin niissä, joista keskusteleminen suomessa on muuttunut tabuksi. Uskonnasta, maahanmuutosta ja pakolaisista ei saa olla eri mieltä yleisen totuuden kanssa. Oikeuslaitoksen ja syyttäjäviranomaisten toiminta on luonut sananvapauden vastaisen ennakkosensuurin, jossa matalan syytekynnyksen takia saavutetaan ennakkosensuuria vastaava lopputulos.

Suomessa vallitsee viranomaisten ja erityisesti syyttäjäviranomaisten lietsoma rasismihysteria. Vähemmistöryhmiä ei saa arvostella eikä heidän edustamansa kulttuurin tai uskonnon epäkohtia saa tuoda julkisuuteen. Käytännössä Suomeen on luotu järjestelmä, jossa vähemmistöryhmiin kuuluvat ihmiset ovat tiukemmin lain suojeluksessa kuin valtaväestö. Ei ole mikään uutinen, että Suomessa laki ei ole sama kaikille kansalaisille. Tällä on pitkät perinteet jo historiasta. Vähemmistöryhmiin tai -uskontokuntiin kohdistettu ylihuolehtiva suojelu on ajanut vähemmistöryhmiin kuuluvien ihmisten aseman suomalaisessa oikeusjärjestelmässä ohi valtaväestön. Kehitys on ollut täysin odotettavissa sillä valtaväestön syrjiminen ei ole uutta Suomessa. Sitä on harrastettu milloin suomenruotsalaisten toimesta ja milloin valtiorasismina hallituksen toimesta asettamalla enemmistö kansalaisista eriarvoiseen asemaan.

Halla-aho sai sakkotuomion viitatessaan islamin uskontoa pedofiliaan. Tällä hetkellä näyttää siltä että suomalaisen oikeusjärjestelmän mielestä uskonrauhan rikkomista on herättää keskustelua vaikeista asioista. Miksi pedofiliasta ja islamin uskonnon välisestä yhteydestä ei saa keskustella? Maallikolle riittää islamin historian ja nykytilan tutkiminen. Useista eri lähteistä voidaan lukea, että islamilaisille pyhä uskonnollinen hahmo, islamin perustaja, Muhammad yhtyi 9 vuotiaiseen vaimoonsa. Tämän katsotaan nimenomaan vahvistaneen islamilaiselle uskonnolle Muhammadin itsensä hyväksymää elämäntapaa. Ei myöskään tarvitse lukea uutisia kovin pitkälle kun huomaamme vielä nykypäivänä alle 10 vuotiaita tyttöjä naitettavan yli 60 vuotiaille miehille. Tätä ei katsota edes ongelmaksi monissa arabimaissa. Kaikissa länsimaissa kuten myös Suomessa tällaista toimintaa kutsutaan pedofiliaksi. Pedofilia on järkyttävä rikollinen teko joka aiheuttaa vakavia ja elinikäisiä kärsimyksiä lapselle. Kyse ei ole uskonrauhan rikkomisesta tai rasismista. Kukaan tuskiin väittää kaikkia islamilaista uskontoa tunnustavia pedofiileiksi. Historian, uskonnollisten faktojen ja nykypäivän tapahtumien perusteella on täysin perusteltua herättää keskustelua pedofilian ja islamin yhteydestä. Miksi tästä ei saa Suomessa keskustella?

Asiassa herää myös ajatuksia syyttäjäviraston ja oikeuslaitoksen motiiveista. Onko tarkoitus lakaista pedofiliaan liittyvät ongelmat maton alle "kieltämällä" ihmisiltä "rangaistuksen uhalla" mahdollisuus keskustella tai herättää keskustelua vaikeasta ja huolestuttavasta asiasta. Miksi muuten Suomessa annetaan lasten hyväksikäytöstä Euroopan mitättömimmät rangaistukset? Suomessa on suuri islamilainen yhteisö. Yhteisö joka on osa tätä yhteiskuntaa ja yhteiskunnan edustamia arvoja. Miksi yksi yhteisö on laissa korkeammalla kuin muut? Miksi heitä ei saa arvostella? Itse asiassa vuonna 2008 Suomessa korkein oikeus hyväksyi puolustuskyvyttömän lapsen silpomisen näyttämällä vihreää valoa uskonnollisin perustein suoritetuille ympärileikkaukselle. Kyseessä on Suomen rikoslain mukainen pahoinpitely ja ruumiinvamman tuottaminen. Korkeimman oikeuden mielestä tämä on kuitenkin sallittua uskonnollisin perustein vähemmistöryhmille.

Suojele itseäsi

Suomi on sananvapauden, vapaan mielipiteen ja keskustelun osalta menossa entistä enemmän kohti Lähi-idän diktatuureja, kiinalaista sensuuria ja viranomaisten mielivaltaa. Suomi saa väkilukuun suhteutettuna eniten Euroopassa langettavia tuomioita ihmisoikeustuomioistuimesta. Suomen valtio kuitenkin viittaa kintaallaan näille päätöksille. Tilanne pahenee entisestään tulevaisuudessa uusien lakimuutosten vuoksi. Yksilönoikeuksia ja sananvapautta pyritään Suomessa vakavasti rajoittamaan. Tästä ovat esimerkkeinä lähdesuojan kavennukset, internet sensuuri, Lex-Nokia, uusi valmiuslaki, rangaistusvallan yksityistäminen, oikeuskäytännöt sekä yli-innokkaiden syyttäjäviranomaisten ristiretket vapaata keskustelua vastaan.

Suomessa ei nykypäivänä ole turvallista keskustella vaikeista asioista omalla nimellään. Pelkästään Halla-ahon käräjäoikeudelta saama tuomio puhuu asian puolesta. Koskaan ei tiedä milloin mielipide ketäkin loukkaa ja mitkä ovat viranomaisten reaktiot. Osallistukaa asiallisesti käytyyn keskusteluun, mutta muistakaa samalla suojella itseänne viranomaisten mielivallalta. Käyttäkää oikeuttanne anonymiteettiin. Käyttäkää internetistä löytyviä palveluja joilla oman identiteetin, IP-osoitetta myöten, voi suojata. Palveluja ei pidä käyttää laittomiin tarkoituksiin, mutta niitä on hyvä käyttää itsensä suojeluun.

Internet on pullollaan web-pohjaisia anonyymiproxyja. Nämä ovat yksinkertaisin, mutta eivät välttämättä luotettavin tapa, suojata itsesi. Proxyjen käyttö sisältää myös muita riskejä joten arkaluontoisten ja henkilökohtaisten tietojen välittämistä kannattaa miettiä tarkkaan. Anonyymiproxy palvelussa kirjoitat hakukenttään haluamasi internet-sivuston osoitteen. Haettavan internet-sivuston META-sisältöä ja HTTP-header tietoja muutetaan siten, että sivuston tarjoava palvelu ei näe oikeaa identiteettiäsi sivustoa haettaessa tai tietoa talletettaessa kohdepalveluun (esimerkiksi kommenttia osallistumaasi keskusteluun). Anonyymiproxyista löytyy myös ns. "high anonymity" tai "elite" proxyja jotka poistavat HTTP-headeristä kaiken tarpeettoman tiedon jättäen ainoastaan viittauksen anomyypiroxyn identiteettiin ja IP-osoitteen.

Anonyymiproxyissa on yleensä ongelmana, että palvelimen ylläpitäjälle jää tiedot identiteetistäsi. Maksimaalisen turvan takaamiseksi kannattaa käyttää lisänä esimerkiksi Tor:n kaltaisia palveluja. Tor on anonyymiverkko joka koostuu sadoista eri palvelimista ympäri maailmaa. Palvelua käyttävät tällä hetkellä tavalliset ihmiset, armeijat, journalistit, tutkijat, aktivistit, toisinajattelijat, vainotut, bloggaajat, kommentoijat jne. Käyttäjäkuntaa löytyy erityisesti Suomen, vanhojen neuvostovaltioiden ja Lähi-idän kaltaisissa maissa joissa sananvapautta on rajoitettu merkittävästi ja sananvapauden käyttämisestä saattaa olla vakavia seurauksia.

Tor-palvelussa yhteytesi kohde sivustolle muodostetaan satunnaisesti valittujen ympäri maailmaa sijaitsevien useiden eri palvelimen kautta. Tietoliikenne on salattua internet selaimesta lähtien viimeiselle Tor-palvelimelle. Lokeja ei tallenneta ja yhteys muodostetaan vaiheittain palvelimelta palvelimelle. Yksikään Tor-palvelin ei näe koko tietoliikenneketjua läpi. Koska internetselaimesi ja ensimmäisen Tor-anonyymiverkon palvelimen välinen liikenne on salattu, ei internet operaattorisikaan näe sivustoja joissa liikut.

