Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

keskiviikkona, heinäkuuta 02, 2008

Onko sinulla tietoa?

Blogin ylläpitäjät suunnittelevat julkaistavaksi artikkeleja uusista aiheista aikaisemmin saamiensa viestien pohjalta. Tähän mennessä kasaan kerääntyneet tiedot ovat hyvin mielenkiintoista luettavaa. Tarvitsemme kuitenkin konkreettista lisätietoa. Viestit käsitellään luottamuksellisesti. Lähetä kokemuksesi ja aineistosi blogin osoitteeseen.

Scientology. Oletko jäsen tai eronnut? Kerro omakohtaisia kokemuksia järjestön toiminnasta.

Seurojen järjestämä nuorisotoiminta Helsingissä. Toimintatavat, hallinnointi, kustannusrakenteet ja vanhemmilta perityt maksut.

HUS:n Peijaksen sairaala. Hoidosta, hoitovirheistä ja potilasvakuutuskeskuksen maksamista korvauksista ja perusteista.

Gigantti ja Markantalo. Yhtiön sisäinen ja anonyymisti käytettävä ilmiantopuhelin.

Nuorten kesätyöt. Onko sinua kohdeltu huonosti tai peräti lainvastaisesti? Kerro tapauksestasi ja liitä mukaan yhtiön nimi.

Lisäksi haluamme huomauttaa blogin tiedotteesta joka löytyy blogin jokaisen sivun oikeasta reunasta. Kommentoikaa asiallisesti ja muistakaa että olette vastuussa kirjoituksistanne. Blogi ei vastaa kommenttien sisällöstä ja kommentit julkaistuvat realiajassa ilman ennakkotarkastusta. Mikäli artikkelissa on selviä virheellisyyksiä ottakaa rohkeasti yhteyttä korjausehdotuksen ja perustelun muodossa.


Mikäli Teillä on tarvetta ottaa yhteyttä blogin ylläpitäjään, käyttäkää blogin sähköpostiosoitetta oikeusjakohtuus(a)yahoo.com. Saapunut sähköposti käydään läpi muutaman kerran kuukaudessa.

Kaikkien kirjoitusten asiasisältö on pyritty tarkistamaan mahdollisimman paikkaansapitäväksi. Artikkelit ovat mielipiteitä. Mikäli sivustolla on kuitenkin mielestänne selkeitä virheellisyyksiä, ottakaa yhteys perusteluineen ja korjausehdotuksineen blogin ylläpitäjään. Kaikki asialliset korjausehdotukset selvitetään.

Kommentit ovat tervetulleita. Blogin ylläpitäjät eivät vastaa artikkelien kommenttipalstoille lähetetyistä kirjoituksista. Jokainen kommentoija vastaa itse omasta kirjoittelustaan. Kommentit julkaistuvat realiajassa osaksi artikkelia eikä kommentteja blogin ylläpitäjien toimesta seurata, moderoida tai editoida ennen julkaisua.

"Lukijan artikkeli" on blogin lukijan kirjoittama artikkeli, jonka aihesisältö ja ajankohtaisuus sopii blogin omaan sisältöön. Lukijan kirjoittaman artikkelin julkaisemisesta päättää blogin ylläpitäjä lukijan toivomuksesta. Artikkelin sisällöstä vastaa kirjoittaja. Muun kuin blogin itsensä kirjoittaman artikkelin merkkinä on artikkelin otsikkotiedon alussa oleva teksti "Lukijan artikkeli:".

Ehdotuksia artikkeleiksi?

Erityisen kiinnostavia ovat aiheet joiden julkaisemisesta on hyötyä ja oppia myös muille lukijoille. Lähettäkää ehdotukset osoitteeseen oikeusjakohtuus(a)yahoo.com. Kaikki ehdotukset luetaan ja arvioidaan. Kaikista ehdotuksista ei välttämättä tehdä artikkelia tai ne jäävät odottamaan muita vastaavanlaisia tapauksia. Mikäli artikkeli aiheesta julkaistaan se voi tapahtua ajankohtaisuudesta riippuen muutamassa päivässä tai vasta kuukausien tai jopa puolen vuoden jälkeen.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta täällä blogissa on ihmiset aika hyvin tajunneet asiallisen kommentoinnin ja keskustelun. Suomi24 palvelussa meno on välillä tosi hurjaa ja sehän on täynnä kaikenlaisia herjauksia ja rivouksia.

Scientology kiinnostaisi itseäkin, siis mitä siinä lahkossa tapahtuu oikeasti .... Onko suomessa muuten edes scientology kirkkoa?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on gigantin ilmiantopuhelin?

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

Gigantin ilmiantopuhelin antaa Googlesta tämän: http://www.talouselama.fi/docview.do?f_id=1303957

Anonyymi kirjoitti...

Juuri lähti tietoa Peijaksen sairaalan hoidosta. Oli kuulkaa sellaista arpapeliä että ette uskokaaan. Suomessako muka saa hoitoa, hohoijaa ...

Anonyymi kirjoitti...

Nuorisoseurat keräävät kyllä rahastuksen makuisesti lasten vanhemmilta rahaa omiin menoihinsa. Tuetaan muka nuorten liikuntaa mutta samalla kausimaksut on useita satoja euroja joista lapset ei saa mitään vaan rahat menee seuran byrokratian pyörittämiseen. Samalla tämä tuettu liikunta on vain rikkaiden lasten harrastus. Ei tavallisella ihmisellä ole varaa laittaa esim. Lapsen futisharrastukseen 300-400 euroa vuodessa. Noista rahoista joukkue saa 100 euroa, muu menee seuralle ... "johonkin" ...

Anonyymi kirjoitti...

Onhan Suomessa skientologeja. Skientologia kirkko vain kulkee eri nimellä. Se on muistaakseni Dianetiikkakeskus ja löytyy Lahdesta ja ehkä jostain Helsingistäkin. Tuo toiminta pitäisi kriminalisoida ja poistaa, koska se on kultti ja skientologit ovat terroristeja.