Tiesitkö että lain mukaan yksityistä pysäköintivalvontamaksua ei tarvitse maksaa!
Lue lisää: Älä maksa yksityistä sakkoa!

torstaina, kesäkuuta 13, 2013

Fennia Viikko - Osa 4 - Monta erinomaista syytä jättää vakuutus ottamatta Fenniasta

Lapsen sairaskulukorvausten maksaminen sujui vielä 5-6 vuotta sitten vallan mainiosti, mutta jotain muuttui Fenniassa. Kaikista härskein tapaus oli kun jätin vakuutuskorvauksen vähän yli 100 euron kustannuksista. Kyse oli yhdestä yksittäisestä sairaudesta. Korvauskäsittelijä oli kuitenkin mennyt jakamaan 100 euron kulut kahdeksi eri sairaudeksi ja korvauspäätöksessä oli otettu kaksi omavastuuta. Eli 100 euron sairaskulu oli jaettu 55 euron ja 45 euron kahdeksi eri sairaudeksi ja kummastakin oli vähennetty omavastuu 45 euroa. Sain siis korvausta 10 euroa vaikka minun olisi kuulunut saada 55 euroa.

Soitin ja valitin ja lopulta muuttivat päätöstä, mutta tähänkin tappeluun Fennian kanssa meni rutkasti aikaa ja vaivaa. En suosittele Fenniaa kenellekään.

oikeusjakohtuus.blogspot.com

Oikeusjakohtuus –blogi haluaa vakavasti varoittaa kuluttajia hankkimasta vakuutusta Fenniasta. Jos vain mahdollista, vakuutus kannattaa siirtää pois Fenniasta luotettavampaan vakuutusyhtiöön. Vakuutus on hankittu turvaksi vaikeisiin elämäntilanteisiin ja kenelläkään yksittäiselle henkilölle ei ole hyväksi joutua Fennian mielivallan uhriksi silloin kun vakuutusturvaa kaikista eniten tarvitsee. 

Lue myös
Fennia Viikko -artikkelit 
Fennia nosti yksipuolisesti Nuorisoturvavakuutuksen omavastuuta


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Fennian ongelma on se että siellä omavastuu otetaan aina sairaudesta eikä niin kuin monessa muussa vakuutusyhtiössä, kerran vuodessa.

Sitten jos vielä pelleillään sillä että sama lääkärissäkäynti sisältää kahden eri sairauden hoitoa ... niin ei hyvää päivää!