Tor-palvelun käyttöönotto on helppoa. Tor-projektin sivuilta voi asentaa valmiin paketin joka on integroitu Firefox -selaimeen ja yhteydet myös valmiiksi konfiguroitu.

Eräs mahdollisuus anonymiteetin hankkimiseen on myös käyttää julkisia verkkoja tai jopa yhdistää kaikki kolme tapaa. Uskaltaisin kuitenkin väittää että käyttämällä samanaikaisesti Tor-verkkoa ja luotettavaa anomyymiproxya ei mielipiteesi alkuperäistä lähettäjää ota selville edes Jumala - tai Allah.

Lisätietoa:
Tor
Tor Overview
Proxify
KProxy
The Cloak
Hide My Ass

Lue myös:
Ahvenanmaa - suomalaisuuden tuska
Kadotettu oikeudenmukaisuus
Poikkeusolot - kansalaisoikeuksia kavennetaan
Sananvapautta ja loukattua kunniaa
Eduskunnan oikeusasiamies
Loukkaako sinun operaattorisi sananvapautta?
Rikosilmoituksia ja esitutkintaa

82 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa!!! Loistavaa!!! Upeeta!!!

Olet niin oikeassa. Jospa vain muutkin ymmärtäisivät ...

Anonyymi kirjoitti...

"Oikeuslaitoksen ja syyttäjäviranomaisten toiminta on luonut sananvapauden vastaisen ennakkosensuurin, jossa matalan syytekynnyksen takia saavutetaan ennakkosensuuria vastaava lopputulos."

Juuri tätä Ilman ja kumppanit ajavat takaa. Todellista ennakkosensuuria uhkaamalla seurauksilla jos yleinen totuus ei kelpaakaan.

"Käyttäjäkuntaa löytyy erityisesti Suomen, vanhojen neuvostovaltioiden ja Lähi-idän kaltaisissa maissa joissa sananvapautta on rajoitettu merkittävästi ja sananvapauden käyttämisestä saattaa olla vakavia seurauksia."

Tekee gutaa ... I LOVE IT, parempaan joukkoon en osaisi Suomea itsekkään sijoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

PASKAA PASKAA ja PASKAA!!!!!

Turhaan haukutte ja mollaatte viranomaisia. Kyllä suu pitää osata pitää supussa eikä ketään tarvitse loukata tieten tahtoen. Eikö se äiti opettanut yhtään käytöstapoja. Halla-ahokin on sellainen mollukka että käytöskoulu olisi paikallaan. Vähän kunnioitusta muita ihmisiä kohtaan niin ei tarvitse rimpuilla rosiksessa!

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on iso islamilainen yhteisö, joten eikö ole oikeutettua saada keskustella pedofilia yhteksistä. Mistä me tiedämme mitä näiden yhteisöjen sisällä voi tapahtua? Pedofilia on rikos teki sen sitten tavallinen suomalainen tai suomessa asuva muslimi. Kummassakin tapauksessa asiasta tulee voida keskustella ja herättää kysymyksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti viranomaiset sulkevat tämän paskaplogin ja lopettavat täysin aiheettoman arvostelun ja musta maalaamisen. Harvoin löytyy internetistä mitään näin laajaa sontakasaa kuin oikeus ja kohtuus plogi.

Anonyymi kirjoitti...

"Toivottavasti viranomaiset sulkevat ..."

Niin, ja miten oli sen sananvapauden kanssa idiootti?

Elias kirjoitti...

Olikohan tuo vain sarkasmia, sopisi ainakin hyvin tähän kontekstiin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Asensin mutta nyt ei onnistu komenttien lähettäminen tännekään kun Tor on päällä...

Anonyymi kirjoitti...

eipähän onnistu moneenkaan paikkaan kommentointi tuolla Hide My Ass.
on kokeiltu jo aikaisemmin muihin juttuihin. lukea voi mutta kommentointi ei onnistu.
väitämpä ettei onnistu tähänkään blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä blogia ei pidä milloinkaan sulkea, eikä ajatellakaan sulettavan, vaan linkittää eteenpäin. Ensinnäkin, mitä vikaa on ilmaista asiat sellaisenaan kuin ne ovat, ja spekulointikin on sallittua. Toiseksi, yleensä asiat vain ovat niin kuin ne näyttäväkin olevan. Toisin sanoen, on enemmän todennäköistä kuin ettei olisi ”näinhän syyttäjäkin miettii syytettä nostaessaan. Kolmanneksi, yleisesti totuuden vastustajat taas jollaintavalla suolelevat omaa ideologiaansa, selväähän on se että ”se koira älähtää johon kalikka kalahtaa”. Ja tyhmempikin tajuaa että täällä puhutaan aivan tavallisia asioita ”mutta ääneen”, joita normikansa supisee torin laidoilla keskenään. Tämä on juuri se oikeatapa avata suurempien ihmismäärien silmät, kuin meillähän oli se 1% ”tajuavia” , ja loput jotain muuta.


Fakta tieto: Poliisi ei pysty seuraamaan Soneran linjoja, näin he ovat ilmoittaneet erään tutkinnan yhteydessä. Syy on, että Sonerassa ei ole proxya. Tästä tuli mieleen että arvatkaa mikä palveluntarjoaja kaikilla valtiollisilla laitoksilla on ? No ei varmaan ole yllätys, mutta Sonera.

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti toimii kproxy.com ja tor. Ei ole mitään ongelmia siirtyä tälle tai muullekkaan kommentointipalstalle. Kumpaakin olen käyttänyt jo kauan.

Tor:n osalta ladatkaa se bundle paketti, silloin ei tarvi mitään erityisiä asennuksia vaan siinä mukana tulee firefox selainkin ja on konfattu valmiiksi tor-verkkoa varten.

Anonyymi kirjoitti...

Itse osallistun paljon nettikeskusteluihin, ja sanon nyt heti että asiallisesti kommentoin aina, en piilota mielipidettäni, mutta ....

Vastustan jyrkästi maahanmuuttoa ja pakolaisten ottamista, monista eri syistä. Uskallan myös sano tämän ääneen, mutta en uskalla sanoa sitä suoraan ilman anonyymipalveluja. Tähän on syynsä kuten blogikin kertoi. Koskaan ei tiedä ketä tulee loukattua omalla mielipiteellä joten siellä on sen jälkeen muutoin Ilman ja Kalske heti koputtelemassa mökin ovea, että mitä tuli sanottua.

Anonyymi kirjoitti...

Se on sääli miten suomalainen yhteiskunta on ajautunut tähän tilaan. Neuvostoliiton aikoihin tilanne oli täysin sama. Asioista ei uskallettu ja niistä ei saanut puhua. Kun neuvostoliittoa ei ole, suomessa on ajauduttu ihan itse tilaan jossa kansa yritetään oikeasti pitää hiljaisena. Jos eivät muutoin uskalla pitää turpaansa kiinni niin sitten lasketaan syytekynnys niin alas että milloin tahansa voidaan hiljentää syytteellä ja samalla viestittää muillekin että jos turpa ei pysy kiinni niin sanktio napsahtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän nää anonyymiproxyt ja muut ole nyt yleistä tietoa, netti on pullollaan. Hyvä sikäli että joku muistuttaa asiasta aivan oikeassa yhteydessä.

Anonyymi kirjoitti...

"Suomalaiset on kaikki juoppoja. Voisi sanoa että suomi on juoppojen maa."

Loukkaantuiko kukaan valtaväestöön kuuluva? Minä ainakin. Haluan että valtakunnansyyttäjä nostaa syytteen kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

PS: Hyvin toimi tämäkin viesti "Hide My Ass" kautta ... ;)

Anonyymi kirjoitti...

yritetään toimiiko

Anonyymi kirjoitti...

KPROXY toimii ainakin hienosti kuten näkyy.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen proxy http://estetty.fi/

Toimii aivan helvetin hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se hienoa että proxyt toimii, mutta yritetään pysyä varsinaisessa asiassa. Vai onko niin että muilla kuin blogin edustajilla ja Halla-Aholla ei ole ongelmia sananvapauden kanssa?

"Oikeuslaitoksen ja syyttäjäviranomaisten toiminta on luonut sananvapauden vastaisen ennakkosensuurin, jossa matalan syytekynnyksen takia saavutetaan ennakkosensuuria vastaava lopputulos."

