Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

keskiviikkona, kesäkuuta 12, 2013

Fennia Viikko - Osa 3 - Monta erinomaista syytä jättää vakuutus ottamatta Fenniasta

Loukkasin olkapään tapataturmassa. Olin silloin vähän yli 20 vuotias. Minulla on tapaturmavakuutus Fenniasta. Fennia maksoi aluksi kaikki lääkärissä käynnit, mutta jo muutaman kuukauden jälkeen näkyi nihkeyttä hoitojen ja tutkimusten maksamisessa. Lopulta, kun muistaakseni 3 kuukautta oli mennyt, Fennian silloinen vakuutuslääkäri oli määritellyt olkapää vammani sairaudeksi. Kyse ei siis Fennian mielestä ollut enää tapaturman aiheuttamasta vammasta, vaan yllättäen sairaudesta joka minulla kuulema oli jo ennen tapaturmaa.

oikeusjakohtuus.blogspot.com

Oikeusjakohtuus –blogi haluaa vakavasti varoittaa kuluttajia hankkimasta vakuutusta Fenniasta. Jos vain mahdollista, vakuutus kannattaa siirtää pois Fenniasta luotettavampaan vakuutusyhtiöön. Vakuutus on hankittu turvaksi vaikeisiin elämäntilanteisiin ja kenelläkään yksittäiselle henkilölle ei ole hyväksi joutua Fennian mielivallan uhriksi silloin kun vakuutusturvaa kaikista eniten tarvitsee. 

Lue myös
Fennia Viikko -artikkelit 
Fennia nosti yksipuolisesti Nuorisoturvavakuutuksen omavastuuta
 


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olkapää tapaturmissa ikäluokassa 30-50 vuotiaat miehet tämä taitaa olla yleinen käytäntö johtuen voimaan jäänestä oikeuden päätöksestä.

Eli tuon ikäisillä miehillä on monesti kalkkia / kalkkeutumaa olkapäässä joka saattaa aiheuttaa vaivoja. Nyt vakuutusyhtiön ovat ottaneet linjaksi että jos satuttaa olkapäänsä tapaturmaisesti niin pääsääntöisesti 3-4 kk sisällä tapaturmasta olkapäävaivat katsotaankin johtuvan ikään ja sukupuoleen liittyvästä "ominaissairaudesta". Linja on sama kaikissa vakuutusyhtiössä, kiitos suomalaisen oikeusjärjestelmän.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo perustuu lääketieteelliseen näkemykseen siitä, kuinka kauan täysin terveen olkapään parantuminen kestää.

Tapaturmavakuutus kun ei korvaa sitä osaa vammasta tai sen pahentumisesta, joka johtuu perussairaudesta tai viasta.

Ylivoimaisesti tyypillisin ongelma on akillesjänteen katkeamiset. Myös muiden, kuin vakuutuslääkärien, yksimielinen kanta on, että terve akillesjänne ei katkea esimerkiksi jalkapalloa pelatessa äkillisessä käännöksessä tai vastaavassa. Jos näin käy, jänne oli jo ennestään heikentynyt - seikka, mistä loukkaantunut tuskin on millään lailla ollut tietoinen, kun oireita ei ole.

Tällöin tapaturmavakuutus ei välttämättä läheskään kaikkia kuluja.

Enemmän aiheesta ja eritoten tähän liittyvistä ongelmista esimerkiksi Saarikosken väitöskirjassa "Uhrin erityinen vahinkoherkkyys henkilövahingoissa".

Tuossa mielessä sairauskuluvakuutus on parempi, kuin tapaturma; vamman sattuessa se korvataan ehtojen rajoissa kokonaan myös perussairauden osalta.

Anonyymi kirjoitti...

Nää blogin artikkelit alkavat mennä jo noloiksi1

Olisikohan jo aika lopettaa näiden kirjoittaminen? Tai sitten jotain faktaakin peliin...

Anonyymi kirjoitti...

Olisikohan jo aika lopettaa näiden kirjoittaminen? Tai sitten jotain faktaakin peliin...

Nyt on menossa "Fennia viikko" jos et ole ymmärtänyt. Minusta on hienoa että näitä aiheita tuodaan esiin.

Kerrotko sinä faktat omaste terveydentilastasi julkisesti?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on menossa "Fennia viikko" jos et ole ymmärtänyt. Minusta on hienoa että näitä aiheita tuodaan esiin.

Kerrotko sinä faktat omaste terveydentilastasi julkisesti?


Kuule olkoon vaikka Fonnia viikko mun puolesta. Itse en Fenniaa sen enempää puollusta kuin vastustakaan. Haluaisin vain että syytöksiä edes vähän faktoilla perusteltaisiin. Sen pystyisi kyllä tekemään loukkaamatta kenenkään yksityisyyden suojaa.

On tainnu sunkin laaksosta pari muumia karata ja pysyvästi...