Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

tiistaina, kesäkuuta 11, 2013

Fennia Viikko - Osa 2 - Monta erinomaista syytä jättää vakuutus ottamatta Fenniasta

Mieheni on koko ikänsä, sen jälkeen kun saimme lapsia, maksanut henkivakuutusta Fennialle. Henkivakuutuksen korvaussumma oli 80 000 euroa. Vakuutusta maksettiin vaikka monesti lapsiperheen arki oli todella tiukkaa kaikkine menoineen. Ajattelimme kuitenkin että koska mieheni oli perheen suurin elättäjä, vakuutusrahoilla varmistaisimme lasten koulutuksen ja tarpeet jos mieheni kuolisi.

Mieheni kuoli muutama vuosi sitten. Asuntolainan maksut kaatoivat päälle ja rahaa ei riittänyt ruokaan. Fennia viivytteli ja viivytteli korvauksen maksamista milloin milläkin verukkeella. Tuttu lakimies hoiti kaikki tarvittavat paperit juuri kuten piti, mutta aina löytyi joku syy. Vakuutuskorvaus maksettiin yli vuoden kuluttua kuolemasta. Siinä vaiheessa olimme joutuneet luopumaan kodistamme ja autostamme. Asuimme toimeentulotuen varassa.

Haluan varoittaa ihmisiä Fenniasta. Fennialta on turha henkivakuutusta ottaa. Kun kuolet, et ole puolustamassa hädän keskellä omaisiasi Fennian vitkuttelua vastaan. Henkivakuutus on kallisarvoinen turva ja sitä turvaa ei Fennialta saa.

oikeusjakohtuus.blogspot.com

Oikeusjakohtuus –blogi haluaa vakavasti varoittaa kuluttajia hankkimasta vakuutusta Fenniasta. Jos vain mahdollista, vakuutus kannattaa siirtää pois Fenniasta luotettavampaan vakuutusyhtiöön. Vakuutus on hankittu turvaksi vaikeisiin elämäntilanteisiin ja kenelläkään yksittäiselle henkilölle ei ole hyväksi joutua Fennian mielivallan uhriksi silloin kun vakuutusturvaa kaikista eniten tarvitsee. 

Lue myös
Fennia Viikko -artikkelit 
Fennia nosti yksipuolisesti Nuorisoturvavakuutuksen omavastuuta
  

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö henkivakuutuksen korvauksessakin päde se 1 kk käsittelyaika?

Anonyymi kirjoitti...

1kk lasketaan siitä kun vakuutusyhtiö on saanut kaikki ratkaisun tekemiseen tarvittavat paperit. Käytännössä vakuutusyhtiö voi vitkutella vuosikausia pyytämällä aina lisää uusia papereita tai selvityksiä.

Onko kenelläkään muulla kokemuksia henkivakuutuskorvauksen maksamisesta? Kuinka nopeasti niitä on maksettu?

Voisi kuvitella varsinkin jos kuolemassa olisi jotain epäselvää niin maksua saa odottaa ikuisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Niimpä niin. Henkivakuutus on yleensä otettu omaisten turvaksi. Nyrkkisääntö on että henkivakuutuksella pitäisi kattaa ainakin olemassaolevat velat.

Jos kuolemassa ei ole epäselvyksiä, ei ole rikosepäilyjä tai muuta, niin korvaus pitäisi maksaa kuukauden sisään.

Anonyymi kirjoitti...

Jos kuolemassa ei ole epäselvyksiä, ei ole rikosepäilyjä tai muuta, niin korvaus pitäisi maksaa kuukauden sisään.

Siis hetkinen. Rikosepäily ei muuta korvausvelvollisuutta ellei sitten epäillä edunsaajaa. Kysehän on kuolinkorvauksesta ja pääsääntöisesti kuolintavalla ei ole merkitystä. Jopa itsemurha korvataan, yleensä aikasintaan vuosi vakuutuksen ottamisen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia Fennian auto/kaskovakuutuksista.

Fennia on edullisin ainakin itsellä ollut, plus yrittäjänä sieltä saa 45% alennuksen kaskosta vielä mikä tekee aika paljon kun ajaa porvari-mersulla.

Joskus kun mälläsin vanhan Mitsun niin ei kyllä tullut mitään ongelmia korvauksien kanssa. Kuulostaa että ongelmat on siellä terveys/henki osastolla.

Anonyymi kirjoitti...

Blogisti lupasi julkaista minun kokemuksen Fennian autovakuutuksesta. Kannattaa odottaa, tällä viikolla tapahtuu!

Anonyymi kirjoitti...

Todella PASKA blogi. Millä oikeudella vainotaan yrityksiä? Eikö näiden tietojen levittäminen ole yritystoiminna haittaamista?

Anonyymi kirjoitti...

Totuus ei pala tulessakaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hehheh, "paska blogi"-mies taas itkeskelee kun totuutta tuodaan julki. "Rehellistä yrittäjää" vainotaan täysin aiheettomasti jne.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ihan totta puhutaan niin vastaavia esimerkkejä löytyy ihan varmasti jokaikisestä vakuutusyhtiöstä.

Ei niistä yksikään hyväntekeväisyyttä harjoita. Massit talteen on bisneksen nimi.

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko kannattanut siihen asuntolainaan ottaa reilu vakuutus, joka maksaa osittain lainan pois? Edullisempi kuukausimaksu kuin noin suuressa henkivakuutuksessa ja asuntolaina sidoksissa vakuutukseen, joten vetkuttelu olisi turhaa, ei olisi mennyt se asuntokaan myyntiin.

Hannu Virta kirjoitti...

Jouduin odottamaan Fennian kielteistä päätöstä lähes kaksi kuukautta. Missään vakuutusyhtiössä en ole saanut näin huonoa palvelua.
Minkäänlaista palvelua en saanut ja vakuutustarkastajakin oli ulkoistettu tyyppi, joka ei tehnyt muuta kuin nuoruuden innolla alkoi etsimään syitä olla korvaamatta.
Miksi ihmeessä kannattaa ottaa vakuutus kun se merkitsee pelkkää turhaa rahansiirtoa yhtiölle, jolta ei saa kuin törkeää hyväksikäyttöä

Onko olemassa vieläkin huonompia yhtiöitä?
Kertokaa ihmeessä