Ennakkosensuuri on perustuslain vastaista. Ainoa sallittu ennakkosensuuri joka on säädetty perustuslainsäätämisjärjestyksessä on laki elokuvien ikätarkastuksista. Lex Nokia kuten myös laki internet sensuurista on säädetty perustuslainvastaisesti. Suomessa ei kuitenkaan ole perustuslakituomioistuinta joka nämä lait voisi kumota.

Syyttäjien herkkänahkaisuus vähemmistöryhmiin kohdistuvan arvostelun osalta ja oikeuslaitoksen herkkyys jakaa tuomioita on todellisuudessa piilotettua ennakkosensuuria kuten blogikin on hyvin oivaltanut. Hyvin matala syytekynnys ja sitä myöten heppoisesti annetut tuomiot lisäävät entisestään ilmapiiriä jossa asioista ei voi vapaasti keskustella niiden oikeilla nimillä. Eli puhumme sananvapauden rajoittamisesta. Valtakunnan ja valtionsyyttäjät ovat keksiliäitä tässä omassa ristiretkessään sivistynyttä ja rehellistä yhteiskuntaa kohtaan. Voidaan aina sanoa että "ei suomessa ole ennakkosensuuria" ja "kyllä meillä on sananvapaus" vaikka realimaailma osoittaa jotain muuta. Kukaan ei uskalla sanoa mitään joten "syyte pelotteella" ja "ennakkotapauksilla" on juuri se vaikutus mitä viranomaisetkin haluavat. Ihmiset mielummin vaikenevat kuin ottavat riskin joutua syytteeseen.

Tämä valitettavasti johtaa siihen mitä blogikin on lukioilleen ehdottanut. Ihmiset entistä enemmän suojautuvat anonymiteetin taakse. Käyttävät anonyymipalveluja jotta heitä ei voi jäljittää. Onko tämä hyvä kehitys?

Ei ole ei. Viranomaisten ja hallituksen vastaisku tälle kehitykselle tulee 5 vuoden sisällä olemaan anonyymikeskustelun kieltäminen ja rekisteröinti pakko. Taas kierretään yksi kehä ja yksilön oikeuksia karsitaan lisää.

Huomaatteko mihin me olemme menossa?

Anonyymi kirjoitti...

Anonymiteetin kieltämistähän on jo ehdotettu monenkin viranomaisen toimesta. Jokainen näkee miksi? Kansan suut halutaan tukkia. Ensin pelotellaan. Kun ihmiset suojaavat itsensä. Sitten kielletään. Päämäärä on kuitenkin sama. Poliitikkoja, viranomaisia ei saa arvostella. Vaikeista asioista ei saa keskustella. On uskottava yhtä ainoaa totuutta.

Miksiköhän minulla rupesi tekemään mieli Kiinalaista ruokaa?

Anonyymi kirjoitti...

Muuttakaa vittu pois jos ei olot kelpaa!

Kaksoiskansalainen kirjoitti...

Niin olen muuttanutkin. Olen asunut jo viimeiset 6 vuotta ulkomailla. Niin euroopassa kuin euroopan ulkopuolellakin. Matkustelen paljon ja olen surullinen siitä mitä kotimaalleni on tapahtumassa. En kuitenkaan häpeä sitä, ja jaksan kertoa Suomessa olevista epäkohdista kaikille jotka jaksavat kuunnella. Ei se "Suomi brändiä" edistä, mutta tällä hetkellä suuntaus on se että Suomi ei tarvitse mitään brändiä. Teillä ei ole siellä mitään hyvää mistä voisi antaa esimerkkiä muille. Päinvastoin.

Anonyymi kirjoitti...

Se miten oikeuslaitos ja yhteiskunta kohtelee kansalaisiaan kertoo kaiken sivistyksen tasosta. Ei ole kehumista. Eikä tarvitse puhua pelkästään sananvapaudesta. Huomaatteko miten vanhuksia kohdellaan. Sidotaan sänkyihin ja annetaan paskoa housuihin. Ei aina usko että puhumme Suomesta.

Anonyymi kirjoitti...

Ole varovainen mitä sanot! Ettei mustapukuiset tai sinilakkiset kohta koputa ovelle ....

Anonyymi kirjoitti...

Juuh…

Nämä pelottelut toimivat toisiin ja toisiin taas ei ”toiset suuttuu vain entisestään”.

Omakohtaisia kokemuksia on täysin perseestä olevasta poliisi tutkinnasta. Kirjoitat täysin selvästä kusetuksesta (todennäköisestä rikoksesta), sinulla on kaikki faktat sekä paperit, joista olet referoinut kirjoituksesi.

Mulkku josta kirjoitat, tekee kunnianloukkaus syytteen jutustasi. Loukkaantunut ”kiinnijäänyt pihvimaha” noukkii kirjoituksestasi kohtia, joiden hän antaa ymmärtää loukkaavansa hänen kunniaansa. Esitutkinta tietenkin aloitetaan pikimmiten, koska herra haluaa päästä pälkähästä, ja kuivin kengin (ei nääs mene poliittinen ura pilalle). Kohtia, joita herra on poimimalla poiminut ”jonkun viisaamman avustuksella”, on hyvin tarkkaan valittu. Yksikään kohta ei viittaa itse kusetukseen, ei tietenkään, koska itse juttuahan ei haluta tutkia, vaan ainoastaan se, että loukkaako juttu hänen kunniaansa. Suomessa voi siis tehdä rikoksen, kenenkään puuttumatta siihen, ja muistettava ettei toisten kusetuksista puhu julkisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedoksi Kalskeelle, Ilmanille ja muillekin. Meillä täytyy olla yhteiskunnassa mahdollisuus keskustella vaikeista asioista. Yksi niistä on islamin ja pedofilian yhteys. Suomessa on islamilainen yhteiskunta jonka suomalainen imaami Khodr Chehabin on todennut huhtikuussa 2009 mm. seuraavaa:

"Khodrin mielestä avioliiton voi aloittaa vaikka 11-vuotiaana, jos maallinen laki sen sallii."

"Miksei 13 vuotta voisi olla hyvä avioitumisikä. Täälläkin on lain mukaan silloin sallittua mennä sänkyyn. On parempi mennä naimisiin."

"Länsimaissa lapsivaimot kavahduttavat. Khodr ei reaktioita hätkähdä. Hän sanoo, että lapsiin sekaantuminen on islamilaisissa maissa jopa kuolemanrangaistuksella rangaistava teko, AVIOLIITON
ulkopuolella.
"

Eikö tämä jos mikä osoita islamilaisen uskonnon yhteyttä pedofiliaan. Lapsen kanssa voi siis harrastaa seksiä vaikka hän olisi 10 vuotias kunhan ensin lapsi on naitettu (avioliittoon) miehen kanssa? Puhutaan siis lapsimorsiamista.

Kuinka sairasta tämä on? Kertokaapa viisaat syyttäjät KALSKE ja ILMAN onko tämä teidän mielestänne normaalia? Eikö näissä lausunnoissa nimenomaan YLLYTETÄ RIKOKSEEN? Miksi imaamia vastaan ei ole nostettu syytettä? Jos Halla-Aho sanoo totuuden hän saa syytteen. Jos imaami kertoo mielipitensä ja yllyttää rikokseen häntä paijataan päähän?

Mikäli arvon syyttäjät ja käräjäoikeudentuomari ette vielä ole huomanneet niin pedofilia on rikos suomessa, myös siihen YLLYTTÄMINEN!

Mutta ei. Eihän vähemmistöryhmiä saa arvostella, heidän tulee saada vapaasti raiskata lapsensa - tietysti vasta avioliitossa. Pitäähän meidän valtaväestöön kuuluvien olla suvaitsevaisia! Ainakin meidän syyttäjät on.

Anonyymi kirjoitti...

Katsot suomessa viranomaiset suojelevat vähemmistöä. Vähemmistö voi tehdä rikoksia ihan valtakunnan syyttäjien suojeluksessa.

Minulla ei ole mitään islamin uskontoa vastaan. Jokainen uskokoon mihin haluaa. Minulla on kuitenkin pedofiliaa vastaan vaikka kuinka paljon. Olen itsekkein joutuna lapsena "pedofiliisedän" uhriksi. Olen valmis keskustelemaan aiheesta kenen muslimin kanssa tahansa, mutta niin kauan kuin muuta ei osoiteta. Islam on minun silmissäni pedofiliaan pohjautuva uskonto, siis pedofiliauskonto.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo pedofiili jutut ovat aivan sairaita, ja sairaita ovat kaikki lapsiin sekaantujat.

Toinen asia:

Suomeen tulevilla maahanmuuttajilla on selkeästi oma roolinsa hyvinvointivaltion alasajossa, vaikkapa työpaikoilla. Työnhintaa ajetaan melko suruttomasti alas, ja uskomatonta mutta totta on se, että ammattiyhdistysliikkeet siunaavat kakun. Niilläkin maahanmuuttajilla on oma tehtävänsä, joka eivät töihin mene. Suomalaisten katse ja viha suuntautuu vetelehtivään ulkomaalaisjoukkoon, ja samalla hallitus hieroo jotain sontaa kansan niskaan. Tottahan on se, että joukko suomaisia on vaarallinen suuttuessaan. Tämän vuoksi kansoja sekoitetaan, ei nääs pääse syntymään liian suuria samoin ajattelevia joukkoja. Tämän vuoksi Euroopankin halutaan 500 miljoonaa maahanmuuttajaa.

Imulippo kirjoitti...

"Se on sääli miten suomalainen yhteiskunta on ajautunut tähän tilaan."

Ja tulee olemaan pirun mielenkiintoista seurata mihin nykyinen, omia kansalaisia halveksiva politiikka johtaa, Yhteiskuntasopimuksen irtisanomiseen Tanskan malliin vai siihen että valtiovalta vihdoin nöyrtyy ajamaan omien kansalaistensa etua, tekemään sitä johon kansalaiset ovat sen valtamandaatin antaneet?

Anonyymi kirjoitti...

Tohon H1N1 juttuun, Saksan ja Ranskan kansalaiset ovat heränneet.

***
69% Ranskalaisista sanoo H1N1 – lääkkeille ei.

Ranskan kansalaisille on tällä viikolla järjestetty kysely H1N1- lääkkeistä. Kyselyn järjestivät Ranskan valtakunnalliset kanavat.

Alle kolmasosa 31% sanoi ottavansa rokotteen, 68.94% ranskalaisista sanoo H1N1- lääkkeille ei ”me emme ota sitä”. Saksan kansasta kaksi kolmasosaa vastustaa rokotuksia.

Ranskalaiset ja saksalaiset ovat valmiita seisomaan lääketeollisuuden tyranniaa vastaan, näissä kahdessa maassa on fiksu ja rohkea kansa. Ihmiset ymmärtävät muutokset ja ovat valmiita taistelemaan vastaan.

Suomessa tilanne on hiukan toinen

Suomenkansa on täydellisessä uutispimennossa, ainakin omankielisillä valta kanavilla, joita seurataan eniten. Kansalle ei anneta riittävää tietoa H1N1- lääkkeistä.

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

Mielipiteenihän on jo pitkään ollut, että uskontojen erityissuojelu ja -asema lakikirjasta voitaisiin poistaa kokonaan. Miksi lakikirjan pitäisi ottaa millään tapaa kantaa mielikuvitusolentoihin ja niiden kannattajien suojelemiseen?

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi lakikirjan pitäisi ottaa millään tapaa kantaa mielikuvitusolentoihin ja niiden kannattajien suojelemiseen?"

Amen (sic)

TOR-testi meneillään ja näyttää wörkkivän ihan kivasti.

Kovalevy kryptattu, TOR ja PeerGuardian päällä. Urkkiminen taitaa olla nyt kohtuu vaikeaa?

Anonyymi kirjoitti...

Itse käytän Tor:ia ja muita proxeja aina kun osallistun keskusteluun josta puhuminen suomessa on tabu. Ei sen takia että haluaisin loukata tai provosoida, vaan sen takia etten joudu mielipiteeni takia syytetyksi.

Kotona on yhteensä 4 tietokonetta (lapsilla omansa jne). Kaikkien koneiden kovalevyt on kryptattu TrueCryptillä AES algoritmillä. Varmistukset otetaan automaattisesti Cobianilla ulkoiselle kovalevylle joka myös on kryptattu (AES-Serpent-Twofish).

En väitä olevani vainoharhainen, mutta sen voin vakuuttaa, että yksikään viranomainen ei selvitä mielipiteeni alkuperäistä osoitetta eikä yksikään viranomainen ota koneistani mitään selvää vaikka takavarikoisivatkin.

Anonyymi kirjoitti...

Paitsi jos poliisi pakottaa sinut kertomaan salasanan!

Anonyymi kirjoitti...

Höp höpö. Kenenkään ei tarvitse kertoa kryptauksen salasanaa. Jos olet rikoksesta epäiltynä, kuten olet jos koneesi takavarikoidaan, niin sinulla ei ole velvollisuuksia auttaa itsesi tuomitsemisessa. Toinen asia tietysti on että sinua voidaan suomen poliisin puolesta kiduttaa jotta kertoisit salasanan. Onneksi TruCryptissä on myös hidden-toiminnallisuus jossa voidaan crypatun aseman sisään piilottaa looginen toinen asema jonka olemassaoloa ei voi todistaa.

Anonyymi kirjoitti...

OLETTEKO TE IHAN SEKAISIN? Puhutte nyt Suomesta. Täällä kuulkaa asiat on hyvin verrattuna johin afrikan maihin.

Anonyymi kirjoitti...

Miten niin paremmat? Jos puhutaan yksilönsuojasta, oikeuksista ja sananvapaudesta niin tilanne on aikalailla samanlainen kuin näissä "afrikan" valtioissa. Menetelmät ovat vain erilaiset. Afrikan valtiossa saatetaan teloittaa tai vanginta loppuiksi. Täällä toimitaan hienostuneemmin. Säädetään lakeja ja madalletaan syytekynnystä. Pelotteella hallitaan kummassakin paikassa. Päämääräänä on pitää kansa hiljaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoittakaa nyt edes Halla-ahon nimi oikein. Siis Halla-aho. Ei Halla-Aho.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että löysit artikkelista itsellesi tärkeän ja oleellisimman kohdan. En viitsi ääneen sanoa mitä tämä sinusta kertoo, paitsi jos olet kielitieteilijä tai äidinkielen opettaja. Sisällöstä viisi ....

Anonyymi kirjoitti...

Hieno artikkeli, jälleen kerran ja osui täydelliseen napakymppiin. Virallisestihan suomessa ei ole "ennakkosensuuria" mutta olen täysin samaa mieltä siitä että matalasyytekynnys on sama kuin "piilotettu" ennakkonsensuuri. Matalalla syytekynnyksellä pyritään asettemaan peloite joka käytännössä rajoittaa etukäteen vapaata keskustelua. Paitsi jos tietysti käyttää anonyymipalveluja.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tollaisten anonyymijutskien käyttö ole laitonta?

Anonyymi kirjoitti...

Varsinkin kovalevyjen kryptaajien on syytä muistaa, että data on turvassa VAIN kun hyökkääjällä ei ole fyysistä pääsyä koneelle missään aktiivisessa tilassa. Toisin kuin usein uskotaan, tietokoneen muisti säilyttää sisältönsä useita sekunteja ja jäähdytettynä ainakin minuutteja: http://citp.princeton.edu/pub/coldboot.pdf . Etenkin läppärien sleep-tila on riskialtis.

Salausohjelmat säilyttävät purkuavaimia muistissa, joten tutkimalla muistin sisältöä avaimet on selvitettävissä kohtuullisella vaivalla. Jokohan uusimmat versiot ovat turvallisempia?

Yksinkertaimmassa hyökkäyksessä kone vain resetoidaan ja bootataan esim. muistitikulta ohjelma, jolla muistin sisältö saadaan kopioitua. Jos 'Quick boot' on BIOSissa päällä, BIOS ei tyhjennä muistia resetin yhteydessä. Kannattaa siis poistaa 'Quick boot', estää käynnistys muualta kuin kovalevyltä ja asettaa salasana BIOSiin.

Astetta vaikemmassa hyökkäyksessä DIMMit irrotetaan koneesta ja siirretään toiseen luettaviksi. Esimerkiksi kylmäsprayllä jäähdyttämällä tieto säilyy useita minuutteja, joten hommassa ei ole edes hirveä kiire. Käytännön jäynä tämän estämiseksi voisi olla dimmien liimaamainen epoksilla kantoihinsa kiinni. En sitten tiedä, mitä tämä vaikuttaa muistien luotettavuuteen - kontaktiongelmia ei ainakaan korjailla tämän jälkeen.

(TORia kokeillaan täälläkin... näyttäisi toimivan)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kuulkaa asiat on hyvin verrattuna johin afrikan maihin.

Ei se, että tilanne on Suomessa vielä parempi kuin jossain pohjoiskoreassa, tarkoita sitä, että asiat olisivat Suomessa hyvin.

Minusta vahvat kansalaisten perusoikeudet ovat ehkä keskeisin tunnuspiirre, joka erottaa vapaan demokratian totalitarismista. On erittäin huolestuttavaa, että oikeusjärjestelmää rakentavissa elimissä perusoikeudet nähdään arkipäivää hankaloittavana tekijänä eikä asiana, joita pitää puolustaa viimeiseen hengenvetoon.

Perusoikeuksista voidaan toki tinkiä mutta vain äärimmäisessä hädässä. Vain jos yhteiskuntarauha on merkittävästi häiriintynyt (esim. esiintyy laajamittaista, jatkuvaa mellakointia jota ei saada kuriin) pitäisi perusoikeuksien tilapäistä rajoittamista harkita. Muutoin perusoikeuksien tulee olla loukkaamattomia. Käsittääkseni Suomessa ei ole tätä nykyä mitään todellisia perusteita loukata ainoatakaan perusoikeutta.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisimmät oikeusministerit ja erityisesti Brax ovat osoittaneet todellisen karvansa. Heille näyttää olevan perusoikeudet ja yksityisyydensuoja sekä sananvapaus sellaisia asioita joita pitää kaventaa jotta viranomaisilla on mahdollisimman laajat valtuudet toimia. Saman tyhmyyden paljasti poliisi Paaterokin viime viikolla vaatimalla käytännössä lähdesuojan purkamista. Kenelläkään ei tule mieleen että nämä edellämainitut oikeudet ovat juuri niitä joiden säilyttäminen on kullanarvoisen tärkeää ja mitä varten kansalaiset ovat poliitikot virkaansa äänestäneet.

Anonyymi kirjoitti...

Käsittääkseni colboot hyökkäys voi onnistua vain jos fyysisen koneen saa hallintaan aktiivisena. Mikäli kone on ollut suljettuna jo usean minuutin kovalevyn sisältöön ei pääse käsiksi? Eikö näin?

TrueCrypt ei tallenne avainta mihinkään, joten koneen sammutuksen jälkeen avainta ei voi onkia mistään.

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

Eikös tollaisten anonyymijutskien käyttö ole laitonta?

Ei; miksi olisi? Omaa nettiyhteyttään saa reitittää miten paljon lystää ja käyttää salauksia jos siltä tuntuu.

TrueCrypt aivan varmasti sen avaimen johonkin tallettaa, koska muuten purkamiset/salaukset olisi mahdottomia. Tiedä sitten, että pyyhkiikö se ko. muistirekisterin yli kun avainta ei enää tarvita.

Anonyymi kirjoitti...

TrueCrypt aivan varmasti sen avaimen johonkin tallettaa, koska muuten purkamiset/salaukset olisi mahdottomia. Tiedä sitten, että pyyhkiikö se ko. muistirekisterin yli kun avainta ei enää tarvita.

TrueCrypt käyttää siihen RAM-muistia, jonka se pyrkii ylikirjoittamaan lopetettaessa:

http://www.truecrypt.org/docs/?s=encryption-scheme

Anonyymi kirjoitti...

Siis, http://www.truecrypt.org/docs/?s=unencrypted-data-in-ram

Anonyymi kirjoitti...

"To summarize, TrueCrypt cannot and does not ensure that RAM contains no sensitive data (e.g. passwords, master keys, or decrypted data). Therefore, after each session in which you work with a TrueCrypt volume or in which an encrypted operating system is running, you must shut down (or, if the hibernation file is encrypted, hibernate) the computer and then leave it powered off for several minutes before turning it on again. This is required to clear the RAM."

Eli tallentaa RAM muistiin joka tyhjenee koneen sammuessa parin minuutin sisällä pysyvästi. En usko että suomessa ketään viranomaista tulee jäähdytyslaitteiden kanssa jäähdyttämään muistipiiriä jotta avain voitaisiin onkia. Se miten kaverilta kävi poliisi takavarikoimassa koneen oli, että tulivat sisään, kone kiinni ja veivät pois. Poliisintutkijat sitten irroittavat kovalevyn ja kytkevät omiin laitteisiin. Jos kryptattu niin ihan turhaa touhua.

Anonyymi kirjoitti...

Tor toimii hienosti ja jopa kproxyn kanssa. Kävin kommentoimassa (asiallisesti) mm. SUOMI24.FI, HS.FI ja ILTALEHTI.FI palveluissa ja hienosti pelitti.

Anonyymi kirjoitti...

"TrueCrypt ei tallenne avainta mihinkään, joten koneen sammutuksen jälkeen avainta ei voi onkia mistään."

Niin tarkoitin sitä että tottakai avain on ajonaikaisesti tallessa jossain (RAM), mutta kun kone on suljettu sitä ei voi onkia mistään esiin. Ainoa keino onkia on se RAM:sta, jos on aikaa ja välineitä.

Anonyymi kirjoitti...

Truecryptin varsinaiset avaimet on talletettu salattuina levyn alkuun. Tämän salauksen purkuun käytetään salasanaa.

Purettuja avaimia säilytetään - on pakko säilyttää - muistissa niin kauan kuin salattu osio on käytössä. Järjestelmäosion avaimia tarvitaan sammutukseen saakka, joten niitä ei pyyhitä muistista lainkaan. Painamalla RESETiä tai virtakytkintä tavallistenkin osioiden avaimet jäävät muistiin.

Muistin tyhjentymistä nopeuttaa lämpö ja uuden, tiheän muistiteknologian käyttö. "Vanhat sotaratsut" tiedostopalvelimina lienevät suurimpia riskejä pöytäkoneissa. Toisaalta, pöytäkoneiden riskit ovat aika pieniä reissun päällä kulkeviin läppäreihin verrattuna. Fyysinen pääsy koneelle - varsinkin huomaamatta - on huono juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Tor näyttää toimivan ihan kivasti, joskin verraten hitaasti. Olisikin ehkä reilu ajatus antaa oman nettiliittymän kaistaa myös Tor:n käyttöön.

Onko kukaan kokeillut pitää koneellaan Tor:n exit-nodea (löytyy Vidalian 'Setup Relaying'-nappulan takaa)? Kokemuksia?

Anonyymi kirjoitti...

Olen käytänyt Toria jo vuosia. Juuri niistä syistä joista tämäkin blogi ja artikkeli ovat osoittaneet. En kirjoittele omasta mielestäni kenenkään kunniaaloukkaavia, kenenkään uskontoon pilkkaavasti kohdistuvia tai kansanryhmää vastaan kiihottavia tekstejä. Olen kuitenkin täsmälleen samaa mieltä islamista kuten Halla-ahokin. Olen syön myös kertonut ja tulen aina kertomaan. Teen sen kuitenkin Tor:n kautta suojellakseni itseäni viranomaisten mielivallalta.

Tor on tietysti kohtuullisen hidas, mutta eihän tarkoitus olekaan käyttää sitä jatkuvasti suffailuun, ainoastaan silloin kun on tarvetta itsensä suojeluun. Esimerkiksi kommentoidessa keskustelupalstoille.

Anonyymi kirjoitti...

Mitens tämä DarkNet? Eikös se ole samankaltainen kuin Tor?

Anonyymi kirjoitti...

Tänään oli uutisissa siitä kuinka opetushallitus Jokelan koulun massamurhan yhteydessä rajoitti sananvapautta. Ne nimittäin kielsivät median pääsyn alueelle. Apulaisoikeusasiamies totesi että kyse oli nimenomaan sananvapauden rajoittamisesta, mutta ei pitänyt sitä tapahtuvan järkyttävyyden takia ongelmallisena.

Olen tästä täysin eri mieltä. Tottakai voidaan ajatella että on yksilön kannalta (uhrien ja paikalla olleiden) valitettavaa että toimittajat ryntäävät haastattaelemaan kun on shokissa jne. Mutta huomaatteko sen periaatteellisen kysymyksen mikä paistaa läpi kun sananvapaudelle viitataan kintaalla? Tämä on juuri se mikä Suomessa on ongelmana.

Nyt katsotaan että vaikka opetushallituksella ei ole toimivaltaa rikkoa perustuslaissa turvattua sananvapauden oikeutta, se kuitenin niin tehdessään ei syyllistynyt rangaistavasti mihinkään tekoon? Eli suomessa voi tapauskohtaisesti joku viranomainen katsoa tarviiko sillä hetkellä noudattaa sananvapautta vai ei. Eli tarviiko noudattaa perustuslakia! Tämä jos mikä on viranomaisten mielivaltaa. Eikä laki ole juuri sitä varten että sitä noudatetaan, eikä sitä varten että mielivaltaisesti voidaan päättää sen hetkisen tilanteen ja tulkinnan perusteella että nyt ei noudatetakaan.

Käsittämätöntä!

Anonyymi kirjoitti...

Olen pitkään ollut palstan kanssa samaa mieltä,mutta minkäs teet? Oletteko lukeneet kirjaa Lume Demokratia,siinä on myös samoja aiheita Suomalaisesta DEMOKRATIASTA! Mutta edelleenkin ,minkäs teet? Suurin osa pitää tv-uutisia raamattuna,kaikki jotka puhuvat ja mieltävät negatiivistä palautetta rakkaista päättäjistämme,on kiihkoilija tai "vain" hullu...
Jos nyt alat vaahtoamaan muutoksia hallituksen linjaan,sinut vedetään kansankiihoittamisesta oikeuteen. Mutta mikä saisi nuo päättäjät oikein uskomaan että "me" kansalaiset voimme huonosti? Eikö kaikki ampumiset,kirvesmurhat,humalassa rekanalleajot,yms. vieti siitä? Mutta ei,nostetaan pakollisia maksuja vain,mutta kuka se korjaakaan ne voitot? Eikö jo euroopan alhaisin äänestysprosentti saa miettimään? EI NÄKÖJÄÄN,hävetkää siellä arkadianmäellä tai missälie...

Anonyymi kirjoitti...

Yksi outo ajattelutapa, johon olen törmännyt on se, että nämä saatanan kuurosokeat lampaat toteavat lähes mihin tahansa tyyliin "Me ei voida kommentoida noita asioita, kun emme ole asiantuntijoita. Mutta poliitikot varmasti tietävät mitä tehdä missäkin tilanteessa ja siksi heihin on luotettava."

???

Ei jumalauta! Eli annetaan poliitikkojen vapaasti rellestää, kun ei me mitään mistään tiedetä.

Olen ihan saatanan pettynyt esim. Jyrki Kasviin. Osaa ajatella asioita monelta kantilta, näkee uhkakuvat ja vaaratekijät - ja silti sitten äänestää omien mielipiteidensä vastaisesti. Hävetköön!

No, kansalla on juuri sellainen hallitus kun se ansaitsee.

Anonyymi kirjoitti...

Kerran neljässä vuodessa kokoonpano voitaisiin vaihtaa, mutta miksi ihmiset äänestävät samat oman edun ja etupiirinetujen tavoittelijat eduskuntaan ja politiikkaan. Vaikka vanhemmat ihmiset Suomessa vielä luottavatkin viranomaisten rehellisyyteen ja poliitikkojen näennäiseen hyvän tahtoisuuteen ajaa asioita suomen hyväksi niin nykyajan nuorison ja nuorten aikuisten pitäisi viimein äänestää muita vaihtoehtoja.

Seuraavat poliitikot eivät ansaitse tulla valituksi uudelleen:

Vanhanen
Väyrynen
Pekkarinen
Hyssälä
Linden
Lenhtomäki
Kiviniemi
Wallin
Anttila
Brax
Holmlund
Häkämies
Katainen
Risikko
Thors
Vapaavuori
Vehviläinen
Virkkunen
Sinnemäki
Kasvi
Tuomioja
Niinistö
Urpilainen

jne. jne.

Tummenetulla ne pahimmat sananvapauden ja yksilönoikeudet loukkaajat.

Anonyymi kirjoitti...

Proxyja ja käyttää muulloinkin kuin vain pelätessä viranomaisten mielivaltaa.

http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/article328368.ece?s=u&wtm=tt-16092009

TJ kirjoitti...

Mielenkiintoista juttua possuköhästä:

The H1N1 Swine Flu Pandemic: Manipulating the Data to Justify a Worldwide Public Health Emergency

http://www.globalresearch.ca/PrintArticle.php?articleId=14901

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se sitten alkaa.

****

Sikainfluenssan rokotusjärjestysehdotus valmis

”Kansallinen rokotusasiantuntijaryhmä on saanut valmiiksi ehdotuksen influenssa A(H1N1)v -taudin rokotusjärjestyksestä.

Ensin rokotetaan terveydenhuollon henkilöstöä sekä toisena raskaana olevat. Kolmantena rokotettaisiin sairautensa vuoksi riskiryhmään kuuluvat 6 kuukauden - 64 vuoden ikäiset. Neljäntenä rokotettaisiin terveet 6-35 kuukauden ikäiset lapset. Viidentenä rokotusvuorossa olisivat terveet 3-24 vuoden ikäiset lapset ja nuoret sekä varusmiehet. Kuudentena rokotettaisiin sairautensa vuoksi riskiryhmään kuuluvat 65 vuotta täyttäneet.

Pandemiatilannetta arvioidaan uudelleen ennen koko väestön rokottamista Koko väestö on mahdollista rokottaa syksyn ja talven aikana.

Mikäli epidemiatilanne edelleen vaatii rokotusten jatkamista, rokotetaan seuraavaksi terveet 25 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat painottaen rokotusten aloittamista nuoremmista ikäryhmistä.

Ehdotuksen pohjalta valmistellaan esitys valtioneuvoston asetukseksi, josta on tarkoitus päättää torstaina 24. syyskuuta peruspalveluministeri Paula Risikon esittelystä.”

(MTV3) http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/09/956103

Anonyymi kirjoitti...

Yhdysvalloissa (Massachusettsissa ) rokotuksesta kieltäytyminen voi johtaa jopa 1000 dollarin sakkoon päivässä, tai 30 pv vankeutta.

Katso täältä:
http://www.youtube.com/watch?v=2_oD55WvDmM&feature=player_embedded

Anonyymi kirjoitti...

Mistään netistä en löydä tietoa siitä onko H1N1 -rokote pakko ottaa? Onko joku lainsädäntö joka mahdollistaa tämän? Entä lasten (koululaisten) rokottaminen? Mistä tiedän ettei koulussa terveydenhoitaja vain rokota lasta ilman vanhempien lupaa?

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuisi siltä että ketään ei voida pakottaa. En kuitenkaan ole varma mitä lainsäädäntö sanoo. Ainakin poikkeusoloissa voidaan tehdä käytännössä mitä vain.

Ei varsinaisesti liity sananvapauteen, muttakin tiedottamisen rajoittamiseen.

1. Miksi H1N1 rokotteesta puhutaan suomalaisissa medioissa harvinaisen positiivisesti tuomatta esille mitään vaaroja. "Kohtaa kaikki saa rokotteen", aivan kuin ihmisiä pidettäisiin tyhmänä etteivät uskalla ajatela itse.

2. Miksi Arctic Seastä ollaan suomen mediassa hiljaa. Siksikö kun Venäjä on ottanut aktiivisen roolin?

3. Miksi kaasuputkikysymyksestä vaietaan ja mediankin toistaa vain omaa halituksen mukaista propgandaansa.

Anonyymi kirjoitti...

Washington Post: ”Sika influenssarokote sisältää elohopeaa” . Lue lisää täältä: http://www.prisonplanet.com/washington-post-swine-flu-vaccine-will-contain-mercury.html

Anonyymi kirjoitti...

UUTINEN hs.fi 17.9.

Poliisi teki kotietsintöjä muutama tunti koulu-uhkauksen jälkeen


Jyväskylä. Jyväskylän poliisi tarttui keskiviikon ja torstain välisenä yönä ripeästi oppilaisiin ja opettajiin kohdistuneeseen koulu-uhkaukseen. Jo samana yönä se teki kotietsinnän ja takavarikoi kaksi tietokonetta.

Poliisi ei tässä vaiheessa osaa sanoa, ovatko koneiden omistajat osallistuneet uhkaukseen. "Viestien lähettämisessä on käytetty anonyymipalvelinta. Se vaikeuttaa uhkauksen lähettäjän nopeaa selvittämistä", toteaa tutkinnanjohtaja Heikki Miilunpohja.

Uhkaus tuli poliisin tietoon myöhään keskiviikkoiltana, kun internetin käyttäjä havaitsi sen ja ilmoitti hätäkeskukseen.

Noin puolitoista tuntia tiedon saamisen jälkeen poliisi informoi uhkauksen kohteena olleen jyväskyläläisen ammattiopiston rehtoria.

Poliisi päätti yöllä, että sekä uhkauksen kohteena ollut Jyväskylän ammattiopiston Harjun toimipiste että samassa kiinteistössä toimiva Sepän lukio pidetään torstaina suljettuna ja vartioituna. Tämän jälkeen myös Sepän lukion rehtoria informoitiin asiasta.

Kouluissa on kaikkiaan yli 1 500 oppilasta ja alle sata opettajaa.

Poliisi tutkii asiaa laittomana uhkauksena. Sen maksimirangaistus on kaksi vuotta vankeutta.

KOMMENTTI UUTISEEN:


Vieraantuminen on päivän sana.
Pasolini | 17.9.2009 16:22

Jotenkin pakko puhua tästä - olen toinen noista, jonka kone vietiin jatkotutkimuksiin, koska joku valopää oli saanut idean käyttää anonyymipalvelua (Tor) ja lähettää sitä kautta uhkaus. No, nakki napsahti minulle ja ilmeisesti jollekin toiselle.

Tor:n ideahan on se, että mitä enemmän anonyymipalvelimen käyttäjää on, niin sitä helpompi on esim. surffata webbiä, imuttaa anonyymisti tekijänoikeudellista materiaalia tai kuten ikävästi uutisessakin mainittiin - lähettää noita ääliömäisiä sosiaalidarwinistioksennuksia jostakin henkilöstä tai ryhmittymästä... oikein näen jo sen elämästä vieraantuneen hyppyritukan kärpäslasit päässä kuunnellen jotakin KMFDM:aa ja Suicide Commandoa ja tietenkin lukien Pentti Linkolaa väärinpäin.

No opinko mitään? En kyllä enää tuota Tor-palvelinta käytä - koska onhan meillä kaikilla näköjään jotakin salattavaa; toisilla enemmän kuin toisilla. Oma Tor:n käyttö lähti harkintaan Lex Nokian tultua voimaan (ihan vaan protestimielessä...) ja käyttöön otin sen empimisjakson jälkeen pari kk sitten.
"No kannattiko?!?" kysyi komisario.
"Rok rok!" vastasin...

Anonyymi kirjoitti...

En nyt ihan ymmärrä tuota selostustasi Tor-palvelimen käytöstä. Mitä olet asentanut omalle koneellesi? Oletko asentanut Tor-palvelimen joka on muiden käytössä vai oletko antanut Tor-clientille oikeuden toimia myös nodena anonyymiverkossa?

Korjatkaa viisaammat jos olen väärässä. Tor "clientin" käyttö ei aiheuta kyseistä ongelmaa että oma IP-osoitteesi voisi näkyä jonkun toisen käytössä ellet sitten ole ottanut käyttöön Tor-palvelinta tai määritellyt Tor-clienttia toimimaan nodena. Normaalissa käytössä ei tuollaista ongelmaa että joku käyttäisi sinun IP ole mahdollista.

Mitä tulee Tor-palvelun käyttöön. Se on erinomainen väline itsensä suojelussa ja kuten blogikin sanoo, sitä pitää käyttää asiallisesti. Se että joku käyttää sitä väärin ja karmaiseviin tarkoituksiin ei tarkoita sitä että palvelu olisi huono. Aina löytyy kaikelle väärinkäyttäjät. Autollakin voi ajaa ylinopeutta ja kaupastakin voi varastaa ...

Anonyymi kirjoitti...

Miten Tor-toimii on tässä:

http://www.torproject.org/overview.html.en#thesolution

Tässä on ohjeet jos konffaat myös "Tor Relay". Älä tää tätä jos et halua toimia nodena. Oletusarvoisesti käytät vain clienttia.

http://www.torproject.org/docs/tor-doc-relay.html.en

Eihän sinulla ole hätää vaikka koneesi takavarikoitiin. Et ole tehnyt mitään laitonta. Tor-palvelun käyttö tai Tor-noden tarjoaminen ei ole laitonta. Onhan se epämukavaa jos poliisi tulee ja vie koneen, mutta sinulla ei ole hätää kunhan aikansa tutkivat konettasi.

Anonyymi kirjoitti...

"Kunhan aikansa tutkivat konetta"

Kannattaisi käyttää sitä kovalevyn kryptausta niin jää tutkimukset siihen.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan näitä suomalaisia Tor-palvelimen takavarikointeja ollut aina ennenkin. Kannattaako Torria käyttää relayna? Ei todellakaan. Käytät vain surffailuun älä itse tarjoa palvelua muille.

http://groups.google.com/group/finet.toiminta.effi/browse_thread/thread/306b66f0d4cf51d3/014d237904f8ecdb

http://fi.wikinews.org/wiki/Suomalainen_Tor-anonyymipalvelin_takavarikoitu

"Tor - verkkoa on mahdollista käyttää kahdella tavalla eli joko asiakkaana tai sitten palvelimen pitäjänä. Verkko on rakennettu niin, että asiakkaiden henkilöllisyyttä on vaikea selvittää. Palvelimista sen sijaan on olemassa julkinen lista, joten palvelinta pitävä ottaa aina riskin. Jos jonkun lähettämä rikokseen liittyvä viesti sattuu tulemaan ulos juuri sinun palvelimeltasi niin sitten sinulla on ongelma. Tilanne kun näyttää siltä, että uhkausviesti lähti juuri sinun koneeltasi ja sen alkuperäinen lähettäjä eli asiakas jää kuitenkin tuntemattomaksi.

Tor - palvelua väärinkäytetään jatkuvasti häiriköintiin. Monet keskustelupalstat ovat sulkeneet porttinsa tunnetuista Tor - palvelimista tulevilta viesteiltä juuri siksi, että Torin puolelta harvemmin tulee muuta kuin roskaa. Sinänsä ikävää, että sananvapauden säilyttämiseksi rakennettu verkko on päätynyt häiriköiden ja rikollisten käyttöön. Tor - palvelimen koneeseensa asentavan tulee tehdä se tietoisena riskeistä. " (hesarin kommenteista)

Anonyymi kirjoitti...

Tor:in vikan se ei ole. Verkko on luotu ihan muuhun tarkoitukseen kuin rikolliseen. Suojelemaan oikeutta sananvapauteen mikä suomessakin on menossa vessasta alas. Kuten joku jo sanoi aikaisemmin, monia asioita voi käyttää väärin, ei se että löytyy väärinkäyttäjiä tee itse palvelua tai asiaa huonoksi. Autolla voi ajaa ylinopeutta, tekeekö se auton pahaksi? Puhelimella voi häiriköidä, tekeekö se puhelimen joten huonoksi palveluksi. Esimerkkejä on lukuisia.

Anonyymi kirjoitti...

"Tor:n ideahan on se, että mitä enemmän anonyymipalvelimen käyttäjää on, niin sitä helpompi on esim. surffata webbiä, imuttaa anonyymisti tekijänoikeudellista materiaalia tai kuten ikävästi uutisessakin mainittiin - lähettää noita ääliömäisiä sosiaalidarwinistioksennuksia jostakin henkilöstä tai ryhmittymästä... "

Toria ei todellakaan olla tarkoitettu waretukseen ja se ei muutenkaan nopeutensa takia sovellu sellaiseen. Jos täysmittaisena relaynä toimiminen olisi pakollista kaikille, niin tämä voisi teoriassa onnistua mutta laajamittainen waretus aiheuttaisi suoraan hienon pullonkaulan muutamien exit nodejen niskaan. Tiedostojenjakoon suunniteltuja anonyymiohjelmia on olemassa mutta Tor ei ole todellakaan yksi niistä.

Itselleni exit nodena toimiminen aiheutti niin monia yhteyksiä, että 10/10M:kin netti meni niistä jotenkuten tukkoon. Olisin voinut tietysti vain rajoittaa yhteyksiä mutta i2p soveltuu paljon paremmin omaan anonyymiin netinkäyttööni.Se on paljon nopeampi kuin Tor ja sisältää kohtuullisen paljon kiinnostavaa materiaalia.

Anonyymi kirjoitti...

Sananvapaus on niin tärkeä asia että sen takia kannattaa vaikka tappaa. Veikkaan että tämä kehitys ei pysähdy ennen kuin tulee ainakin yksi poliittinen murha.

Edellisestä onkin jo yli sata vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Rasismi on rasismia vaikka voissa paistaisi. Kaikki nämä ääliömäiset kärjistykset islamista eivät osoita kuin älyllistä epärehellisyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Rasismi on rasismia vaikka voissa paistaisi. Kaikki nämä ääliömäiset kärjistykset islamista eivät osoita kuin älyllistä epärehellisyyttä.

Se ei ole rasismia että puhutaan asioista oikeilla nimillä. Eikä se ole kärjistämistä jos puhutaan faktoista. Islamin uskonnolla on yhteys pedofiliaan aivan samoin kuin katolisella kirkolla nykyään. Ei siitä pääse mihinkään. Vaikeista asioista pitää keskustella eikä painaa niitä pimeyteen vetoamalla rasismiin.

Anonyymi kirjoitti...

Sananvapaus on pyhä. Sananvapautta ei pidä estää mitenkään. Uskonto ei ole arvostelun yläpuolella. Jos kristinuskoa ja juutalaisuutta ja muita uskontoja saa arvostella niin kyllä myös islamia pitää saada arvostella.

Islam on aggressiivinen ja primitiivinen mikä tekee siitä hankalan. Muslimeilla ei yleensä ole mitään kykyä kritsoida islamia mikä näkyy siinä että he reagoivat vihaisesti vähäisimpäänkin islamiin kohdistuvaan arvosteluun. He eivät ymmärrä mitä sananvapaus tarkoittaa.

Islam ei ole pelkkä uskonto. Se on yhdistelmä uskontoa ja poliittista ideologiaa ja mafiaa. Mafialla tarkoitan sitä että jos joku luopuu islamista niin muslimiyhteisö yrittää ottaa hänet kiinni ja tapppa.

Tappouhkaukset ja väkivaltauhkaukset ovat rikoslain mukaisia laittomia uhkauksia joten niitä ei voi sananvapauteen luokitella.


Hieman huumoria tähän perään. Tässä on Pasila-tv-sarjasta poimittu pari jännää videopelisitaattia.

- Johnson, kill the president of Iraq and make it look like Allah did it. Then meet us at the rendezvous point. Over and out, Johnson.

- Johnson, the terrorists have the bomb. They're going to kill everybody in the city. We can't let the terrorists win, so you have to kill everybody before they do. Here's a shotgun. Start from downtown.

- Johnson, there were no survivors in the blast but Islamist suicide terrorists have killed the President. But they will not go unpunished. We want you, to convert to Islam and live a life according to Koran, then, when you die and get to paradise, find these terrorists and kill them.

Kurittomat räksyttäjät kirjoitti...

Kun blogissamme paljastetaan Suomen suurimman telemarkkinointiyrityksen moraalittomuuksia, yritysjohto uhkailee poliisitutkinnalla ja kokoomuksen Karvo syyttää meitä haukkumisesta. Molemmat ovat sananvapauden rajoittamisyrityksiä. Rötösherrat saavat siis tehdä mitä haluavat, tavallinen kansalainen ei. Naurettavaa.

http://mediapexmachtfrei.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Muuten pidän tätä blogia ihan loistavana, mutta näissä maahanmuuttoasioissa... huh huh. Minua henkilökohtaisesti kuvottaa lukea tällaista.

Sananvapaus on kuitenkin olemassa suojellakseen juuri enemmistöstä poikkeavia mielipiteitä. Minun mielestäni tämän blogin edustama täysin mustavalkoisesti ja yksinkertaistavasti maahanmuuttokielteinen näkökulma on typerä. Se on yksipuolinen ja jättää ison osan kokonaiskuvasta ottamatta huomioon. Sen näkökulman ilmaiseminen on kuitenkin kiistämätön ihmisoikeus.

Jussi Halla-aho taas... En ollut ikinä lukenut hänen kirjoituksiaan ennen tämän kirjoituksen lukemista, joten menin Wikisitaatteihin katsomaan, mitä hän tarkalleen ottaen on sanonut. Lukemani perusteella on aivan typerää yrittääkään väittää etteikö osa hänen kommenteistaan olisi aivan puhtaasti rasistisia. Hän halveksuu, nimittelee ja liioittelee maahanmuuttajista puhuessaan ihan sumeilematta. Kukaan ei voi rehellisesti väittää hänen kunnioittavan tiettyjen ryhmien ihmisarvoa ja on mielestäni täysin oikeutettua tuomita jotkin hänen kommenttinsa vihapuheeksi. Toki hän puhuu paljon sellaistakin, joka käy loistavasta esimerkistä siitä, että enemmistön mielestä inhottavienkin mielipiteiden ilmaiseminen on ihmisoikeus.

Mutta luettuani ne Wikisitaatit läpi, niin täytyy kyllä sanoa että kyllä hän mielestäni kaikki saamansa negatiiviset seuraukset ansaitsee. Jos haluaa halveksia muita ihmisryhmiä noin paljon niin ei auta ruikuttaa jos sitä paskaa tulee takaisinkinpäin...

Anonyymi kirjoitti...

Olen edellisen kommentoijan kanssa täysin eri mieltä.

Se mitää Halla-aho tai tämä blogi kertoo Islamin uskonnosta, uskonnon yhteydestä pedofiliaan, on fakta. Voit itse tutustua Islamin uskonnon syntyyn ja perusteisiin sekä tutustua myös siihen miten vielä nykypäivänäkin islamin uskonto käyttää hyväkseen nuoria tyttöjä. Se että sinä väität tämän olevan toisten halveksuntaa ja rasismia on täysin kaksinaismoralistista ja vailla perusteita. Ei päätä voi laittaa paperipussiin ja leikkiä että pahoja asioita ei ole olemassa. Toisten ihmisten kunnioittaminen ei voi perustua siihen että tietoisesti unohtaa ne vaaralliset ja tuomittavat arvot joita toisen uskonta tai kulttuuri edustaa vain sen takia ettei toinen osapuoli loukkaantuisi.

Ei Islamin kulttuuri ja uskonto ole ainoa. Samalla tavoin voidaan puhua katolisesta kirkosta ja heidän pedofiilipapeistaan. Näistäkin asioista pitää siis joidenkin mielestä vaieta koska niistä puhuminen halveksii ja on "vihapuhetta" katolilaisuutta vastaan. Puhumatta ja keskustematta jättäminen halveksii uhreja, niin katolisessa kirkossa kuin islamin uskonnossakin.

Meille vieraista arvoista täytyy voida puhua ilman että haukutaan rasismiksi. Itseasiassa rasismia on se että yleinen mielipide yrittää vaientaa eriävät ja kriittiset mielipiteet.

Maahanmuutto yleensä näyttää olevan suuri tabu. Jos vastustat maahanmuuttoa olet rasisti! Millä perusteella? Ei maahanmuutto ole yksiselitteinen itseisarvo josta on vain yksi mielipide olemassa. Kenen oikeudella maahanmuuttomyönteisyys on ainoata oikeata politiikkaa? Mielestäni ihminen jolla on valmis ammatti, haluaa tulla tekemään töitä suomeen ja elämään täällä yhteiskunnan jäsenenä meidän arvojen mukaisesti, hänellä saa olla oikeus siihen. Jos kyseessä on oikea pakolainen, vainottu, henki tai perhe vaarassa, niin heitä toki täytyy auttaa. Mieluiten paikapäällä, mutta jos ei mahdollista, niin ottamalla Suomeen turvaan ja asumaan meidän arvojen mukaisesti. Kaikki maahanmuutto joka perustuu taloudellisen hyödyn etsimiseen, elintasopakolaisuuteen on äärimmäisen tuomittavaa ja maahanmuuttoa tältä osin pitää rajoittaa ja kokonaan estää.

Ruotsissa on katastrofi lepsun maahanmuuttopolitiikan takia. Nyt kun valtaan on päässyt ruotsidemokraatit jotka kriittisesti suhtautuvat maahanmuuttoon heitä haukutaan rasisteiksi, heidän kanssaan ei haluta olla tekemisessä, heitä uhkaillaan, julkinen media ei uutisoi heistä ja kieltäytyy julkaisemasta heidän mainoksiaan. Kyllä naurataa ruotsalaisen kansankodin, demokratian ja sananvapauden tila. Kansankodissa ei näytä enää olevan sijaa demokratialle ja sananvapaudelle. Omat arvot unohtuu joillekin puhien asioiden takia. Missä on oikeus edustaa eriävää mielipidettä? Ruotsalaiset ovat kaksinaismoralistisimpia kuin siitä tunnetut amerikkalaiset koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla olis vaan sellanen pieni kysymys, että miten saan sijaintini piilotettua? Ärsyttävää kun googlessakin näkee sijaintini... Onko muita vaihtoehtoja kuin tor -verkko, sillä olen siitä kuullut että välikädet saavat tietää salasanoja ja käyttäjätunnuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla olis vaan sellanen pieni kysymys, että miten saan sijaintini piilotettua? Ärsyttävää kun googlessakin näkee sijaintini... Onko muita vaihtoehtoja kuin tor -verkko, sillä olen siitä kuullut että välikädet saavat tietää salasanoja ja käyttäjätunnuksia.